Žinot tą jausmą, kai pabaigi labai gerą serialą ir po jo toooks liūdesys aplanko, kai atrodo kad jau nebebus daugiau tokių gerų kaip tas kurį baigei?
Vakar užbaigiau
Kara Para Ask ir dabar kaip apdujus, nes žinau, kad vakare neturėsiu ką žiūrėt, o jei ir rasiu ką, tai tikrai nebebus toks geras, kaip
Kara Para Ask Žodžiu, aš ne tik kad sužavėta Enginu ir Tuba, bet ir pagaliau turiu pilną savo turkiškų serialų TOP trejetuką:
1) Siyah Beyaz Ask (Šitas pirmoje vietoje nepajudinamai, nes duodu ranką nukirsti, kad geresnio turkai nepastatys nei siužeto, nei aktorių prasme)
2) Kuzgun (O šitas nepajudinamai antroje vietoje, pirmo sezono pabaiga man tobuliausia ką mačiau turkiškuose serialuose, siužetas dieviškas, Baris ir Burcu vaidyba tobula)
3) Na ir tadaaam tadaaaam, ilgai tuščią buvusią 3-čią vietą okupuoja Kara Para Ask ir tikiu, kad šios pozicijos lengvai ir greitai niekam neužleis, o gal ir su visam pasiliks joje.
Žiūrėdama KPA vis bariau save, kad taip ilgai atidėliojau jo žiūrėjimą, gasdino serijų skaičius, Engin tikrai nebuvo mano mėgiamiausias aktorius (nors
Sefirin Kizi jis man patiko), bet labiausiai stabdė IMDB nurodytas žanras - Action, Crime, Drama. Kadangi nebuvo žanro romance, tai galvojau bus mažai meilės, o visokius trilerius aš mieliau holivudinius žiūriu. Nu bet kur tau
Omer ir Elif turbūt buvo daugiausiai turkiškuose serialuose prisibučiavosi pora, nu jau tokie meilės balandėliai, kad ojjojoj, žodžiu, meilės, bučinių ir romantikos buvo per akis
Beje baigus žiūrėt tik susiprotėjau pasitikrinti, kas rašė
Kara Para Ask scenarijų...abi scenarijaus autorės rašė ir
Siyah Beyaz Ask scenarijų, tai viskas susidėliojo į vietas
Beje, viena iš jų ir
Dogdugun Ev Kaderindir scenaristė, tai labai daug tikiuosi iš rudenį sugrįžtančio naujojo sezono, treilerį jau mačiau, tai bent jau man panašu, kad nenuvils manęs DEK ir dar daug intrigų laukia.
Tai išliaupsinau KPA, bet reiktų pagirti ir kitus pagyrų vertus šią vasarą peržiūrėtus turkiškus serialus.
Prisiskaičius jūsų atsiliepimų apie Zalim Istanbul susigundžiau pažiūrėti ir ne tik, kad nenusivyliau, bet drąsiai įrašau jį į savo turkiškų serialų TOP10. Labai patiko originalus ir niekur bent man nematytas ir nenukopintas scenarijus, patiko aktorių vaidyba, nors IMDB ją labai peikia. Tai vienas iš nedaugelio serialų, kuriame nereikėjo prasukinėti jokių šalutinių siužeto istorijų apie kaimynus, tarnus, gimines ir pakvaišusias tetas. Viskas apie esmę, viskas labai susiję, ir nieko nereikalingo, kad tik pratempti daugiau laiko. Dar Zalim Istanbul giriu už puikų garso takelį, muzika labai dramatiška ir serialui ji davė tikrai labai gerą prieskonį. Taigi, apturėjau labai gerą laiką jį žiūrėdama.
Na ir dar noriu pagirti
Yüksek Sosyete. Patiko ir scenarijus ir pagrindinis herojus Keremas, ypač, kai visko atsikandęs nusprendė pabūt truputį blogu ir visiems atkeršyti. Gal tik serialo viduryje susivokiau, kad Cansu vaidinanti Hazar Erguclu vaidina ir
The Protector Ant kiek ji man graži Yuksek Sosyete, ant tiek negraži Protektoriuje. Kaip vis tik šukuosena ir apranga keičia žmogų.
Na ir pabaigai apie šios vasaros naujienas. Žodžiu, man per paskutines dvi serijas viskas apsivertė ir jei anksčiau išsijuosusi gyriau
Sen Cal Kapimi ir peikiau
Bay Yanlis, tai dabar viskas atvirkščiai
Sen Cal Kapimi scenarijus visai nusivažiavo paskutinėse 2jose serijose ir jį skubiai reikia gelbėti. Jau buvo blogai apie tą viešai kaip trimečius besivaidijančią verslininkų porą, nu bet dainininkė su 120 punktų visiškai idiotišku sąrašu iš vis pramušė dugną. Suprantu, kad RomCom nereiktų ieškoti didelės logikos, bet bent jau šviesmečiais nuo realybės nereiktų atitrūkti, o SCK tuoj į kosmosą išlėks su tokiu scenarijumi. Žodžiu, blogai, tikrai blogai, nuobodu ir nei gerai sukaltas Keremo personažas ir tobulai graži Hande jau nebegelbėja serialo. Laukiu naujos serijos ir tikiuosi, kad atsipeikės scenaristai.
Nu o ką
Bay Yanlis. Pagaliau, nu pagaliau Ozgurui aprengė drabužius su rankovėmis (jau net dvi serijas iš eilės!) ir jau vien dėl to viskas žyyymiai pagerėjo
Chemiją matau, siužetas standartinis kaip ir visuose romantinėse komedijose, bet niekas labai neerzina, o ir ilgai lauktas bučinys pagaliau įvyko. Ozge man vis dar negraži ir kai šonu pasisuka rodos kažkam akis su nosim išbadys, bet aš žiūriu į Can Yaman su rankovėmis ir nesiparinu. O ir antraplaniai veikėjai
Bay Yanlis man gerokai chrakteringesni nei
SCK, vien ko vertas lapinas Leventas, beje Serdaras ir Ozanas taipogi žavingi vyrukai į kuriuos malonu žiūrėti. Žodžiu, pasitaisė serialas, tikiuosi kad tame lygyje ir toliau varys.
Na ir išsiplėčiau