Įkraunama...
Įkraunama...

Turkiški serialai VI Tema

Nebent https://filmai.best/...erialai-online/ bet aš liet nežiūriu, tai nžn kaip kokybė čia.
Papildyta:
QUOTE(gerbeja123 @ 2020 06 08, 19:48)
Kaži o kaip greitai pas rusus ir su rusų vertimu serijos atsiranda? Jei birželio 26 pirma serija, tai kada jau rusiškai kaži laukt? Pažiūrėjau ir aš treilerį, nu fainai, tikrai bus smagu, Ozge kažkokia neOzgiška, net nepažinau pirmuose kadruose  lotuliukas.gif O Can man vis tik ilgais surištais plaukai gražesnis, bet žinant mane aš dar 3 kart nuomonę pakeisiu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif 
Įprastai pirmų serijų vertimo ilgai netenka laukti. Naktį kartais būna, ryte, sekančia dieną paprastai. Būna iškart su online vertimu, bet jie būna nemokami ir mokami. Būna normalūs vertimai, o būna, kad ausį rėžia. Aš mėgstu labiau arba turkų žiūrėt online arba palaukiu jau tada normalaus įgarsinimo. Kokybiškas patinka.

Einu žiūrėt Zalim Istanbul šiandienos seriją ax.gif
Atsakyti
QUOTE(gerbeja123 @ 2020 06 08, 10:38)
Beje, dėl Kiralik Ask ir Elcin atsiimu savo žodžius lotuliukas.gif Peržiūrėjau 40 serijų ir pripratau prie tos Elcin, nebeerzina jau ji manęs, kartais net visai gražiai atrodo ir visai suprantu kaip čia sakėt, kad juos norisi apženyti, man dabar jau kartais irgi norisi lotuliukas.gif Nors šiaip nesupykčiau, jei vietoje Elcin būtų kokia Hande Erçel. Žodžiu, visai įtraukė mane Kiralik Ask, jei visai nenusivažiuos, tai manau damušiu, vien jau dėl Bariso, nors prie jo tokio jauno irgi reikėjo priprasti, Kuzgun'e jis man labiau patiko.
Man yra viena iš gražiausių ši Hande Erçel reklama wub.gif
QUOTE(Visgi @ 2017 06 18, 10:05)
Niu kokia graži reklama Aras Bulut (İçerde - Umut Yılmaz / Mert Karadağ).
Turkų reklamos apskritai gražios, na bet šita tai ypatinga, toks pozityvas sklinda, tiesiog çok güzel ax.gif
Aras Bulut & Hande Erçel (DeFacto)

vartotojo įkelta nuotrauka

QUOTE(gerbeja123 @ 2020 06 08, 19:48)
Kaži o kaip greitai pas rusus ir su rusų vertimu serijos atsiranda? Jei birželio 26 pirma serija, tai kada jau rusiškai kaži laukt? Pažiūrėjau ir aš treilerį, nu fainai, tikrai bus smagu, Ozge kažkokia neOzgiška, net nepažinau pirmuose kadruose lotuliukas.gif O Can man vis tik ilgais surištais plaukai gražesnis, bet žinant mane aš dar 3 kart nuomonę pakeisiu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif 
Rimtai? Geras lotuliukas.gif Ozge man ozgiška biggrin.gif o Can'as man labiau žiūrisi netarzaniškas lotuliukas.gif
Vizualiai abu labai tinkantis viens kitam.

Žiūriu, seriale vaidins ir Serkanas"Afili Ask", t.y. Volkan Çekerek
Įdomu kas per fruktas jis bus šįkart rolleyes.gif

Atsakyti

Rimtai? Geras lotuliukas.gifOzge man ozgiška biggrin.gifo Can'as man labiau žiūrisi netarzaniškas lotuliukas.gif
Vizualiai abu labai tinkantis viens kitam.

Man neOzgiška, nes aš su ja gi tik Dolunay neseniai peržiūrėjau, tai kažkaip be grifkos ji visai kitaip atrodo. Man be grifkos gražiau. Dėl žiūrėjimosi pritariu, gražiai jie poroje atrodo  :bigsmile: jaučiu bus karšššta  :lol:​ 

Atsakyti
Vis laukiu žiauraus Stambulo vertimo. Kažin kada bus 🤔
Atsakyti
QUOTE(BigBang @ 2020 06 09, 10:31)
Vis laukiu žiauraus Stambulo vertimo. Kažin kada bus 🤔

Jei rusiškai žiūrite, tai įgarsinimas būna paprastai trečiadienį
Papildyta:
QUOTE(gerbeja123 @ 2020 06 08, 20:48)
<p>Kaži o kaip greitai pas rusus ir su rusų vertimu serijos atsiranda? Jei birželio 26 pirma serija, tai kada jau rusiškai kaži laukt? Pažiūrėjau ir aš treilerį, nu fainai, tikrai bus smagu, Ozge kažkokia neOzgiška, net nepažinau pirmuose kadruose  lotuliukas.gif O Can man vis tik ilgais surištais plaukai gražesnis, bet žinant mane aš dar 3 kart nuomonę pakeisiu  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif </p>

Ozge man čia irgi kažkokia kitokia, nei visur biggrin.gif , bet Can'as vizualiai čia geriausiai atrodo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ikm @ 2020 06 09, 11:46)
Jei rusiškai žiūrite, tai įgarsinimas būna paprastai trečiadienį
Papildyta:

Ozge man čia irgi kažkokia kitokia, nei visur biggrin.gif , bet Can'as vizualiai čia geriausiai atrodo  wub.gif

Rusiškai, kitaip nerandu.
Atsakyti
QUOTE(gerbeja123 @ 2020 06 08, 10:38)
<p>Beje, dėl <strong>Kiralik Ask</strong> ir <strong>Elcin</strong> atsiimu savo žodžius  lotuliukas.gif Peržiūrėjau 40 serijų ir pripratau prie tos Elcin, nebeerzina jau ji manęs, kartais net visai gražiai atrodo ir visai suprantu kaip čia sakėt, kad juos norisi apženyti, man dabar jau kartais irgi norisi  lotuliukas.gif Nors šiaip nesupykčiau, jei vietoje Elcin būtų kokia <a data-ipb='nomediaparse' href='https://www.imdb.com/name/nm7495853/?ref_=tt_cl_t1'>Hande Erçel</a>. Žodžiu, visai įtraukė mane <strong>Kiralik Ask</strong>, jei visai nenusivažiuos, tai manau damušiu, vien jau dėl Bariso, nors prie jo tokio jauno irgi reikėjo priprasti, <strong>Kuzgun</strong>'e jis man labiau patiko.</p>

Oi negaliu, prajuokinot lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Dėl Bariko, tai jis užaugo šiame seriale biggrin.gif Žiūrėdama online, kai buvo transliuojamas šis serialas, to nepastebėjau, bet kai peržiūrinėju vis, tai matau kaip jis akyse tiesiog iš to nucackinto berniuko pradžioje vėliau patapo tikru vyru biggrin.gif Yra toks rusiškas geras žodis vozmužal biggrin.gif

Palaukit antro sezono ax.gif Man jis ten toks uchhhh sugrįžo po vasaros, gaila neilgai tas įvaizdis užsilaikė rolleyes.gif Dievinu gražias barzdas, ne tokias nutriušusias ryžas belekokias kaip ožio. Kai tai pasakiau, tai pirma, kas atėjo į galvą tai Yamanas biggrin.gif Nu tragiška jo barzda ptaškoj buvo, dabar nepalyginamai geriau atrodo.

Aš tai žiūrėčiau į jį visokį (į Barišą, ne į Yamaną biggrin.gif ), net gal iki tiek, kad ir Cukur pažiūrėsiu kitą sezoną lotuliukas.gif
Kas liečia išvaizdą, tai jis man tooobulas, akis išsinarinti galima biggrin.gif Aš esu lūpų maniakė ir akių, tiksliau žvilgsnio, tai man žiūrėt žiūrėt į jį akių neatitraukt biggrin.gif Kaip ir į Kivo, beje ax.gif Plius kūnas labai gražus - tvirtas, proporcingas, neperkačialintas wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milagra: 09 birželio 2020 - 19:27
Kaip laukiu naujų projektų yahoo.gif Can man labai gerai čia atrodo, nors ir Erkenci Kus man jis super atrodė, bet dabar toks net jaunesnis atrodo, blogas berniuko įvaizdis jam tinka bigsmile.gif Ozge irgi gerai atrodo, poroje man jie abu gerai žiūrisi, patinka jų abiejų naujas įvaizdis po Dolunay, Can ten man visai nepatiko su savo šukuosena rolleyes.gif

Kerem ir Hande bomba kaip tinka į porą bigsmile.gif tikiuosi išsilaikys ir matysime juos ilgai kartu wub.gif
Atsakyti

Aš tai žiūrėčiau į jį visokį (į Barišą, ne į Yamaną biggrin.gif), net gal iki tiek, kad ir Cukur pažiūrėsiu kitą sezoną lotuliukas.gif
Kas liečia išvaizdą, tai jis man tooobulas, akis išsinarinti galima biggrin.gifAš esu lūpų maniakė ir akių, tiksliau žvilgsnio, tai man žiūrėt žiūrėt į jį akių neatitraukt biggrin.gifKaip ir į Kivo, beje ax.gifPlius kūnas labai gražus - tvirtas, proporcingas, neperkačialintas wub.gifwub.gif

Baiginėju jau Kiralik Ask ir ką aš galiu pasakyt, papirko mane Baris visiškai  :ax:  tikrai galima akis išsinarinti bežiūrint, gaila, kad rusiškai įgarsintą tenka žiūrėt, nes šiaip ir jo balsas nerealiai gražus. Dėl nepersikačialinimo irgi pritariu, man pvz Can jau perspaudęs su savo rėmu ir jau balansuoja ant tos ribos, kai nebežinau ar gražu. Per didelis jis kažkoks  :unsure: Gržiau būtų jei būtų kažkas tarp jo figūros Dolunay ir dabartinės.

O Barisui dar didelis didelis pliusas dėl antros pusės realiame gyvenime. Nu taip fainai, kad jo gyvenimo moteris komikė, o ne pripūstalūpė barbė. Va Can tai tikrai jaučiu kažkada su plastikine barbe susidės, arba iš vis visada bus savimi patenkintas viengungis, kad tik savo reputaciją palaikyt prieš gerbėjas  :lol: 

Atsakyti

Kaip laukiu naujų projektų yahoo.gif

Aš tai kaip laukiu kad pagaliau parodytų dėl karantino sustabdytus ir pabaigtų sezonus. Ir net nežinau kurio laukiu labiausiai  :hmm: Pažiūrėjau dar kartą paskutinę Dogdugun ev Kaderindir seriją, kad prisimint kuo pasibaigė, Hercai jau visai nebepamenu kuo baigėsi, tik Sefirin Kizi paskutinę pamenu, nes labai jau dramatiškoje vietoje nutrūko, bet jei kaip kalba sezoną užbaigs su dar viena ar 2 serijom, tai nieko ten manau nepraspręs ir paliks visą situaciją kybančią ore. Nu bet vis tiek labai laukiu  :bigsmile:​ 

Atsakyti

Pirmadienį 16 serija Sefirin Kizi išeina  :bigsmile: 

https://www.youtube....h?v=gDvqxkHTzKg

Atsakyti
QUOTE(gerbeja123 @ 2020 06 11, 19:05)
<p>Pirmadienį 16 serija <strong>Sefirin Kizi</strong> išeina  bigsmile.gif </p><p><a data-ipb='nomediaparse' href='https://www.youtube.com/watch?v=gDvqxkHTzKg'>https://www.youtube.com/watch?v=gDvqxkHTzKg</a></p>

Nepatinka aktoriai, nemanau kad žiūrėsiu šitą smile.gif bent jau moteris tai baisiai atrodo.... Gal priprast reikėtų..
Atsakyti