Įkraunama...
Įkraunama...

Turkiški serialai VI Tema

Tai už Efe slepiasi Edos močiutė?
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2020 10 09, 09:32)
Tai už Efe slepiasi Edos močiutė?

Visko gali būti.
Kokia nuobodi serija buvo... Jei taip toliau, tai neilgai jiems beliko.

O Dere su Caner wow wub.gif Tikiuosi nepavyks rtük'ui susidorot su šiuo serialu kaip su SBA, nes pradžia tai superinė.
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2020 10 09, 13:33)

O Dere su Caner wow  wub.gif Tikiuosi nepavyks rtük'ui susidorot su šiuo serialu kaip su SBA, nes pradžia tai superinė.

Čia koks serialas?
Atsakyti
Čia kalba eina apie serialą "Sadakatsiz" (Neištikimas) su Cansu Dere. Man irgi labai labai patiko❤️❤️❤️
Atsakyti
QUOTE(Indrijan @ 2020 10 09, 21:20)
Čia kalba eina apie serialą "Sadakatsiz" (Neištikimas) su Cansu Dere. Man irgi labai labai patiko❤️❤️❤️

O jau yra, reikės žiūrėt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Indrijan @ 2020 10 09, 21:20)

Ačiū, reikės pažieti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Indrijan @ 2020 10 09, 20:20)

Man labai retai būna, kad iš teaserio užkabintų. Iš paskutinių buvo tik šis ir babilonas. Dar kažkada SBA teaseris buvo WOW.

Kalbant apie Sadakatsiz, tai pirma serija nepaleido nei minutei, labai patiko. Man tik įdomu kaip viskas toliau bus, nes pagrindinė paslaptis iš karto buvo atskleista. Galvojau dabar ji įtarinės ilgai ir nuobodžiai visas blondines, gal ties ta mama apsistos. O čia bac ir išsiaiškino viską biggrin.gif Originalo nemačiau, tai man įdomu ax.gif Jei sugebės tinkamai pateikti, išlaikyti intrigą žaidžiant katę ir pelę, kai negali nieko nuspėti kas gudresnis ir kas ką ir kada aplenks žingsniu į priekį, tai bus labai mano tipo serialas. Žodžiu, mano laukiamiausias dabar. Beje, Cansu Dere labai tas vaidmuo tinka, tokią ją ir įsivaizduoju - tarsi nuskriausta, bet tokia chytra, plikom rankom nepaimsi biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milagra: 11 spalio 2020 - 19:37
Kaip aš suprantu, tai bus kažkas panašaus į kerštą, nes visi ją kvailino (tokia kelis kartus didesnė išdavystė, kad ir ten jo draugai, ne jos, bet vis tiek... tokie falšyvi žmonės sukosi). Realiai net sunku įsivaizduoti, kad buvo absoliučiai dvigubas gyvenimas, kur buvo ne dviese, o visoje paralelinėje aplinkoje. Tik man visada klausimas - KAM? Kam jiems (net ne jam jau sakau) to reikėjo? Visam gyvenimui čia toks dvigubas gyvenimas? Kiek absurdiškas.
Grįžtant prie keršto. Tai gana trumpas laiko tarpas - dvi savaites, jei neklystu, kol ji pasako tėvams.
Kada antra serija? biggrin.gif
Atsakyti
Aha, bus. Visa veik aplinka kvailino, visi viską žinojo ir tylėjo, dviveidystė ir išdavystė kvadratu, manyčiau baisų baisiausias jausmas ir Deren labai gerai perteikė tas jausenas, tą vidinį jausmą- skausmą, nusivylimą ir pan,. Deren labai gerai parinkta, gerai kad ji čia, todėl, kad aš mačiau šį serialą neturkišką versiją, tai kol kas labai taikliai turkai perteikia (o taip dažniausiai pradžioje ir būna, kad viens prie vieno parodo, o paskui gali jau savo versiją plius minus padaryt, kaip kad dažniausiai būna) ir Deren net labai panaši kažkuo į aną neturkiškos versijos pagrindinę heroję.

Antra serija, t. y. serialo "Sadakatsiz" (Neištikimas) transliacija - trečiadieniais (turkų k.)
Atsakyti
O ne turkų - kaip vadinasi?
Dėkui
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2020 10 12, 08:03)
Kaip aš suprantu, tai bus kažkas panašaus į kerštą, nes visi ją kvailino (tokia kelis kartus didesnė išdavystė, kad ir ten jo draugai, ne jos, bet vis tiek... tokie falšyvi žmonės sukosi). Realiai net sunku įsivaizduoti, kad buvo absoliučiai dvigubas gyvenimas, kur buvo ne dviese, o visoje paralelinėje aplinkoje. Tik man visada klausimas - KAM? Kam jiems (net ne jam jau sakau) to reikėjo? Visam gyvenimui čia toks dvigubas gyvenimas? Kiek absurdiškas.
Grįžtant prie keršto. Tai gana trumpas laiko tarpas - dvi savaites, jei neklystu, kol ji pasako tėvams.
Kada antra serija? biggrin.gif

Tai taip taip, kerstas. Kaip be jo biggrin.gif Bet klausimas kaip tai pateiks. Jei kazkas panasaus kaip kuzgune, tai bus nerealiai idomu. O jei tupai turkiskai, kaip daugumoje serialu, tai tada suds su bruknem biggrin.gif

As kaip suprantu, cia yra finansine reikalo puse. Plius statusas, kuri ji jam garantuoja. Ji gerbiama visuomeneje, zinoma nusipelniusi gydytoja. Po tokia priedanga daug lengviau juodus darbelius prasukineti. O draugai palaiko ji, nes jie JO vaikystes draugai, visi kartu uzauge. O gal ir susije visi su kazkokia afera. Na, sakau, sudomino nuo pirmos minutes. Laukiu treciadienio bigsmile.gif

Cia pagal Doctor Forster statyta, bet tai dar nieko nereiskia, nes turkai vis tiek visada savaip padaro.
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2020 10 12, 11:24)
O ne turkų - kaip vadinasi?
Dėkui
"The World of the Married". Nemyliu ir nežiūriu aš korėjietiškų, išimtis tik šis, pirmą seriją pavasariop tik atsitiktinai ir kaip įtraukė taip įtraukė, nebuvo kur dingt, o dar per karantiną... Vienžo gerulis.
https://www.imdb.com...ref_=fn_al_tt_1

vartotojo įkelta nuotrauka

Yra originalas "Doctor Foster", bet aš jo nežiūrėjau, užteko man anos adaptacijos, versijos.
https://www.imdb.com...ref_=fn_al_tt_1

Turkų aš kol kas vertinu atsargiai, dėl tam tikrų priežasčių.
Atsakyti