Įkraunama...
Įkraunama...

Turkiški serialai VI Tema

Neištvėriau visos 1-mos serijos Marijos ir Mustafos, delet.
Atsakyti

https://www.youtube....h?v=cXeI7LerJJY

Atsakyti
Yarim Kalan Asklar - žiūrėjote?
Atsakyti
SCK jau pagaliau pajudės reikalai, bent jau fragas antras sekančios serijos tai žada 😍
Atsakyti
QUOTE(BigBang @ 2020 09 20, 07:12)
SCK jau pagaliau pajudės reikalai, bent jau fragas antras sekančios serijos tai žada 😍

Čia kas?
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2020 09 20, 20:55)

Sen cal kapimi
Atsakyti
Kol kas labai patinka Kuzgun. Mano stiliaus serialas. ❤️Kas ji matet, parasykit, prasau, koks likimas laukia Kuzguno brolio. Nzn, bet jis man labai patinka. Ne grazuolis, bet toks tikras, nuosirdus. Labai patinka jo vaidyba. Kol kas labiausiai del jo likimo pergyvenu. Nes sese erzina mane ziauriai. Ir Anne ji zurnaliste tokia ikyria vaidino. Kisdavo savo ta nosi, kur niekas nepraso 😁
Atsakyti
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2020 09 22, 20:16)
Kol kas labai patinka Kuzgun. Mano stiliaus serialas. ❤️

Kas ji matet, parasykit, prasau, koks likimas laukia Kuzguno brolio. Nzn, bet jis man labai patinka. Ne grazuolis, bet toks tikras, nuosirdus. Labai patinka jo vaidyba. Kol kas labiausiai del jo likimo pergyvenu. Nes sese erzina mane ziauriai. Ir Anne ji zurnaliste tokia ikyria vaidino. Kisdavo savo ta nosi, kur niekas nepraso 😁

Nu va, sakiau, kad labai geras kuzgun 4u.gif

Viskas gerai jam bus. Su pakilimas ir nuopuoliais 😉

Sesė ir mane nervino žiauriai. Kolkas visi tos aktorės vaidmenys panašūs, bet vadina neblogai, nes užknisa tikrai labai įtikinamai 😃
Atsakyti
Kaip uzkabino teaseris naujo seriko su dere ir cindoruku bigsmile.gif ax.gif tikrai pažiūrėsiu rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milagra: 23 rugsėjo 2020 - 21:10
Tas stoiškas pofigizmas Cansu Dere personažo, tipo_hm, jūsų dukra miega su mano vyru ir... laukiasi....
Bet tai kaip jai kalė į galvą.......

"Sadakatsiz" Fragmanı

vartotojo įkelta nuotrauka

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Visgi: 23 rugsėjo 2020 - 22:04
Ar gera pabaiga Kara para ask?
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2020 09 23, 22:12)