QUOTE(gerbeja123 @ 2020 06 04, 20:48)
Vakar pradėjau Kiralik Ask, nes čia daug kas rekomendavo, tai galvoju pratęsiu pažintį su Baris Arduc ir nu kaip jis man sunkiai einasi
Baris per jaunas man, vaidina žymiai prasčiau nei Kuzgune ir iš vis aš Baris po Kuzgun noriu matyt dramatiškame vaidmenyje,
su Elcin poroje jis man visai nesižiūri, o pati Elcin kokia nesimpatiška, trūksta tik karpos ant nosies iš būtų ragana laksto su ta taše kaip durnius su durelėm O dar antraeilių herojų istorijų daugiau nei daug, bet suprantama, kaip kitaip
70 serijų ištemps. Kažkas minėjote,
kad Erkenci Kus - Kiralik Ask kopija, tai jei taip, tai tuomet Kopija 5 kart geresnė už originalą, nes iki tos chemijos kuri buvo tarp Can ir Demet tai Baris su Elcin netraukia nei iš toli. Dar labai nepatinka ta perspausta besiardanti teta
nu jau tikrai too much to išsidirbinėjimo. Nežinau ar ilgai trauksiu, jaučiu reikia grįžt prie Ask-i memnu, nors po Kuzguno dramų norėjosi kažko truputį linksmesnio.
Pamenu,
"Kiralik Ask" /2015/ mano 1-oji žiūrėta romantinė komedija buvo
Visai labai simpatiška Elcin man ten
(vėliau su
Elcin ir
Kivo mano žiūrėtinas buvo
"Carpisma")
2-oji žiūrėta mano romantinė komedija -
"Cilek Kokosu" /2015/ https://www.youtube....h?v=QYCt8Xpza8o(o dabar žiūrimas mano yra
Demet su
Ibo "Dogdugun Ev Kaderindir")
"Erkenci Kus" nesu žiūrėjusi, tai savaime suprantama ir komentuoti neturiu ką ties tuo
Abi aktorės (
Elcin ir
Demet) ir tąmet nebuvo ir dabar nėra mano favoritės, bet tai tikrai nebuvo kliūtis tuomet ir trikdis šiandien mano žiūrėtinam
Man regis man labiausiai pasisekę yra_nes dar vis per tiek metų neturiu antipatijų baisulinių
Na, o įjungus logiką, tai kaip jų ir būti gali pas mane, gi kai nepatinka - nežiūriu
Dėl serijų ir tos tetos
Tasai žmogus, kurį tu myli manyje, žinoma, yra už mane geresnis: aš ne toks. Tačiau tu mylėk, ir aš pasistengsiu būti geresnis už save.