Įkraunama...
Įkraunama...

Turkiški serialai VI Tema

Trečiadienį "Sen Cal Kapimi" nauja serija,.
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2020 09 07, 21:47)
Trečiadienį "Sen Cal Kapimi" nauja serija,.

Jau su vertimu?
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2020 09 07, 22:06)
Jau su vertimu?

Ketvirtadienį su vertimu smile.gif
Atsakyti
Nea, ketvirtad su vertimu.
Atsakyti
O tai nebuvo praeitą savaitę serijos?
Kažkaip susipainiojau, per atostogas iš vėžių išsimušus buvau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2020 09 07, 23:59)
O tai nebuvo praeitą savaitę serijos?
Kažkaip susipainiojau, per atostogas iš vėžių išsimušus buvau biggrin.gif

Buvo smile.gif
Atsakyti

Sakiau nežiūrėsiu Kuzgun antrą kartą bent be žiemos  :lol:

Aha, aha, kaip nežiūrės, kai lietuviškai ir dar geros kokybės rodo:

https://lnk.lt/video...varnis-2/106492

kas nematę, tai labai rekomenduoju  :sokiai:

O dabar varau naujo Sefirin Kizi sezono žiūrėt.

Atsakyti

Teaseriai manęs neužkabino visiškai. Toks jausmas, kad tai jau esu 100 kartų mačiusi. Yasmin Allen vaidmuo tai grynai kaip Merhamet šviečiasi. Tetulė iš Kiralik ask irgi, panašu, copy-paste. Ir apskritai aktorinis sąstatas, mano akimis, silpnokas ax.gifJei scenarijus kažkaip netyčia iššautų, tai gal pažiūrėčiau, bet iš pirmo žvilgsnio neatrodo, kad taip bus.

Pritariu, manęs teaseriai irgi nesužavėjo, nors man jaučiu nei vienos sezono naujienos teaseriai ne wow.

Atsakyti
QUOTE(gerbeja123 @ 2020 09 08, 17:54)
Pritariu, manęs teaseriai irgi nesužavėjo, nors man jaučiu nei vienos sezono naujienos teaseriai ne wow
Va ir man blankuma (normalesnis toks buvo "Menajerimi Ara"). Nors ne visos dar naujo sezono naujienos, bet jaučiu ir likusiųjų teaseriai bus galimai ne kažką. Kol kas mano nuomonė nepakito, lieka ta pati, kaip kad rašiau, kad pažiūrėjus į visumą, daugiau nei puse jų - nieko gero. Regis tiek gi nemažai naujų serialų, o nuoboda.
Žiūrėjimui iš naujų ne kažin kas yra gero. Na, galimai yra to kokybiško gero ir bus (?), bet tokį pagrūzintą žiūrėti kas savaitę kaip pvz "Kirmizi Oda", tai nemanau, kad norėčiau ir norėtųsi. Nors žvilgtelėti tai tikrai žvilgtelėsiu į tokius kaip "Kimsesizler", "Sadakatsiz". Užtenka "Dogdugun Ev Kaderindir".
Iš tęstinių, senbuvių, ir tai atvėsimas. Vis tik veik pusę metų pertrauka esti.
Gerai, kad dar tie vasariniai yra, bent jau.
Atsakyti
Kara Para Ask - kaip suprantu verta žiūrėti? Kažkaip ne mano aktoriai, tai vis praleisdavau.

Neturiu ką žiūrėti unsure.gif
Atsakyti
Bandykit. Man labai patiko, ir daug kam patiko.

Aš ir neturiu ką žiūrėti. Kas patiko- lyg išsikvėpė, kito- titrų dar nėra. Vienžo..
Jaučiu belieka tik penktadieniniai pagrinde, kol kas...
Atsakyti

Man Sefirin Kizi geras sugrįžimas, gera pirma antro sezono serija  :bigsmile: O ir Dogdugun ev Kaderindir pagal treilerį panašu, kad bus stiprus sugrįžimas. Jei dar ir Hercai nepasišiukšlins, tai bus ką žiūrėt šį rudenį, nes gi dar Sen cal Kapimi kenčiu, nes vis tikiuosi kad iš mirties taško išjudės, ir Bay Yanlis žiūriu. Daug vilčių ir į Yeni Hayat dedu. Šiaip visų sezono naujienų bent po pirmą seriją planuoju pažiūrėt, gal mažu ir nustebins kuri. O atsargai Kuzguną va dar turiu ir wannabe Hercai kopiją Zumruduanka, apie kurią kažkaip jokių arsiliepimų neradau, bet per savaitgalį visą pirmą sezoną ir suvariau. Pakenčiamas toks, nors vietomis net juokinga ant kiek Hercai nukopinta. Pagrindinis aktorius man gražus, vaidina tiesa labai vidutiniškai. 

Atsakyti