Įkraunama...
Įkraunama...

Turkiški serialai VI Tema

Man "Yeni Hayat" patikęs yra tas netikėtumo smogiamasis gestas. Va jį tai labai užskaitau. Man patinka tai.
Atsakyti

Pasiskaičiau, kad Kanal D jei tik reitingai blogi iš kart užraukia serialą, tai dabar baisu dėl Yeni Hayat :bijau2: tikiuosi pakils reitingai, nes aš tikrai matau potencialo šitame seriale.

Atsakyti

Dar apsižiūrėjau, kad kažkaip paskutinę Sefirin Kizi sezono seriją pražiopsojau, tai šiandien sužiūrėjau ir prisiminiau kaip pasiilgau Omero iš Kara Para Ask. Valdausi, kad antrą kartą nepult KPA žiūrėt :hihihi: Bet ai, nebedaug beliko iki naujo Sefirin Kizi sezono, tai palauksiu ir vėl galėsiu į Engin'ą spoksot :hihihi:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gerbeja123: 05 rugsėjo 2020 - 14:02
QUOTE(gerbeja123 @ 2020 09 05, 13:47)
Pasiskaičiau, kad Kanal D jei tik reitingai blogi iš kart užraukia serialą, tai dabar baisu dėl Yeni Hayat fear.gif tikiuosi pakils reitingai, nes aš tikrai matau potencialo šitame seriale.

Kad šiais laikais nei vienas kanalas ilgai nelaukia ax.gif Fox ir ATV tame tarpe. Nebent tik TRT toks saugesnis.

Pažiūrėjau misterį klaidą ir ką galiu pasakyti, nu nemoka jamanas dramos vaidinti. Drama čia gal per stipriai pavadinau biggrin.gif Čia tik liūdesiukas toks lengvas, bet ir tas nesigavo. Neturi jis to žvilgsnio gilumo, kad norėtųsi liūdėti kartu, pulti ir jį apkabinti ir guosti, gal net ašarą drauge nubraukti. Na vat tokio pvz čelikoliško ar tatlitugiško ar tolgasaritašiško biggrin.gif
Kol lakstė toks tirli pirli, čiauškėjo beleką, akutėm šaudė, tai viskas kaip ir ok buvo, o dabar nu nekažką - gerai, kad susitaikė biggrin.gif
Atsakyti
Draugės vaiko kelnės biggrin.gif

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti

Kad šiais laikais nei vienas kanalas ilgai nelaukia ax.gifFox ir ATV tame tarpe. Nebent tik TRT toks saugesnis.

Dizilah.com sako, lad kai kurie kanalai bent logiškas pabaigas padaro, net ir nutraukdami serialą anksti dėl blogų reitingų

How would you rank the channels in terms of cancellations:

Kanal D – Ruthless. Will cancel a show mid-season (sometimes < 5 episodes)

ATV – Likely to cancel a show for low ratings without notice

FOX – Shows are given a rushed but proper ending before the cancellation

Star TV - Shows are given a rushed but proper ending before the cancellation

Show TV – More lenient with cancellations, at least 10 episodes guaranteed.

TRT1 – Shows are guaranteed at least one full season.

TV8 - Shows are guaranteed at least one full season.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gerbeja123: 06 rugsėjo 2020 - 21:00
Ask 102 prasidės vėliau, nes keli aktoriai susirgo korona.
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2020 09 06, 22:58)
Ask 102 prasidės vėliau, nes keli aktoriai susirgo korona.

Nemažai serialų stabdo.
Atsakyti
Dar ir taip gerai laikėsi lyg šiol, kai tokios komandos dirba, kai žmonių, kontaktų apstu tiek viduje tiek už filmavimo aikštelės ribų.
Vis pagalvodavau, kaip čia bus kaži rudenį su tais serialais, tai dievai žino... dar prieš porą dienų tokia mintis galvoje šmėstelėjo.
"Bay Yanli" į priekį keletas serijų turi rezerve nufilmuotų, juolab, reik manyt, link pabaigos jie, tai kaip ir... Bet va "Yeni Hayat" tai tik pati pradžia... Gaila ir dėl kitų, tiek nerimo dabar visiems, baisu, bet buvo tikėtina, kad taip bus, nieko nepadarysi.
Covid'as gali ir be reitingų pakoreguoti negailestingai (apskritai kalbu, apie visus serialus).
Svarbiausia sveikata žmonių ir labai tikiuosi, kad viskas bus gerai.

Atsakyti

Rugsėjo 12 startuoja İyi Günde Kötü Günde su Elçin Sangu ir Ozan Dolunay. Planuojat kas nors žiūrėt?

O šiandien per LNK prasideda Kuzgun (Juodvarnis), skaičiau daug gerų atsiliepimų, tai pasižiūrėsiu. Tik jis labai trumpas, kodėl greitai uždarė? Dėl reitingų?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hercai: 07 rugsėjo 2020 - 12:54
QUOTE(hercai @ 2020 09 07, 12:52)
O šiandien per LNK prasideda Kuzgun (Juodvarnis), skaičiau daug gerų atsiliepimų, tai pasižiūrėsiu. Tik jis labai trumpas, kodėl greitai uždarė? Dėl reitingų?

Taip, dėl reitingų. Tiksliau, scenaristai gali tik patys save kaltinti, kad nugrybavo į lankas. Nereikėjo antro sezono jiems, mano galva. Šiaip labai geras, nestandartinis, tikrai verta pažiūrėti.
Papildyta:
QUOTE(hercai @ 2020 09 07, 12:52)
Rugsėjo 12 startuoja İyi Günde Kötü Günde su Elçin Sangu ir Ozan Dolunay. Planuojat kas nors žiūrėt?

Teaseriai manęs neužkabino visiškai. Toks jausmas, kad tai jau esu 100 kartų mačiusi. Yasmin Allen vaidmuo tai grynai kaip Merhamet šviečiasi. Tetulė iš Kiralik ask irgi, panašu, copy-paste. Ir apskritai aktorinis sąstatas, mano akimis, silpnokas ax.gif Jei scenarijus kažkaip netyčia iššautų, tai gal pažiūrėčiau, bet iš pirmo žvilgsnio neatrodo, kad taip bus.
Atsakyti
Kada nauja serija Sen Cal Kapimi?
Atsakyti