Įkraunama...
Įkraunama...

Turkiški serialai VI Tema

QUOTE(BigBang @ 2020 08 20, 21:28)
Sen Cal Kapimi nu ta anglišką daina taaaaaaip tinka, mmmm  wub.gif  wub.gif  wub.gif

Aha, labai wub.gif

Fragas ir vėl labai gražus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2020 08 20, 23:59)
Aha, labai  wub.gif

Fragas ir vėl labai gražus  ax.gif

Kažkur skaičiau kad šitas greičiausiai laimi prieš Mr Wrong bet nzn kiek tiesos smile.gif

Katik pažiūrėjau fraga. Omg ten jaučiu apgavystė gale, nes tipo lenkesi kaip pabučiuoti... Bet negi isdrys 🙈🙈🙈🙈
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BigBang: 21 rugpjūčio 2020 - 07:36
QUOTE(BigBang @ 2020 08 21, 07:33)
Kažkur skaičiau kad šitas greičiausiai laimi prieš Mr Wrong bet nzn kiek tiesos smile.gif

Katik pažiūrėjau fraga. Omg ten jaučiu apgavystė gale, nes tipo lenkesi kaip pabučiuoti... Bet negi isdrys 🙈🙈🙈🙈
Jis buvo ir yra, tarp vasarinių sezono serialų šiemet, lyderis. Reitingai - rodiklis. Šios savaitė pvz serijos žiūrimumas, reitingas - 7.15 % ir 7.16 % (liepą buvo net ir virš 8%)vartotojo įkelta nuotrauka
Mr Wrong praėjusią savaitę reitingas serijos - 4.69 % ir 4.63 %. Jis buvo ir yra antras pagal vietą.
Vienas mažiau kitas daugiau, bet abu man patinka, abu žiūriu. Norėčiau, kad Mr Wrong turėtų minimaliai serijų, nes rungtis rudenį, prasidėjus rudens sezonui, su naujais atėjusiais ir grįžusiais senais (žiūrovo jau pamėgtais) serialais į eterį- perdėm rizikinga. Juolab penktadieniais ir "Hercai" ir "Babil'onas" (kuriuos aš pati žiūriu), tai oi kaip vaje vaje Mr Wrong'ui gali būti.
Juolab ir kanalas FOX veik turi daugiau serialų nei yra savaitėje dienų. Turėtų išstumti Mr Wrong iš eterio, nebent ką sugalvotų, bet mano galva to nereikia, geriau tegu būna mažiau serijų ir goodbye!

Man regis ten bus bučinys į žandą rolleyes.gif nes į tą tokį tikrąjį bučinį nepanašu man, na, nebent Eda imsis iniciatyvos tą akimirką rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(BigBang @ 2020 08 21, 07:33)

Pakštels į žandą, bet iš roboto tai jau irgi nemažai biggrin.gif O gal ims ir nustebins bigsmile.gif biggrin.gif

Nerealus fragas, visos emocijos taip gražiai sudėtos į tą pusę minutės. Aišku, jie tuos fragus susuka taip, kad kartais viskas būna priešingai biggrin.gif Bet panašu, kad Serkanas nuėjo pasikalbėti su Selin ir suprato, kad nelabai ką turi jai pasakyti ax.gif O Eda, supratus kas su ja vyksta, bando bėgti nuo jo, bet lengva nebus rolleyes.gif Žodžiu, laukiam wub.gif
Atsakyti
Visgi, pažiūrėjau litrą ašarų.
Bet realiai nelabai žiūrėjau, persukinėjau tik Mahiro ir Džahan liniją.
Tiek laukiau aš tų bučinių... Ir tik kažkoks neparodytas iki galo ir tai netikras?
Nu jau paskutinės dvi serijos blink.gif Nežiūrėjau, tik vėl persukau kelias scenas ir paskutinę. Kas čia per fantastika pabaigoj? blink.gif Ne man tokie vingiai, o ne man huh.gif Kažkokia kosminė pabaiga. Pagal tikrus faktus. Tai ir Keremo vingis pagal tuos tikrus? blink.gif O ji išgijo? Ar čia lėtai progresuojanti liga, kad gal tik senatvėj? Nu žoooo....

Bet Mahiras - tooobulas vaikinas, kurių, realiai neegzistuoja. Jau toks personažas - pacukruotas ir pabudruotas - gražus, paslaptingas, rimtas, drąsus (ir net stiprus), širdis - su lyg mėnuliu, šypsena - kaip kūdikio tyrumas.. nebūna taip biggrin.gif
Panašūs šito aktoriaus vaidmenys.
Atsakyti
Tikras, labai tikras.

Man visada liks mistika, X failai (kaip pavadinsi nepagadinsi), kad, kaip buvo galima ryžtis šį serialą paleisti į rudens sezoną; kai rudens sezone rungiasi tarpusavyje kitas žanras ir plius, po vasaros sezono, grįžę tęstinumui, rudeniui, buvę titanai nusiteikę ir toliau kautis.
'Litras ašarų' I sezonas turi 13 serijų ir I sezonas baigiasi kaip ir vis kiti serialai iki vieno, žiemos atostogomis, t.y. netransliuoja serialų kokias 2-3 savaites. Mano įsitikinimu 13-ką serijų būtų ir pakakę, bet štai ima ir pritempia tas dvi paskutines serijas (14-tą ir 15-tą), o jos apskritai nereikalingos ir neverta jų žiūrėti, nes kaip kita respublika, iš kitos operos. Vienu žodžiu 13-ką serijų pažiūri ir normali pabaiga, gana. Nevykusiai pasirinktas sezonas serialo transliacijai ko pasekoje ir žemi reitingai užtrumpino serialą.
Apie ligą buvo išsamiai ne kartą seriale kalbėta, pasakota... Sutrinka raumenų koordinacija; pradedi nelabai galėti judėti, bėgti, rašyti, vaikščioti, daiktą rankoje laikyti ir t.t. ir pan,. Pirmoje serijoje buvo tai parodyta.

Mahiras, tokius personažus kaip jis (aktorių-personažų amžius neturi reikšmės), aš vadinu teisingais; santūrus, rūpestingas, atsakingas, ryžtingas, patikimas, drąsus, protingas, sąžiningas, dėmesingas, švelnus, tikras.

Vaiko globa - esmė.

https://www.youtube....CRTabq_k&t=137s
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Visgi: 23 rugpjūčio 2020 - 01:14
QUOTE(Visgi @ 2020 08 23, 01:37)
Tikras, labai tikras.

Man visada liks mistika, X failai (kaip pavadinsi nepagadinsi), kad, kaip buvo galima ryžtis šį serialą paleisti į rudens sezoną; kai rudens sezone rungiasi tarpusavyje kitas žanras ir plius, po vasaros sezono, grįžę tęstinumui, rudeniui, buvę titanai nusiteikę ir toliau kautis.
'Litras ašarų' I sezonas turi 13 serijų ir I sezonas baigiasi kaip ir vis kiti serialai iki vieno, žiemos atostogomis, t.y. netransliuoja serialų kokias 2-3 savaites. Mano įsitikinimu 13-ką serijų būtų ir pakakę, bet štai ima ir pritempia tas dvi paskutines serijas (14-tą ir 15-tą), o jos apskritai nereikalingos ir neverta jų žiūrėti, nes kaip kita respublika, iš kitos operos. Vienu žodžiu 13-ką serijų pažiūri ir normali pabaiga, gana. Nevykusiai pasirinktas sezonas serialo transliacijai ko pasekoje ir žemi reitingai užtrumpino serialą.
Apie ligą buvo išsamiai ne kartą seriale kalbėta, pasakota... Sutrinka raumenų koordinacija; pradedi nelabai galėti judėti, bėgti, rašyti, vaikščioti, daiktą rankoje laikyti ir t.t. ir pan,. Pirmoje serijoje buvo tai parodyta.

Mahiras, tokius personažus kaip jis (aktorių-personažų amžius neturi reikšmės), aš vadinu teisingais; santūrus, rūpestingas, atsakingas, ryžtingas, patikimas, drąsus, protingas, sąžiningas, dėmesingas, švelnus, tikras.

Vaiko globa - esmė.

https://www.youtube....CRTabq_k&t=137s

Kuris serialas yra litras ašarų? smile.gif nes dolunay tai fool moon verčiasi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(BigBang @ 2020 08 23, 11:19)
Kuris serialas yra litras ašarų? smile.gif nes dolunay tai fool moon verčiasi smile.gif

Šis smile.gif

QUOTE(Visgi @ 2020 08 15, 17:39)
Tikrai taip. Aš kelis kartus pagavau save besistebint, rodos gi na tikrai žalias jaunimėlis vaizduojamas ir labai net vykusiai, įtikinamai, o kai pagalvoji/pasižiūri realiai, na visai ne niolikiniai, apart Ipek.

_________

Sinanas toks ale blogiukas ir "Bir Litre Gozyasi" seriale, tik ten jis Mahir'as. Labai man patiko. Ten ir ašarą nori nenori nubrauksi; mergina serga nepagydoma liga, liga greitai progresuoja, jo tėtis kaip tik yra jos gydantis gydytojas, mergina apie ligą nieko nenutuokia, o Mahiras sužino pirmas apie tai (jos ligą) iš savo tėčio. Mahiras į Džihan net dėmesio nekreipė, atsitiktinai susipažino ir tiek. Jis apskritai su niekuo nėjo į kontaktą universitete, atsiskyrėlis toks, bet labai didelę ir gerą širdį turintis jaunuolis, studentas. Su tokiu žmogumi, kaip jo personažas, užsimerkus pasirašyčiau drauge į žvalgybą eiti, bo patikimas ir geras žmogus kaip iki debesų, ne pagal metus. Būna gi tokių.
Oi, ten ir ruduo ir žiema, vienžo veik visi metų laikai parodyti seriale wub.gif
Tiesa, Džihan šeima - nuostabi, labai šilti ir gražūs santykiai, tėčio ir vaikų tai ypatingai wub.gif

vartotojo įkelta nuotrauka

O Džihan sesuo Elif buvo tai ta dabartinė Kibrit"Dogdugun Ev Kaderindir", ta pati aktorė kur ir "The Protector" vaidino. Jetau kaip mane ji nervino doh.gif

Papildyta:
QUOTE(Visgi @ 2020 08 19, 18:14)
Būtent, sutinku vartotojo įkelta nuotrauka savitas, sukurpta ne pagal tą patį vieną kurpalių, tai ir žavi. Pasirinkimas (aktorės).

O kokia daina skamba šiame seriale (kad ir girdėta kituose serialuose, bet vis vien čia labai tinkančiai vežanti) wub.gif

wub.gif Ufuk Beydemir - Ay Tenli Kadın wub.gif

Jos akys kaip du ežerai, Mahiras skendo jose savo rudomis akimis, oi skendo rolleyes.gif

_________

Atsakyti
Kažkaip paskubėjau pasakyt, kad Bay yalnis nėra užknisančių personažų biggrin.gif Mamelės užkniso juodai biggrin.gif Bet tai galima atleisti, nes tiek, kiek jos nervino, tiek pagrindiniai herojai džiugino. Nu taip netipiškai paprastai ir natūraliai klostosi jų santykiai wub.gif Labai nebūdinga turkams, įžvelgiu klastą biggrin.gif Iki pat paskutinės sekundės laukiau ir tikėjausi, kad kažkas sutrukdys, paskambins dėl to gaisro ar dar kas nors biggrin.gif
Žavi normalūs suaugusių žmonių santykiai: susivokė savo jausmuose, susėdo, pasikalbėjo, abu pateikė atsakymus į vienas kito klausimus be jokių išsikalinėjimų, bučkis wub.gif Ozge tikra šaunuolė wub.gif Sužavėjo mane šiame seriale. O ir į Can'ą žiūriu ir pagaunu save galvojant> negi čia tas pats maumas iš Dolunay ir urvinis žmogus iš ptaškos biggrin.gif Nors vaidyboj ne kažin ką pažengė, bet atrodo tikrai normaliai. Nors mane jo lūpos/burna/šypsena, tai, kaip jis seilėjasi vis tiek nervina biggrin.gif unsure.gif Bet priimu jį kaip personažą.

Žodžiu, einamuoju periodu, man ši pora labiau patinka negu Sen cal kapimi ax.gif Dinamiškesnė, paprastesnė, atviresnė, natūralesnė, mielesnė. Anie tiesiog labai gražūs paveikslėliai kolkas ax.gif
Atsakyti
Maria ile Mustafa 3. Tanıtım
Atsakyti
Na pagaliau ax.gif

"Atiye" 2 Sezon |Fragman| Netflix

"The Gift" 2 Season |Official Trailer |Netflix

Atsakyti
Žinot tą jausmą, kai pabaigi labai gerą serialą ir po jo toooks liūdesys aplanko, kai atrodo kad jau nebebus daugiau tokių gerų kaip tas kurį baigei?
Vakar užbaigiau Kara Para Ask  ir dabar kaip apdujus, nes žinau, kad vakare neturėsiu ką žiūrėt, o jei ir rasiu ką, tai tikrai nebebus toks geras, kaip Kara Para Ask  :sad:  :cry2:  :sleep: Žodžiu, aš ne tik kad sužavėta Enginu ir Tuba, bet ir pagaliau turiu pilną savo turkiškų serialų TOP trejetuką:

1) Siyah Beyaz Ask (Šitas pirmoje vietoje nepajudinamai, nes duodu ranką nukirsti, kad geresnio turkai nepastatys nei siužeto, nei aktorių prasme)
2) Kuzgun (O šitas nepajudinamai antroje vietoje, pirmo sezono pabaiga man tobuliausia ką mačiau turkiškuose serialuose, siužetas dieviškas, Baris ir Burcu vaidyba tobula)
3) Na ir tadaaam tadaaaam, ilgai tuščią buvusią 3-čią vietą okupuoja Kara Para Ask ir tikiu, kad šios pozicijos lengvai ir greitai niekam neužleis, o gal ir su visam pasiliks joje.

Žiūrėdama KPA vis bariau save, kad taip ilgai atidėliojau jo žiūrėjimą, gasdino serijų skaičius, Engin tikrai nebuvo mano mėgiamiausias aktorius (nors Sefirin Kizi jis man patiko), bet labiausiai stabdė IMDB nurodytas žanras - Action, Crime, Drama. Kadangi nebuvo žanro romance, tai galvojau bus mažai meilės, o visokius trilerius aš mieliau holivudinius žiūriu. Nu bet kur tau  :lol: Omer ir Elif turbūt buvo daugiausiai turkiškuose serialuose prisibučiavosi pora, nu jau tokie meilės balandėliai, kad ojjojoj, žodžiu, meilės, bučinių ir romantikos buvo per akis  :ax: Beje baigus žiūrėt tik susiprotėjau pasitikrinti, kas rašė Kara Para Ask scenarijų...abi scenarijaus autorės rašė ir Siyah Beyaz Ask scenarijų, tai viskas susidėliojo į vietas  :bigsmile: Beje, viena iš jų ir Dogdugun Ev Kaderindir scenaristė, tai labai daug tikiuosi iš rudenį sugrįžtančio naujojo sezono, treilerį jau mačiau, tai bent jau man panašu, kad nenuvils manęs DEK ir dar daug intrigų laukia.

Tai išliaupsinau KPA, bet reiktų pagirti ir kitus pagyrų vertus šią vasarą peržiūrėtus turkiškus serialus.
Prisiskaičius jūsų atsiliepimų apie Zalim Istanbul susigundžiau pažiūrėti ir ne tik, kad nenusivyliau, bet drąsiai įrašau jį į savo turkiškų serialų TOP10. Labai patiko originalus ir niekur bent man nematytas ir nenukopintas scenarijus, patiko aktorių vaidyba, nors IMDB ją labai peikia. Tai vienas iš nedaugelio serialų, kuriame nereikėjo prasukinėti jokių šalutinių siužeto istorijų apie kaimynus, tarnus, gimines ir pakvaišusias tetas. Viskas apie esmę, viskas labai susiję, ir nieko nereikalingo, kad tik pratempti daugiau laiko. Dar Zalim Istanbul giriu už puikų garso takelį, muzika labai dramatiška ir serialui ji davė tikrai labai gerą prieskonį. Taigi, apturėjau labai gerą laiką jį žiūrėdama.

Na ir dar noriu pagirti  Yüksek Sosyete. Patiko ir scenarijus ir pagrindinis herojus Keremas, ypač, kai visko atsikandęs nusprendė pabūt truputį blogu ir visiems atkeršyti. Gal tik serialo viduryje susivokiau, kad Cansu vaidinanti Hazar Erguclu vaidina ir The Protector  :mastau: Ant kiek ji man graži Yuksek Sosyete, ant tiek negraži Protektoriuje. Kaip vis tik šukuosena ir apranga keičia žmogų. 

Na ir pabaigai apie šios vasaros naujienas. Žodžiu, man per paskutines dvi serijas viskas apsivertė ir jei anksčiau išsijuosusi gyriau Sen Cal Kapimi ir peikiau Bay Yanlis, tai dabar viskas atvirkščiai  :hihihi: Sen Cal Kapimi  scenarijus visai nusivažiavo paskutinėse 2jose serijose ir jį skubiai reikia gelbėti. Jau buvo blogai apie tą viešai kaip trimečius besivaidijančią verslininkų porą, nu bet dainininkė su 120 punktų visiškai idiotišku sąrašu iš vis pramušė dugną. Suprantu, kad RomCom nereiktų ieškoti didelės logikos, bet bent jau šviesmečiais nuo realybės nereiktų atitrūkti, o SCK tuoj į kosmosą išlėks su tokiu scenarijumi. Žodžiu, blogai, tikrai blogai, nuobodu ir nei gerai sukaltas Keremo personažas ir tobulai graži Hande jau nebegelbėja serialo. Laukiu naujos serijos ir tikiuosi, kad atsipeikės scenaristai.

Nu o ką Bay Yanlis. Pagaliau, nu pagaliau Ozgurui aprengė drabužius su rankovėmis (jau net dvi serijas iš eilės!) ir jau vien dėl to viskas žyyymiai pagerėjo  :lol:  :lol:  :lol:  Chemiją matau, siužetas standartinis kaip ir visuose romantinėse komedijose, bet niekas labai neerzina, o ir ilgai lauktas bučinys pagaliau įvyko. Ozge man vis dar negraži ir kai šonu pasisuka rodos kažkam akis su nosim išbadys, bet aš žiūriu į Can Yaman su rankovėmis ir nesiparinu. O ir antraplaniai veikėjai Bay Yanlis man gerokai chrakteringesni nei SCK, vien ko vertas lapinas Leventas, beje Serdaras ir Ozanas taipogi žavingi vyrukai į kuriuos malonu žiūrėti. Žodžiu, pasitaisė serialas, tikiuosi kad tame lygyje ir toliau varys.

Na ir išsiplėčiau  :lol:  :hihihi:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gerbeja123: 25 rugpjūčio 2020 - 16:48