Įkraunama...
Įkraunama...

Turkiški serialai VI Tema

QUOTE(Milagra @ 2020 06 05, 00:48)

Dėl antrų pusių, jūs čia paminėjot daugiau išimtis iš taisyklių, tikrai ne viskas taip gražu, balta ir pūkuota biggrin.gif

Jetau, bet tikrai, kokie visu skoniai skirtingi. Man tai Demet, grožio atžvilgiu, iki ryžos Elcin, kaip iki mėnulio biggrin.gif Ne žmogu matai, o ta burną. biggrin.gif O Elcin man labai simpatiška mergiotė, tokia smulki, balkšva coliukė ax.gif Bet ir Serenaika kažkam gražuolė,o man reto baisumo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2020 06 05, 11:15)
Jetau, bet tikrai, kokie visu skoniai skirtingi. Man tai Demet, grožio atžvilgiu, iki ryžos Elcin, kaip iki mėnulio biggrin.gif Ne žmogu matai, o ta burną.  biggrin.gif O Elcin man labai simpatiška mergiotė, tokia smulki, balkšva coliukė ax.gif Bet ir Serenaika kažkam gražuolė,o man reto baisumo smile.gif

drinks_cheers.gif Elcin man labai tiko raganos apibūdinimas, ji tikrai tokia gryna raganėlė - tas jos kūdumas, balta oda ir ryži plaukai labai jai tinka ir daro ją išskirtine. Ji tokia simpatiška raganaitė - šarminga, organiška, pašėlus wub.gif O poroje su Bariku jie kaip kava su pienu susilieja į tokį nerealiai tobulą mišinį, uchhhh biggrin.gif

O dėl Demet, tai tikrai, kai ji ekrane, aš nieko nebematau, tik jos burną. Siaubiake galėtų vaidint, grimo nereiktų biggrin.gif Galėtų valgyt visus biggrin.gif Vargšas mano Celikkolis :verkiuverkiunegaliunustot:
Tik tiek žmogui pasisekė, kad bepročiai fanai nebemato juose poros ir neskiria jo su žmona bei neterorizuoja jos taip, kad turėtų vėl dingti iš akiračio ir uždaryti savo visus accountus. Pagaliau atsigavo po psychų atakų wub.gif

Atsakyti

O kaip Siyah Beyaz Ask? Toks jausmas, kad aš čia vieninelė jo mirtina gerbėja. Man ji toks tobulas, kad per mėnesį du kartus pasižiūrėt 

Aš žiūriu antrą kartą Siyah Beyaz Ask,šiuo metu, tikrai vertas pakartotinio žiūrėjimo, ypatinga istorija.

Kuzey guney, nematytas,  giriams, gal reik pradėt?Bet tai jau būtų ketvirtas žiūrimas :huh2: .

Dabar labai įsijaučiau į Anne, tikrai negalvojau, kad šis serialas mane taip  sužavės, bet labai užkabino, emocijas, jausmus, toks labai tikras ir stiprus,10 balų.

Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2020 06 05, 15:22)
drinks_cheers.gif Elcin man labai tiko raganos apibūdinimas, ji tikrai tokia gryna raganėlė - tas jos kūdumas, balta oda ir ryži plaukai labai jai tinka ir daro ją išskirtine. Ji tokia simpatiška raganaitė - šarminga, organiška, pašėlus wub.gif O poroje su Bariku jie kaip kava su pienu susilieja į tokį nerealiai tobulą mišinį, uchhhh biggrin.gif

O dėl Demet, tai tikrai, kai ji ekrane, aš nieko nebematau, tik jos burną. Siaubiake galėtų vaidint, grimo nereiktų biggrin.gif Galėtų valgyt visus biggrin.gif Vargšas mano Celikkolis :verkiuverkiunegaliunustot:
Tik tiek žmogui pasisekė, kad bepročiai fanai nebemato juose poros ir neskiria jo su žmona bei neterorizuoja jos taip, kad turėtų vėl dingti iš akiračio ir uždaryti savo visus accountus. Pagaliau atsigavo po psychų atakų  wub.gif

Elcin man irgi gražesnė nei Demet smile.gif na bet šiuo metu mano favorite Hande wub.gif
Atsakyti
QUOTE(gerbeja123 @ 2020 06 04, 20:48)
Vakar pradėjau Kiralik Ask, nes čia daug kas rekomendavo, tai galvoju pratęsiu pažintį su Baris Arduc ir nu kaip jis man sunkiai einasi doh.gif Baris per jaunas man, vaidina žymiai prasčiau nei Kuzgune ir iš vis aš Baris po Kuzgun noriu matyt dramatiškame vaidmenyje, su Elcin poroje jis man visai nesižiūri, o pati Elcin kokia nesimpatiška, trūksta tik karpos ant nosies iš būtų ragana lotuliukas.gif laksto su ta taše kaip durnius su durelėm doh.gif O dar antraeilių herojų istorijų daugiau nei daug, bet suprantama, kaip kitaip 70 serijų ištemps. Kažkas minėjote, kad Erkenci Kus - Kiralik Ask kopija, tai jei taip, tai tuomet Kopija 5 kart geresnė už originalą, nes iki tos chemijos kuri buvo tarp Can ir Demet tai Baris su Elcin netraukia nei iš toli. Dar labai nepatinka ta perspausta besiardanti teta doh.gif nu jau tikrai too much to išsidirbinėjimo. Nežinau ar ilgai trauksiu, jaučiu reikia grįžt prie Ask-i memnu, nors po Kuzguno dramų norėjosi kažko truputį linksmesnio.
Pamenu, "Kiralik Ask" /2015/ mano 1-oji žiūrėta romantinė komedija buvo ax.gif
Visai labai simpatiška Elcin man ten ax.gif

vartotojo įkelta nuotrauka

(vėliau su Elcin ir Kivo mano žiūrėtinas buvo "Carpisma") rolleyes.gif

2-oji žiūrėta mano romantinė komedija - "Cilek Kokosu" /2015/ ax.gif
https://www.youtube....h?v=QYCt8Xpza8o

(o dabar žiūrimas mano yra Demet su Ibo "Dogdugun Ev Kaderindir") smile.gif
"Erkenci Kus" nesu žiūrėjusi, tai savaime suprantama ir komentuoti neturiu ką ties tuo rolleyes.gif

Abi aktorės (Elcin ir Demet) ir tąmet nebuvo ir dabar nėra mano favoritės, bet tai tikrai nebuvo kliūtis tuomet ir trikdis šiandien mano žiūrėtinam ax.gif

Man regis man labiausiai pasisekę yra_nes dar vis per tiek metų neturiu antipatijų baisulinių biggrin.gif Na, o įjungus logiką, tai kaip jų ir būti gali pas mane, gi kai nepatinka - nežiūriu biggrin.gif

Dėl serijų ir tos tetos drinks_cheers.gif
Atsakyti

Aš žiūriu antrą kartą Siyah Beyaz Ask,šiuo metu, tikrai vertas pakartotinio žiūrėjimo, ypatinga istorija.

Aš Siyah Beyaz Ask 2 kart per mėnesį peržiūrėjau  :lol:  :ax:  o fainiausias vietas ir šiaip prasuku kai žiūrimi serialai atsibosta. Reikia kažkaip ištempti iki rudens trečią kartą nežiūrėjus  :lol: nu nes jau diagnozę tada galima pripaišyt bus  :lol: Bet o ką daryt, kad jis toks tobulas viskuo, pradedant aktoriais ir scenarijumi, baigiant garso takeliu  :heart: 

https://www.youtube....h?v=YoFy6sRR4M8

[attachment=267401:1820412_620x410.jpg]

Atsakyti

Beje, dėl Kiralik Ask ir Elcin atsiimu savo žodžius  :lol: Peržiūrėjau 40 serijų ir pripratau prie tos Elcin, nebeerzina jau ji manęs, kartais net visai gražiai atrodo ir visai suprantu kaip čia sakėt, kad juos norisi apženyti, man dabar jau kartais irgi norisi  :lol: Nors šiaip nesupykčiau, jei vietoje Elcin būtų kokia Hande Erçel. Žodžiu, visai įtraukė mane Kiralik Ask, jei visai nenusivažiuos, tai manau damušiu, vien jau dėl Bariso, nors prie jo tokio jauno irgi reikėjo priprasti, Kuzgun'e jis man labiau patiko.

Atsakyti

Na visai gerai bigsmile.gif Panašu, kad smagus bus bigsmile.gif
Can'as Yaman'as kaip kitas žmogus. Atjaunėjęs net.
Startas, premjera_06.26 d.

Bay Yanlış 1. Bölüm 1. Fragmanı

Atsakyti

Gal zinot kur rast seriala dolunay lt kalboje? 

Atsakyti
QUOTE(Kriek @ 2020 06 08, 20:24)
<p>Gal zinot kur rast seriala dolunay lt kalboje? </p>

Ar yra Dolunay lt kalba???
Atsakyti
Nėra Dolunay lietuvių kalba, rodė tik per TV man regis jį, kaip ir kitų nėra liet kalba, nebent per TV transliuojant tąmet.
Atsakyti

Kaži o kaip greitai pas rusus ir su rusų vertimu serijos atsiranda? Jei birželio 26 pirma serija, tai kada jau rusiškai kaži laukt? Pažiūrėjau ir aš treilerį, nu fainai, tikrai bus smagu, Ozge kažkokia neOzgiška, net nepažinau pirmuose kadruose  :lol: O Can man vis tik ilgais surištais plaukai gražesnis, bet žinant mane aš dar 3 kart nuomonę pakeisiu  :lol:  :lol:  :lol: 

Atsakyti