QUOTE(altomas23 @ 2020 08 12, 16:46)
Nereali scena tiesiog negalėjau nepadaryt gifo. Mane užkabino šis serialas nuo šios vietos, tokia chemija čia tarp jų tiesiog karšta, o dar Tolan Shaw - Gold daina čia taip tobulai tinka tiesiog nerealu, daugiau tokių scenų
Labai gražus momentas. Ir paskutinės serijos pabaiga labai graži. Apskritai viskas labai gražiai pateikta šiame seriale. Altan Donmez tą puikiai sugeba. Bet man kažkaip trūksta dinamikos Ir bijau, kad dingę|atsiradę broliai seserys visai mano susidomėjimo nepakels. Plius blogietis necharizmatiškas, dirbtinis kažkoks ir labai perspaudžia su vaidyba. Žodžiu, tikrai ne viskas man patinka šiame seriale, nuobodoka darosi Bet pora tai
Bay yalnis - su visa mano meile ir pagarba Can Yaman , jo įvaizdis šiame seriale geriausias, ką iš jo galima išspausti. Mano akimis Ypač po to, kai jį aprengė. Ir pora su Ozge tikrai netikėtai smagi gavosi. Neliko nė kvapo Dolunay. Abu pagražėjo, patobulėjo, o ji pagaliau išmoko susičiaupti Tą jau Muhtesem ikili pastebėjau, su kuo ją ir sveikinu Man patinka, kad čia nėra tokių nuvalkiotų detalių kaip turtingas - vargšas ir iš to išplaukiančių išankstinių nusistatymų. O taip pat idiotų atsilikėlių, kurių bajeriai tokie juokingi, kad verkt norisi ir iš karto kanalą perjungt. Porelės visos įdomios ir turinčios potencialo. Pirmos serijos man buvo labai šiaip sau, o dabar darosi gražu ir įdomu. Turiu silpnybę latino muzikai ir kultūrai, tai paskutinė serija dar labiau viską paskanino, bet Yamanui tango šokti tikrai nereikėjo
Summa summarum - nesuprantu šio serialo reitingo. Palyginus su ptaška, tai jis šviesmečiais geresnis, o bruzdesio net pusės tiek nėra. Jaučiu bus jis vis tiktai prisikarksėjes su savo libido
Na ir dar apie Ask i memnu. Gal ir neprisiminčiau jų taip dažnai, bet kad turkai nuolat primena. Ant tiek jiems įstrigęs tas serialas, kad net vištas Bihter ir Behlul vadina Žiūriu tą serialą kartais fone viena akim, bet išgirdus net prie teliko pripuoliau ir atsisukau Galvojau pasigirdo Kalbu apie Cati kati ask.