Įkraunama...
Įkraunama...

Turkiški serialai VI Tema

QUOTE(Milagra @ 2020 10 12, 12:32)
nes jie JO vaikystes draugai, visi kartu uzauge. O gal ir susije visi su kazkokia afera. Na, sakau, sudomino nuo pirmos minutes. Laukiu treciadienio  bigsmile.gif

Taip, aš tą patį rašiau, kad tai jo draugai, nes ji juk iš Izmiro atvyko viską metus. Kažkodėl visi atvyksta iš Izmiro serialuose biggrin.gif

Negirdėtas man originalas. Ir aktoriai kažkokie nesimpatni unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2020 10 12, 13:58)
Taip, aš tą patį rašiau, kad tai jo draugai, nes ji juk iš Izmiro atvyko viską metus. Kažkodėl visi atvyksta iš Izmiro serialuose  biggrin.gif

Negirdėtas man originalas. Ir aktoriai kažkokie nesimpatni unsure.gif

Aha biggrin.gif Jei ne kaimiečiai, tai atvažiuoja iš Izmiro, Antalijos apylinkių ar kokios Bursos, o jei kaimas tai iš rytų, iš kokio Vano arba kur nuo juodosios jūros biggrin.gif

Man tai girdėtas. Jei neklystu, tai jį ir Lietuvoje rodė. Bet aš nelabai tv žiūriu, tai nežiūrėjau. Jei turkai nusigrybaus ir teks mest, tai būtinai pažiūrėsiu originalą.
Atsakyti
Nesupratau Neištikimo. Žmona paprašė, kad paskambintų ginekologė, bet paskambino meilužė?
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2020 10 16, 20:34)
Nesupratau Neištikimo. Žmona paprašė, kad paskambintų ginekologė, bet paskambino meilužė?

Meilužė Deren, o drauge Derya. Skambino Derya. Aš taip supratau.
Atsakyti
QUOTE(radera @ 2020 10 17, 00:43)

Nu jo, lyg ir aš mačiau ekrane Derya. Tik įdomiai kalėjo jis su ja, tarsi ji būtų jam pati pasakius, net nebuvo nuostabos, kad žino unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(radera @ 2020 10 17, 00:43)

Nu jo, lyg ir aš mačiau ekrane Derya. Tik įdomiai kalėjo jis su ja, tarsi ji būtų jam pati pasakius, net nebuvo nuostabos, kad žino unsure.gif
Atsakyti

Man rodos, kad turėsiu naują favoritą  :yahoo:  Seref Sozu

https://www.imdb.com...ref_=fn_al_tt_1

Koookio gerumo pirma serija, žiauriai laukiu antros, labai jau įdomu kaip paliktoji nuotaka reaguos, kad pagrindinis herojus į savo nuosavas vestuves atsiskraidina....žmoną su vaiku  :lol:

Graži pagrindinė aktorė, o ir pagrindinis aktorius toks vertas grieko. Siužetas nors nuspėjamas, bet atrodo įdomus, o ir chemija tarp pagrindinių aktorių yra  :bigsmile: Labai labai gerai nuteikė pirma serija.

Iš kitų mano žiūrimų noriu pagirti Sefirin Kizi, tvirtai stovi, nenusivažiavo, o ir ilgai lauktas pirmas bučinys pagaliau įvyko. Neatsižiūriu į Enginą, šitas vyras sendamas tik gražėja, ko nepasakyčiau apie IBO, blyn laikas jam negailestingas, kaip bebūtų gaila, o tie ūsai mane jau tiek erzina, kad žiūrėdama DEK vis su pirštu pridengiu ir bandau įsivaizduoti kaip jis dabar be jų atrodytų. Nors su siužetu viskas DEK irgi OK, užsienietės labai skundžiasi, kad depresovas ir daug smurto, bet man patinka, atgaiva po tralialiūškės Sen cal kapimi, kuris jau pradeda atsibosti.

Yeni Hayat ir IGKG su Ozan Dolunay numečiau, žiūrėsiu vėliau, kai nebebus ką žiūrėt. Beje gal žinot kiek dar Yeni hayat serijų liko? Kaip supratau jį jau turi užbaigti dėl prastų reitingų.

Ką dar pasižiūriu tai Zumruduanką ir, pati tuo netikiu, bet  :lol:  :lol:  :lol: Emanet. Vis juokiuosi, kad scenaristai šito serialo tai nepervargsta, nes pagrindinis herojus per seriją 10 žodžių pasako, tai prie dialogų ilgai sėdėt netenka  :lol:  :lol:  :lol: Įvaldę tą indiškų serialų stilių, kur 2 minutes rodai veido emocijas vieno herojaus, tada 2 minutes kito, va taip ir pasibaigia serija. Bet labai jau smalsu kaip ten pagrindinių herojų santykiai išsirutulios, nes vyriškis tai toks žiauriai žiaurus, pirmose serijose net sunku buvo žiūrėti, nes va ten tai jau tikrai perdėtas žiaurumas buvo, DEK gėlytės palyginus. 

Vis planuoju prisėst pabandyt Masumlar Apartmani, bet jau sunkiai laiko randu. Kas žiūrit papasakokit, ar yra ten kokia meilės linija? 

Atsakyti
Sen Cal Kapimi tai kažkaip nežinau, vistiek bus jie kartu. Ne tas serialas kad blogai baigtųsi.. Todėl kažko naujo nesitikiu smile.gif
Atsakyti
Pažiūrėjau ir aš tą pirmą seriją, oj kaip seniai buvo tiek veiksmo, kad tik išlaikytų pirmos serijos dinamiką. Labai laukiu antros serijos bigsmile.gif
Pagrindinė pora graži, įdomu, kiek aktorei metų, atrodo, tikrai jauna, kokią ir vaidiną.
Visi kiti tokie labai jau specifiniai surinkti biggrin.gif
O dėl chemijos - labai jau akcentavo, kokia meilė seilė iš pirmo žvilgsnio. Bet vyrukas tai geras fruktas, kaip reikia negerbt nuotakos, kad taip padaryti (net nepranešti, pažeminti prie visų).
Aš tik pabaigoj supratau, kad neva tas berniukas atsilikęs. Ir dar en ko nesupratau... unsure.gif

Geriausias topas, tai su Elcin - 6 serija viską pabaigė ir nesugebėjo net pasistengi sugalvoti, DĖL KO buvo serialas, dėl ko buvo palikta nuotaka biggrin.gif Tai ne gi pradedant kurt serialą neturi pagrindinės minties? blink.gif
Atsakyti
Aktorė jaunutė_19 jai (seriale ir pianinu groja ir dainuoja), jam 39. Ji - iš Beiruto, jis - turkas. O ta pamesta nuotaka/mama, tai tokia savotiškai įtartina; nei jai reik to vaiko nei ką, tarytum vaikas - kelialapis į tam tikrą tikslą. Kaip galima menkinti vaiką_Tu nemoki skaičiuoti... Neturi motiniško instinkto, įgūdžių, o ir ten povandeninės srovės jos mikro aplinkoje. Egocentrikė, apie save tik galvoja. Šiandieninė serija (2 serija) buvo taip pat graži ir įdomi, o pabaiga tai paturbinta, su čili pipiriuku_kai į ją šauna ir ji įkrenta į vandenį, tuo metu_jis akimirksniu prabunda iš miego, o tas kitas_tą minutę, atmerkia akis, prabunda iš komos. Kaži tik ar gyvuos šis serialas ir ar/gal reanimuos jį antra serija, bo etiketė pagrindiniam aktoriui priklijuota nuo seno, tipo, kur tik jis vaidina visur trumpina, prapultis... niekam tikęs, negražus, turkai jo nemyli, ir t.t. ir pan,. Serialas, kitaip tariat, nurašytas iš karto, o dar ir į trečiadienį įspraustas.... Aš neturiu jokios išankstinės nuomonės apie šį aktorių, tai jo atžvilgiu kvėpuoju ramiai. Man buvo baisiai smalsu pažiūrėti kas ten jau taip blogai... Reitingai, kad ir ne rodiklis startas, pirmos serijos - vaje vaje. Žėsma kaip ryt bus, tiesiog smalsu.
Šoka abu, kur juoda-balta, taip gražiai gražu. Iškrito kaip pirmas sniegas ji jam ant galvos, netikėtai.
https://www.youtube....QtErw...fSƶzĆ¼
Atsakyti
Gerai, kad pageltoninai, tik iš inercijos pradėjau skaityti ir sustojau biggrin.gif

O ką reitingai? Kaip kaip visada nežinau, kur juos žiūrit biggrin.gif Tik IMDB matau, kad įspūdingai.
Tu be vertimo žiūrėjai?

Man tai grožio atžvilgiu jis normalus, eilinis turkas. Kuris jau ten skaitosi pas juos Dievas? unsure.gif
Atsakyti
Nu ot, dar tik su titrais, akivaizdu, kad nebus prioritetinis.

Visgi, tai kokie tie reitingai, geri ar blogi???
Atsakyti