Pažiūrėjau paskambink mano memedzeriui, koks man gražus tas Deniz Can
Man paskambink mano menedžeriui labai patinka Didžle savo netipine išvaizda, natūrali tokia, kaip ne turkė, tikrai, ir charakteriu- geru, paprastu, tikru tokiu. Labai nuoširdi ji man. Ji man ypatingai patinka.
QUOTE(Visgi @ 2020 08 27, 12:16)
Man paskambink mano menedžeriui labai patinka Didžle savo netipine išvaizda, natūrali tokia, kaip ne turkė, tikrai, ir charakteriu- geru, paprastu, tikru tokiu. Labai nuoširdi ji man. Ji man ypatingai patinka.
Turi gražią šypsena
Pažiūrėjau Sen Cal Kapimi, nu ***** kada sužinos kad ne Ėda kaltę, oi bus jam... Bet ta Edos drauge erzina mane, tokia tupa merga... Fu. Net vardas užstrigo.
QUOTE(BigBang @ 2020 08 27, 12:03)
Pažiūrėjau Sen Cal Kapimi, nu ***** kada sužinos kad ne Ėda kaltę, oi bus jam... Bet ta Edos drauge erzina mane, tokia tupa merga... Fu. Net vardas užstrigo.
Biesina mane jinai juodai Nuo pat pirmos serijos. Ir tas Kaanas. Nu toks tipiškas tūpas blogietis. A la Tramba iš Kiralik ask. Ir scenarijus kažkaip copy/paste šitoj vietoj.
Labai taip jau pro pirštus pažiūrėjau paskutinę seriją. Buvo gražių momentų, bet visumoj tai nekas. Nors reitingai sako priešingai
QUOTE(Milagra @ 2020 08 27, 19:51)
Biesina mane jinai juodai Nuo pat pirmos serijos. Ir tas Kaanas. Nu toks tipiškas tūpas blogietis. A la Tramba iš Kiralik ask. Ir scenarijus kažkaip copy/paste šitoj vietoj.
Labai taip jau pro pirštus pažiūrėjau paskutinę seriją. Buvo gražių momentų, bet visumoj tai nekas. Nors reitingai sako priešingai
Na aš dabar galvoju, kad po šitos serijos bus aiškus supratimas apie savo jausmus ir bučkis. Kažkoks jaučiu bus netikėtas, staigus. Gal jie riesis ir jis ją pabučiuok kad uztildyt 🙈 kažkokia tokia nuojauta... O gal to labai noriu 🙈
QUOTE(BigBang @ 2020 08 27, 12:03)
Aš vakar taip ir nepabaigiau žiūrėti, išjungiau. Bet galiu patikinti, kad greit, ir viskas bus ok (kitaip ir būti negali), bo paskutinį kartą praėjusią vasarą mačiau tokį pat veiksmų atomazgos analogą.Tiesa, fragas yra
Sen Çal Kapımı 8. Bölüm Fragmanı
Sekantį sekmadienį "Maria ile Mustafa" 1. Bölüm 1. Fragmanı
Oi, nepavyks jai taip greitai sutvarkyti savo reikalų ir atgal grįžti į savo šalį, nepavyks, nebus taip paprasta...
Oi, nepavyks jai taip greitai sutvarkyti savo reikalų ir atgal grįžti į savo šalį, nepavyks, nebus taip paprasta...
O, šitas bus Sen Çal Kapimi konkurentas, įdomu, kaip jiems seksis
Turėtų neblogai: vienas - romantinė komedija, kitas - drama/melodrama. Žanrai - skirtingi, juolab Sen Cal Kapimi jau turi savo susiformavusį žiūrovą, (jei ir atsisijos šiek tiek, tai nebent iš smalsumo žvilgtelėti į premjerą, o gal ir visai įtakos premjera įtakos neturės). Man pvz iš frago ta premjera nieko blatno, bent dabar.
Kai sakiau, kad vėliau įkelsiu kur kerinčiai, žavingai, spindinčiai...
https://www.youtube....h?v=9bOfCcS6cdY
https://www.youtube....h?v=9bOfCcS6cdY
Sveiki, norėjau pasidomėti, o Hercai jau galima žiūrėti toliau 39 seriją, nes iki 38 peržiūrėjus esu visas serija. Labai geras serialas. 🙂
QUOTE(jurvas @ 2020 08 30, 00:11)
Sveiki, norėjau pasidomėti, o Hercai jau galima žiūrėti toliau 39 seriją, nes iki 38 peržiūrėjus esu visas serija. Labai geras serialas 🙂
Laba Deja ne. III sezonas prasidės 09.11 d. (jei paskutinę minutę niekas nepasikeis), ir III-čio sezono startinė serija kaip tik ir bus ta 39-ta serija