Įkraunama...
Įkraunama...

Turkiški serialai VI Tema

QUOTE(Žalia Rūta @ 2020 06 15, 23:00)
[.....], bet profiliu - kaip kitas žmogus atrodo. Nosis keistoka jo.
Man Baris Arduc profiliu, taip pat dėl to paties kaip ir tau.
Atsakyti
Dar vienas dalykas man pas juos patinka.
Kai pvz pamato persirengiantį - oj, kaip susigėsta. Bet šiaip merginos ten į darbus eina sooooo sexy ir nieko. Pas mus taip į naktinius klubus nebent. Įdomūs man tie turkai.
Atsakyti
Barmenas tas? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2020 06 16, 00:04)
Man Baris Arduc profiliu, taip pat dėl to paties kaip ir tau.

O jooo, netinka jam profiliu jo nosis, kiekvieną kartą tai pastebėdavau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2020 06 15, 23:06)
Dar vienas dalykas man pas juos patinka.
Kai pvz pamato persirengiantį - oj, kaip susigėsta. Bet šiaip merginos ten į darbus eina sooooo sexy ir nieko. Pas mus taip į naktinius klubus nebent. Įdomūs man tie turkai.
biggrin.gif Ir aš atkreipiau dėmesį, pvz į darbo pokalbį ir pan,. miniakas, aukštakulniai, dekoltė biggrin.gif Kaip naktinės plaštakės atrodo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2020 06 16, 00:06)
Barmenas tas? biggrin.gif

Jau gal nebe..bet taip, apie tą patį čia aš. Dabar barzdotas tapo.
Pienius, o atrodo mano metų, smarkiai jie vyresni atrodo.
Atsakyti
Man vis tik iš vyrų Kivancas. Sakyčiau - be konkurencijos. Nuo iki toks idealus. Pas visus kitus išvaizdoje yra trūkumų, jei jau čia analizuojam po kaulelį biggrin.gif
Man taip pat jis, Kivancius drinks_cheers.gif viskas savo vietoje, nieko netrūksta, nieko ne per daug.
QUOTE(Žalia Rūta @ 2020 06 15, 23:10)
Jau gal nebe..bet taip, apie tą patį čia aš. Dabar barzdotas tapo. Pienius, o atrodo mano metų, smarkiai jie vyresni atrodo.
Tikrai vyresni drinks_cheers.gif Pasitaiko išimčių, bet retos gretos.
Atsakyti
QUOTE(gerbeja123 @ 2020 06 14, 16:50)
Oh prisižvengiau dėl Can  lotuliukas.gif  Bet tikrai, viskam pritariu...o gi dar prieš kelis mėnesius jis man gražus atrodė  lotuliukas.gif  doh.gif Jo veidas atrodo moteriškas, nes jo apatinis žandikaulis per mažas pagal veidą, per skystas. Realiai be barzdos jis atrodo blogai, labai blogai, tos lupytės tokios moteriškos, smakriukas skytas...nu tai kas belieka, raumenis kočiot. Jis tai anksti suprato ir dėl to užsikočiojo, nes gi mato, kad veidas nėra jo stiprioji vieta. 

O dėl Bircės tai ką ji pasidarius? Aš kai nieko nežinau, tai ji man gražiai atrodo. 

Tai nei jūs pirma, nei paskutinė. Tą patį Kivo čia ne viena buvo apvarius, o dabar jau gerbėjomis prisiekusiomis patapo biggrin.gif biggrin.gif

Nu aš jo taip stipriai nenagrinėjau, nes tik kelias serijas teiškenčiau. Man jo nutriušus barzda nepatiko, man jis dabar geriau atrodo, nei kad tas pirmykštis žmogus biggrin.gif Plaukai jo šiaip gražūs buvo, kai surišti. Turiu silpnybę išpuoselėtiems ilgiems vyrų plaukams. Pageidautina surištiems ax.gif Man ir Kivo pats gražiausias buvo Behliulis surišta kasyte wub.gif

O raumenų kočiojimas tai ne išeitis. Man ir Celikkolis (su visa pagarba jam) savo markę prarado, kai užsikačialino ir tatūškių lievų prisidarė. Aš gyvenime nebūčiau ėjus pas Birce "meistrą" matydama kokios baisios jos tatūškės. Nu bet dėl skonio nesiginčijama, kaip žinia. Bet man jo kūnas nebegražus. Va į Firatą iš Merhamet galėčiau žiūrėti amžinai biggrin.gif Dar ką Celikkolis turi, tai eiseną wub.gif Čia gal koks iškrypimas, bet jis galėtų vaikščioti pirmyn atgal, o aš žiūrėčiau žiūrėčiau lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Dėl Birce tai nu ko tik ji neprisidarė. Kai sulygini foto senas su dabartinėmis, tai lyg kitas žmogus. Bet akys jos tikrai nuostabios wub.gif

Man Hande - meilė ne iš pirmo žvilgsnio. Taip mane jos vaidmuo erzino pradžioje, kad du kartus mečiau žiūrėti Ask laftan anlamaz. Tikrai labai tinka jai epitetas - pupa uoga. Tikras saldainis ir dar papudruota. 

Aj, dar apie aktorius, iš priekio man Burak Deniz gražus, bet profiliu - kaip kitas žmogus atrodo. Nosis keistoka jo.

Hande ir man toli gražu ne iš pirmo žvilgsnio, ir toli gražu ne meilė biggrin.gif Graži tikrai dabar, bet kaip aktorė prastoka. Vienaplanė tokia, tik blakstienom klapsėt tinkama biggrin.gif Bet klapsi gražiai biggrin.gif Mane prie jos pripratino tik Selin vaidmuo, kuris jai labai tiko. Kaip ir Tolga, nu toks baisuoklis, o taip pavergė širdį. Sakau, jei aktorius geras, ir vaidmuo geras, ir scenarijus geras, tai galiu visus išvaizdos trūkumus priimti ir nebematau jų.

Barišo nosis, beje, man irgi labai kliuvo iš pradžių. Man jo kūnas tobulas.

Kalbant apie naujus serialus, tai man Cano ir Ozge visiškas balaganas, nemėgstu tokių. O Hande su Kerem nu taiiiip patraukliai atrodo, labai mano stiliaus viskas wub.gif Laukiu ax.gif
Atsakyti

Matyt striuka turkiškų serialų kūrėjams su pinigais, jau taip "subtiliai" į paskutinę Sefirin Kizi sezono seriją įkišo dvi Fairy reklamas  :lol:  :lol:  :lol: oi negaliu. O pabaigoje baldų salono reklama iš vis užmušė. Ir baigėsi kažkaip be ryšio, toks jausmas, kad padarė šitą seriją bile kad padaryt. 

Atsakyti
QUOTE(gerbeja123 @ 2020 06 16, 18:25)
<p>Matyt striuka turkiškų serialų kūrėjams su pinigais, jau taip "subtiliai" į paskutinę <strong>Sefirin Kizi</strong> sezono seriją įkišo dvi Fairy reklamas  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif oi negaliu. O pabaigoje baldų salono reklama iš vis užmušė. Ir baigėsi kažkaip be ryšio, toks jausmas, kad padarė šitą seriją bile kad padaryt. </p>

Aš po pagiru pagrindinei aktorei galvoju o gal reikia pabandyt įsijungti pažiūrėt 😉
Atsakyti

Ar žiūrėjot kas "Zalim Istanbul", aš tik iškarpom žiūrėjau ir dar turkiškai, laukiu vetimo normalaus. Bet žinokit neatsigaunu nuo šoko, nu jau pavadinimas serialo vertas jo, tikrai per žiauru. :angel_sadangel:

Atsakyti
QUOTE(BigBang @ 2020 06 16, 17:26)
Aš po pagiru pagrindinei aktorei galvoju o gal reikia pabandyt įsijungti pažiūrėt 😉
Esu seniai kažkada rašiusi, kad jos vaidyba man patinka. Aš 2,5 projekto su Neslihan Atagul vaidyba esu žiūrėjusi, tai "Fatih Harbiye", "Kara Sevda", ir "Sefirin Kizi" (iki 11-kos serijų), tai tikrai, kadangi esu žiūrėjusi, tai turiu pagrindą rašyti, kad ji - aktorė puikiai dirbanti savo darbą, įtikinamai, kai žiūri ir tiki, patiki ja. Dramose tai ypatingai. Man nežaidžia tie graži-negraži, baisus-nebaisus, ne dėl grožio žiūriu. Net jei ne mano favoritas, bet puikiai dirbantis savo darbą, visada galiu vertinti objektyviai_pagyrų ir gero žodžio nešykštėti.
Tad, siūlyčiau žvilgtelėti, o nepatiks, visada yra pasirinkimas- palikti, nežiūrėti smile.gif
Retai verkiu, bet Neslihan moka pravirkdyt savo įtikinama vaidyba. Pamenu iki dabar kaip jos personažas Nihan iš "Kara Sevda" prieš 3 metus virkdė mane paskutinėje serijoje cray.gif

vartotojo įkelta nuotrauka

vartotojo įkelta nuotrauka

"Sefirin Kizi" dar šią žiemą sugebėjo pravirkdyti cray.gif

QUOTE(Indrijan @ 2020 06 16, 17:55)
Ar žiūrėjot kas "Zalim Istanbul", aš tik iškarpom žiūrėjau ir dar turkiškai, laukiu vetimo normalaus. Bet žinokit neatsigaunu nuo šoko, nu jau pavadinimas serialo vertas jo, tikrai per žiauru. angel_sadangel.gif
O Džeren Nedimui gi sakė, ir ne tik jam, kai pakėlė ant kojų juos tą naktį riksmais iš siaubo, bet jis, jie, nepatikėjo ja, tiesiog nepatikėjo verysad.gif
Atkreipiau dėmesį į tai, kad tą naktį ji ne ką kitą kvietė, o būtent Nedimą jį pagalbą, jį, kai išsigando, išgąsdino ją...
Aš vakar turkų online žiūrėjau, šiandien su vertimu, tai ir vakar cray.gif ir šiandien cray.gif
23 metai Bahar Sahin, o tokia jau gabi ir perspektyvi aktorė. Labai patiko man jos blogietės personažo perteikimas ir parodymas žiūrovui. Abejingų tikrai nepaliko. Aplodismentai ir oskaro statulėlė jaunai aktorei. Būtinai žvilgtelsiu jos naują projektą kai tik atsiras.
Na, o dabar žinoma, laukiu nesulaukiu finalinės pirmadienio serijos; koks verdiktas bus likusiems, kaip sudėlios jų likimus ir/ar pasirinkimus. Sunku man net iki paskutinės minutės įsivaizduoti ką scenaristai yra sugalvoję, kokie fokusai marokusai dabar laukia unsure.gif Kas su kuo liks poroje ir su kuo tas kūdikis? mastau.gif unsure.gif
Atsakyti