Pagaliau Laukiu ir aš naujo sezono, užkabino.
Pagaliau Laukiu ir aš naujo sezono, užkabino.
Fonui žiūrėti tinka, ir net man šiek tiek patinka, ir yra net kas man patinka; ypač graži man ta jų niūniuojanti melodija, peizažai ir pan,. ir Keremas Bursinas liux, ir jis kol kas man vienintelis gelbsti situaciją, bent kol kas. Vienu žodžiu man kol kas visa problema yra Hande, trūksta vidinio šarmo, o gal esmė tame, kad jos personažas toks ypatingai saldus, hm. Ko gero įtakos dar turi tai, kad veiksmas lėtai vystosi, lėtų apsukų.. Man "Cati Kati Ask" personažai ir tai gyvesni, natūralesni. V. ž. "Sen Cal Kapimi" man šiai dienai kol kas trečioje vietoje.
O va su "Bay Yanlis" mane nuo pat pirmos serijos iškart užkabino, įkrito į širdį, jis man Nr.1 šią vasarą iš šiųmetinių vasarinių, bent kol kas.
Bay Yanlış 9. Bölüm 2. Fragmanı
Visgi, 25 Rug 2020 - 19:57, parašė: "Aşk Laftan Anlamaz " Hande man buvo tikresnė, natūralesnė tokia, "Gunesin Kizlari" taip pat. Tai nelabai suprantu kur visa tai dingo "Sen Cal Kapimi" joje... ar čia toks sumanymas, tokio jos personažo... Negaliu suprasti.Ask Laftan Anlamaz Hande personažas tikrai buvo gyvesnis, charizmatiškesnis, su ugnele, o Sen Cal Kapimi kažkoks blankokas. Na aš dar nelaidoju, gal ims ir atsigaus, jei scenaristės atsitokės, nes gi personažui atsiskleisti reikia gero siužeto, neužtenka iš savęs jį padaryt. Reikia gerų dialogų ir intriguojančių/dramatiškų siužeto vingių, o jų kol kas nėra, nes Hende vilas pagal 120 punktų sąrašą dekoruoja
Kaži kaip turkai sukurps "Yeni Hayat". Originalioje versijoje pabaiga lyg tragiška.
"Yeni Hayat" 1. Bölüm Fragmanı - 3
Tiesa, Coskun'o iš "Icerde" balsą išgirdusi, kad ir iš miegų pakelta, išpyškinčiau vardą jo autopilotu, ir tas man jo Tak TakTaka Tak_tai ilgai nepamiršiu.
Papildyta:
Čia aš apie "Yeni Hayat"... tas Coskunas iš "Icerde" bus šiame seriale.
Neleidžia SM papildyti žinutės.
Papildyta:
A, pagaliau leido!
Papildyta:
Beje, Ozge man kai kur tai ypatingai kerinti, žavi. Vėliau įkelsiu.
Papildyta:
STAR TV kanalo ateinantis naujas sezonas
Star, Senin Starın! | Yeni Sezon Tanıtım Filmi
Papildyta:
İyi Günde Kötü Günde | Teaser 2
Cemre & Kerem - Dusk Till Dawn ("Carpısma")
Papildyta:
P. S. Ji - advokatė, jis - sulaikytasis. (Jis į ją dūrė peiliu... jos namuose...). Na, ir eismo įvykis žinoma..)
Jo dabartinė būsima partnerė, pamenu, man "Carpism'os" seriale labai tiko ir patiko tuomet su Alperen Dyumaz poroje
Aš su Melisa Pamuk tik Kara sevda mačius, kurio taip ir nebaigiau. Tik pamenu, kad nuolatos nervino tas faktas, kad pagrindine aktorę pastatė Neslihan, kuri man asmeniškai negražiausia turkų serialų aktorė, o tokia gražuolė kaip Melisa gavo antraplanį vaidmenį. Melisa man fantastiško grožio moteris. Ji, Hende Ercel ir Burak Ozcivit žmona Fahriye Evcen Izcivit man gražiausios iš turkių aktorių, kurias aš esu mačius.
Papildyta:
Einu žiūrėt "Sen Cal Kapimi".
Tiesa, Coskun'o iš "Icerde" balsą išgirdusi, kad ir iš miegų pakelta, išpyškinčiau vardą jo autopilotu, ir tas man jo Tak TakTaka Tak_tai ilgai nepamiršiu.
Papildyta:
Čia aš apie "Yeni Hayat"... tas Coskunas iš "Icerde" bus šiame seriale.
Neleidžia SM papildyti žinutės.
Papildyta:
STAR TV kanalo ateinantis naujas sezonas
Star, Senin Starın! | Yeni Sezon Tanıtım Filmi
"Yeni Hayat" penktadieniais rodys ar ne? Vienas iš mano irgi laukiamiausių . Kito laukiu su Özcan Deniz kuris žiemą berods turėtų startuoti. Na bent jau užmesiu akį į pirmas serijas
Labai linkiu "Yeni Hayat" sėkmės ir išsilaikyt, aktorių komanda ir gera, blogietis irgi bent jau charizmatiškai atrodo Na ir bent jau iš frago atrodo, turkams turėtų patikti, jie mėgsta smurtaujančius vyrus ir moteris aukas...
Kito laukiu su Özcan Deniz kuris žiemą berods turėtų.
Labai linkiu "Yeni Hayat" sėkmės ir išsilaikyt, aktorių komanda ir gera, blogietis irgi bent jau charizmatiškai atrodo Na ir bent jau iš frago atrodo, turkams turėtų patikti, jie mėgsta smurtaujančius vyrus ir moteris aukas..
Aš kai pamačiau frago turinį pirmą kartą, tai pirma mintis buvo_Karadenizo tema, t.y. jis gelbsti ją nuo smurtaujančio despoto vyro. Tik čia truputi dar ir kitkas- mafija, agentai, veiksmo žo šiek tiek kaip suprantu bus. Na tik kam ta žmona su vaiku, na kam... Nebus man regis žmona geras personažas, ar tik su blogiečiais, su tuo despotu Melisos vyru nesusidės iš pykčio ir keršto Melisai, kai pradės įtarti kai ką tarp jų užgimstant (Melisos ir savo vyro, kuris ir bus Melisos apsauginis)... Spėju kol kas. Pažiūrėsim.
Papildyta:
🙂 Tiesą pasakius norėčiau kokie veiksmo, kriminalo kokio siužeto. Su veiksmu esu pasiilgus kokio geto serialo 🙂