QUOTE(BigBang @ 2020 07 23, 19:33)
Aišku. Bet įdomus parinkti aktoriai amerikiečių seriale. Man bay yanlis bent jau Ozge ar kaip ji visai nieko, o šitam filme tokia mažytė parinkta 🙈
Žiūrėjau trečią serija šiandien Sen Cal Kapimi tai jau belekaip įdomu kas toliau bus.
Nu bet vietomis tai sunku žiūrėt man, taip klapsi akim ir viskas... Jo, mažiukė atrodo visai
Aš vakar
"Sen Cal Kapimi" taip ir nebaigiau žiūrėti, išjungiau, bo man vakar panašus jausmas buvo kaip kad šiandieniniame komentare
"А у меня, особенно после вчерашней серии ощущение, что актерам всем скучно и абсолютно нечего играть. Разве что красиво ходить туда-сюда. Сюжета особого нет. Да и образ Робота и Холодильника далеко не нов и оригинален, такого героя мы уже видели, и поинтересней было...", tad supratau, kad man reik normalaus profesionalaus įgarsinto vertimo, negaliu aš kitaip šį serialą žiūrėti, nes negaliu pajausti tas subtilybių plonybes, neužtenka man tik gražiai dirbančios kameros, gero operatoriaus, atkaltų be priekaištų pagrindinių herojų gerų techniškai pozų, klapsėjimų akimis, žvilgsnių ir pan,.
Atsisiunčiau, tai eisiu dabar žiūrėti tą vakarykštę
"Sen Cal Kapimi" seriją, o tą praėjusios savaitės penktadienio
"Bay Yanlis" tai gal ryt pažiūrėsiu, noriu pažiūrėti kas ten per dyvai
Tas
Misteris klaida tai man toks romatinė komedija-nuotykinis, o
Pabelsk į mano duris, tai toks romantinė komedija su melodramos prieskoniu, na, va kažkaip taip man
Pirmos serijos tai abiejų patiko
Tasai žmogus, kurį tu myli manyje, žinoma, yra už mane geresnis: aš ne toks. Tačiau tu mylėk, ir aš pasistengsiu būti geresnis už save.