Įkraunama...
Įkraunama...

Turkiški serialai VI Tema

QUOTE(otea @ 2017 01 26, 20:09)
Uj geras tas Fatmagul serialas ! Ta Mukades tai nereali, be jos to serialo neisivaizduoju  bigsmile.gif
Naktimis nebemiegu del jo, vakar iki 4 ryto žiurejau , pati nepastebejau kur laikas praleke.... blink.gif

As per dvi savaites ji suziurejau, nei miego, nei maisto, nieko nereikejo biggrin.gif
Gaila, kad dabartiniai serialai, nebeturi tos dvasios kaip tie senesni.... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(otea @ 2017 01 26, 19:09)
Uj geras tas Fatmagul serialas ! Ta Mukades tai nereali, be jos to serialo neisivaizduoju  bigsmile.gif
Naktimis nebemiegu del jo, vakar iki 4 ryto žiurejau , pati nepastebejau kur laikas praleke.... blink.gif
Oi, pažįstamas jausmas, kai mano naktys taip pat verkė dėl miego, bet aš ir dabar net vožčiau tai Mukades.
Jau buvo tiek išvedus iš kantrybės, kad trūksta žodžių, tačiau sunku nesutikti_ji akcentas laaaabai geras.
Jei ne ji, būtų visai ne tas ir ne taip...
QUOTE(oziarage @ 2017 01 26, 19:16)
Žiūriu aistros dėl Kivanc nerimsta, jau kokius 4 metus tas pats biggrin.gif
Aha, aš irgi atkreipiau dėmesį, kad Behliulio virusas vis dar siautėja biggrin.gif Jau čia tikriausiai amžina.
Atsakyti
Na ką, "baigiau" žiūrėti Ask i memnu.
Jau ir taip prasukinėjau, žiūrėjau tik pagrindinę liniją, bet, kai grįžo Behlulis iš USA, tada supratau, kad ne tokia čia meilė, dėl kurios po to reikėtų lieti ašaras.
Sudėjau du plius du, supratau, kad būtent Behter mirs, tik nesitikėjau, kad tai bus paskutinę seriją viskas.
Bet neklydau jau nuo pat pradžių, kad B yra ne vyras, o mazgotė. Įskaudino viską, ką tik buvo įmonamona.
Ačiū D, dar laiku sustojau. Nepamatysiu jo transformacijų, bet tiek to.. Pažiūrėjau paskutinę seriją. Kad ne taip skaudėtų iš pradžių pačią pabaigą, o po to visą...

Lieku prie Cesuro viruso biggrin.gif (aišku, Kuzey irgi liko širdy). Behlulį greičiau pamiršti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 26 sausio 2017 - 19:28
Aš kitaip matau.
Jis ją bandė stabdyti kai pagaliau susivokė, bet ji nenorėjo jų meilės atsisakyti, ji gi čia pati vyrui paskubėjo trigraši įkišti,
kad neva meilė tarp jo su ta dukterimi, leptelėjo pati ir pati pražudė. Žinoma, jai nebuvo ko prarasti, jokio ryšio su mama,
o jį išvažiavus ir pabėgus, vis vien savigrauža užgraužtų. Nieko gero nebūtų išvykus, pyktųsi.
O ir skaičiau nete rašant, kad pagal knygą, būtent jis turėjo nusišauti.
Atsakyti
Taip toli nuejo, o po to dzin, baigiam, darom klaida? blink.gif
Tai jis nors kazka is tiesu mylejo? Iki galo su visom pasekmem. NE.
Lipo per visu galvas.
Gi sese irgi isdave, su kazkuo permiegojo. Jau tokia natura jo buvo. Lengvabudiska. Ka turejo, tai isvaizda ir liezuvi.
Mokslai jam rupejo?
Darbas?

O Behter ji isiziurejus buvo jau seniai.
Ir ji tikrai buvo nelaiminga del mamos, traumuota.
Taip, B buvo naslaitis, bet jis tik meile tevu atsimine. O jos mama ju net atsisakyti norejo.

Taip, butu teisingiau jam nusisaut. Kiekvienas zodis pasakytas prie kapo buvo tiesa apie save. Liudna. Nes daug sudauze gyvenimu JIS JIS JIS. Behter nuo pat pradziu norejo pradeti nauja gyvenima kartu... o jis pasirinko melo kelia ir toliau. Mazvaikis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 26 sausio 2017 - 20:02
QUOTE(Žalia Rūta @ 2017 01 26, 19:57)
Taip toli nuejo, o po to dzin, baigiam, darom klaida? blink.gif
Tai jis nors kazka is tiesu mylejo? Iki galo su visom pasekmem. NE.
Lipo per visu galvas.
Gi sese irgi isdave, su kazkuo permiegojo. Jau tokia natura jo buvo. Lengvabudiska. Ka turejo, tai isvaizda ir liezuvi.
Mokslai jam rupejo?
Darbas?

O Behter ji isiziurejus buvo jau seniai.
Ir ji tikrai buvo nelaiminga del mamos, traumuota.
Taip, B buvo naslaitis, bet jis tik meile tevu atsimine. O jos mama ju net atsisakyti norejo.

Taip, butu teisingiau jam nusisaut. Kiekvienas zodis pasakytas prie kapo buvo tiesa apie save. Liudna. Nes daug sudauze gyvenimu JIS JIS JIS. Behter nuo pat pradziu norejo pradeti nauja gyvenima kartu... o jis pasirinko melo kelia ir toliau. Mazvaikis.

Mano tokia pati nuomonė buvo pažiūrėjus pirmą kartą. Bet po dar n kartų pakartotino peržiūrėjimo, tai aš mačiau, kad Behliulis tikrai mylėjo Bihter iki galo serialo (ypač jo ilgesys pasimatė berods 78 serijoje miške). Tik, kad jis bijojo už tą meilę kovoti ir puikiai suprato, kad niekada nesidžiaugs ta meile be sąžinės graužaties ir gėdos jausmo. Man jie abu vienodai teisūs ir tuo pačiu abu kalti dėl tokios jų istorijos pabaigos.

Atsakyti
Mamos 'indėlis' ten buvo ne ką mažiau grandiozinis nuo pat pradžių,
t.y. povandeninės srovės jam, jai, visa ta įtaiga. Pražudė savo dukra ir tiek.
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2017 01 26, 20:14)
Mamos 'indėlis' ten buvo ne ką mažiau grandiozinis nuo pat pradžių,
t.y. povandeninės srovės jam, jai, visa ta įtaiga. Pražudė savo dukra ir tiek.

Pilnai pritariu. Sakyčiau, jog ji ir buvo visko grovėja.

O žiūrit kasnors Ölene Kadar? Man visai patinka! Toks niūrokas, bet jau buvau pasiilgusi kažko tokio, nes paskutinieji žiūrėti buvo tokie tralialiuškiniai. Išvis, mane džiugina šių metų premjeros.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fjella: 26 sausio 2017 - 20:24
P.s. Vardan patogaus gyvenimo ir pragyvenimo.
Papildyta:
QUOTE(Fjella @ 2017 01 26, 20:21)
Pilnai pritariu. Sakyčiau, jog ji ir buvo visko grovėja.
Esu vieningos nuomonės.
Atsakyti
Čia http://bigcinema.to/...sk-i-memnu.html yra labai gerų komentarų merginų apie Ask i Memnu. Kai kurie aišku pievos, bet kai kurių įžvalgos superinės. Čia serialas, po kurio daug nuomonių ir pakartotinai žiūrint nuomonė keičiasi. Jis nevienareikšmis.
Atsakyti
Tai taip, nuo motinos ir prasidejo, juk tik del jos istekejo (dar dalinos savo itaigos, kad lengviau butu).
As puse seriju nemaciau, bet jau vien ka reiskia paskutine serija, kad tai nebuvo meile, o aistra - cia Behter turejo buti del to lengviau blink.gif . Nu toks peilis jai i nugara. Tipo geras sprendimas buvo vesti Nichal? blink.gif Absurdas. Susikrovei manatkes ir per duris kurtis gyvenimo. Bet gi ne... reikia vis tiek bristi i ta liuna dar giliau. Ir ne vieno protingo sprendimo nepadare. Kaip galejo vesti Nichal ir vel likti toj baloj blink.gif Is tiesu net netnoriu zinoti, ar buvo isdaves Nichal. NESAKYKITE. Nes ir taip ant dusios man pakakota. Fek.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 26 sausio 2017 - 20:36
Esu skaičiusi tuos komentarus, ir mano nuomonės tai vis vien nepakeitė, nes nuosekliai žiūrėjau.
Atsakyti