Nerealus kolkas Mano favoritai šiam sezone kolkas būtent jis ir Babilonas
Galvojau, kad įdomus bus tas Mustafa ir Maria, bet fragai neužkabino visiškai, aktoriai taip pat. Nors ta mergaitė ir lietuvių kilmės, norėtųsi, bet negaliu kolkas jos labai pagirti Bet linkiu sėkmės
Pvz Cagatay Ulusoy man pastaruoju metu ir baisiai atrodo, jis ir ne mano skonio, bet negaliu paneigti, kad yra labai patikę tai ką esu žiūrėjosi su jo vaidyba 🙃
Įdomu, kaip bus su vasaros serialais. Savasci grįžta, tai SCK nebegali perkelti į sekmadienį, o trečiadieniais rodys Ogretmen. Arba atšauks abu, arba SCK rodys penktadieniais, vietoje BY? Bet nemanau, kad jie penktadieniais išgyventų, bus labai sunku
ir man atrodo aš taip seniai Serkan'o Cayoglu balsą girdėjau,
kad balsas skamba kaip ne jo, t.y. tarytum ne jo
Ant pagrindinio personažo, vedusio vyro, padėjo akį visos trys, na tai jau atsiprašau
Yasemin jos suvalgys negyvai iš pavydo, daneš jos vyrui mielai, kad jai patinka jos apsauginis.
Melisa su Serkanu labai gerai žiūrisi. Užskaitau.
Pati, pati pati pati pradžia, t.y. įžanga patiko man, patinka man tokie spec pajėgų reikaliukai.
Jei santykiu 60/40 būtų būtent toks iš spec pajėgų operos veiksmas ir aşk, tai žiūrėčiau jei turinys įdomus.
O Džoškunas iš "Icerde" tai ir čia toks pat savam stiliuje, neprilygstamas tiesiog, pavojingas;
metė kozirį ant Yasemin (Melisos Pamuk), ji dabar Džoškuno taikinyje; medžioklė.
Vakar naktį kažką lietuje filmavo, tai visi labai tikisi, kad bučinys bus 9 arba 10 serijos pabaigoje
Yeni Hayat pirmos serijos reitingas nustebino, ar dramoms būdingi tokie skaičiai po pirmo epizodo?
Norėčiau, kad Melisa būtų koks dvigubas slaptas agentas, kospiracija tsakant, va tadum man būtų įdomiau
Nieko tokio toks reitingas startui, pirma serija dar nelabai koks rodiklis, yra buvę ir žemesnių kituose starte... sekanti serija ir vėlesnės parodys kaip reikalai bus, ar dinamiškas bus augimas ar taip ir užstrigs ir aukščiau nepakils labai ženkliai.
Yeni Hayat 2. Bölüm Fragmanı
Oi kaip laukiu tęsinio! Kaži kaip ir kuo čia baigsis
Babil | 2. Sezon 2. Teaser
Afigenas, nerealus, man tizeris, pristatymas šio serialo III-čio sezono
Hercai 3. Sezon Tanıtımı
atv kanalo Naujo sezono pristatymas
"Atv" Yeni Sezon Tanıtım Filmi
"Maria ile Mustafa" serialo pagr herojams toks tarytum akcentas ilgesnis sekundėmis
Man regis bus sekmadienio lyderis
O man Yeni Hayat pirma serija labai patiko Abu pagrindiniai aktoriai grožių grožiai. Va tik įdomu ar lengvai Ademas žmoną išduos, ar kankinsis ilgai ir nuobodžiai. Keista Tayanc'ą blogiečio vaidmenyje matyt, jis man labai patiko Hayat Sarkisi, ten jo Huseino herojus net labiau už pagrindinį Kerimą patiko. Bet tinka jam ir blogietį vaidinti. Žodžiu, laukiu sekančios serijos nekantriai.