Papildyta:
Einu žiūrėt Zalim Istanbul šiandienos seriją
Rimtai? Geras Ozge man ozgiška o Can'as man labiau žiūrisi netarzaniškas
Vizualiai abu labai tinkantis viens kitam.
Man neOzgiška, nes aš su ja gi tik Dolunay neseniai peržiūrėjau, tai kažkaip be grifkos ji visai kitaip atrodo. Man be grifkos gražiau. Dėl žiūrėjimosi pritariu, gražiai jie poroje atrodo jaučiu bus karšššta
Aš tai žiūrėčiau į jį visokį (į Barišą, ne į Yamaną ), net gal iki tiek, kad ir Cukur pažiūrėsiu kitą sezoną
Kas liečia išvaizdą, tai jis man tooobulas, akis išsinarinti galima Aš esu lūpų maniakė ir akių, tiksliau žvilgsnio, tai man žiūrėt žiūrėt į jį akių neatitraukt Kaip ir į Kivo, beje Plius kūnas labai gražus - tvirtas, proporcingas, neperkačialintas
Baiginėju jau Kiralik Ask ir ką aš galiu pasakyt, papirko mane Baris visiškai tikrai galima akis išsinarinti bežiūrint, gaila, kad rusiškai įgarsintą tenka žiūrėt, nes šiaip ir jo balsas nerealiai gražus. Dėl nepersikačialinimo irgi pritariu, man pvz Can jau perspaudęs su savo rėmu ir jau balansuoja ant tos ribos, kai nebežinau ar gražu. Per didelis jis kažkoks Gržiau būtų jei būtų kažkas tarp jo figūros Dolunay ir dabartinės.
O Barisui dar didelis didelis pliusas dėl antros pusės realiame gyvenime. Nu taip fainai, kad jo gyvenimo moteris komikė, o ne pripūstalūpė barbė. Va Can tai tikrai jaučiu kažkada su plastikine barbe susidės, arba iš vis visada bus savimi patenkintas viengungis, kad tik savo reputaciją palaikyt prieš gerbėjas
Kaip laukiu naujų projektų
Aš tai kaip laukiu kad pagaliau parodytų dėl karantino sustabdytus ir pabaigtų sezonus. Ir net nežinau kurio laukiu labiausiai Pažiūrėjau dar kartą paskutinę Dogdugun ev Kaderindir seriją, kad prisimint kuo pasibaigė, Hercai jau visai nebepamenu kuo baigėsi, tik Sefirin Kizi paskutinę pamenu, nes labai jau dramatiškoje vietoje nutrūko, bet jei kaip kalba sezoną užbaigs su dar viena ar 2 serijom, tai nieko ten manau nepraspręs ir paliks visą situaciją kybančią ore. Nu bet vis tiek labai laukiu