Burak'as Deniz'as ir Shakira 😄 🤣 😄
https://twitter.com/...470053596340229
O čia, "Uma Thurman ir John Travolta" (BuraK Deniz ir Dilan Cicek) 👍
https://twitter.com/...571640406110208
Oi mėgo, patiko Ozgurui Ezgi ant rankų laikyti.
Papildyta:
Spėju, sekantis bus "Cati Kati Ask". Bus gera proga taip pat pratęsti.
Siaubingai ištęstas ir gana apie nieką, bet vis tiek gana man gražu.
Tik irgi nesuprantu, kas bus toliau? Nelabai iš ko ten tų dramų daryti, galėtų irgi pabaigti, kaip vasarinį.
Ir man labai pasiteisino, kad nežiūriu anonsų - visą malonumą sugadindavo, parodydavo geriausias vietas.
Pati netikiu, kad tai rašau, bet kol kas šio sezono mėgstamiausias serialas ir stipriausias naujo sezono sugrįžimas - Zumruduanka Serhatui kai barzdą patrumpino tai iš vis hot hot hot patapo, o pirma antro sezono serija žiauriai įtempta. Pagal tai kur siužetas sukasi, matau, kad dar tikrai turės ką rodyti, duok Die tik kad reitingai nekristų. Labai bjauru ta naujoji Serhato žmona gyvatė, taip ir norisi jai per marmūzę užkalti.
Antru numeriu šiuo metu man Sefirin Kizi, ten irgi nei dramų nei emocijų netrūksta, vaidyba visų limpa, aistra kibirkščiuoja, Neslihan nemėgstu, bet su Enginu ji poroje įtikinamai ir gerai žiūrisi.
Dar Kuzgun'ą per LNK go pasižiūriu ir viskas, visi kiti nekabina šiuo metu. Facebook grupėse visos užsienietės rauda dėl Bay Yanlis pabaigos, bet man tai logiška, kad dabar užbiagia jį, nes jau nebelabai ir būtų kur toliau tą istoriją plėtoti. Vienas nuobodžiausių turkiškų serialų man Bay Yanlis, toks beveidis, toks apie nieką, o ir Can Yaman su Ozge man nelipo ir taškas, Dolunay jie tikrai geriau žiūrėjosi, jau nekalbant, kad su Demet iš vis buvo ideali pora. Teisus vis tik buvo Can Yaman, turi būti tas libido ir jei jo nėra, va ir turim Bay Yanlis. O iš kur tas libido bus, kai Ozge užimta ir dar turi boyfrienda gražesnį už Can Yamaną Parašiau ir prisiminiau, kad reikia Yeni Hayat paskutinę seriją pabandyt pažiūrėt, nors labai dideliu noru netrykštu, nes ta siužeto linija kur šaudo/gaudo ir nelegali Timūro veikla manęs visai nekabina, o aistrų tarp Adem ir Yasemin turbūt dar ilgai ilgai teks laukti.
Va Sen Cal Kapimi lyg iš mirties taško pagaliau pajudėjo, tai gal tą bus vėl įdomiau žiūrėt, reitingai jo tai mane stebina
Na ir aišku, labai laukiu Dogdugun ev Kaderindir ir dedu dideles viltis, kad jis ir bus šio rudens vinis.
[attachment=268279:1_ygbfo8ejOD4Pep10Gb8q6Q.jpeg]
Sen cal kapimi priešingai, nuo pat pradžių buvo gražu ir malonu akiai. Tik kniso tas tempimas, bet čia jau reitingų klausimas. Jie galėjo sau tą prabangą leisti iki šiol Šią savaitę jau bus kas pakutens jiems padus Taigi, norint išsilaikyti teks pasitempti. Jei jau užleis savo pozicijas, tai tikiuosi, kad tai bus Dere su Cindoruku
Bet greičiausiai tai bus ozcivitas (viaukt viaukt) ir oydemir (dar kartą viaukt ).
Labiausiai man gaila Babilono. Nu kas per turkai besmegeniai, negaliu Ir ko jie ėjo į tą tv, galėjo sau ramiai gyventi internetinėj platformoj. Babilonas po Kuzguno man vienareikšmiškai geriausia, ką teko matyti per paskutinius keletą metų Taip sakant po tų senųjų gerųjų laikų
Jei Babiloną ir menedžerius uždarys, o Sadakatsiz nepasiteisins, galima bus ramiai uždaryti sezoną
Na va, šis vasarinis serialas maladec! Ne prūdai serijų, o ir pats turinys - trumpai glaustai, tsakant ant trumpų bangų.
Šimtas metų jau nestebina publika, veik visuose serialuose viens ir tas pats; tai cypsi, kad kodėl baigia serialą, tai bla bla bla kodėl nebaigia, tipo reikia raukti. Vienžo patys save negirdi, amžinas neapsisprendimo sindromas žo.
Nežinau kaip apibūdinti žanrą. Veiksmo drama gal. Apie šeimą. Meilę, neapykantą, kerštą. Atrodo nieko naujo, bet pats pateikimas svarbiausias, kaip atskleidžiami herojai ir jų istorijos. O tai šiame seriale padaryta tikrai nestandartiškai. Todėl turkams ir nepaėjo
Nu kokia graži Sen cal kapimi serija Ne kartą pagavau save išsišiepusią iki ausų kartu su Bursinu Nepasakyčiau, kad jis man labai patinka, nei kaip vyras, nei kaip aktorius, nu bet šypsena tai dieviškai graži, nuo senų seniausiai man krito į akis, tik niekaip į jį pažiūrėt nesigaudavo iki Muhtesem ikili. Va tik ūgio žmogui trūksta Man šis serialas toks, į kurį žiūriu dėl grožio Nes kiti, kuriuos žiūriu, tai apie grožį kalba neina, ten TALENTAI Halit Ergenc, Ozan Guven (bais pikta ant jo esu, kad atėmė iš manęs tikrąjį Egemeną), Mesut Akusta, Baris Falay - kaip jie dirba savo darbą, tiki viskuo, akių atitraukt neišeina.
Bet panašu, kad irgi jau į pabaigą serialas.
Feritas gal su Džeren bus? Nes man visada labai keistas buvo tas Džeren trikampis dėl to, kad visi trys fani
Bet panašu, kad irgi jau į pabaigą serialas.
Feritas gal su Džeren bus? Nes man visada labai keistas buvo tas Džeren trikampis dėl to, kad visi trys fani
Na, aš tai manau, kad scenaristai dar negalvoja apie pabaigą, nes ir naują herojų įveda, ir naujų siužetinių linijų. Bet, žinoma, viskas priklausys nuo reitingų Su namu super gerai sukonkuravo, bet pareina dar kažkada ir ozcivitas turkų numylėtas, ir naujas serikas, ir tas mokytojas, jei neklystu. Iš tikrųjų nelabai seku situaciją, tik tiek, kiek netyčia pasitaiko, tai nežinau, bet stiprių konkurentų, berods, trečiadieniais netrūksta. Taip kad su tokia strategija kaip iki šiol, toli nepaeis. Nors... suprasi tuos turkus Man išvis keista, kad ne kaimiečių serialas, be jokių idiotiškų "juokelių" tokius reitingus išspaust sugebėjo. Bet kuriuo atveju, tai nėra tas serialas, dėl kurio labai verkčiau ir pergyvenčiau Man labiau babilono ir menedžerių gaila..