Įkraunama...
Įkraunama...

Turkiški serialai VI Tema

Ir ko visos nutilot? Aš vis ateinu paskaityti, apie naujausias serijas, bet nieko nerašote....  :angel_sadangel: 

Hercai - nuobodesnės serijos neteko matyti, nebesuprantu nebeužveda jau ir RayMir. Ar, kad laiko yra praėję nemažai, kad net intrigos nesudomino. Bet reitingai irgi parodė savo, na konkurentų penktadienį dabar oho. Kita serija turėtų būti įdomesnė tikėkimės.

Užkrito pavadinimas serialo su Kerem Bursin, nu labai man patinka labai :wub: . Ir serija tokia gera buvo. Man tarp jų tokia ugnis liepsnoja 💥🔥🔥🔥 Jaučiu, kad jis tikrai bus nevasarinis serialas, nors galingi serialai grįžta, bet jiems jis bus didelis konkurentas :unsure: 

Atsakyti
QUOTE(Indrijan @ 2020 09 25, 12:35)
Užkrito pavadinimas serialo su Kerem Bursin, nu labai man patinka labai wub.gif . Ir serija tokia gera buvo. Man tarp jų tokia ugnis liepsnoja 💥🔥🔥🔥 Jaučiu, kad jis tikrai bus nevasarinis serialas, nors galingi serialai grįžta, bet jiems jis bus didelis konkurentas unsure.gif </p>

Tikiuosi prisiminsite biggrin.gif ieskau kazko su ugnimi wub.gif
Atsakyti
Sen Cal Kapimi ax.gif
Paskutine serija ir Fragas labai labai wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
O tai rimtai tas "Sen Cal Kapimi" toks tipo įdomus ir vertas dėmesio? Chemija totaliai vyksta ugnies ir ledo? Mažum pradėti žiūrėti nuo tos vietos kur sustojau... noriu taip pat labai matyti ir aš tą liepsnojančią ugnį, bo ir tiek liaupsių teko skaityti ir net gyvai girdėti iš pažįstamų. Kaip, kad va ir "Yeni Hayat"_pirmą seriją skeptiškai įvertinau, o paskui pradėjo patikti, sudomino, patiko, žiūriu. Tai gal mažum čia analogiškas atvejis ir su "Sen Cal Kapimi" kaip kad ir su "Yeni Hayat" man rolleyes.gif

Žiūrimi mano tik du_"Hercai" ir "Yeni Hayat" rolleyes.gif

"Sen Cal Kapimi" vietos rasiu ax.gif
Atsakyti
Man irgi pati Sen Cal Kapimi, bet. Dabar nelabai įsivaizduoju ką daugiau ten gali sugalvot nes čia buvo tokia atomazga, tinkanti paskutinei serijai 😍
Atsakyti
QUOTE(BigBang @ 2020 09 25, 19:02)
Man irgi pati Sen Cal Kapimi, bet. Dabar nelabai įsivaizduoju ką daugiau ten gali sugalvot nes čia buvo tokia atomazga, tinkanti paskutinei serijai 😍
Spėju, kaip, kad taisyklė, prasidės dramatiški reikaliukai, tik gero kulminacija įvyksta bei neleidžia tuo pakankamai pasidžiaugti ir staigiai šast ... nuleidžia ant žemės, į problemų sūkurį meta kapanotis, o tadum gali jau ilgai ir nuobodžiai.... arba ne, kaip pasiseks ax.gif Teko ne kartą tai matyti rolleyes.gif
P. s. apie "Sen Cal Kapimi" matau bendrame sraute info, tai daugmaž žinau kas vyksta.
Atsakyti
QUOTE(Indrijan @ 2020 09 25, 11:35)
Ir ko visos nutilot? Aš vis ateinu paskaityti, apie naujausias serijas, bet nieko nerašote....  angel_sadangel.gif </p><p>Hercai - nuobodesnės serijos neteko matyti, nebesuprantu nebeužveda jau ir RayMir. Ar, kad laiko yra praėję nemažai, kad net intrigos nesudomino. Bet reitingai irgi parodė savo, na konkurentų penktadienį dabar oho. Kita serija turėtų būti įdomesnė tikėkimės.</p><p>Užkrito pavadinimas serialo su Kerem Bursin, nu labai man patinka labai wub.gif . Ir serija tokia gera buvo. Man tarp jų tokia ugnis liepsnoja 💥🔥🔥🔥 Jaučiu, kad jis tikrai bus nevasarinis serialas, nors galingi serialai grįžta, bet jiems jis bus didelis konkurentas unsure.gif

Man atvirkščiai su "Hercai".
Mano pačios didelei nuostabai, vis tik 6 mėnesiai pertraukos būta (kad aš net buvau pamiršusi ir niekaip negalėjau prisiminti kuo ten baigėsi ta 38 serija praėjusiame sezone), nauja serija patiko labai man. Grįžo tas adrenalinas; galvojau serijos pabaigoje širdis sustos man, ačiūD Aslanas laiku pasirodė, nesitikėjau iš jo tokio gesto, man tai buvo labai netikėta, labai nustebau! Šiandien turėtų būti tai tikrai labai įdomu: tikras anūkas Azize, tikrasis tėvas Reyan.

Man patiko, kad trečio sezono pradžią atkartojo kaip pirmojo sezono, o ypatingai patiko nauja melodija, garso takelis wub.gif

https://www.youtube...._channel=Hercai

ir Aslanas Aslabėjus toks liuksiškas parinktas, matos, kad personažas bus irgi stiprus savo charakteriu, tėkš kozirių...

https://www.youtube...._channel=Hercai

Supratau, kad vis tik aš "Hercai" pasiilgau heart.gif

O reitingai, na ką reitingai, veik visiems nusirėžė su kaupu; "Mucize Doktor", "Babil" ir pan,. žiauru... na taip, ilga pertrauka, atvėso per pusmetį žiūrovas, išėjo į platformas žiūrėti dauguma, persimetė į naujokus startavusius TV.... nebent dar sugrįš šiek tiek rolleyes.gif

Jei ne tas COVID'as, tai manau Elif tikrai būtų su Azatu (ko aš visada norėjau) ir kad nebūtų 3-čio sezono (taip pat to norėjau... na, gerai, kad bent iki gruodžio bus/rodys plius minus), ką padarysi, kad taip pakoregavo, taip sakant nėr ko čia dabar ieškot sliekų ant asfalto.

Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2020 09 25, 19:43)
O tai rimtai tas "Sen Cal Kapimi" toks tipo įdomus ir vertas dėmesio? Chemija totaliai vyksta ugnies ir ledo? Mažum pradėti žiūrėti nuo tos vietos kur sustojau...

As taip pat paziurejau pirmas serijas ir nepasirode idomus ax.gif
Atsakyti

Hercai reitingai dar labiau pakrito. Jau praėjusią savaitę buvo katastrofa, o šią išvis. Visą rytinę nuotaiką sugadino :(

TOTAL 3,80

AB 1,67

ABC1 2,67

Atsakyti
QUOTE(Whagati @ 2020 09 26, 07:35)
As taip pat paziurejau pirmas serijas ir nepasirode idomus  ax.gif
Man regis aš tęsiu šį My Webpage žiūrėti 🙂 pasikaupiau serijų tsakant 🙂
Atsakyti
QUOTE(hercai @ 2020 09 26, 11:23)
Hercai reitingai dar labiau pakrito. Jau praėjusią savaitę buvo katastrofa, o šią išvis. Visą rytinę nuotaiką sugadino verysad.gif TOTAL 3,80 AB 1,67 ABC1 2,67
Neverta nusiminti 🙂 Tie reitingai dabar jau ne tiek ir svarbu, svarbūs (jei tai būtų I-as sezonas, tai tuomet keltų susirūpinimą); vis tik dabar ne I-as, o III-čias sezonas, ne 5-ta (tarkim), o 40-ta serija, ir juolab jau nuo pat 1-os serijos pradžios šio sezono yra parodoma aiškiai, kad štai su šia serija, dabar, prasideda finalo pradžia 🧐

Kažkam nustojo patikti anksčiau, kažkam dabar, kažkas atvėso, dingo susidomėjimas, pabaigą ne taip įdomu žiūrėti kaip pradžią, labiau masina naujienos šviežiena tsakant. Ir visa tai labai normalu, normalūs procesai vyksta. O juolab 6 serialai penktadienio vakarą rodomi, konkurencija. Neverta ir pamiršti žanro, vis tik tai drama ☝️

Ne reitingai apsprendžia susidomėjimą ir meilę serialui, ne dėl reitingų žiūrima, mano giliu įsitikinimu, nes kitu atveju tai būtų tiesiog kvaila 🙃

Žinoma, tobula, kuomet žiūrimas serialas yra dėmesio vertas turiniu ir jį lydintys reitingai nuolat aukšti iki pat finalo, bet tai būna ne taip dažnai (kalbu apie dabartį) 😎

Man patinka tai ką matau dabar ir reitingai susidomėjimą serialu nemažina, staiga nustoti žiūrėti jį neprivers, nebus lydekoms paliepus panorėjus, nes išties jaučiu didelį malonumą jį žiūrint. Ir aš niekur neskubu. Pasiūlos n+k pasirinkimui, kiek dabar transliuoja ir dar pasipildys tų serialų, žiūrėti, bet... 👀

Nuo-iki įdomus savo turiniu man, didingas, estetiškas vizualiai nuo menkiausios detalės. Vienintelis šiuo metu toks gigantas, su tiek serijų, nes paprastai aš ne dažnai žiūriu su tokia gausa serijų.
Patys paskutiniai buvo žiūrėti, t.y. su tokia serijų gausa: "Fazilet Hanım ve Kızları" ir "Zalim Istanbul", o prieš tai su Kivanc Tatlitug, Cagatay Ulusoy, Ibrahim Celikkol, Engin Akyurek serialai, bet tai buvo išties seniai.. Vargu ar greit atsiras toks kuris mane sudomintų ir ilgam prikaustytų taip stipriai kaip "Hecai" ir kaip tie kiti aukščiau išvardinti pavadinimai ir pavardės, labai abejoju.

Na bet fanai ir šmaikštūs, Reyn Šadoglu ir Aslanas Aslanbėjus, na o ką, irgi gerai žiūrisi ☺

vartotojo įkelta nuotrauka

Dabar kaip prisimenu, kad kaip galvas laužėm ir spėliojom kas gi tas tikrasis Azizė anūkas, galvojom, kad Fyratas... o visai ne 🙂

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Visgi: 26 rugsėjo 2020 - 16:00
QUOTE(hercai @ 2020 09 26, 09:23)
Hercai reitingai dar labiau pakrito. Jau praėjusią savaitę buvo katastrofa, o šią išvis. Visą rytinę nuotaiką sugadino verysad.gif TOTAL 3,80 AB 1,67 ABC1 2,67
O! Tarp kitko! Pamiršau paklausti. Kadangi reitingai jo kelia nerimą jums, tai suprantu, kad nesate serialui abejinga, rūpi jis jums, domitės, žiūrite. Tad, noriu paklausti jūsų, kaip manote, Miranas gali būti/negali būti Azizė anūku? Kodėl? Jūsų manymu.
Atsakyti