Taip, aš tą patį rašiau, kad tai jo draugai, nes ji juk iš Izmiro atvyko viską metus. Kažkodėl visi atvyksta iš Izmiro serialuose
Negirdėtas man originalas. Ir aktoriai kažkokie nesimpatni
Man rodos, kad turėsiu naują favoritą Seref Sozu
https://www.imdb.com...ref_=fn_al_tt_1
Koookio gerumo pirma serija, žiauriai laukiu antros, labai jau įdomu kaip paliktoji nuotaka reaguos, kad pagrindinis herojus į savo nuosavas vestuves atsiskraidina....žmoną su vaiku
Graži pagrindinė aktorė, o ir pagrindinis aktorius toks vertas grieko. Siužetas nors nuspėjamas, bet atrodo įdomus, o ir chemija tarp pagrindinių aktorių yra Labai labai gerai nuteikė pirma serija.
Iš kitų mano žiūrimų noriu pagirti Sefirin Kizi, tvirtai stovi, nenusivažiavo, o ir ilgai lauktas pirmas bučinys pagaliau įvyko. Neatsižiūriu į Enginą, šitas vyras sendamas tik gražėja, ko nepasakyčiau apie IBO, blyn laikas jam negailestingas, kaip bebūtų gaila, o tie ūsai mane jau tiek erzina, kad žiūrėdama DEK vis su pirštu pridengiu ir bandau įsivaizduoti kaip jis dabar be jų atrodytų. Nors su siužetu viskas DEK irgi OK, užsienietės labai skundžiasi, kad depresovas ir daug smurto, bet man patinka, atgaiva po tralialiūškės Sen cal kapimi, kuris jau pradeda atsibosti.
Yeni Hayat ir IGKG su Ozan Dolunay numečiau, žiūrėsiu vėliau, kai nebebus ką žiūrėt. Beje gal žinot kiek dar Yeni hayat serijų liko? Kaip supratau jį jau turi užbaigti dėl prastų reitingų.
Ką dar pasižiūriu tai Zumruduanką ir, pati tuo netikiu, bet Emanet. Vis juokiuosi, kad scenaristai šito serialo tai nepervargsta, nes pagrindinis herojus per seriją 10 žodžių pasako, tai prie dialogų ilgai sėdėt netenka Įvaldę tą indiškų serialų stilių, kur 2 minutes rodai veido emocijas vieno herojaus, tada 2 minutes kito, va taip ir pasibaigia serija. Bet labai jau smalsu kaip ten pagrindinių herojų santykiai išsirutulios, nes vyriškis tai toks žiauriai žiaurus, pirmose serijose net sunku buvo žiūrėti, nes va ten tai jau tikrai perdėtas žiaurumas buvo, DEK gėlytės palyginus.
Vis planuoju prisėst pabandyt Masumlar Apartmani, bet jau sunkiai laiko randu. Kas žiūrit papasakokit, ar yra ten kokia meilės linija?