Įkraunama...
Įkraunama...

Turkiški serialai VI Tema

QUOTE(gerbeja123 @ 2020 06 10, 22:18)
Aš tai kaip laukiu kad pagaliau parodytų dėl karantino sustabdytus ir pabaigtų sezonus. Ir net nežinau kurio laukiu labiausiai hmm.gif Pažiūrėjau dar kartą paskutinę Dogdugun ev Kaderindir seriją, kad prisimint kuo pasibaigė, Hercai jau visai nebepamenu kuo baigėsi, tik Sefirin Kizi paskutinę pamenu, nes labai jau dramatiškoje vietoje nutrūko, bet jei kaip kalba sezoną užbaigs su dar viena ar 2 serijom, tai nieko ten manau nepraspręs ir paliks visą situaciją kybančią ore. Nu bet vis tiek labai laukiu bigsmile.gif​ 
"Hercai" baigėsi Šadoglų dvare pareigūnams atvykus pranešti žinią apie Elif... o ten buvo ir Azize su visa savo svita. Dievaimato, pasiilgau aš jau tos nelabosios Azizė lotuliukas.gif ir jos personažo garso takelį, kur visas kūnas pagaugais jį išgirdus, net ir dabar unsure.gif

V ž visų garso takelių wub.gif siaubingai išsiilgusi esu vartotojo įkelta nuotrauka kaip ir serialo, aktorių, personažų, istorijos, kaip ir laukimo bei žiūrėjimo penktadieniais... Penktadienis buvo mylimiausia mano savaitės diena biggrin.gif O dievai, kur tas ruduo dar...begalės mylių, kaip iki mėnulio ir atgal doh.gif

vartotojo įkelta nuotrauka

Atsakyti
Opa bigsmile.gif koks intriguojantis ir stiprus fragas!

Zalim İstanbul 38. Bölüm 2. Fragmanı (HD)

Kaip gaila man jo verysad.gif Kaip bebūtų, jis tikru tikriausias tėvo sūnus, visa kita nesvarbu.... Ai, visų man labai gaila. Džeren tikrai neištekės schmoll.gif Netikiu schmoll.gif Ka gi, 22 dieną jau finalinė serija. Vienu žodžiu serialas visokeriopai pateisina savo pavadinimą.

Atsakyti
QUOTE(kami_ @ 2020 06 12, 19:50)
Mano numer uno wub.gif Pas mane jis ant telefono ekrano nuo 2017 rudena ir kartą aš vietoj leidimo atidaryti duris dėjau telefono ekraną ir kolegos sako Kami vyras durų neatidaro biggrin.gif nuo to laiko ir prigyjo tas.
Primena, bet kaip ir tau negaliu atgamint ką biggrin.gif
Šiandien į Netflixą įdėjo Biz Boyleyiz su Engin Ozturk (beja geras Bariso draugas), Ozge Ozpirincci, Meroc Aral ir kt. Pradzia nebloga, tikiuosi ir visas filmas neblogas
bus ax.gif
lotuliukas.gif lotuliukas.gif Na va, net ir kolegos žino dabar ir matę yra, kurie gal net gyvenime nenutuokė kad toks yr lotuliukas.gif
Mačiau, kad įkėlė. Aha, žinau, kad draugai.
Lauksiu Neftlix'e dar serialo "Fatma" kur Burcu Biricik vaidins serijinę žudikę. Jai žiauriai tiks toks vaidmuo, jos arkliukas tas jos žvitrumas, kitos ir neįsivaizduočiau į jos vietą, tik ją ir ją.

Atsakyti
QUOTE(gerbeja123 @ 2020 06 10, 22:12)
Dėl nepersikačialinimo irgi pritariu, man pvz Can jau perspaudęs su savo rėmu ir jau balansuoja ant tos ribos, kai nebežinau ar gražu. Per didelis jis kažkoks  unsure.gif Gržiau būtų jei būtų kažkas tarp jo figūros Dolunay ir dabartinės.

Va Can tai tikrai jaučiu kažkada su plastikine barbe susidės, arba iš vis visada bus savimi patenkintas viengungis, kad tik savo reputaciją palaikyt prieš gerbėjas  lotuliukas.gif 

Oi šitas tai Savicko pusbrolis biggrin.gif Halkas grynas. Jis net judėt laisvai negali, atrodo, kad žmogui pažastų uždegimas būtų. Ir dar man Yamano labai moteriškas veidas prie to kūno visiškai nederantis ir lūpos labai negražios. Kai šneka tai atrodo, kad spjaudytųsi ar švepluotų ar išvis be dantų būtų. Nesuprantu iš kur pas jį ta savivertė tokia aukšta biggrin.gif Nebūtų turkas biggrin.gif Toks tikrių tikriausias biggrin.gif

Su šitokiu libido nežemišku kas daugiau belieka biggrin.gif Negi rinksiesi paprastą mergikę, neapsidirbs gi bigsmile.gif

QUOTE(BigBang @ 2020 06 12, 07:22)
Nepatinka aktoriai, nemanau kad žiūrėsiu šitą smile.gif bent jau moteris tai baisiai atrodo.... Gal priprast reikėtų..

Na, ji nėra gražuolė, bet savo darbą atlieka puikiai. Už tai ją gerbiu. Aš tikrai galiu atleist visus išvaizdos defektus, jei aktorius yra tikras profesionalas. Tai ji yra viena iš tų, be jokios abejonės. Kai kada nors bus mano skonio projektas su ja, būtinai pažiūrėsiu.

QUOTE(gerbeja123 @ 2020 06 12, 09:39)
Negraži, negraži Neslihan, aš nuo <strong>Kara Sevda</strong> neatsistebiu kaip ją pagrindiniams vaidmenims ima, bet scenarijus neblogas, bent kol kas, o ir Engin vis dar šarmingas vyras, garso takelis labai geras.</p>

Aš labiau stebiuosi kaip tokios kaip Demet gauna pagrindines roles. Arba ta, kur karadenize blink.gif blink.gif Ne tik baisuoklės, bet ir visiškai "biezdarnos", atsiprašau, kito žodžio neradau. Jom iki tos Neslihan kaip iki kosmoso.

QUOTE(Raimusiuxxx @ 2020 06 12, 16:06)
Na nežinau, nėra ji gražuolė, bet tikrai yra pas turkus ir baisenių pagrindinių aktorių, kaip pvz Serenaika, ta pati Demet, man netgi Birce Akelay baisokoka, apie jos balsą tyliu....O Nesli man pvz labai neblogai vaidina, jai tinka tokie emocionalūs vaidmenys, kur reikia rėkti, bliauti. Ji man labai natūraliai verkia. Ir figūra jos nebloga ir plaukai gražūs ir lūpos natųraliai putios ax.gif  Kas labaiusiai kliūna, tai tos patinusios akys. Nors su ja mačiau 3 serialus, ji manęs neerzina,o tai jau pliusas biggrin.gif Pvz kaip, jau ne kartą mano minėta Serenay, visada išsižiojus, kaip ančiukas...

drinks_cheers.gif
Birce irgi labai baisi, ypač jei nenufufurinta ir su visais savo kliockais atvirais unsure.gif Nu siaubas, kaip alchaša kokia atrodo, aš neįsivaizduoju kam žmogui reikėjo taip save žaloti. Aktorinio jos meistriškumo nekvestionuoju, bet nu o bet tačiau, kartais ji emocijų nebegali išreikšt ne dėl to, kad nesugeba, o dėl to, kad botoksas neleidžia, kaip guminė visa.
Atsakyti

netgi Birce Akelay baisokoka, apie jos balsą tyliu....

Ohhhh...Birce mano dievaitė. Ji man turkių aktorių etalonas  :wub: Vaidina tobulai, po jos balso ilgai buvo sunku kitų klausytis, nes atrodė be emocijos kitų balsai. Asli nei viena nebūtų taip suvaidinus, kaip suvaidino Birce, nei viena. O ir išvaizda man Bircės patinka, nėra saldi lėlytė, bet ji man tikrai labai graži, net ir tos lūpos man jos nekliūna, o jau akių grožis...

Po Kuzgun šalia Bircės galiu Burcu Biricik statyti, man jos iš to kiek mačius yra stipriausios aktorės. Visos kitos palyginus su Birce ir Burcu meh...skystalai.

[attachment=267463:Untitled.png]

Atsakyti

Oi šitas tai Savicko pusbrolis biggrin.gifHalkas grynas. Jis net judėt laisvai negali, atrodo, kad žmogui pažastų uždegimas būtų. Ir dar man Yamano labai moteriškas veidas prie to kūno visiškai nederantis ir lūpos labai negražios. Kai šneka tai atrodo, kad spjaudytųsi ar švepluotų ar išvis be dantų būtų. Nesuprantu iš kur pas jį ta savivertė tokia aukšta biggrin.gifNebūtų turkas biggrin.gifToks tikrių tikriausias biggrin.gif

Birce irgi labai baisi, ypač jei nenufufurinta ir su visais savo kliockais atvirais unsure.gifNu siaubas, kaip alchaša kokia atrodo, aš neįsivaizduoju kam žmogui reikėjo taip save žaloti. Aktorinio jos meistriškumo nekvestionuoju, bet nu o bet tačiau, kartais ji emocijų nebegali išreikšt ne dėl to, kad nesugeba, o dėl to, kad botoksas neleidžia, kaip guminė visa.

Oh prisižvengiau dėl Can  :lol:  Bet tikrai, viskam pritariu...o gi dar prieš kelis mėnesius jis man gražus atrodė  :lol:  :oh: Jo veidas atrodo moteriškas, nes jo apatinis žandikaulis per mažas pagal veidą, per skystas. Realiai be barzdos jis atrodo blogai, labai blogai, tos lupytės tokios moteriškos, smakriukas skytas...nu tai kas belieka, raumenis kočiot. Jis tai anksti suprato ir dėl to užsikočiojo, nes gi mato, kad veidas nėra jo stiprioji vieta. 

O dėl Bircės tai ką ji pasidarius? Aš kai nieko nežinau, tai ji man gražiai atrodo. 

Atsakyti

"Hercai" baigėsi Šadoglų dvare pareigūnams atvykus pranešti žinią apie Elif... o ten buvo ir Azize su visa savo svita. Dievaimato, pasiilgau aš jau tos nelabosios Azizė lotuliukas.gifir jos personažo garso takelį, kur visas kūnas pagaugais jį išgirdus, net ir dabar unsure.gif

Jau pažiūrėjau paskutinę seriją, kad atgaminčiau kuo baigėsi  :D pasiilgau iš aš Azize ir visų besišaudančių ir pystikais besišvaistančių psychiukų  :lol:  :lol:  :lol: Man Hercai tai toks nu visiškai nučiuožęs serialas, visi draskosi, pystikais švaistosi, moteris už plaukų tampo, rėkia, draskosi, tada duoda atsikvėpt 5 minutes ir vėl kažkas kažkam grasina  :lol:  :lol:  :lol:  Oi negaliu  :lol:  Bet man patinka. Tik jau galėtų nustot spoksot vienas į kitą ir bučiuotis pradėt, nes nu kiek galima  :lol:

Atsakyti
Visgi, žiūrėjai Stambulą?

___

Koks skirtumas tarp teşekkür ir sao (ačiū)? Kavinėj ką geriau sakyti, kaip dėkoti?
Atsakyti
Bursinas koks klasiškas! Estetiškas fragas, estetiškas rolleyes.gif Vienas epizodas labai priminė epizodą iš kito serialo. Kas žiūrėjęs, supras apie ką aš čia.

Man krūtesnis Yamano ir Ozge, t.y. antras fragas rolleyes.gif ax.gif

"Sen Çal Kapımı" 1. Bölüm 2. Fragmanı

"Bay Yanlış" 1. Bölüm 2. Fragmanı

QUOTE(Žalia Rūta @ 2020 06 14, 19:06)
Visgi, žiūrėjai Stambulą?

___

Koks skirtumas tarp teşekkür ir sao (ačiū)? Kavinėj ką geriau sakyti, kaip dėkoti?
Praėjusią seriją? Žiūrėjau. O kas? O tu?

___

Pirma labiau malonybinė mandagybinė forma, antra- paprastybinė, 'sausas' ačiū ir tiek, be formalumų, jei taip galima pasakyti. Nemažai ten pas juos tų ačiū formų/reikšmių.
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2020 06 15, 20:50)
Bursinas koks klasiškas! Estetiškas fragas, estetiškas rolleyes.gif Vienas epizodas labai priminė epizodą iš kito serialo. Kas žiūrėjęs, supras apie ką aš čia.

Man krūtesnis Yamano ir Ozge, t.y. antras fragas rolleyes.gif ax.gif

"Sen Çal Kapımı" 1. Bölüm 2. Fragmanı
"Bay Yanlış" 1. Bölüm 2. Fragmanı

Praėjusią seriją? Žiūrėjau. O kas? O tu?

___

Pirma labiau malonybinė mandagybinė forma, antra- paprastybinė, 'sausas' ačiū ir tiek, be formalumų, jei taip galima pasakyti. Nemažai ten pas juos tų ačiū formų/reikšmių.

Abu serialus žiūrėti planuoju ax.gif o Hande kai tą šypseną išmeta tokią tai aš pati susilydau, ką apie vyrus kalbėt 🥰😍 ji mano kol kas top aktorė, nu tokia graži 😍
Kas liečia Ozge tai ji man tokia neišsiskirianti kalbant apie išvaizdą smile.gif
O dėl vyrų, tai man net nežinau, Yamanas per daug uzsisportaves atrodo, o Bursinas tai nu toks nieko gal. Su nei vienu nesu mačius serialo, tai man bus įdomu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(BigBang @ 2020 06 15, 20:22)
Abu serialus žiūrėti planuoju ax.gif o Hande kai tą šypseną išmeta tokią tai aš pati susilydau, ką apie vyrus kalbėt 🥰😍 ji mano kol kas top aktorė, nu tokia graži 😍
Kas liečia Ozge tai ji man tokia neišsiskirianti kalbant apie išvaizdą smile.gif
O dėl vyrų, tai man net nežinau, Yamanas per daug uzsisportaves atrodo, o Bursinas tai nu toks nieko gal. Su nei vienu nesu mačius serialo, tai man bus įdomu smile.gif
Aš taip pat abu. Hande tai pupa uoga, ji visad man tokia miela, šilta. Ozge man tokia visad paprastesnė, natūralesnė, ne lėlytė. Bursinas man visad prie dūšios buvo; šilta elegancija ir galantiškumas. Yamanas, na ką Yamanas, man spintos formos niekada nepatiko, bet man "Dolunay" ir čia kažkaip neblaško dėmesio jo tas sportinis sudėjimas rolleyes.gif Noooors, ne vienas čia toks aktorius yra prie spintų irnesakyk.gif Gebu neužsiciklinti jei serialas visa apimantis įdomus man.
Atsakyti
Man Hande - meilė ne iš pirmo žvilgsnio. Taip mane jos vaidmuo erzino pradžioje, kad du kartus mečiau žiūrėti Ask laftan anlamaz. Tikrai labai tinka jai epitetas - pupa uoga. Tikras saldainis ir dar papudruota.
Man vis tik iš vyrų Kivancas. Sakyčiau - be konkurencijos. Nuo iki toks idealus. Pas visus kitus išvaizdoje yra trūkumų, jei jau čia analizuojam po kaulelį biggrin.gif
O šiaip, tai gražiausias yra 'mano' turkas, kurį pamačiau prieš porą metų, visus standartus atitinka - daili nosis, dalios lūpos, šypsena, smakras.. žodžiu, tobulas biggrin.gif
Aj, dar apie aktorius, iš priekio man Burak Deniz gražus, bet profiliu - kaip kitas žmogus atrodo. Nosis keistoka jo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 15 birželio 2020 - 23:00