QUOTE(BigBang @ 2020 06 16, 17:26)
Aš po pagiru pagrindinei aktorei galvoju o gal reikia pabandyt įsijungti pažiūrėt 😉
Esu seniai kažkada rašiusi, kad jos vaidyba man patinka. Aš 2,5 projekto su
Neslihan Atagul vaidyba esu žiūrėjusi, tai
"Fatih Harbiye",
"Kara Sevda", ir
"Sefirin Kizi" (iki 11-kos serijų), tai tikrai, kadangi esu žiūrėjusi, tai turiu pagrindą rašyti, kad ji - aktorė puikiai dirbanti savo darbą, įtikinamai, kai žiūri ir tiki, patiki ja. Dramose tai ypatingai. Man
nežaidžia tie graži-negraži, baisus-nebaisus, ne dėl grožio žiūriu. Net jei ne mano favoritas, bet puikiai dirbantis savo darbą, visada galiu vertinti objektyviai_pagyrų ir gero žodžio nešykštėti.
Tad, siūlyčiau žvilgtelėti, o nepatiks, visada yra pasirinkimas- palikti, nežiūrėti
Retai verkiu, bet Neslihan moka pravirkdyt savo įtikinama vaidyba. Pamenu iki dabar kaip jos personažas Nihan iš
"Kara Sevda" prieš 3 metus virkdė mane paskutinėje serijoje
"Sefirin Kizi" dar šią žiemą sugebėjo pravirkdyti
QUOTE(Indrijan @ 2020 06 16, 17:55)
Ar žiūrėjot kas "Zalim Istanbul", aš tik iškarpom žiūrėjau ir dar turkiškai, laukiu vetimo normalaus. Bet žinokit neatsigaunu nuo šoko, nu jau pavadinimas serialo vertas jo, tikrai per žiauru.
O Džeren Nedimui gi sakė, ir ne tik jam, kai pakėlė ant kojų juos tą naktį riksmais iš siaubo, bet jis, jie, nepatikėjo ja, tiesiog nepatikėjo
Atkreipiau dėmesį į tai, kad tą naktį ji ne ką kitą kvietė, o būtent Nedimą jį pagalbą, jį, kai išsigando, išgąsdino ją...
Aš vakar turkų online žiūrėjau, šiandien su vertimu, tai ir vakar
ir šiandien
23 metai Bahar Sahin, o tokia jau gabi ir perspektyvi aktorė. Labai patiko man jos
blogietės personažo perteikimas ir parodymas žiūrovui. Abejingų tikrai nepaliko. Aplodismentai ir oskaro statulėlė jaunai aktorei. Būtinai žvilgtelsiu jos naują projektą kai tik atsiras.
Na, o dabar žinoma, laukiu nesulaukiu finalinės pirmadienio serijos; koks verdiktas bus likusiems, kaip sudėlios jų likimus ir/ar pasirinkimus. Sunku man net iki paskutinės minutės įsivaizduoti ką scenaristai yra sugalvoję, kokie
fokusai marokusai dabar laukia
Kas su kuo liks poroje ir su kuo tas kūdikis?
Tasai žmogus, kurį tu myli manyje, žinoma, yra už mane geresnis: aš ne toks. Tačiau tu mylėk, ir aš pasistengsiu būti geresnis už save.