Įkraunama...
Įkraunama...

Turkiški serialai VI Tema

Nepatinka aktoriai, nemanau kad žiūrėsiu šitą smile.gifbent jau moteris tai baisiai atrodo.... Gal priprast reikėtų..

Negraži, negraži Neslihan, aš nuo Kara Sevda neatsistebiu kaip ją pagrindiniams vaidmenims ima, bet scenarijus neblogas, bent kol kas, o ir Engin vis dar šarmingas vyras, garso takelis labai geras.

Atsakyti
QUOTE(gerbeja123 @ 2020 06 12, 10:39)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="BigBang" data-cid="72670026" data-time="1591939353"><div><p>Nepatinka aktoriai, nemanau kad žiūrėsiu šitą vartotojo įkelta nuotraukabent jau moteris tai baisiai atrodo.... Gal priprast reikėtų..</p></div></blockquote><p>Negraži, negraži Neslihan, aš nuo <strong>Kara Sevda</strong> neatsistebiu kaip ją pagrindiniams vaidmenims ima, bet scenarijus neblogas, bent kol kas, o ir Engin vis dar šarmingas vyras, garso takelis labai geras.</p>

Na nežinau, nėra ji gražuolė, bet tikrai yra pas turkus ir baisenių pagrindinių aktorių, kaip pvz Serenaika, ta pati Demet, man netgi Birce Akelay baisokoka, apie jos balsą tyliu....O Nesli man pvz labai neblogai vaidina, jai tinka tokie emocionalūs vaidmenys, kur reikia rėkti, bliauti. Ji man labai natūraliai verkia. Ir figūra jos nebloga ir plaukai gražūs ir lūpos natųraliai putios ax.gif Kas labaiusiai kliūna, tai tos patinusios akys. Nors su ja mačiau 3 serialus, ji manęs neerzina,o tai jau pliusas biggrin.gif Pvz kaip, jau ne kartą mano minėta Serenay, visada išsižiojus, kaip ančiukas...
Atsakyti

Man, Serenay labai graži , Birce Akalay antakiai per ryškūs ir lūpos jau per daug, bet ji turi savo šarmo. Nesli ir man tik paakiai, kaip patinę kliūna, bet šiaip ji daili ir verkia, bei rėkia superiškai   :D​ .

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lera*: 12 birželio 2020 - 16:36
QUOTE(gerbeja123 @ 2020 06 08, 10:38)
Beje, dėl Ask ir Elcin atsiimu savo žodžius lotuliukas.gif Peržiūrėjau 40 serijų ir pripratau prie tos Elcin, nebeerzina jau ji manęs, kartais net visai gražiai atrodo ir visai suprantu kaip čia sakėt, kad juos norisi apženyti, man dabar jau kartais irgi norisi lotuliukas.gif Nors šiaip nesupykčiau, jei vietoje Elcin būtų kokia Hande Erçel. Žodžiu, visai įtraukė mane Kiralik Ask, jei visai nenusivažiuos, tai manau damušiu, vien jau dėl Bariso, nors prie jo tokio jauno irgi reikėjo priprasti, Kuzgun'e jis man labiau patiko.
Ar matėt? mirksiukas.gif Kaip jums toks Ardučis? Man visai liux! O ypatingai patinka tai, kad pagaliau pasikeitė plaukuoseną, matyt dėl "Cukur'o" keičia įvaizdį biggrin.gif

vartotojo įkelta nuotrauka

"Kirali ask" ir "Kuzgun" kai žiūrėjau, tai man visai normaliai Barisas atrodė metais savo, nes "Sadece Sen" ir "Benim İcin Uzulme" jį dar jaunesnį esu mačiusi, o jau pastarajame tai apskritai jauniklis dar irnesakyk.gif na, bet 8 metai atgal, tai savaime suprantama irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2020 06 12, 17:52)
Ar matėt? mirksiukas.gif Kaip jums toks Ardučis? Man visai liux! O ypatingai patinka tai, kad pagaliau pasikeitė plaukuoseną, matyt dėl "Cukur'o" keičia įvaizdį biggrin.gif

"Kirali ask" ir "Kuzgun" kai žiūrėjau, tai man visai normaliai Barisas atrodė metais savo, nes "Sadece Sen" ir "Benim İcin Uzulme" jį dar jaunesnį esu mačiusi, o jau pastarajame tai apskritai jauniklis dar irnesakyk.gif na, bet 8 metai atgal, tai savaime suprantama irnesakyk.gif

Nors ir ne man skirtas klausimas, bet aišku, kad patinka wub.gif pirma foto ant telefono ekrano jau biggrin.gif garbanos kaip pas mane biggrin.gif visi serialai/ filmai sužiūrėti su juo smile.gif Mano vyras visgi ( buvę kolegos praminė taip) biggrin.gif
Dabar ant Anne pakibau, neblogas serialas smile.gif ir dar reikia baigti tuos, kuriuos nebaigiau dėl laiko stokos
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kami_: 12 birželio 2020 - 19:07
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2020 06 12, 17:06)
Na nežinau, nėra ji gražuolė, bet tikrai yra pas turkus ir baisenių pagrindinių aktorių, kaip pvz Serenaika, ta pati Demet, man netgi Birce Akelay baisokoka, apie jos balsą tyliu....O Nesli man pvz labai neblogai vaidina, jai tinka tokie emocionalūs vaidmenys, kur reikia rėkti, bliauti. Ji man labai natūraliai verkia. Ir figūra jos nebloga ir plaukai gražūs ir lūpos natųraliai putios ax.gif  Kas labaiusiai kliūna, tai tos patinusios akys. Nors su ja mačiau 3 serialus, ji manęs neerzina,o tai jau pliusas biggrin.gif Pvz kaip, jau ne kartą mano minėta Serenay, visada išsižiojus, kaip ančiukas...

Na čia žinoma skonio reikalas. Aš kažkaip gal daugiau tokias barbytes mėgstanti TV žiūrėti, tai man tokios pilkesnes, nors ir galbūt stipriai vaidinancios asmenybės sunkiai sueina smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kami_ @ 2020 06 12, 19:03)
Nors ir ne man skirtas klausimas, bet aišku, kad patinka  wub.gif pirma foto ant telefono ekrano jau biggrin.gif garbanos kaip pas mane biggrin.gif visi serialai/ filmai sužiūrėti su juo smile.gif Mano vyras visgi ( buvę kolegos praminė taip) biggrin.gif 
Dabar ant Anne pakibau, neblogas serialas smile.gif ir dar reikia baigti tuos, kuriuos nebaigiau dėl laiko stokos
vartotojo įkelta nuotrauka Ir man! vartotojo įkelta nuotrauka Oooo, prisimenu, žinau ir visada žinojau, kad Baris Arduc tai tavo total dievukas! Kolegos šmaikštuoliai vartotojo įkelta nuotrauka O jis dabar tau nieko neprimena savo nauju imidžu? Man kažką primena, tik negaliu atgaminti vartotojo įkelta nuotrauka vis galvoju, bandau prisiminti vartotojo įkelta nuotrauka bet kol kas...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Visgi: 12 birželio 2020 - 19:29
QUOTE(Visgi @ 2020 06 12, 20:29)
vartotojo įkelta nuotrauka Ir man! vartotojo įkelta nuotrauka Oooo, prisimenu, žinau ir visada žinojau, kad Baris Arduc tai tavo total dievukas! Kolegos šmaikštuoliai vartotojo įkelta nuotrauka O jis dabar tau nieko neprimena savo nauju imidžu? Man kažką primena, tik negaliu atgaminti vartotojo įkelta nuotrauka vis galvoju, bandau prisiminti vartotojo įkelta nuotrauka bet kol kas...

Mano numer uno wub.gif Pas mane jis ant telefono ekrano nuo 2017 rudena ir kartą aš vietoj leidimo atidaryti duris dėjau telefono ekraną ir kolegos sako Kami vyras durų neatidaro biggrin.gif nuo to laiko ir prigyjo tas
Primena, bet kaip ir tau negaliu atgamint ką biggrin.gif
Šiandien į Netflixą įdėjo Biz Boyleyiz su Engin Ozturk (beja geras Bariso draugas), Ozge Ozpirincci, Meroc Aral ir kt.
Pradzia nebloga, tikiuosi ir visas filmas neblogas
bus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(otea @ 2020 06 10, 10:07)
Kaip laukiu naujų projektų yahoo.gif Can man labai gerai čia atrodo, nors ir Erkenci Kus man jis super atrodė, bet dabar toks net jaunesnis atrodo, blogas berniuko įvaizdis jam tinka  bigsmile.gif Ozge irgi gerai atrodo, poroje man jie abu gerai žiūrisi, patinka jų abiejų naujas įvaizdis po Dolunay, Can ten man visai nepatiko su savo šukuosena rolleyes.gif

Kerem ir Hande bomba kaip tinka į porą bigsmile.gif tikiuosi išsilaikys ir matysime juos ilgai kartu wub.gif
Aš puikiai suprantu, kad kiekvieno serialo ir pagrindinių herojų reklama, tai vienas efektyviausių būdų pasiekti savo žiūrovą, tad, linkiu projektui, kad būtų išvengtas tas atvejis, kai много воды и шума, а толку мало rolleyes.gif ir linkiu sėkmės vasaros turnyre su kokurentais. Na, apie reitingus, scenarijų ir visą kitą jau nesikartosiu, ir taip viskas visom aišku kas nuo ko ir dėl ko priklauso tie reitingai irnesakyk.gif 2 vasarinius tikrai ketinu žiūrėti, bent jau pradžiai, o toliau jau kaip man patiks... dėl 3-čio ? (klaustukas, nebent netikėta išimtis pasitaikys), 4-to tai net nežadu, bet jaučiu jų tautiečiams jis labiausiai gali ir patikti, bo ten senoliai, šeimų lyg verslai ir pan,.
V ž bus įdomu kas čia šiemet iš vasarinių romantinių komedijų lyderiu bus ax.gif
Atsakyti
A, va tas Serkano ir Ede matytas epizodas ir foto automobilyje su antrankiais

man priminė epizodą Elif ir Omer su antrankiais pakrantėje... jie dar ir į automobilį sėdo abu su antrankiais, nes Omeras išmetė lauk raktelį nuo jų biggrin.gif Na, tik ten jų istorija buvo kita ax.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Visgi: 12 birželio 2020 - 21:44
Oi, koks žaismingas ir žemiškas, tas 3-čiasis serialas "Çatı Katı Aşk" kur rašiau, kad su ? bigsmile.gif Ir Aydilge dainos (ne viename seriale girdėtos) wub.gif man regi man ši jos gražiausiai https://www.youtube....h?v=DByGeAbrw-g wub.gif

"Çatı Katı Aşk" Fragmanı

Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2020 06 12, 23:23)
Oi, koks žaismingas ir žemiškas, tas 3-čiasis serialas "Çatı Katı Aşk" kur rašiau, kad su ? bigsmile.gif Ir Aydilge dainos (ne viename seriale girdėtos) wub.gif man regi man ši jos gražiausiai https://www.youtube....h?v=DByGeAbrw-g wub.gif

"Çatı Katı Aşk" Fragmanı

Ooo šitą norėsiu žiūrėt 😍😍😍 dabar sakiau daugiau noriu vasarišku, o ne rimtų serialu 🙂
Atsakyti