Įkraunama...
Įkraunama...

Turkiški serialai VI Tema

Vaje koks geras tas paskambink mano memedzeriui, laukiu kitos serijos wub.gif
Atsakyti
QUOTE(BigBang @ 2020 09 02, 18:37)
Vaje koks geras tas paskambink mano memedzeriui, laukiu kitos serijos  wub.gif

Nerealus kolkas wub.gif Mano favoritai šiam sezone kolkas būtent jis ir Babilonas ax.gif

Galvojau, kad įdomus bus tas Mustafa ir Maria, bet fragai neužkabino visiškai, aktoriai taip pat. Nors ta mergaitė ir lietuvių kilmės, norėtųsi, bet negaliu kolkas jos labai pagirti rolleyes.gif Bet linkiu sėkmės wub.gif
Atsakyti
Įmetėt senas Džano fotkes. Kalnas raumenų vyro nepuošia! Čia kaip ir moterys pagal vieną kaliošą paturbintos - gražu tik joms pačioms.
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2020 09 03, 12:35)
Įmetėt senas Džano fotkes. Kalnas raumenų vyro nepuošia! Čia kaip ir moterys pagal vieną kaliošą paturbintos - gražu tik joms pačioms.
😄 Taip, senas, o kaip gi kitaip_bo ten Dolunay serialas, ir fragmentas iš Dolunay, tai jis toks ten ir buvo raumenų kalnas, ir dabar yra 😄 Puošia nepuošia, man tas pats, jo pasirinkimas manęs nedomina visiškai, kaip nori taip atrodo. Skonio ir ne mano, bet iki tiek nesigilinu ir rimtai į tai nežiūriu, viso labo aktoriai išgalvotais personažais ir jų istorijomis.
Pvz Cagatay Ulusoy man pastaruoju metu ir baisiai atrodo, jis ir ne mano skonio, bet negaliu paneigti, kad yra labai patikę tai ką esu žiūrėjosi su jo vaidyba 🙃

Atsakyti

Įdomu, kaip bus su vasaros serialais. Savasci grįžta, tai SCK nebegali perkelti į sekmadienį, o trečiadieniais rodys Ogretmen. Arba atšauks abu, arba SCK rodys penktadieniais, vietoje BY? Bet nemanau, kad jie penktadieniais išgyventų, bus labai sunku :) 

Atsakyti
Smalsumui patenkinti žiūriu šiandienos premjerą "Yeni Hayat",
ir man atrodo aš taip seniai Serkan'o Cayoglu balsą girdėjau,
kad balsas skamba kaip ne jo, t.y. tarytum ne jo biggrin.gif

vartotojo įkelta nuotrauka

Ant pagrindinio personažo, vedusio vyro, padėjo akį visos trys, na tai jau atsiprašau biggrin.gif
Yasemin jos suvalgys negyvai iš pavydo, daneš jos vyrui mielai, kad jai patinka jos apsauginis.
Melisa su Serkanu labai gerai žiūrisi. Užskaitau.

Pati, pati pati pati pradžia, t.y. įžanga patiko man, patinka man tokie spec pajėgų reikaliukai.
Jei santykiu 60/40 būtų būtent toks iš spec pajėgų operos veiksmas ir aşk, tai žiūrėčiau jei turinys įdomus.

O Džoškunas iš "Icerde" tai ir čia toks pat savam stiliuje, neprilygstamas tiesiog, pavojingas;
metė kozirį ant Yasemin (Melisos Pamuk), ji dabar Džoškuno taikinyje; medžioklė.

Ooooooo, tai bent! Netikėta!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Visgi: 03 rugsėjo 2020 - 20:59
Viskas. Jeigu sekančios serijoje nebus Kiss prazilsiu... Čia apie SCK unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(BigBang @ 2020 09 02, 18:37)
Vaje koks geras tas paskambink mano memedzeriui, laukiu kitos serijos wub.gif
Labai! wub.gif Ne veltui vidinė nuojauta liepos mėnesį neapgavo, kai rašiau, kad labai laukiu, kad panašu jog bus kitoks. Pateisino lūkesčius, šiai dienai. O kaip labai vykusiai pasirinkta kūrėjų jaunutė aktorė, netipinė tokia, irgi neapsirikau, rašiau. Pasiteisino. Bent kažkas naujo, ofisinis gyvenimas. Tikiuosi lūkesčių greit neapvils, norėčiau, kad įdomumas būtų ne trumpalaikis, kad neišsikvėptų tarkim po 3-5-7 serijos.

Menajerimi Ara 3. Bölüm 2. Fragman
Atsakyti

Viskas. Jeigu sekančios serijoje nebus Kiss prazilsiu... Čia apie SCK unsure.gif

Vakar naktį kažką lietuje filmavo, tai visi labai tikisi, kad bučinys bus 9 arba 10 serijos pabaigoje  :D

Yeni Hayat pirmos serijos reitingas nustebino, ar dramoms būdingi tokie skaičiai po pirmo epizodo? 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hercai: 04 rugsėjo 2020 - 10:30
QUOTE(hercai @ 2020 09 04, 10:26)
Yeni Hayat pirmos serijos reitingas nustebino, ar dramoms būdingi tokie skaičiai po pirmo epizodo?
Tiesą pasakius aš vakar galvojau, kad bus dar žemesni jo reitingai. Vangus kažkoks pats iš savęs. Siužetas, tai hm, ką aš žinau... nepatinka man toks... ta Melisos podukra, žmona jo ir pan,. per daug ten visko viduje. Dinamiką stebėsiu, gal ir viena akimi žiūrėsiu. Pirma serija, pirminis įspūdis likęs- nepatiko.
Norėčiau, kad Melisa būtų koks dvigubas slaptas agentas, kospiracija tsakant, va tadum man būtų įdomiau ax.gif
Nieko tokio toks reitingas startui, pirma serija dar nelabai koks rodiklis, yra buvę ir žemesnių kituose starte... sekanti serija ir vėlesnės parodys kaip reikalai bus, ar dinamiškas bus augimas ar taip ir užstrigs ir aukščiau nepakils labai ženkliai.

Yeni Hayat 2. Bölüm Fragmanı

bigsmile.gif Oi kaip laukiu tęsinio! Kaži kaip ir kuo čia baigsis unsure.gif

Babil | 2. Sezon 2. Teaser
Atsakyti
O dievai, pagaliau! Sugrįžta maniškiai ReyMir! Pasiiilgauuu jų, užburiančių garso takelių, gamtovaizdžių! wub.gif
Afigenas, nerealus, man tizeris, pristatymas šio serialo III-čio sezono wub.gif wub.gif wub.gif
Hercai 3. Sezon Tanıtımı wub.gif wub.gif wub.gif

atv kanalo Naujo sezono pristatymas
"Atv" Yeni Sezon Tanıtım Filmi

"Maria ile Mustafa" serialo pagr herojams toks tarytum akcentas ilgesnis sekundėmis rolleyes.gif
Man regis bus sekmadienio lyderis ax.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Visgi: 04 rugsėjo 2020 - 19:23

O man Yeni Hayat pirma serija labai patiko  :ax: Abu pagrindiniai aktoriai grožių grožiai. Va tik įdomu ar lengvai Ademas žmoną išduos, ar kankinsis ilgai ir nuobodžiai. Keista Tayanc'ą blogiečio vaidmenyje matyt, jis man labai patiko Hayat Sarkisi, ten jo Huseino herojus net labiau už pagrindinį Kerimą patiko. Bet tinka jam ir blogietį vaidinti. Žodžiu, laukiu sekančios serijos nekantriai. 

Atsakyti