QUOTE(Visgi @ 2020 07 07, 15:34)
Simbuli,
Įdomu, kai baigsi žiūrėti, kaip pagalvosi apie tą žmogų, jis - taip ar ne.... Parašyk po visko kaip tau atrodys.
Na va, baigiau jau
Ramo žiūrėt
Serialas man patiko, nemegstų seilių meilių, tai šis serialas man visai gerai žiūrėjosi
. Istorija atrodo šimtą kartų matyta ir girdėta, herojus keršija savo mylimosios šeimai už tėvo mirtį, abu augę su ginklais rankose, tai jau aišku, kad veiksmo nepritrūks
Visi veikėjai buvo savo vietose, kai kurie erzino daugiau, kai kurie mažiau, bet aktoriai savo darbą atliko puikiai, tik kiek girdėjau, nemaža dalis paliko serialą
Pagrindinė pora
Rambel kaip jau sakiau anksčiau, nebuvau ir nesu Murato fanė, bet jis man čia mažiausiai kliuvo, buvo savo vietoje. Ir jo herojus nebuvo labai jau nusackintas, nugludintas iki idealumo, jis žemiškas, klystantis, pykstantis. Suprantamas jo noras atkeršyti už tėvo mirtį, už skriaudą padarytą šeimai, visa serialo istorija apie tai ir sukosi... Sibel (aktorę mačiau pirmą kartą), taip graži, protinga, ryžto jai netrūko, bet ji man nebuvo įdomi. Aplamai, jie man abu nebuvo įdomūs, taip jie gražūs, gerai žiūrisi ir pan, bet atskirai
. Jų pora manęs nevežė, trūko jiems ugnies, kibirkšties, atrodė, kad kartu jie jau šimtą metų ir yra tiesiog iš pareigos, įpratimo, o ne meilės...
NecFat
Potencialas šios poros yra didžiulis
Labai tikiuosi, kad scenaristai nesufeilins nieko, ir Ilhanas su Cemre nepalieka serialo
Jau nuo pat pirmos serijos buvo parodyta aiški priešprieša ir skirtumai tarp Neco ir Boz.
Vienas turtingos šeimos sūnelis lepūnėlis, kuriam viskas galima ir leidžiama, kuris su niekuo nesiskaito, nes jam nuo vaikystės į galvą įkalta, kad visi su juo turi skaitytis, ir kitas rajono gatvėse užaugęs našlaitis, kurį priglaudė svetima šeima, ir kuris dantimis ir nagais turi išsikovoti vietą po saule. Boz stipresnis gal fiziškai labiau, tačiau silpnas morališkai, karštakošis, nesivaldantis, lengvai pasidauodantis emocijoms. Juk kiek jis visko pridirbo, ir visą jo užvirtą košę teko srėbti kitiems. Jis slapukas, nieko nedarantis atvirai, o jei ir daro ką, tai tiesiog tuo metu vedamas emocijų. Kiek kartų Fatoš prašė jo eiti pasikalbėti su Ramo, bet jis vis nesiryžo, bijojo, prakalbo tik tada, kai juos Ramo užtiko. Jis
myli ją , bet taip lengvai ja suabejojo ir savo tėvyste
, jam buvo lengva tuo patikėti, ką pasakė Neco. Negana to, kai Fatoš buvo verčiama tekėti už Neco, jis apsisuko ir nuėjo, jam buvo nesvarbu, kad palieką savo
mylimą moterį vieną tada, kai jai labiausiai jo reikėjo. Ir paskui ką jis nuolat vis kartojo? Jam per sunku, jis negali pakelti, negali matyti ir pan.
Man ta jų
meilė tokia nei šiokia, nei tokia , tai daugiau pripratimas gal, juk jie praktiškai užaugę kartu kaip brolis ir sesuo
Neco geras fruktas
Jis
nesuprastas blogietis. Jis augo tokioje aplinkoje, kur kiekvienas už save, jo šeimoje meluoti, išduoti buvo norma, kiekvienas siekė savo tikslų. Sesuo troško būti šeimos galva, tėvui rūpėjo kuo daugiau pinigų, valdžios, motinai iš vis neaisku kas buvo svarbu, bet tik ne vaikai
Tad visai nenuostabu, kad jis buvo nustumtas į šoną, nemylimas, nereikalingas, balta varna šeimoje. Jis pats sakė Fatoš, kad ilgą laiką jautėsi nematomas
aš žiūrėdama mačiau jo vienatvę. Tad visai nenustebino jo noras pripažinti Fatoš vaiką, ir kad jie būtų šeima. Gaila kad vis tik neatskleidė jo personažo iki galo scenaristai ir kad buvo mažai jam skiriama laiko, pirmoje serialo dalyje jis aplamai buvo, kaip dūšia be vietos.
O Fatoš, oi kaip ji mane erzino
, buvo vietų, kai taip norėjosi stuktelti jos galvą į sieną, kad truputį pamastytų
Neco ne idaealus, bet jis viską darė atvirai, neslapukaudamas, nemeluodamas. Jis tiesiai šviesiai pasakė jai apie savo jausmus, atvirai sakė -
galėjau ir galiu su tavimi daryti viską ką panorėjęs, ir niekas nebūtų man sutrukdę. Ir tai tiesa. Tačiau kai jis tai pasakė, kad to nedarė, nes bijojo, Fatoš manė, kad dėl Ramo, kad jis bijojo jos brolio, o jis paprasčiausiai bijojo ją įskaudinti, užgauti, ir tokiu būdu prarasti ją visam laikui, tik Fatoš nesuprato ką jis norėjo pasakyti
Turi NecFat daug potencialo. Tik gaila kad jie į "sezono" galą įsivažiavo, pradėjo daugiau ir laiko gauti, nes pradžioje labai mažai jiems laiko buvo skiriama. Ir džiugu, kad jie turi nemažai gerbėjų, tad jei vis tik jie liks 2 sezone, aš labai, labai lauksiu jų poros
Na kokia iš jų pora??? Kaip diedas su pacanke (skirtums tarp aktoriu virš 10 metų, ir tas man labai matėsi)
, jie nedera fiziskai, nesižiūri, tiesiog
nesižiūri....
Kažin sužinosim šio pokalbio pabaigą?