Įkraunama...
Įkraunama...

Turkiški serialai VI Tema

QUOTE(altomas23 @ 2020 08 12, 16:46)
Nereali scena wub.gif tiesiog negalėjau nepadaryt gifo. Mane užkabino šis serialas nuo šios vietos, tokia chemija čia tarp jų tiesiog karšta, o dar Tolan Shaw - Gold daina čia taip tobulai tinka tiesiog nerealu, daugiau tokių scenų heart.gif

vartotojo įkelta nuotrauka

Labai gražus momentas. Ir paskutinės serijos pabaiga labai graži. Apskritai viskas labai gražiai pateikta šiame seriale. Altan Donmez tą puikiai sugeba. Bet man kažkaip trūksta dinamikos ax.gif Ir bijau, kad dingę|atsiradę broliai seserys visai mano susidomėjimo nepakels. Plius blogietis necharizmatiškas, dirbtinis kažkoks ir labai perspaudžia su vaidyba. Žodžiu, tikrai ne viskas man patinka šiame seriale, nuobodoka darosi ax.gif Bet pora tai wub.gif

Bay yalnis - su visa mano meile ir pagarba Can Yaman biggrin.gif, jo įvaizdis šiame seriale geriausias, ką iš jo galima išspausti. Mano akimis ax.gif Ypač po to, kai jį aprengė. Ir pora su Ozge tikrai netikėtai smagi gavosi. Neliko nė kvapo Dolunay. Abu pagražėjo, patobulėjo, o ji pagaliau išmoko susičiaupti biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Tą jau Muhtesem ikili pastebėjau, su kuo ją ir sveikinu biggrin.gif Man patinka, kad čia nėra tokių nuvalkiotų detalių kaip turtingas - vargšas ir iš to išplaukiančių išankstinių nusistatymų. O taip pat idiotų atsilikėlių, kurių bajeriai tokie juokingi, kad verkt norisi ir iš karto kanalą perjungt. Porelės visos įdomios ir turinčios potencialo. Pirmos serijos man buvo labai šiaip sau, o dabar darosi gražu ir įdomu. Turiu silpnybę latino muzikai ir kultūrai, tai paskutinė serija dar labiau viską paskanino, bet Yamanui tango šokti tikrai nereikėjo lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Summa summarum - nesuprantu šio serialo reitingo. Palyginus su ptaška, tai jis šviesmečiais geresnis, o bruzdesio net pusės tiek nėra. Jaučiu bus jis vis tiktai prisikarksėjes su savo libido biggrin.gif

Na ir dar apie Ask i memnu. Gal ir neprisiminčiau jų taip dažnai, bet kad turkai nuolat primena. Ant tiek jiems įstrigęs tas serialas, kad net vištas Bihter ir Behlul vadina lotuliukas.gif lotuliukas.gif Žiūriu tą serialą kartais fone viena akim, bet išgirdus net prie teliko pripuoliau ir atsisukau biggrin.gif Galvojau pasigirdo lotuliukas.gif Kalbu apie Cati kati ask.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milagra: 17 rugpjūčio 2020 - 20:05
QUOTE(Milagra @ 2020 08 17, 20:55)

Summa summarum - nesuprantu šio serialo reitingo. Palyginus su ptaška, tai jis šviesmečiais geresnis, o bruzdesio net pusės tiek nėra. Jaučiu bus jis vis tiktai prisikarksėjes su savo libido biggrin.gif

O man jam šviesmečiais iki ptaškos (pirmos kokių 15 serijų, paskui nusivažiavo iki negaliu). Bet pradžia buvo tiek gera, kad žiūrėjau kelis kartus. O antrą kartą nieko nežiūriu, nebent kelis filmus. Bet gi - skonio reikalas.

Su Hande - na tikrai darosi nuobodu. Nei dėl ko, nei apie ką unsure.gif
Atsakyti
Šakės koks gražus fragas wub.gif Kokie faini abu wub.gif

Bay Yanlış 8. Bölüm 2. Fragmanı

Papildyta:
Tokie tikri ir natūralūs. Nieko netrūksta.
Atsakyti

Jau koks artistas ir lepus tas Leventas, tai negaliu, tiesiog mirštanti gulbė biggrin.gif Vaikų darželį priminė, kai jis ten vienas su tuo kamuoliu nuobodžiavo biggrin.gif Slidi persona, o ir kalba kaip koks maniakas kartais biggrin.gif pirmą kartą tokį įkūnytą personažą matau. Smagu žiūrėt.

Tesla tai jau neatsiejamas talismanas, laidininkas tarp herojų, daugiau nei pusę Ozgiuro ūgio, taip įdomiai atrodo, kai tokį didelį šunį laiko biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2020 08 17, 22:49)
O man jam šviesmečiais iki ptaškos (pirmos kokių 15 serijų, paskui nusivažiavo iki negaliu). Bet pradžia buvo tiek gera, kad žiūrėjau kelis kartus. O antrą kartą nieko nežiūriu, nebent kelis filmus. Bet gi - skonio reikalas.

Su Hande - na tikrai darosi nuobodu. Nei dėl ko, nei apie ką unsure.gif

Tai be abejo, kad skonio reikalas. Man nei aktoriai, nei scenarijus, nei absoliučiai niekas ten nepatiko ir net fonui netiko grindis siurbiant. Nors, kai pagalvoji, tai jie reitingo kažkokio įspūdingo irgi neturėjo, tik šiaip mažvaikiai soc tinkluose daug šaršalo kėlė ax.gif O ir kur nekelsi, kai kiekvienas pirstelėjimas išstatomas instagrame ir manipuliuojama savo a la santykiais už ekrano biggrin.gif Su Ozge tokie fokusai nepaeina, tai nėra ir apie ką kalbėti.

Dabar turiu "malonumą" stebėti tuos pirstelėjimus, o tiksliau gal net visą nesibaigiančią trydą Celikkolio grupėse, kurias seku nuo jų susikūrimo ir kur niekada nieko panašaus nebuvo, kol nepasirodė horizonte nusipelniusi liaudies artistė Demet Ozdemir. Vien dėl to, praktiškai niekur nebelendu ir nebesidomiu, nes iki pykinimo nusibodo jos ančiuko donaldo selfiai ir storiai. Posakis BAISI gražuolė garantuotai apie ją biggrin.gif Geroji pusė - susitaupo nerealiai daug laiko biggrin.gif

Dėl Sen cal kapimi, aš jų nenurašau, nes tie scenarijai visada banguoja. Juo labiau, kad serija baigėsi įdomiai ir fragai sudomino. O ir Bursinas su gitara, kaip sakant, atskira meno rūšis biggrin.gif

Atsakyti
O, veiksmo padavė ax.gif ir matyti veidai_Mahir'as ir Bayram'as iš "Hayat Sarkisi".
Ayce čia kažkokia kitokia, iš veido. Patinka kaip atrodo.

"Arıza" 1. Tanıtım

Atsakyti
Ariza nesudomino, viskas 100 kart matyta ir girdėta. Aktoriai puikūs. Olgun superinis, va čia su blogiečiu pasisekė biggrin.gif

O kas dėl taksisto personažo, tai man tik vienas vienintelis iškyla prieš akis ir niekas jo neperspjaus ax.gif

Man dar įdomu Dere su Caneru ką parodys. Norėjau jos bet kuriam iš savo haremo, tai džiugu, kad nors vienam teko biggrin.gif

Na ir Babilono laukiu. Gaila, kad Ozanas susišiko ir sau gyvenimą, ir moteriai, ir serialui. Jo vaidmuo ten buvo nerealus... Be Egemeno tikrai neliks pusės žavesio, bet už tokius veiksmus būtina atsakyti, žiauru...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milagra: 18 rugpjūčio 2020 - 20:39
o man Demet visai nekliuvo, nes nesidomiu plačiau, gal tai tik į naudą. Ir baisumo nemačiau, jos negražioji pusė gal labiau foto matoma. Ekrane man ji visai nieko.

O Ozge - mūsų D. Butkutė, tokia mažytė alkoholička, nors tu ką. Tas balsas irgi toks tarsi pragertas biggrin.gif Ir poroj su Džanu (vizualiai) man ji nelabai, tokia pilka pilka, kad ir spalvotai aprengta, na vis tiek pilka.

__

Visgi, bet koks netipinis aktorės pasirinkimas tame litre ašarų. Visada tokios kūdenos pagrindinės, o čia - prašau!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 18 rugpjūčio 2020 - 23:00
Būtent, sutinku vartotojo įkelta nuotrauka savitas, sukurpta ne pagal tą patį vieną kurpalių, tai ir žavi. Pasirinkimas.

O kokia daina skamba šiame seriale (kad ir girdėta kituose serialuose, bet vis vien čia labai tinkančiai vežanti) wub.gif
wub.gif Ufuk Beydemir - Ay Tenli Kadın wub.gif wub.gif

Jos akys kaip du ežerai, Mahiras skendo jose savo rudomis akimis, oi skendo rolleyes.gif

_________

Nektarų nektaras ax.gif

_________

Na kokia ji man faina šiame seriale, negaliu, pati fainiausia! Turi tą gyslelę (potencialą)!

Atsakyti
Oho bigsmile.gif Kaip kad ir sakiau_smalsu žvilgtelėti, juolab ir ne už kalnų gi... šį mėnesį
Menajerimi Ara 3. Fragman
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2020 08 18, 22:56)
o man Demet visai nekliuvo, nes nesidomiu plačiau, gal tai tik į naudą. Ir baisumo nemačiau, jos negražioji pusė gal labiau foto matoma. Ekrane man ji visai nieko.

O Ozge - mūsų D. Butkutė, tokia mažytė alkoholička, nors tu ką. Tas balsas irgi toks tarsi pragertas biggrin.gif Ir poroj su Džanu (vizualiai) man ji nelabai, tokia pilka pilka, kad ir spalvotai aprengta, na vis tiek pilka.

Oi lotuliukas.gif geras apibūdinimas lotuliukas.gif Na, tikrai mes visi skirtingi žmonės. Man kadangi Canas irgi joks, tai abu labai normaliai žiūrisi. Ji tikrai nėra mano numylėtinė, o jau juo labiau Yamanas biggrin.gif, bet siužetinė linija mane užkabino ir įdomiai klostosi, nuotaikingai, lengvai, visi personažai faini ax.gif Va Sen cal kapimi yra užknisančių personažų, o čia ne. Ten mane labai nervina tas a la blogietis Kaan ir ta apvalaina Edos draugė, nu jau taip perspaudžia su vaidyba, kad nujungt nuo ekrano norisi biggrin.gif Ir mamelė dar nelabai, nes personažas labai tipinis. Aktorė ji gera, dar nuo Kuziejaus pamenu.

Nudžiugino, kad Egemenas iš Babilono nedingsta, ir Onur Saylak iš esmės man patinka, tik kolkas nelabai įsivaizduoju jo šiame vaidmenyje. Mano akimis jis neturi to tokio lengvumo ir tarsi įgimto poxujizmo (nu niekaip neradau kito žodžio tam apibūdinti, sorry), kurį turėjo Ozanas. Na, bet žiūrėsim, gal ims ir nustebins mane, nes iki šiol jo vaidmenys ganėtinai vienodi buvo ax.gif
Atsakyti
Sen Cal Kapimi nu ta anglišką daina taaaaaaip tinka, mmmm wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti