Įkraunama...
Įkraunama...

Turkiški serialai VI Tema

Žalia Rūta, 08 Rgs 2020 - 23:56, parašė: Kara Para Ask - kaip suprantu verta žiūrėti? Kažkaip ne mano aktoriai, tai vis praleisdavau. Neturiu ką žiūrėti unsure.gif
[size=3][background=rgb(247, 247, 247)]Vertas, vertas, aš vis dar liūdžiu, kad baigiau jį žiūrėt. Tiesa reikėjo su juo įsivažiuot, pirmos serijos nekabino, bet kai jau užkabino, tai nebepaleido. Tikrai žiūrėsiu kažkada antrą kartą. Man jis nerealus. Viena gražiausių turkiškų serialų porų  :wub:
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gerbeja123: 09 rugsėjo 2020 - 18:31
"Sila" ir "Hercai" labiau nei "Zumruduanka", bo pastarasis tai labai abejotinai siejasi, nea schmoll.gif
Atsakyti

Įdomu kaip manieji "Hercai" išsilaikys šį sezoną. Kiek ateidavo naujienų, bet ReyMir nugalėdavo. Dabar konkurencija auga, kiša čiut ne viską į penktadienį. Aišku nenoriu kad 5 sezonai būtų 😂😂😂bet nenoriu kad staigiai ir nutrauktų.

Čia kalbėjo apie apie tą Zumruduanka, serialas neblogas mano skonio, bet kaip nemėgstu aš to pagrindinio aktoriaus, jau jis man toks antipatiškas iš Fazilet laikų...

Atsakyti
Nu ot.. pasirodo, paskutinės serijos buvau nemačius biggrin.gif Dabar dvi turiu bigsmile.gif
Atsakyti
Sen Cal Kapimi nuvylė šiek tiek mane praeita serija, kada gi jausmai pradės virt 🙈🙈🙈 jau galėjo per tą lietų ir griebt ja buciuot 😂😂😂 as negaliu, tokia trauka viens kitam ir nieko.. Tikrai jis robotas 🙈
Atsakyti

San Cal Kapimi tai jau tokiu vėžlio greičiu viskas vyksta, kad man pradeda atsibosti...jau net mane stebina kodėl jo tokie aukšti reitingai  :oh: Net bloga nuo tokio lėtumo. Bay Yanlis jau ir pasibučiuot ir susipykt ir susitaikyt suspėjo, o Sen Cal Kapimi iki serialo pabaigos prie bučinio neprieis  :lol:

Patiko labai kai berods užprajtoje Bay Yanlis serijoje Turok1990 įgarsintojas komentavo Deniz ir Ozas sceną, sako "nu va, čia dabar jau ir būtų gera proga pirmą kartą pasibučiuoti, bet neee, lauksim dar 5 serijas"  :lol:  :lol:  :lol:  Tai tiek žvengiau iš to įgarsintojo, net visi namai skambėjo, labai laiku ir vietoje tas jo komentaras buvo, galėtų ir dažniau savo komentarų taiklių įterpti  :lol:

Pasitaisė Yeni Hayat reitingai  :clap: Total nuo 2,99 pakilo iki 4,17 tai jey! Laukiu antros serijos rusiško įgarsinimo, kad turėčiau ką savaitgalį žiūrėt.

Bet tai kiek daug serialui duoda gera kokybė, žiūriu Kuzgun antrą kartą, o jausmas lyg pirmą kartą žiūrėčiau, visai kitoks jausmas, kai gera kokybė. Nesuprantu kaip tie rusai nemoka geresnės kokybės tų turkiškų serialų privogti, pvz lietuviai tai kai per lietuviškus TV rodo tikrai geros kokybės įrašo, visokie filmux ir filmai.in  :hmm:

Atsakyti

Čia kalbėjo apie apie tą Zumruduanka, serialas neblogas mano skonio, bet kaip nemėgstu aš to pagrindinio aktoriaus, jau jis man toks antipatiškas iš Fazilet laikų...

Tai ir man jis toks žiūrimas, tikrai planuoju toliau žiūrėt ir nenumest, nes jau įsitraukiau. Aš su tuo pagrindiniu aktoriumi tik viena esu bandžius žiūrėt - Elimi Birakma, ten jis man net gražesnis nei Zumruduankoje, bet pats serialas nepatiko, toks visai drungnas, o ir pagrindinė aktorė labai nesimpatiška. Alp Navruz tai man gražus, o pažiūrėjus jo Instagram, tai dar ir labai fotogeniškas, nuotraukose žiauriai gerai gaunasi, bet vaidina tai drungnokai. Labai jau piktas jis Zumruduankoje ir bejausmis.

[attachment=268159:alp.png]

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gerbeja123: 11 rugsėjo 2020 - 14:44
vartotojo įkelta nuotrauka

Aaa, tai vis tik tas skorpionas teaser'yje - Azizė anūkas, tikrasis Aslanbėjus; jo ta tattoo- skorpionas.

Hercai 39. Bölüm Fragmanı

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Visgi: 11 rugsėjo 2020 - 19:51
Nepaprastai graži buvo ši serija wub.gif O koks gi gražus tas jų visų bendras vakaras; gitara, daina, žiedas, draugystė, šokis...
Ozan ve Deniz SEVGİLİ OLDU

Mano mylimukai šios vasaros wub.gif wub.gif wub.gif
Ezgi & Özgür | Mr. Romantic | Bay Yanlış

Kaip man nepatinka tas giminaitis, kad vienu žodžiu žodžių trūksta, na toks šlykštukas... brrrr
Bay Yanlış 12. Bölüm 1. Fragmanı
Atsakyti

Visai patiko pirma Iyi Gunde Kotu Gunde serija, nors ir nežinau, ar Ozanas labai tinka į porą su Elcin, reikia laiko, kad susiprasti. Vienas iš scenarijaus autorių vyras, tai įdomu ar nepritrūksim romantikos. Na bet jis jau prisidėjęs prie Gunesi Beklerken, Kiraz Mevsimi ir Ask Laftan Anlamaz scenarijų rašymo, tai su patirtim. Vienas iš režisierių dirbęs prie Kiralik Ask, tai irgi teikia vilties.

Nors kaip ir aišku kas ir kaip bus, kalbant apie scenarijų, bet jaučiu duosiu šansą.

IMDB labai geras įvertinimas Yarim Kalan Asklar su Burak Deniz, tik kad rusų įgarsitojai miega ir ko tais ilgokai neįgarsina rusiškai pirmos serijos, tik su subtitrais randu  :hmm:

Atsakyti

Man pasirodė, kad pirmą İyi Günde Kötü Günde seriją Elçin ant savo pečių tempė. Ozanas, bent kol kas, atrodo visiškai be emocijų, visur ta pati veido išraiška, net nežinau. Zalim Istanbul jis man labiau patiko :) Jo mamulė jau pirmam epizode spėjo užknist, gryna Nerimana iš Kiralık Aşk. Kol kas viskas labai silpnai atrodo.

O kas dėl režisierių, Baris Erçetin tik pirmą seriją režisavo, jis jau nebedirba prie serialo, lieka tik Metin Balekoglu.

Atsakyti
Žiūrėjot Marija ir Mustafa? Toks matytų serialų miksas.
Daug erzinančių linijų, o ir aktoriai ne mano... Fone bus galima žiūrėti.
Atsakyti