Ką dar čia lengvo pažiūrėti? Badas kažkoks
Beje, nebežiūriu anonsų, o tai visus geriausius momentus praspoilindavo.
Tai dabar žymiai įdomiau žiūrisi.
[attachment=267716:Screenshot_20200718-140940_Chrome.jpg] Lenkia Sen cal kapimi belekaip Bay Yanlis pagal reitingus. Penktadienio Bay Yanlis serija reto nuobodumo, gal kai kitoje serijoje Serdarą įmes bus bent kiek įdomiau. Atleisčiau Can Yaman stilistę, nes toks jausmas, kad ir į sesės vestuves su tapkėm ir dvigubai per didele maike būtinai be rankovių aprengs Ir Can Yamanu galutinai nusivyliau. Ozguras vienas prie vieno Can Divit iš Erkenci Kus. Tie patys judesiai, tos pačios mimikos ir tas pats strapaliojimas. Bet jei tai tiko Can Divit, tai visiškai nebetinka raumenis persipumpavusiam Ozgurui. O ir neįdomu, nes tokį personažą mes jau matėm, tik padoriau aprengtą. Nu tikiuosi atsipeikės scenaristai Bay yanlis, nes seriją ištvėriau tik fone pasileidus ir telefoną browsindama, kai Sen cal kapimi žiūrėjau ir akių atitraukt negalėjau.
Man irgi sunku matyti jį su tikrai nereikalingais perdėtais raumenimis. Nu suprasčiau filmuojasi Supermene, o čia, tralialiūškose. Nemiela akims nei įvaizdis, nei tas nebesveikas kūnas. O ir personalas labai tarškantis, tai juolabiau nesiderina viskas. Bet dar šansą duodu, bus vestuvės, bus romantikos.
Beeeet, galima drąsiai pažiūrėti Yasemin & Sarp, akis paganyti, ir viskas aišku
Hande ta suknelė, tos firmos, geltona, nepatiko kaip Velykinis viščiukas atrodė man, o norėjosi stilingesnės
Hande ta suknelė, tos firmos, geltona, nepatiko kaip Velykinis viščiukas atrodė man, o norėjosi stilingesnės
Ta geltona suknelė - tai išaugtinė barbės suknytė, visai nei į temą, nei gražu, nei stilinga. Seniai jau bebuvo taip prašovę su apranga.