Įkraunama...
Įkraunama...

Turkiški serialai VI Tema

QUOTE(Žalia Rūta @ 2020 07 22, 21:17)
Ta geltona suknelė - tai išaugtinė barbės suknytė, visai nei į temą, nei gražu, nei stilinga. Seniai jau bebuvo taip prašovę su apranga.
drinks_cheers.gif
O ta buvusioji Serkano tau neprimena tos įkyrios Džeidos"Afili Ask"? Man tai labai, šmėkla tokia, amžiais visur_kur buvus kur nebuvus, kaip pilypas iš kanapių doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2020 07 22, 22:35)
drinks_cheers.gif
O ta buvusioji Serkano tau neprimena tos įkyrios Džeidos"Afili Ask"? Man tai labai, šmėkla tokia, amžiais visur_kur buvus kur nebuvus, kaip pilypas iš kanapių doh.gif

Man iš viso keistas personažas. Gal ne tiek jos, kiek tai, ką ji reiškia Serkanui, dėl ko visa tai pradėta. Nei jis jos mylėjo, nei ką. Nei čia robotui reikėtų pavydo dramų. Kiek neišpildytas scenarijus, mano nuomone.

Kada naujos serijos pasirodo? unsure.gif

Dabar žiūriu tą serialą su Kivančo 'pusbroliu'. Robotas nr.2 biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 22 liepos 2020 - 22:53
Bandžiau prisiminti iš kur tą lengvai panašų tokį va braižą jau esu mačiusi (akimirkos, niuansai), į ką čia man kažkuo užneša, ir bingo (žiūrėtas filmas)! į "Bay Yanlis"! ax.gif

https://www.youtube....h?v=dWGPgV-NSE4

vartotojo įkelta nuotrauka

Atsakyti

Man iš viso keistas personažas. Gal ne tiek jos, kiek tai, ką ji reiškia Serkanui, dėl ko visa tai pradėta. Nei jis jos mylėjo, nei ką. Nei čia robotui reikėtų pavydo dramų. Kiek neišpildytas scenarijus, mano nuomone.

Kada naujos serijos pasirodo? unsure.gif

Dabar žiūriu tą serialą su Kivančo 'pusbroliu'. Robotas nr.2 biggrin.gif

Robotui, tai turit omeny Serkanui? Jis jos nepavydi, viskas dėl verslo. Kaip moteris ji jam visai dzin, nulis emocijų. 

Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2020 07 22, 23:54)
Bandžiau prisiminti iš kur tą lengvai panašų tokį va braižą jau esu mačiusi (akimirkos, niuansai), į ką čia man kažkuo užneša, ir bingo (žiūrėtas filmas)! į "Bay Yanlis"! ax.gif

https://www.youtube....h?v=dWGPgV-NSE4

Čia turkų serialas? Tiek prisijuokiau 🙈🤣🤣🤣
Atsakyti
QUOTE(BigBang @ 2020 07 23, 18:31)
Čia turkų serialas? Tiek prisijuokiau 🙈🤣🤣🤣
Nea, čia USA filmas, 2018 metų.
Bet man toooks panašumas su tuo apsiėmimu mokinti (net šukuosena veik tokia pat); mokina pleibojus ją kaip patraukti dėmesį jai patinkančio vaikino, o čia bac ir pats įsikliopina, na gryn kaip Ozgiuras iš "Bay Yanlis" biggrin.gif

Papildyta:

Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2020 07 23, 19:59)
Nea, čia USA filmas, 2018 metų.
Bet man toooks panašumas su tuo apsiėmimu mokinti (net šukuosena veik tokia pat); mokina pleibojus ją kaip patraukti dėmesį jai patinkančio vaikino, o čia bac ir pats įsikliopina, na gryn kaip Ozgiuras iš "Bay Yanlis" biggrin.gif

Papildyta:

Aišku. Bet įdomus parinkti aktoriai amerikiečių seriale. Man bay yanlis bent jau Ozge ar kaip ji visai nieko, o šitam filme tokia mažytė parinkta 🙈
Žiūrėjau trečią serija šiandien Sen Cal Kapimi tai jau belekaip įdomu kas toliau bus. Nu bet vietomis tai sunku žiūrėt man, taip klapsi akim ir viskas... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(BigBang @ 2020 07 23, 19:33)
Aišku. Bet įdomus parinkti aktoriai amerikiečių seriale. Man bay yanlis bent jau Ozge ar kaip ji visai nieko, o šitam filme tokia mažytė parinkta 🙈

Žiūrėjau trečią serija šiandien Sen Cal Kapimi tai jau belekaip įdomu kas toliau bus. Nu bet vietomis tai sunku žiūrėt man, taip klapsi akim ir viskas... biggrin.gif
Jo, mažiukė atrodo visai drinks_cheers.gif

Aš vakar "Sen Cal Kapimi" taip ir nebaigiau žiūrėti, išjungiau, bo man vakar panašus jausmas buvo kaip kad šiandieniniame komentare "А у меня, особенно после вчерашней серии ощущение, что актерам всем скучно и абсолютно нечего играть. Разве что красиво ходить туда-сюда. Сюжета особого нет. Да и образ Робота и Холодильника далеко не нов и оригинален, такого героя мы уже видели, и поинтересней было...", tad supratau, kad man reik normalaus profesionalaus įgarsinto vertimo, negaliu aš kitaip šį serialą žiūrėti, nes negaliu pajausti tas subtilybių plonybes, neužtenka man tik gražiai dirbančios kameros, gero operatoriaus, atkaltų be priekaištų pagrindinių herojų gerų techniškai pozų, klapsėjimų akimis, žvilgsnių ir pan,.
Atsisiunčiau, tai eisiu dabar žiūrėti tą vakarykštę "Sen Cal Kapimi" seriją, o tą praėjusios savaitės penktadienio "Bay Yanlis" tai gal ryt pažiūrėsiu, noriu pažiūrėti kas ten per dyvai ax.gif
Tas Misteris klaida tai man toks romatinė komedija-nuotykinis, o Pabelsk į mano duris, tai toks romantinė komedija su melodramos prieskoniu, na, va kažkaip taip man rolleyes.gif ax.gif
Pirmos serijos tai abiejų patiko nail.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Visgi: 23 liepos 2020 - 20:25
Aiiiii, kaip miela wub.gif Man kuo toliau tuo labiau patinka bigsmile.gif

Sen Çal Kapımı 4. Bölüm Fragmanı

Papildyta:

Šita trumputė melodija, muzikinis fonas, su niūniavimu, man labai labai graži wub.gif heart.gif

Sen Çal Kapımı Müzikleri - Masal Gibi (Eda & Serkan)

Atsakyti
Pradėjau žieti ir prisiminiau, kuo mane nustebino antros serijos pabaiga be geltonos suknikės.
O gi ANGLIŠKA DAINA!!!!
Atsakyti
Karts nuo karto pasitaiko anglisku dainu pas turkus. Tarkim, tiek Ask i memnu, tiek pas Kuzia ju buvo ne viena. Po siai dienai jos mano grojarastyje ax.gif

Beje, Ask i memnu senukai net ir po desimt metu neblogai pakuteno padus visiems ir pakoregavo reitingus. Tik jiems galima "padekoti", kad Sen kal kapimi taip pakrito.

Labiausiai sitas vaizdelis prajuokino biggrin.gif https://twitter.com/...171342824443907

Zodziu, pasikartosiu, kad nera kito tokio serialo... Legenda ax.gif wub.gif

O del Sen kal kapimi tai man jie labai patinka. Tiesiog kaip paveiksleli ziureti. Siuzetas neypatingas, vaidyba taip pat. Hande truksta mimikos israiskingumo, jos arkliukas klapseti blakstienomis biggrin.gif Bet man jie abu taiiiiiip tinka kartu, kad viska jiems atleidziu. Ir, be abejo, didziausias sio serialo pliusas - idiotu nebuvimas.

Kalbant apie sukneles, tai man ta geltona visiskai nieko, palyginus su kitomis. Kad ir sia pvz vartotojo įkelta nuotrauka

Atsakyti
Vai vai vai, panašu, kad jau ledai juda, tirpsta bigsmile.gif

Sen Çal Kapımı 4. Bölüm 2. Fragmanı

Atsakyti