QUOTE(hercai @ 2020 09 26, 11:23)
Hercai reitingai dar labiau pakrito. Jau praėjusią savaitę buvo katastrofa, o šią išvis.
Visą rytinę nuotaiką sugadino TOTAL 3,80 AB 1,67 ABC1 2,67
Neverta nusiminti 🙂 Tie reitingai dabar jau ne tiek ir svarbu, svarbūs (jei tai būtų I-as sezonas, tai tuomet keltų susirūpinimą); vis tik dabar ne I-as, o III-čias sezonas, ne 5-ta (tarkim), o 40-ta serija, ir juolab jau nuo pat 1-os serijos pradžios šio sezono yra parodoma aiškiai, kad štai su šia serija, dabar,
prasideda finalo pradžia 🧐
Kažkam nustojo patikti anksčiau, kažkam dabar, kažkas atvėso, dingo susidomėjimas, pabaigą ne taip įdomu žiūrėti kaip pradžią, labiau masina naujienos
šviežiena tsakant. Ir visa tai labai normalu, normalūs procesai vyksta. O juolab 6 serialai penktadienio vakarą rodomi, konkurencija. Neverta ir pamiršti žanro,
vis tik tai drama ☝️
Ne reitingai apsprendžia susidomėjimą ir meilę serialui,
ne dėl reitingų žiūrima, mano giliu įsitikinimu, nes kitu atveju tai būtų tiesiog kvaila 🙃
Žinoma,
tobula, kuomet žiūrimas serialas yra dėmesio vertas turiniu ir jį lydintys reitingai
nuolat aukšti iki pat finalo, bet tai būna ne taip dažnai (kalbu apie dabartį) 😎
Man patinka tai ką matau dabar ir reitingai susidomėjimą serialu nemažina, staiga nustoti žiūrėti jį neprivers, nebus lydekoms paliepus panorėjus, nes išties jaučiu didelį malonumą jį žiūrint.
Ir aš niekur neskubu. Pasiūlos n+k pasirinkimui, kiek dabar transliuoja ir dar pasipildys tų serialų, žiūrėti, bet... 👀
Nuo-iki įdomus savo turiniu man, didingas, estetiškas vizualiai nuo menkiausios detalės. Vienintelis šiuo metu toks gigantas, su tiek serijų,
nes paprastai aš ne dažnai žiūriu su tokia gausa serijų.
Patys paskutiniai buvo žiūrėti, t.y. su tokia serijų gausa:
"Fazilet Hanım ve Kızları" ir
"Zalim Istanbul", o prieš tai su
Kivanc Tatlitug, Cagatay Ulusoy, Ibrahim Celikkol, Engin Akyurek serialai, bet tai buvo išties seniai.. Vargu ar greit atsiras toks kuris mane sudomintų ir ilgam prikaustytų taip stipriai kaip "Hecai" ir kaip tie kiti aukščiau išvardinti pavadinimai ir pavardės, labai abejoju.
Na bet fanai ir šmaikštūs,
Reyn Šadoglu ir Aslanas Aslanbėjus, na o ką, irgi gerai žiūrisi ☺
Dabar kaip prisimenu, kad kaip galvas laužėm ir spėliojom kas gi tas tikrasis Azizė anūkas, galvojom, kad Fyratas... o visai ne 🙂
Tasai žmogus, kurį tu myli manyje, žinoma, yra už mane geresnis: aš ne toks. Tačiau tu mylėk, ir aš pasistengsiu būti geresnis už save.