Įkraunama...
Įkraunama...

Turkiški serialai VI Tema

QUOTE(Milagra @ 2017 01 25, 21:36)
Aš šiaip nemėgstu tešlinių, bet man jo Behlulis buvo wow  bigsmile.gif
Bet ir buvo jis ten visoks.Mane veža, kad tai yra žmogus, visiškai nebijantis keisti savo įvaizdžio, net ir kardinaliai. Jis niekada nėra toks pats net ir tam pačiam projekte, nekalbant apie skirtingus.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif....Tik nesupratau,kodel tavo Firatas zvengia is Beho? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lauravala @ 2017 01 25, 22:51)
drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif....Tik nesupratau,kodel tavo Firatas zvengia is Beho? lotuliukas.gif

Nu jis pas mane prie bajerio biggrin.gif Žvengia iš visko, kaip ir aš hihihi.gif

O šiaip tai turbūt dėl to, kad jis Behui ragą įstatė biggrin.gif Ko jam nežvengt biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milagra: 26 sausio 2017 - 00:27
Pradėjot apie Behliulį kalbėti ir aš nesusilaikau. unsure.gif Aš pradėjau 3 kartą tą serialą žiūrėti prasukinėdama. Pykstu ant savęs kad niūriom dienom pasiemiau žiūrėti,nes į depresiją varo juodai, bet pasiilgau Behliulo ax.gif Nors man patinka tamsūs ir kampuoti biggrin.gif bet Kivac idealų idealas wub.gif Ir Cezur žiūriu vien tik dėl jo, ten iš jo labai daug tikiuosi bet nesulaukiu niekaip.
Atsakyti
Man Behliul labiausiai patiko nusiplikinęs galvą - ciniškas, bet tuo pačiu ir kaip mažas vaikas, negalintis atsispirti. O šiaip man irgi jis nerealus aktorius - kaip ir Milagra sako, tam pačiam projekte daugybę kartų keičia savo išvaizdą ir to nei kiek nebijo, o jau sugebėjimas ir išvaizdą, ir kūno kalbą, ir manieras keisti iš vieno projekto į kitą yra nerealus. Sunku patikėti, kad tai tas pats žmogus. Gaila, kad Cesur toks nevykęs projektas, neatsiskleidžia jo talentas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lux: 26 sausio 2017 - 07:30
Apsvieskite, ar pirma karta jie pasimylejo sode? (kai veiksmas vyko po neislaikytu egzaminu). Nes taip ir nesupratau, kiek toli nuejo devil.gif

Dieve, koks jis grazus, o sypsena... huh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 26 sausio 2017 - 09:22
Čia gal jūsų pažįstami? biggrin.gif http://stilius.lryta...enybiu-pora.htm
Atsakyti
Ka galite papasakoti apie seriala "dikiy med"-(deliba turkiskai)? 4u.gif
Randu kad jis 2015 ar 2016 metu, rodiusuoja tie ptys kaip Medcezir ir Kara Sevda, bet randu tik 1serija. Tai gal kas matete daugiau... Ar nutrauke ta filma galima sakyt taip ir nepradeje rodyti? huh.gif
Atsakyti
QUOTE(Karas1433 @ 2017 01 26, 18:38)
Ka galite papasakoti apie seriala "dikiy med"-(deliba turkiskai)? 4u.gif
Randu kad jis 2015 ar 2016 metu, rodiusuoja tie ptys kaip Medcezir ir Kara Sevda, bet randu tik 1serija. Tai gal kas matete daugiau... Ar nutrauke ta filma galima sakyt taip ir nepradeje rodyti?
Tai ne serialas, tai tik filmas (todėl ir nerandate serijų). Na, žiūrėti galima.
Man asmeniškai jau labai didelio įspūdžio nepaliko. Antrą kartą nežiūrėčiau.
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2017 01 26, 18:44)
Tai ne serialas, tai tik filmas (todėl ir nerandate serijų). Na, žiūrėti galima.
Man asmeniškai jau labai didelio įspūdžio nepaliko. Antrą kartą nežiūrėčiau.

aa, filmas.. doh.gif aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2017 01 26, 14:17)

"Pažįstamas", bet dėl jo seilės nevarvėjo 😂
Atsakyti
Uj geras tas Fatmagul serialas ! Ta Mukades tai nereali, be jos to serialo neisivaizduoju bigsmile.gif
Naktimis nebemiegu del jo, vakar iki 4 ryto žiurejau , pati nepastebejau kur laikas praleke.... blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2017 01 26, 15:17)

Man šitad aktorius pats pačiausias, nes mano vyro kopija smile.gif
Žiūriu aistros dėl Kivanc nerimsta, jau kokius 4 metus tas pats biggrin.gif
Na, mielosios, ATSAKYKIT man, ar Nakties karalienėje pagrindinis namas ne tas pats kaip Uždraustoje meilėje? Na man toks panašus, tik įvažiavimas pakeistas...
Atsakyti