Įkraunama...
Įkraunama...

Turkiški serialai VI Tema

QUOTE(Milagra @ 2020 10 02, 13:52)
Na, aš tai manau, kad scenaristai dar negalvoja apie pabaigą, nes ir naują herojų įveda, ir naujų siužetinių linijų. Bet, žinoma, viskas priklausys nuo reitingų  ax.gif Su namu super gerai sukonkuravo, bet pareina dar kažkada ir ozcivitas turkų numylėtas, ir naujas serikas, ir tas mokytojas, jei neklystu. Iš tikrųjų nelabai seku situaciją, tik tiek, kiek netyčia pasitaiko, tai nežinau, bet stiprių konkurentų, berods, trečiadieniais netrūksta. Taip kad su tokia strategija kaip iki šiol, toli nepaeis. Nors... suprasi tuos turkus biggrin.gif Man išvis keista, kad ne kaimiečių serialas, be jokių idiotiškų "juokelių" tokius reitingus išspaust sugebėjo. Bet kuriuo atveju, tai nėra tas serialas, dėl kurio labai verkčiau ir pergyvenčiau biggrin.gif Man labiau babilono ir menedžerių gaila..

Na menedzeriai tai i lankas nuvažiavo, na bent jau man kol kas, pradėjo kažkaip įdomiai bet kuo giliau į mišką tuo medžių daugiau...
Yeni hayat - na šitas įdomus, nes ten kažkaip yra tas cinkelis, kad norės but kartu bet nelabai galės, aišku panašu kad ta jų dukrelė ne jo bus tai gal palengvins visa situacija.
Mister osibka tai man kiti veikėjai įdomesnį už pagrindinius. Jie ten pasiglausto ir nieko įdomaus nevyksta, o vat į kitas dvi poreles akys dažniau krypsta smile.gif
Sen cal kapimi tai jau galėjo pabaigt nes dabar kažkaip bus nuvalkiota situacija, kad jis ją jaučiu paliks dėl tos tėvo praeities, bet ant galo vistiek susieis kartu, tai nzn, nemanau kad bus labai įdomu. Žinoma juos abu stebėt man patinka, ugninga porelė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(BigBang @ 2020 10 02, 13:42)
Na menedzeriai tai i lankas nuvažiavo, na bent jau man kol kas, pradėjo kažkaip įdomiai bet kuo giliau į mišką tuo medžių daugiau...

Yeni hayat - na šitas įdomus, nes ten kažkaip yra tas cinkelis, kad norės but kartu bet nelabai galės, aišku panašu kad ta jų dukrelė ne jo bus tai gal palengvins visa situacija.

Mister osibka tai man kiti veikėjai įdomesnį už pagrindinius. Jie ten pasiglausto ir nieko įdomaus nevyksta, o vat į kitas dvi poreles akys dažniau krypsta smile.gif

Sen cal kapimi tai jau galėjo pabaigt nes dabar kažkaip bus nuvalkiota situacija, kad jis ją jaučiu paliks dėl tos tėvo praeities, bet ant galo vistiek susieis kartu, tai nzn, nemanau kad bus labai įdomu. Žinoma juos abu stebėt man patinka, ugninga porelė smile.gif
Menedžeriai. Sutinku, man taip pat.

Yeni hayat žiūrėtinas, bet labai panašu, kad gali ant smūgio uždaryti (nors yra ten pafilmuota tų serijų į priekį) bo reitingai po vakar serijos smuko ženkliai, o ir taip jie neblizgėjo.

Dėl Mister osibka ir man taip pat. Su pagrindiniais jau viskas aišku kaip dieną, o va su likusiomis poromis dar yra intrigos.

Sen cal kapimi man Ferito kažkaip realiai gaila pasidarė.

Atkritus daugumai liks pagrinde visokie psichologiniai ir istoriniai, žanro.
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2020 10 02, 15:23)
Menedžeriai. Sutinku, man taip pat.

Yeni hayat žiūrėtinas, bet labai panašu, kad gali ant smūgio uždaryti (nors yra ten pafilmuota tų serijų į priekį) bo reitingai po vakar serijos smuko ženkliai, o ir taip jie neblizgėjo.

Dėl Mister osibka ir man taip pat. Su pagrindiniais jau viskas aišku kaip dieną, o va su likusiomis poromis dar yra intrigos.

Sen cal kapimi man Ferito kažkaip realiai gaila pasidarė.
Atkritus daugumai liks pagrinde visokie psichologiniai ir istoriniai, žanro.

Dėl Ferito ir man gaila, bet 99proc duodu kad jis bus kartu su Dzeren smile.gif todėl manau gerai jog suprato, kas ta Selin nes jau tikrai labai savanaudiskai elgesi, šitiek jau dėl jos jis buvo nusileidęs ir iki galo ji sugniuzde.
Atsakyti
Beje, kaip man patinka Ceren. Be to, kad pati aktorė be galo simpatiška, tai ir vaidmuo fainas. Vaidina puikiai, labai organiškai, su cinkeliu sugeba perteikti savo primityvų antraeilį personažą. Man irgi atrodo, kad ji su Feritu bus. Vat kiek Melo mane erzina, tiek Ceren džiugina akį ax.gif Tą kitą aktorių, a la blogietį absoliučiai nepavykusį išvedė jau iš serialo, galėtų ir Melo paskui savo meilę didžiąją dingti biggrin.gif Güle güle, tskant biggrin.gif
Ta ryža aktorė irgi faina, balsas koks gražus wub.gif Daug kartų klausiau tą jos dainą wub.gif O ir Selin negaliu smerkti, gaila man jos. Aktorės akys wub.gif Žodžiu, visi gražūs, mieli akiai. Kol įvykiai ekrane džiugina, tai ir akys džiaugiasi biggrin.gif
Tėvai sunervino Serkano. Kažkokie neadekvatūs visiškai.
Atsakyti
QUOTE(BigBang @ 2020 10 02, 14:27)
Dėl Ferito ir man gaila, bet 99proc duodu kad jis bus kartu su Dzeren smile.gif todėl manau gerai jog suprato, kas ta Selin nes jau tikrai labai savanaudiskai elgesi, šitiek jau dėl jos jis buvo nusileidęs ir iki galo ji sugniuzde.
Feritas tikrai labai gerai pasakė ir labai tinkamai pasielgė.
Selin besiblaškanti net lygiausiam kely, visą laiką mėtosi vėtosi ir paleist nenori, regis pati nežino ko iš tikro nori. Man labai įkyrėjo, kai tarp Serkano ir Edos nuolat ji įsiterpdavo. Tiesą pasakius man jos kadre net per daug būdavo.
Teisingai, tegu Feritas būna Džeren. Ji man faina! smile.gif
Atsakyti
Ta praeities linija tokia nuvalkiota, tokia jau šabloniška. Labai jau to nereikėjo.
O man šio serialo stipriosios pusės - mieli antraeiliai personažai, niekas neerzina, gal tik Melo, kaip ir daugumą. Beje, kaip ir Misteryje, įdomiau buvo stebėti kitus.
Ir dar patinka, kad gana mažai perspausta, daug kas tikroviška, net Selin linija man gana tikroviška, reali ir man jų abiejų gaila. Aš tai Serkane matau tikrai daug blogio, kaip jis pasielgė, nei pačiam reikia, nei kitam 'duoda'.
Atsakyti
Bijau, kad tik dabar prasidės ne visai smagūs dalykai... Jei to nevilkins, tai tuomet gerai, o jeigu ne, tuomet gaila.
Aš negaliu suprasti, kam reikėjo to tokios dramatiškos nuotaikos ir liūdesio įmesti būtent į sekančią seriją, kai tądien t. y. sekantį trečiadienį, startuos iškart keli konkurentai. Nesuprantama...
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2020 10 02, 15:48)
Feritas tikrai labai gerai pasakė ir labai tinkamai pasielgė.
Selin besiblaškanti net lygiausiam kely, visą laiką mėtosi vėtosi ir paleist nenori, regis pati nežino ko iš tikro nori. Man labai įkyrėjo, kai tarp Serkano ir Edos nuolat ji įsiterpdavo. Tiesą pasakius man jos kadre net per daug būdavo.
Teisingai, tegu Feritas būna Džeren. Ji man faina! smile.gif

Nu jau! Visas planas buvo suregztas dėl Selin, viskas specialiai buvo daroma, juk puikiai žinojo, kad Selin visada mylėjo Serkaną, tik tas robotas, nežinantis, ko norėjo. Akivaizdu, kad ir dirbti kartu yra sudėtinga, kai tokie jausmai persimaišę, visada geriau išeiti. Bet čia vėl Serkanas tik apie save galvoja. Man kaip tik LABAI patiko Selin personažas. Jokių dramų nedarė, kaip kituose serialuose. Savo vietoje visada buvo, kiek tai buvo įmanoma dėl jai rezgamų dramų. JAI, o ne JI. Vat.
Atsakyti

Nežinau nei vieno serialo, kuris nebūtų anksčiau ar vėliau nuvažiavęs į lankas biggrin.gif Tik vieni tai daro pakenčiamai, proto ribose, kiti bangom, dar kiti negrįžtamai. Man patinka neformatas ir aktoriai. Atrodo ir istorijos jokios ypatingos nėra, bet vis tiek įdomu. Ypač patinka Baris Falay ir aktorė, vaidinanti Feriz. Vis labiau gaila Kirac, kaip profesionaliai aktorius atskleidžia personažą wub.gif Vien dėl jo norisi žiūrėt.

Yeni hayat tai visai ne mano nei aktoriai, nei siužetas, net menkiausio impulso nesukelia pradėti žiūrėti. Kažkada užtaikiau ant scenos lifte, dėl kurios ten visi alpo ir liaupsino, tai aš toje scenoje nepamačiau visiškai nieko, tai daugiau net ir ištraukų nebežiūriu.

O Sen cal kapimi nuo pat pradžių nepasižymėjo kažkokiu ypatingu, išskirtiniu siužetu. Viskas pakankamai standartiška ir nuspėjama. Manau, kad reitingą daro ir serialą veža tiesiog aktoriai grynai asmenine savo sąskaita. Na, iš tikrųjų neįsivaizduoju ar yra toks žmogus, kurio akys nematytų kaip idealiai vizualiai tinka Hande su Bursinu. O ir režisieriaus nekreivarankis. Kas jau kas, bet Altan Donmez tikrai puikiai sugeba pateikti tokį nepriekaištingąi estetišką, akiai be galo patrauklų vaizdą, ypač makro scenas wub.gif Už paskutinę seriją jam atskiras 10, o gal net visas 100 wub.gif
Tai va taip ir toliau važiuos jie, kol važiuosis biggrin.gif

Papildyta:
Man Selin irgi patinka, ją labai suprantu ir palaikau. Ir man jos labai gaila. Viskas labai tikroviška iš jos pusės. O vat Serkaną nudaužt kartais norėjosi.

Papildyta:
Ir dar galvoju, kad kūrybinė komanda kaip tik puikiai strategiškai žaidžia ax.gif Tai, kad šioje serijoje buvo tokia romantikos dozė, tikrai ne sutapimas biggrin.gif Vat paėmė kažkoks vasarinis serialiūkštis ir nunešė "rimtąjį" namą biggrin.gif Tik pagirt juos už tai galiu. Ir paverkt dėl Celikkolio tyliai kampe biggrin.gif
Atsakyti
Kaip ir buvo tikėtina... Finalas. 8-ta serija bus paskutinė 😏

Papildyta:
Įdomu kaip baigsisi, kokia pabaiga bus. O jeigu rreingai žemiau plintusų nukris, tai mažum visai nuims, kaip kad būna...Hm 🙃
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2020 10 02, 17:33)
Kaip ir buvo tikėtina... Finalas. 8-ta serija bus paskutinė 😏

Papildyta:
Įdomu kaip baigsisi, kokia pabaiga bus. O jeigu rreingai žemiau plintusų nukris, tai mažum visai nuims, kaip kad būna...Hm 🙃

Gerai kad neužsitęs. Bet kažin ar per tokį trumpą laiką uzsiliepsnos ten kažkas labai..
Atsakyti
QUOTE(BigBang @ 2020 10 02, 18:01)
Gerai kad neužsitęs. Bet kažin ar per tokį trumpą laiką uzsiliepsnos ten kažkas labai..
Man jis toks dinamiškas buvo...
Kad labai, tai laikas per trumpas, o ir net ne meilės čia pagrindinis akcentas rodomas, kitkas, bent jau lyg šiol. Man patinka tai, kad Serkanas patapo tuo infiltruotu, ir kad Yasemin nepabūgo dirbti savais metodais, bandyti pergudrauti Serkaną.

vartotojo įkelta nuotrauka

Aš nežiūrėjau dar vakarykštės serijos, paprastai sekmadienį vakare prieš miegą pažiūriu naujai išverstą. Ir aš manau, kad tai ne jų vaikas, Serkanas tiki tuo kuo nėra, nes žmona slepia kažką, sako, kad jei jis sužinotų- būtų šakės... Jo geriausias draugas (tas kuris žuvo kare lauko, o Serkanas liko gyvas, tik, kad sužeistas) supažindino jį su ja tai gal su tuo kažkaip susiję. Spėju tik. O gal mažum šitos moters ta mergaitė (nežinau, irgi spėju, nes dar su vertimu nežiūrėjau). V ž pas mane - šie du variantai, arba-arba.

Atsakyti