Jau su vertimu?
Kažkaip susipainiojau, per atostogas iš vėžių išsimušus buvau
Kažkaip susipainiojau, per atostogas iš vėžių išsimušus buvau
Buvo
Sakiau nežiūrėsiu Kuzgun antrą kartą bent be žiemos
Aha, aha, kaip nežiūrės, kai lietuviškai ir dar geros kokybės rodo:
https://lnk.lt/video...varnis-2/106492
kas nematę, tai labai rekomenduoju
O dabar varau naujo Sefirin Kizi sezono žiūrėt.
Teaseriai manęs neužkabino visiškai. Toks jausmas, kad tai jau esu 100 kartų mačiusi. Yasmin Allen vaidmuo tai grynai kaip Merhamet šviečiasi. Tetulė iš Kiralik ask irgi, panašu, copy-paste. Ir apskritai aktorinis sąstatas, mano akimis, silpnokas Jei scenarijus kažkaip netyčia iššautų, tai gal pažiūrėčiau, bet iš pirmo žvilgsnio neatrodo, kad taip bus.
Pritariu, manęs teaseriai irgi nesužavėjo, nors man jaučiu nei vienos sezono naujienos teaseriai ne wow.
Žiūrėjimui iš naujų ne kažin kas yra gero. Na, galimai yra to kokybiško gero ir bus (?), bet tokį pagrūzintą žiūrėti kas savaitę kaip pvz "Kirmizi Oda", tai nemanau, kad norėčiau ir norėtųsi. Nors žvilgtelėti tai tikrai žvilgtelėsiu į tokius kaip "Kimsesizler", "Sadakatsiz". Užtenka "Dogdugun Ev Kaderindir".
Iš tęstinių, senbuvių, ir tai atvėsimas. Vis tik veik pusę metų pertrauka esti.
Gerai, kad dar tie vasariniai yra, bent jau.
Neturiu ką žiūrėti unsure.gif
Aš ir neturiu ką žiūrėti. Kas patiko- lyg išsikvėpė, kito- titrų dar nėra. Vienžo..
Jaučiu belieka tik penktadieniniai pagrinde, kol kas...
Man Sefirin Kizi geras sugrįžimas, gera pirma antro sezono serija O ir Dogdugun ev Kaderindir pagal treilerį panašu, kad bus stiprus sugrįžimas. Jei dar ir Hercai nepasišiukšlins, tai bus ką žiūrėt šį rudenį, nes gi dar Sen cal Kapimi kenčiu, nes vis tikiuosi kad iš mirties taško išjudės, ir Bay Yanlis žiūriu. Daug vilčių ir į Yeni Hayat dedu. Šiaip visų sezono naujienų bent po pirmą seriją planuoju pažiūrėt, gal mažu ir nustebins kuri. O atsargai Kuzguną va dar turiu ir wannabe Hercai kopiją Zumruduanka, apie kurią kažkaip jokių arsiliepimų neradau, bet per savaitgalį visą pirmą sezoną ir suvariau. Pakenčiamas toks, nors vietomis net juokinga ant kiek Hercai nukopinta. Pagrindinis aktorius man gražus, vaidina tiesa labai vidutiniškai.