QUOTE(Milagra @ 2020 10 02, 13:52)
Na, aš tai manau, kad scenaristai dar negalvoja apie pabaigą, nes ir naują herojų įveda, ir naujų siužetinių linijų. Bet, žinoma, viskas priklausys nuo reitingų Su namu super gerai sukonkuravo, bet pareina dar kažkada ir ozcivitas turkų numylėtas, ir naujas serikas, ir tas mokytojas, jei neklystu. Iš tikrųjų nelabai seku situaciją, tik tiek, kiek netyčia pasitaiko, tai nežinau, bet stiprių konkurentų, berods, trečiadieniais netrūksta. Taip kad su tokia strategija kaip iki šiol, toli nepaeis. Nors... suprasi tuos turkus Man išvis keista, kad ne kaimiečių serialas, be jokių idiotiškų "juokelių" tokius reitingus išspaust sugebėjo. Bet kuriuo atveju, tai nėra tas serialas, dėl kurio labai verkčiau ir pergyvenčiau Man labiau babilono ir menedžerių gaila..
Na menedzeriai tai i lankas nuvažiavo, na bent jau man kol kas, pradėjo kažkaip įdomiai bet kuo giliau į mišką tuo medžių daugiau...
Yeni hayat - na šitas įdomus, nes ten kažkaip yra tas cinkelis, kad norės but kartu bet nelabai galės, aišku panašu kad ta jų dukrelė ne jo bus tai gal palengvins visa situacija.
Mister osibka tai man kiti veikėjai įdomesnį už pagrindinius. Jie ten pasiglausto ir nieko įdomaus nevyksta, o vat į kitas dvi poreles akys dažniau krypsta
Sen cal kapimi tai jau galėjo pabaigt nes dabar kažkaip bus nuvalkiota situacija, kad jis ją jaučiu paliks dėl tos tėvo praeities, bet ant galo vistiek susieis kartu, tai nzn, nemanau kad bus labai įdomu. Žinoma juos abu stebėt man patinka, ugninga porelė