Neištvėriau visos 1-mos serijos Marijos ir Mustafos, delet.
Yarim Kalan Asklar - žiūrėjote?
SCK jau pagaliau pajudės reikalai, bent jau fragas antras sekančios serijos tai žada 😍
QUOTE(BigBang @ 2020 09 20, 07:12)
SCK jau pagaliau pajudės reikalai, bent jau fragas antras sekančios serijos tai žada 😍
Čia kas?
Kol kas labai patinka Kuzgun. Mano stiliaus serialas. ❤️Kas ji matet, parasykit, prasau, koks likimas laukia Kuzguno brolio. Nzn, bet jis man labai patinka. Ne grazuolis, bet toks tikras, nuosirdus. Labai patinka jo vaidyba. Kol kas labiausiai del jo likimo pergyvenu. Nes sese erzina mane ziauriai. Ir Anne ji zurnaliste tokia ikyria vaidino. Kisdavo savo ta nosi, kur niekas nepraso 😁
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2020 09 22, 20:16)
Kol kas labai patinka Kuzgun. Mano stiliaus serialas. ❤️
Kas ji matet, parasykit, prasau, koks likimas laukia Kuzguno brolio. Nzn, bet jis man labai patinka. Ne grazuolis, bet toks tikras, nuosirdus. Labai patinka jo vaidyba. Kol kas labiausiai del jo likimo pergyvenu. Nes sese erzina mane ziauriai. Ir Anne ji zurnaliste tokia ikyria vaidino. Kisdavo savo ta nosi, kur niekas nepraso 😁
Kas ji matet, parasykit, prasau, koks likimas laukia Kuzguno brolio. Nzn, bet jis man labai patinka. Ne grazuolis, bet toks tikras, nuosirdus. Labai patinka jo vaidyba. Kol kas labiausiai del jo likimo pergyvenu. Nes sese erzina mane ziauriai. Ir Anne ji zurnaliste tokia ikyria vaidino. Kisdavo savo ta nosi, kur niekas nepraso 😁
Nu va, sakiau, kad labai geras kuzgun
Viskas gerai jam bus. Su pakilimas ir nuopuoliais 😉
Sesė ir mane nervino žiauriai. Kolkas visi tos aktorės vaidmenys panašūs, bet vadina neblogai, nes užknisa tikrai labai įtikinamai 😃
Kaip uzkabino teaseris naujo seriko su dere ir cindoruku tikrai pažiūrėsiu
Tas stoiškas pofigizmas Cansu Dere personažo, tipo_hm, jūsų dukra miega su mano vyru ir... laukiasi....
Bet tai kaip jai kalė į galvą.......
"Sadakatsiz" Fragmanı
Bet tai kaip jai kalė į galvą.......
"Sadakatsiz" Fragmanı
Ar gera pabaiga Kara para ask?
QUOTE(Žalia Rūta @ 2020 09 23, 22:12)
Ar gera pabaiga Kara para ask?
Gera.