V ž visų garso takelių siaubingai išsiilgusi esu kaip ir serialo, aktorių, personažų, istorijos, kaip ir laukimo bei žiūrėjimo penktadieniais... Penktadienis buvo mylimiausia mano savaitės diena O dievai, kur tas ruduo dar...begalės mylių, kaip iki mėnulio ir atgal
V ž visų garso takelių siaubingai išsiilgusi esu kaip ir serialo, aktorių, personažų, istorijos, kaip ir laukimo bei žiūrėjimo penktadieniais... Penktadienis buvo mylimiausia mano savaitės diena O dievai, kur tas ruduo dar...begalės mylių, kaip iki mėnulio ir atgal
Zalim İstanbul 38. Bölüm 2. Fragmanı (HD)
Kaip gaila man jo Kaip bebūtų, jis tikru tikriausias tėvo sūnus, visa kita nesvarbu.... Ai, visų man labai gaila. Džeren tikrai neištekės Netikiu Ka gi, 22 dieną jau finalinė serija. Vienu žodžiu serialas visokeriopai pateisina savo pavadinimą.
Primena, bet kaip ir tau negaliu atgamint ką
Šiandien į Netflixą įdėjo Biz Boyleyiz su Engin Ozturk (beja geras Bariso draugas), Ozge Ozpirincci, Meroc Aral ir kt. Pradzia nebloga, tikiuosi ir visas filmas neblogas
bus
Mačiau, kad įkėlė. Aha, žinau, kad draugai.
Lauksiu Neftlix'e dar serialo "Fatma" kur Burcu Biricik vaidins serijinę žudikę. Jai žiauriai tiks toks vaidmuo, jos arkliukas tas jos žvitrumas, kitos ir neįsivaizduočiau į jos vietą, tik ją ir ją.
Va Can tai tikrai jaučiu kažkada su plastikine barbe susidės, arba iš vis visada bus savimi patenkintas viengungis, kad tik savo reputaciją palaikyt prieš gerbėjas
Oi šitas tai Savicko pusbrolis Halkas grynas. Jis net judėt laisvai negali, atrodo, kad žmogui pažastų uždegimas būtų. Ir dar man Yamano labai moteriškas veidas prie to kūno visiškai nederantis ir lūpos labai negražios. Kai šneka tai atrodo, kad spjaudytųsi ar švepluotų ar išvis be dantų būtų. Nesuprantu iš kur pas jį ta savivertė tokia aukšta Nebūtų turkas Toks tikrių tikriausias
Su šitokiu libido nežemišku kas daugiau belieka Negi rinksiesi paprastą mergikę, neapsidirbs gi
Na, ji nėra gražuolė, bet savo darbą atlieka puikiai. Už tai ją gerbiu. Aš tikrai galiu atleist visus išvaizdos defektus, jei aktorius yra tikras profesionalas. Tai ji yra viena iš tų, be jokios abejonės. Kai kada nors bus mano skonio projektas su ja, būtinai pažiūrėsiu.
Aš labiau stebiuosi kaip tokios kaip Demet gauna pagrindines roles. Arba ta, kur karadenize Ne tik baisuoklės, bet ir visiškai "biezdarnos", atsiprašau, kito žodžio neradau. Jom iki tos Neslihan kaip iki kosmoso.
Birce irgi labai baisi, ypač jei nenufufurinta ir su visais savo kliockais atvirais Nu siaubas, kaip alchaša kokia atrodo, aš neįsivaizduoju kam žmogui reikėjo taip save žaloti. Aktorinio jos meistriškumo nekvestionuoju, bet nu o bet tačiau, kartais ji emocijų nebegali išreikšt ne dėl to, kad nesugeba, o dėl to, kad botoksas neleidžia, kaip guminė visa.
netgi Birce Akelay baisokoka, apie jos balsą tyliu....
Ohhhh...Birce mano dievaitė. Ji man turkių aktorių etalonas Vaidina tobulai, po jos balso ilgai buvo sunku kitų klausytis, nes atrodė be emocijos kitų balsai. Asli nei viena nebūtų taip suvaidinus, kaip suvaidino Birce, nei viena. O ir išvaizda man Bircės patinka, nėra saldi lėlytė, bet ji man tikrai labai graži, net ir tos lūpos man jos nekliūna, o jau akių grožis...
Po Kuzgun šalia Bircės galiu Burcu Biricik statyti, man jos iš to kiek mačius yra stipriausios aktorės. Visos kitos palyginus su Birce ir Burcu meh...skystalai.
[attachment=267463:Untitled.png]
Oi šitas tai Savicko pusbrolis Halkas grynas. Jis net judėt laisvai negali, atrodo, kad žmogui pažastų uždegimas būtų. Ir dar man Yamano labai moteriškas veidas prie to kūno visiškai nederantis ir lūpos labai negražios. Kai šneka tai atrodo, kad spjaudytųsi ar švepluotų ar išvis be dantų būtų. Nesuprantu iš kur pas jį ta savivertė tokia aukšta Nebūtų turkas Toks tikrių tikriausias
Birce irgi labai baisi, ypač jei nenufufurinta ir su visais savo kliockais atvirais Nu siaubas, kaip alchaša kokia atrodo, aš neįsivaizduoju kam žmogui reikėjo taip save žaloti. Aktorinio jos meistriškumo nekvestionuoju, bet nu o bet tačiau, kartais ji emocijų nebegali išreikšt ne dėl to, kad nesugeba, o dėl to, kad botoksas neleidžia, kaip guminė visa.
Oh prisižvengiau dėl Can Bet tikrai, viskam pritariu...o gi dar prieš kelis mėnesius jis man gražus atrodė Jo veidas atrodo moteriškas, nes jo apatinis žandikaulis per mažas pagal veidą, per skystas. Realiai be barzdos jis atrodo blogai, labai blogai, tos lupytės tokios moteriškos, smakriukas skytas...nu tai kas belieka, raumenis kočiot. Jis tai anksti suprato ir dėl to užsikočiojo, nes gi mato, kad veidas nėra jo stiprioji vieta.
O dėl Bircės tai ką ji pasidarius? Aš kai nieko nežinau, tai ji man gražiai atrodo.
"Hercai" baigėsi Šadoglų dvare pareigūnams atvykus pranešti žinią apie Elif... o ten buvo ir Azize su visa savo svita. Dievaimato, pasiilgau aš jau tos nelabosios Azizė ir jos personažo garso takelį, kur visas kūnas pagaugais jį išgirdus, net ir dabar
Jau pažiūrėjau paskutinę seriją, kad atgaminčiau kuo baigėsi pasiilgau iš aš Azize ir visų besišaudančių ir pystikais besišvaistančių psychiukų Man Hercai tai toks nu visiškai nučiuožęs serialas, visi draskosi, pystikais švaistosi, moteris už plaukų tampo, rėkia, draskosi, tada duoda atsikvėpt 5 minutes ir vėl kažkas kažkam grasina Oi negaliu Bet man patinka. Tik jau galėtų nustot spoksot vienas į kitą ir bučiuotis pradėt, nes nu kiek galima
___
Koks skirtumas tarp teşekkür ir sao (ačiū)? Kavinėj ką geriau sakyti, kaip dėkoti?
Man krūtesnis Yamano ir Ozge, t.y. antras fragas
"Sen Çal Kapımı" 1. Bölüm 2. Fragmanı
"Bay Yanlış" 1. Bölüm 2. Fragmanı
___
Koks skirtumas tarp teşekkür ir sao (ačiū)? Kavinėj ką geriau sakyti, kaip dėkoti?
___
Pirma labiau malonybinė mandagybinė forma, antra- paprastybinė, 'sausas' ačiū ir tiek, be formalumų, jei taip galima pasakyti. Nemažai ten pas juos tų ačiū formų/reikšmių.
Man krūtesnis Yamano ir Ozge, t.y. antras fragas
"Sen Çal Kapımı" 1. Bölüm 2. Fragmanı
"Bay Yanlış" 1. Bölüm 2. Fragmanı
Praėjusią seriją? Žiūrėjau. O kas? O tu?
___
Pirma labiau malonybinė mandagybinė forma, antra- paprastybinė, 'sausas' ačiū ir tiek, be formalumų, jei taip galima pasakyti. Nemažai ten pas juos tų ačiū formų/reikšmių.
Abu serialus žiūrėti planuoju o Hande kai tą šypseną išmeta tokią tai aš pati susilydau, ką apie vyrus kalbėt 🥰😍 ji mano kol kas top aktorė, nu tokia graži 😍
Kas liečia Ozge tai ji man tokia neišsiskirianti kalbant apie išvaizdą
O dėl vyrų, tai man net nežinau, Yamanas per daug uzsisportaves atrodo, o Bursinas tai nu toks nieko gal. Su nei vienu nesu mačius serialo, tai man bus įdomu
Kas liečia Ozge tai ji man tokia neišsiskirianti kalbant apie išvaizdą
O dėl vyrų, tai man net nežinau, Yamanas per daug uzsisportaves atrodo, o Bursinas tai nu toks nieko gal. Su nei vienu nesu mačius serialo, tai man bus įdomu
Man vis tik iš vyrų Kivancas. Sakyčiau - be konkurencijos. Nuo iki toks idealus. Pas visus kitus išvaizdoje yra trūkumų, jei jau čia analizuojam po kaulelį
O šiaip, tai gražiausias yra 'mano' turkas, kurį pamačiau prieš porą metų, visus standartus atitinka - daili nosis, dalios lūpos, šypsena, smakras.. žodžiu, tobulas
Aj, dar apie aktorius, iš priekio man Burak Deniz gražus, bet profiliu - kaip kitas žmogus atrodo. Nosis keistoka jo.