Įkraunama...
Įkraunama...

Turkiški serialai VI Tema

bigsmile.gif Oooo, kaip greit 4-tas, finalinis, sezonas "The Protector".
Tik neseniai, kovo mėn, buvo 3 sezonas, ir štai vėl liepą Cagatay Ulusoy ekrane.

Hakan: Muhafız: 4. Sezon | Resmi Fragman | Netflix

vartotojo įkelta nuotrauka

Dar mielai, kad ir dabar, 2 sezoną Beren Saat "Atiye" pažiūrėčiau.
Tik kad laukt reik dar jo...

Kažko ant mistikos patraukė ax.gif Laukiu nesulaukiu.
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2020 06 17, 14:21)
bigsmile.gif Oooo, kaip greit 4-tas, finalinis, sezonas "The Protector".
Tik neseniai, kovo mėn, buvo 3 sezonas, ir štai vėl liepą Cagatay Ulusoy ekrane.

Hakan: Muhafız: 4. Sezon | Resmi Fragman | Netflix

Dar mielai, kad ir dabar, 2 sezoną Beren Saat "Atiye" pažiūrėčiau.
Tik kad laukt reik dar jo...

Kažko ant mistikos patraukė ax.gif Laukiu nesulaukiu.

Super naujiena dėl The Protector bigsmile.gif O Atiye ir man patiko, laukiu antro sezono
Mistikos nelabai megėja, bet šie labai patinka smile.gif
Atsakyti

Prakalbus apie blogiečius, tai tikrai neretas atvejis man, kai blogietis personažas įdomesnis ir šarmingesnis nei pagrindinis herojus, aš apie priešpaskutinį savo žiūrėtą. Dažnas atvejis, kai tas vadinamas blogiukas nėra nei blogiuku nei ką, tik kad nelaimingas, nemylimas ir nemylintis, bet jei jau pamilsta, atranda ką branginti, tai ir paleisti gali iš didelės meilės, kad tik jai būtų gera. Yra tokių aktorių kur tikrai labiausiai ir geriausiai pavyksta įkūnyti blogiukus personažus, vienas iš jų, tai aktorius Ilhan Sen. Jo įkūnytas personažas Neco Yıldırım seriale "Ramo" itin ryškus, man labai patinka.

Šelmis wub.gifBad Guy

c3dd9bec627b.jpg

Visgi, o "Ramo" baigtas serialas? Ar dar rodomas?  :) 

Ir maždaug apie ką? Kaip suprantu ne meilės seilės  :D​ 

Įpusėjau "Protector" žiūrėt, tai iki naujo 4 seono pažiūrėčiau šį, jei baigtas ir neilgas  :rolleyes: 

Atsakyti
QUOTE(Simbulis @ 2020 06 19, 09:06)
Visgi, o "Ramo" baigtas serialas? Ar dar rodomas? smile.gif Ir maždaug apie ką? Kaip suprantu ne meilės seilės biggrin.gif​ Įpusėjau "Protector" žiūrėt, tai iki naujo 4 seono pažiūrėčiau šį, jei baigtas ir neilgas rolleyes.gif 
Simbuli, patikėk, toks jausmas, kad žiūrėtum italų serialą apie Sicilijos mafiją Cosa Nostra; t.y apie mafiją, klanus, vadeivas ir pan,. Moteros ten visos kaip italų mafijos moterys, viiisoooos_nuo mažamečių vaikų, mamų, iki dukrų ir močiučių, vienu žodžiu šeimos visos kaip Sicilijos mafija, t.y. moterys, namiškiai visi, "atlieka' verslą su vyrais... uždari šeimų susirinkimai, pasitarimai...

Apie vietinį Tada Blindą (vardu Ramo) biggrin.gif Kurs pas ponus apsauginiu dirba ir varo ant dviejų frontų jiems už akių su jų kontrabanda ir visaip kaip jiems reikalus gadina, plius jis dar ir su jų dukra Sibel fiti miti

o Sibel turi brolį, va šį blogiuką Neco....

o Ramo turi sesę Fatoš ax.gif rolleyes.gif

Summa summarum_tarp šio kvarteto gaunas oi koks intriguojantis revanšas, kai galioja Džiunglių įstatymai tai prieš vėją nepapūsi, tad ir gaunas akis už akį biggrin.gif O kur dar šeimų klanai ir sąskaitų suvedimai...

Simbuli, rekomenduoju tikrai, ypač jei tau patinka tokie veiksmo ir prie kriminalo. Man kai tokie patinka, nemergaitiški, kaip ir pvz visokie panašūs kaip "Icerde", "Soz" ir pan,. tai šis puikiai suėjo, nors žinok buvau išdilytinus ši serialą be gailesčio po pirmos serijos net nepažiūrėjus iki galo, bo užteko pamatyti pagrindinį herojų man biškis su 'indiškais' elementais, t.y. personažo Ramo įvaizdžio pateikimas pačioje pradžioje buvo toks banalus, kad tiesiog negalėjau žiūrėt doh.gif biggrin.gif

Ai, o jis 'baigės' taip kaip ir visi kiti serialai_ su lyg karantino pradžia. Todėl tik 11 serijų. Ketina tęsti toliau jei susitvarkys visi pašaliniai nesklandumai; sunkmetis ir problemos aktoriams dėl atlygio neišmokėjimo, pasitraukė kai kurie aktoriai, pasikeitė scenaristai ir t.t. Beeeet, šias 11 serijų gali drąsiai žiūrėti (paskutinė serija supabaiga), malonumas garnatuotas mirksiukas.gif

P.S. vat jei tęsiant rudenį nebus Naco, tai nežiūrėsiu toliau.
Atsakyti

QUOTE(Simbulis @ 2020 06 19, 09:06)
Visgi, o "Ramo" baigtas serialas? Ar dar rodomas? smile.gif Ir maždaug apie ką? Kaip suprantu ne meilės seilės biggrin.gif​ Įpusėjau "Protector" žiūrėt, tai iki naujo 4 seono pažiūrėčiau šį, jei baigtas ir neilgas rolleyes.gif
Simbuli, patikėk, toks jausmas, kad žiūrėtum italų serialą apie Sicilijos mafiją Cosa Nostra; t.y apie mafiją, klanus, vadeivas ir pan,. Moteros ten visos kaip italų mafijos moterys, viiisoooos_nuo mažamečių vaikų, mamų, iki dukrų ir močiučių, vienu žodžiu šeimos visos kaip Sicilijos mafija, t.y. moterys, namiškiai visi, "atlieka' verslą su vyrais... uždari šeimų susirinkimai, pasitarimai...

Apie vietinį Tada Blindą (vardu Ramo) biggrin.gifKurs pas ponus apsauginiu dirba ir varo ant dviejų frontų jiems už akių su jų kontrabanda ir visaip kaip jiems reikalus gadina, plius jis dar ir su jų dukra Sibel fiti miti

o Sibel turi brolį, va šį blogiuką Neco....

o Ramo turi sesę Fatoš ax.gifrolleyes.gif

Summa summarum_tarp šio kvarteto gaunas oi koks intriguojantis revanšas, kai galioja Džiunglių įstatymai tai prieš vėją nepapūsi, tad ir gaunas akis už akį biggrin.gifO kur dar šeimų klanai ir sąskaitų suvedimai...

Simbuli, rekomenduoju tikrai, ypač jei tau patinka tokie veiksmo ir prie kriminalo. Man kai tokie patinka, nemergaitiški, kaip ir pvz visokie panašūs kaip "Icerde", "Soz" ir pan,. tai šis puikiai suėjo, nors žinok buvau išdilytinus ši serialą be gailesčio po pirmos serijos net nepažiūrėjus iki galo, bo užteko pamatyti pagrindinį herojų man biškis su 'indiškais' elementais, t.y. personažo Ramo įvaizdžio pateikimas pačioje pradžioje buvo toks banalus, kad tiesiog negalėjau žiūrėt doh.gifbiggrin.gif

Ai, o jis 'baigės' taip kaip ir visi kiti serialai_ su lyg karantino pradžia. Todėl tik 11 serijų. Ketina tęsti toliau jei susitvarkys visi pašaliniai nesklandumai; sunkmetis ir problemos aktoriams dėl atlygio neišmokėjimo, pasitraukė kai kurie aktoriai, pasikeitė scenaristai ir t.t. Beeeet, šias 11 serijų gali drąsiai žiūrėti (paskutinė serija supabaiga), malonumas garnatuotas mirksiukas.gif

P.S. vat jei tęsiant rudenį nebus Naco, tai nežiūrėsiu toliau.

Aš jau pagooglinau apie jį ir yuotube prascrolinau vaizdelius su jais  :D  :D  Nu bet Muratas  :hmm: , no no no, as jo nemegstu, ne mano skonio  :D  gal jeigu praskipinti pagrindinį aktorių gautųsi kas?  :laugh:

Tokie kaip Icerde, Cukur, Halka ir pan. mane kabina, nemegstu seilių meilių, kaip tik ant dienų sužiūrėjau, tiksliau prasukau Icerde, ta proga toliau ziuriu Protector ir užmačiau tavo šią rekomendaciją  :D

Beje, as jau pasispoilinau, Fatos laukiasi nuo kito ir išteka už Neco?  :blink:

Tiesa, gal matei Karadeniz paskutine kokią seriją? Aš nepamenu ties kuria serija mečiau po eilinio Vidato prisikėlimo, bet mačiau kad jie berods tris sezonus padarė, tai kąąąą ten begalėjo rodyti? Nes lyg ir Vidato aktorius norėjo palikti serialą  :hm: tiesiog įdomu kaip baigėsi  :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Simbulis: 19 birželio 2020 - 13:37
QUOTE(Simbulis @ 2020 06 19, 13:15)
Aš jau pagooglinau apie jį ir yuotube prascrolinau vaizdelius su jais biggrin.gif biggrin.gif Nu bet Muratas  hmm.gif no no no, as jo nemegstu, ne mano skonio biggrin.gif  gal jeigu praskipinti pagrindinį aktorių gautųsi kas? laugh.gif Tokie kaip Icerde, Cukur, Halka ir pan. mane kabina, nemegstu seilių meilių, kaip tik ant dienų sužiūrėjau, tiksliau prasukau Icerde, ta proga toliau ziuriu Protector ir užmačiau tavo šią rekomendaciją biggrin.gif Tiesa, gal matei Karadeniz paskutine kokią seriją? Aš nepamenu ties kuria serija mečiau po eilinio Vidato prisikėlimo, bet mačiau kad jie berods tris sezonus padarė, tai kąąąą ten begalėjo rodyti? Nes lyg ir Vidato aktorius norėjo palikti serialą  g.gif tiesiog įdomu kaip baigėsi biggrin.gif
Oi, Muratas ir man ni ni ni schmoll.gif ne mano zviazda schmoll.gif Praskipinus tai liuosiai irnesakyk.gif beeeet, tai kas liečia veiksmo grandinę, tai žinok nelabai, bo bus sunku suprast kas-kaip-kam-dėl ko-už ką...ir pan,. Įsipaišo jis į ten kaip veikėjas, kai jau akys pripranta tai nematai biggrin.gif

"Sen Anlat Karadeniz" esu žiūrėjusi 2(du) sezonus. Kadangi buvau tos nuomonės, kad trečio sezono nereikia, tai aš ir nežiūrėjau to 3-čio sezono, pažiūrėjau tik paskutinę jo seriją.
Reziumuojant_serialas baigės tuom, kad gėris nugalėjo blogį vartotojo įkelta nuotrauka

Dar kad, Tahiras ir Nefes Kaleli susilaukė kūdikio, kad išvyko jie iš Karadenizo į Stambulą, nes Nefes įstojo į Stambulo univerą į advokatus (kaip ir svajojo). Baigėsi gražiaivartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti

Visgi paskutinis klausimas, o tai Fatos laukiasi vaiko nuo kito vyro ir ištekės už Neco?  :blink:

Aš ir galvojau pažiūrėt paskutine serija, bet kažkaip ir ne pasigedau 😁

Atsakyti
QUOTE(Simbulis @ 2020 06 19, 18:04)
Visgi paskutinis klausimas, o tai Fatos laukiasi vaiko nuo kito vyro ir ištekės už Neco? blink.gif 😁
Tu tikrai nori žinoti? biggrin.gif Klausyk, aš ten apie Muratą tik abstrakčiai, galvojau, nieko daugiau nesakysiu, paliksiu savieigai, kai žiūrėsi- pati pamatysi. Man pačiai nuostaba tadum buvo. Kad būtų įdomiau pasakysiu_Ramo su Sibel poroje labai tinkantis, ir neturiu minty aš čia vanilinės meilės, bo jie abu kaip Mr. & Mr. Smith. Su tokia Sibel miegant reik po pagalve visad ginklą turėti, budriam būti dieną naktį, ir visai nesvarbu ar tu vaikinas ar tu nuosavas vyras, nes ji greit tave nudės biggrin.gif Na, ir jis veik toks pat biggrin.gif Ta pati ir Fatoš kaip ponia Smit, ko nepasakysi apie Nedžo, apie tą blogiuką ax.gif

Tai tikrai esi tikra, kad nori žinoti? Aš gi rašiau apie Džiunglių įstatymą, t.y. kad Sicilijos mafija gyvena pagal savo įstatymus, kai akis už akį biggrin.gif V ž buvo nuspręsta, kad abiem mafijos šeimom nenaudingas karo kirvis dėl bendrų interesų ir kraujo praliejimo, kad reikalingas paliaubų susitarimas, o taikos pypkė tokia, kad Fatoš išekėtų už Nedžo, o Sibel už Ramo. Aišku, damos nei viena noru nedegė, ir kiekviena iš jų turėjo sąskaitų nenurašytų su savo būsimais vyrais... O Fatoš, prieš tas sandėrio tuoktuves, praleido naktį su savuoju vaikinu rolleyes.gif
Jei nori, pažiūrėk pradžiai pirmas 3-5 serijas, o jei nenori, tai pažiūrėk bent paskutinę seriją nuo 2:10:00 Nors abu švogeriai ir skirtingose barikadose, bet.... Man pabaiga labai patiko wub.gif
V ž visas serialas yra veiksmas (ne vanilinis), smegenims nėr poilsio rolleyes.gif
P.S. aš kai žinau, kad tokių nemergaitiškų yr nelabai žiūrinčių, tai nelabai ir rašau atsiliepimų kaipo apie tokius.
Atsakyti

QUOTE(Simbulis @ 2020 06 19, 18:04)
Visgi paskutinis klausimas, o tai Fatos laukiasi vaiko nuo kito vyro ir ištekės už Neco? blink.gif😁
Tu tikrai nori žinoti? biggrin.gifKlausyk, aš ten apie Muratą tik abstrakčiai, galvojau, nieko daugiau nesakysiu, paliksiu savieigai, kai žiūrėsi- pati pamatysi. Man pačiai nuostaba tadum buvo. Kad būtų įdomiau pasakysiu_Ramo su Sibel poroje labai tinkantis, ir neturiu minty aš čia vanilinės meilės, bo jie abu kaip Mr. & Mr. Smith. Su tokia Sibel miegant reik po pagalve visad ginklą turėti, budriam būti dieną naktį, ir visai nesvarbu ar tu vaikinas ar tu nuosavas vyras, nes ji greit tave nudės biggrin.gifNa, ir jis veik toks pat biggrin.gifTa pati ir Fatoš kaip ponia Smit, ko nepasakysi apie Nedžo, apie tą blogiuką ax.gif

Tai tikrai esi tikra, kad nori žinoti? Aš gi rašiau apie Džiunglių įstatymą, t.y. kad Sicilijos mafija gyvena pagal savo įstatymus, kai akis už akį biggrin.gifV ž buvo nuspręsta, kad abiem mafijos šeimom nenaudingas karo kirvis dėl bendrų interesų ir kraujo praliejimo, kad reikalingas paliaubų susitarimas, o taikos pypkė tokia, kad Fatoš išekėtų už Nedžo, o Sibel už Ramo. Aišku, damos nei viena noru nedegė, ir kiekviena iš jų turėjo sąskaitų nenurašytų su savo būsimais vyrais... O Fatoš, prieš tas sandėrio tuoktuves, praleido naktį su savuoju vaikinu rolleyes.gif
Jei nori, pažiūrėk pradžiai pirmas 3-5 serijas, o jei nenori, tai pažiūrėk bent paskutinę seriją nuo 2:10:00 Nors abu švogeriai ir skirtingose barikadose, bet.... Man pabaiga labai patiko wub.gif
V ž visas serialas yra veiksmas (ne vanilinis), smegenims nėr poilsio rolleyes.gif
P.S. aš kai žinau, kad tokių nemergaitiškų yr nelabai žiūrinčių, tai nelabai ir rašau atsiliepimų kaipo apie tokius.

Tai sakau kad aš jau spoileriu prisiskaiciau  :laugh:  man žinojimas negadina malonumo žiūrėt, tada kaip tik įdomiau į visokias smulkmenas žiūrėt, dėmesį atkreipti  :ax:

Jei užmatysi tokio tipo daugiau serialų gali rašyt, jie mano skonio. Aš gal ir retai parašau, bet paskaitau  :mirksiukas:

Gaila rudeniui nukėlė serialą su Serkanu ir Pamuk, iš aprašymo atrodo irgi panašaus tipo, aš ji jau įtraukiau į savo list'ą bent jau pradžiai  :D​ 

Atsakyti
QUOTE(Simbulis @ 2020 06 19, 21:26)
Tai sakau kad aš jau spoileriu prisiskaiciau :laugh man žinojimas negadina malonumo žiūrėt, tada kaip tik įdomiau į visokias smulkmenas žiūrėt, dėmesį atkreipti ax.gif Jei užmatysi tokio tipo daugiau serialų gali rašyt, jie mano skonio. Aš gal ir retai parašau, bet paskaitau mirksiukas.gif Gaila rudeniui nukėlė serialą su Serkanu ir Pamuk, iš aprašymo atrodo irgi panašaus tipo, aš ji jau įtraukiau į savo list'ą bent jau pradžiai biggrin.gif​ 
O! Man lygiai taip pat! bigsmile.gif Lyg šiol galvojau, kad tik aš čia tokia vienintelė, kuriai išankstinis žinojimas negadina malonumo ir negąsdina.

Su ta 'Sibel' iš "Ramo" (aktorė Esra Bilgic) laukiu veiksmo "Adanis: Kutsal Kavga" (2020)

https://www.imdb.com/title/tt11409820/

Adanış Kutsal Kavga | Fragman

Atsakyti

Žiūriu Ask i memnu, pagaliau net iki pirmo bučinio išvargau, labai jau lėtai viskas einasi, tikiuosi nuo dabar jau bus įdomiau. Nu bet negaliu nepasakyti kaip skauda žiūrėt į Bihter ant kulnų vaikščiojačią. Parodija ne kitaip, tom rankytėm mosikuoja, klubus rodos tuoj išsinarins, o kai skuba tai rodos tuoj tuoj išsidrėbs kaip karvė ant ledo. Nu kam ją ant tokio aukščio kulnų kelt reikėjo, jeigu ji vargšė nepaeina. Skauda žiūrėt.

Atsakyti

O! Man lygiai taip pat! bigsmile.gifLyg šiol galvojau, kad tik aš čia tokia vienintelė, kuriai išankstinis žinojimas negadina malonumo ir negąsdina.

Su ta 'Sibel' iš "Ramo" (aktorė Esra Bilgic) laukiu veiksmo "Adanis: Kutsal Kavga" (2020)

https://www.imdb.com/title/tt11409820/

Adanış Kutsal Kavga | Fragman

b98b0747d51d.jpg

O, šito ir aš laukiu, patiko traileris. Čia filmas kaip suprantu, ne serialas?  :)​ 

Atsakyti