Įkraunama...
Įkraunama...

Turkiški serialai VI Tema

QUOTE(Milagra @ 2020 06 03, 01:14)
Kaip ir nėra aišku dar. Birželį kažkada.

Nelabai man patiko teaseris. Toks jausmas, kad 100 kartų matytas  unsure.gif

Aš tai tokio Nemacius dar. Beje aktorė is serialo kuri dabar žiūriu, man ji patinka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(BigBang @ 2020 06 02, 22:46)
Kada prasideda? smile.gif
Premjeros data oficialiai dar nepaskelbta, bet orientyras_nuo birželio vidurio-liepos pradžia smile.gif
Iš anksto skaitytame aprašyme serialo jau buvo aišku koks, apie ką, jo turinys, kad tai bus sena kaip pasaulis klasika; nuo meilės iki neapykantos, tik dabar įdomu koks pats tas savitas pateikimas bus, man svarbu, kad nebūtų nuobodus, nūdnas, kad nebūtų kaip kad knygos viršelis gražus, o turinys be cikelio. Svarbu man, kad žiežirbos skraidytų nuo chemijos poros biggrin.gif Belieka dabar laukti pirmo frago ax.gif

https://twitter.com/...881341867249666

vartotojo įkelta nuotrauka

P.S. dar šis kanalas FOX tokiu pat veik metu paleis antrą savo vasarinį projektą "Bay Yanlış", su Can Yaman ir Ozge Gurel.
O tai įdomu bus kaip abiem projektam seksis, kokie slalomo ir serpantino keliai bus bigsmile.gif biggrin.gif ax.gif Būtinai žvilgtelsiu.

QUOTE(BigBang @ 2020 06 03, 04:39)
Aš tai tokio Nemacius dar. Beje aktorė is serialo kuri dabar žiūriu, man ji patinka smile.gif
Šios aktorės, nuo meilės iki neapykantos taip vadinami, mano iki galo žiūrėti du serialai "Aşk Laftan Anlamaz" (kurį dabar žiūrite) ir "Günesin Kizlari". Pastarasis - šeimyninis, su peripetijomis. Patiko tiek Ali-Selin, tiek ir Nazli-Savas poros. Mane tik nervino Ali šortai biggrin.gif

vartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
T.y. nuo neapykintos iki meilės.
Atsakyti
QUOTE(BigBang @ 2020 06 03, 04:39)

Tai praeitą vasarą buvo bene 3 serialai ta tema, t.y. vienokiais ar kitokiais fiktyviais santykiais. Bet kaip minėjau, jei pora veža, tai aš linkus ir nesąmones pažiūrėti biggrin.gif Aišku, ne ant tiek kaip kad buvo pernai su Caglar ir Burcu Ozberk tas, nepamenu pavadinimo.

Bet kuriuo atveju pora labai kabina. Hande čia labai graži wub.gif Aš nesu jos gerbėja, anksčiau man ji išvis nepatiko. Bet Gunesi kizlari jai taip tiko vaidmuo, kurį vaidino, kad priėmiau ir pripratau prie jos. Bet čia su Bursinu man ji nepalyginamai gražesnė, negaliu pasakyti kodėl.
Atsakyti
Vadinasi dar viena i trauksiu serialą i planuojamus žiūrėti 😂
Atsakyti

Taigi, pradėjau žiūrėti visų išgirtą Ask-i memnu ir jis taip lėtai man įsivažinėjo, kad nuo jo nušokau į Sefirin Kizi. Matyt per anksti būsiu jį pagyrusi, nes pradžia buvo daug žadanti, bet ties kokia 6-7 serija jau juodai prasukinėjau, nes nugrybavo scenarijus, o ir Sencar'as per mažas psychas, na bent mažesnis nei tikėjausi  :lol: Nors va paskutinėje prieškarantininėje serijoje gerai driokstelėjo ir dabar galvoju blyn blyn, taigi Nare dabar jam per n+k serijų neatleis tokios nesąmonės  :oh: O kadangi iki pirmo apsitaikymo nesugebėjo net pasibučiuoti, tai čia jaučiu bus iš serijos kaip Hercai, kur meilė tokia didelė, tokia didelė, bet geriau ant fotelio miegos nepatogiai, o ką jau ten apie bučinį kalbėt  :lol: Laukiu dabar paskutinės sezono serijos, nors bučinių tai jaučiu ir antram sezone nesulauksim, jei toks bus  :oh:

Po Sefirin Kizi jau buvau susiruošusi grįžti prie Ask-i memnu, bet akys užkliuvo už Kuzgun ir o dievai, tai buvo geriausia ką žiūrėjau po Siyah Beyaz Ask. Užvakar baigiau žiūrėt, tai šiandien man poKuzguninė depresija. Tobulas serialas. Pirmas mano matytas su Baris Arduc ir dabar po jo Baris man stoja į favoritų top3 su IBO ir Kivancu  :ax: Baris su Burcu man poroje tobulai žiūrėjosi ir abu labai tiko savo vaidmenims. Jeigu Burcu Hayat Sarkisi mane erzino, buvo negraži ir netiko į porą su Birkanu, su Kuzgune viskas atvirkščiai, aš ją įsimylėjau  :heart: Dabar ji man numeris du po Birce Akalay, kurios iš pirmos vietos jaučiu greitai nei viena neišstums. Tai va kaip greitai pakeičiau nuomonę apie Burcu  :lol:

O šiaip labai patiko kad trumpas serialas, labai įtraukiantis, dažnai žiūrėdavau ir net nekvėpuodavau rodos, o scenaristus norėjosi išbučiuoti, kad neprikišo bereikalingų šalutinių veikėjų niekam neįdomių istorijų. Tai turbūt pirmas serialas kur nieko neprasukinėjau ir žiūrėjau nuo-iki. Visiškas įtampos užtaisas, o žiežirbos tarp Burcu ir Baris uch kaip lakstė. Ir dar muzika! Garso takelis kosminis, geresnis buvo tik Siyah Beyaz Ask. Kompozitorius Toygar Isikli tai talentų talentas, o šita daina tai sukasi ir sukasi mano playliste dabar: https://www.youtube....h?v=KfvQNQaHfOw

Pagrindinė melodija irgi tobuliau nei tobula: https://www.youtube...._kSDQY9fiy9FP6f

https://www.youtube....iy9FP6f&index=3

Jaučiu dar žiūrėsiu antrą kartą aš Kuzgun kadanors  :lol: Va taip va reikia daryt serialus, su tobulai derančia pora, įtemptus, be bereikalingų šalutinių herojų marazmiškų istorijų, trumpus ir su tobula muzika  :lol: Pvz pirmo sezono pabaiga tai kosminė buvo, gerai, kad aš iš kart galėjau antrą žiūrėt, nepavydžiu tiems kas kankinosi po pirmo paskutinės serijos, nes baigėsi tai OMG kaip, jaučiu dar nemačiau įtemptesnės vietos turkiškame seriale  :karsta:

Tiesa, nuo kokios antro sezono antros serijos man prasidėjo paranoja, kad viskas per blogai, kad pasibaigtų gerai ir taip liūdna buvo, taip širdį spaudė, paskutinėje serijoje tiesiog sekundes skaičiavau ir kiek laimės buvo, kad nenugalabijo Kuzguno ir Dilos ir laimingą pabaigą sugalvojo  :bigsmile:

[attachment=267339:kuzgun-replik.jpg]

Vakar pradėjau Kiralik Ask, nes čia daug kas rekomendavo, tai galvoju pratęsiu pažintį su Baris Arduc ir nu kaip jis man sunkiai einasi  :oh: Baris per jaunas man, vaidina žymiai prasčiau nei Kuzgune ir iš vis aš Baris po Kuzgun noriu matyt dramatiškame vaidmenyje, su Elcin poroje jis man visai nesižiūri, o pati Elcin kokia nesimpatiška, trūksta tik karpos ant nosies iš būtų ragana  :lol: laksto su ta taše kaip durnius su durelėm  :oh: O dar antraeilių herojų istorijų daugiau nei daug, bet suprantama, kaip kitaip 70 serijų ištemps. Kažkas minėjote, kad Erkenci Kus - Kiralik Ask kopija, tai jei taip, tai tuomet Kopija 5 kart geresnė už originalą, nes iki tos chemijos kuri buvo tarp Can ir Demet tai Baris su Elcin netraukia nei iš toli. Dar labai nepatinka ta perspausta besiardanti teta  :oh: nu jau tikrai too much to išsidirbinėjimo. Nežinau ar ilgai trauksiu, jaučiu reikia grįžt prie Ask-i memnu, nors po Kuzguno dramų norėjosi kažko truputį linksmesnio.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gerbeja123: 04 birželio 2020 - 20:52
Man irgi Kiralik Ask kažkokia nesąmonė, tiek kankinaus, nes visos gyrė ir mečiau. Su Erkenci Kus nėra ką lyginti. Man pirmos kokių 15 serijų - tobula komedija. Pamenu, kad pirmas kokias 7 serijas žiūrėjau po kelis kartus, ko gyvenime nedarau biggrin.gif Paskui nusivažiavo su kaupu, buvo sunku ir pabaigti.. Gaila, kad nusivažiavo. Bet pradžia buvo įspūdinga.
O va Afili ask taip ir nepabaigiau.. Vis žadu.
Teks duoti šansą ir Kuzgunui.
O Ask i memnu man patiko pagrindinė linija, bet viskas ėjosi taip ne pagal mane, ne į gerą, kad man per sunku buvo. Vis jiems nesisekė.. Labai slėgė. Ir antraeiliai visi tarnų reikalai - siaaaaaubas, irgi prasikinėjau. Gal kad seno sukirpimo serialas.
Ir Kuzey Guney daug erzino antraeilių dalykų. Teko nemažai prasukt biggrin.gif
Man nuo iki yra tik Kara Sevda. Tik aš nesu mačius pabaigos, kad nesinervuot biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(gerbeja123 @ 2020 06 04, 21:48)
o pati Elcin kokia nesimpatiška, trūksta tik karpos ant nosies iš būtų ragana  lotuliukas.gif

Kaip taikliai laugh.gif Nors negražu taip blush2.gif
Atsakyti

Man nuo iki yra tik Kara Sevda. Tik aš nesu mačius pabaigos, kad nesinervuot biggrin.gif

O kaip Siyah Beyaz Ask? Toks jausmas, kad aš čia vieninelė jo mirtina gerbėja. Man ji toks tobulas, kad per mėnesį du kartus pasižiūrėt sugebėjau ir žinau, kad žiūrėsiu dar ir dar. Kosmosas man tas serialas, ne veltui imdb jo reitingas turbūt aukščiausias iš visų turkiškų serialų, bent jau žandre drama/romance.

Kuzey Guney ir Ask-I memnu visokias šalutines istorijas persukinėju ir su abiem po truputį judu į priekį. Nepersukinėjant užmigčiau bežiūrėdama. 

O Kuzgunui tikrai duokit šansą, jo privalumas, kad mažai tų šalutinių istorijų, kurias reikų persukti. Tiesa, pirmo sezono antrojo pusėje buvo buvo truputį siužetas nugrybavęs, nu bet paskui kai jau parėjo į vėžes, tai iki pat pabaigos juodai prikaustė mane.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gerbeja123: 04 birželio 2020 - 23:20
QUOTE(Žalia Rūta @ 2020 06 04, 22:58)
O Ask i memnu man patiko pagrindinė linija, bet viskas ėjosi taip ne pagal mane, ne į gerą, kad man per sunku buvo. Vis jiems nesisekė.. Labai slėgė. Ir antraeiliai visi tarnų reikalai - siaaaaaubas, irgi prasikinėjau. Gal kad seno sukirpimo serialas.

Kaip taikliai laugh.gif Nors negražu taip  blush2.gif

Va kas mane nervindavo ir viską prasukdavau, tai tarnai. Žiauriai užknisdavo.

Vienintelis Hilal Saral serialas, kurio negaliu prisiversti žiūrėti biggrin.gif

Kodėl negražu? Jie lenda į ekraną, mes žiūrim ir komentuojam biggrin.gif Man KA ji patiko, bet apibūdinimas geras, gal ir yra kažkiek tiesos lotuliukas.gif Bet kaip ragana, būtų labai simpatiška biggrin.gif

O va aš Demet grožio niekaip neįžvelgiu, ji su savo žabtais galėtų ne tik kad partnerį, bet ir pusė kūrybinės grupės praryti blink.gif Labai baisu dėl Celikkolio biggrin.gif

O Kuzgunas - tobulas serialas, vienas geriausių tikrai. Sveikinu įstojus į Burcu Biricik ir Arduciaus gerbėjų gretas biggrin.gif

Tuo tarpu Baro fanai svajoja:

vartotojo įkelta nuotrauka vartotojo įkelta nuotrauka
vartotojo įkelta nuotrauka vartotojo įkelta nuotrauka

Labai skirtingas kalibras, bet visai sutikčiau į tokią porą pažiūrėti ax.gif wub.gif Greičiau dingtų jis iš to Cukuro.

Beje, ta ryža raganaitė svarstoma kaip partnerė kitam raganiui Bugrai Gulsoy, kas, mano akimis būtų nerealu. Kažkaip mano galvoje jie labai gerai žiūrisi wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milagra: 04 birželio 2020 - 23:25

Man irgi Kiralik Ask kažkokia nesąmonė, tiek kankinaus, nes visos gyrė ir mečiau. Su Erkenci Kus nėra ką lyginti. Man pirmos kokių 15 serijų - tobula komedija. Pamenu, kad pirmas kokias 7 serijas žiūrėjau po kelis kartus, ko gyvenime nedarau biggrin.gifPaskui nusivažiavo su kaupu, buvo sunku ir pabaigti.. Gaila, kad nusivažiavo. Bet pradžia buvo įspūdinga.

Aš nuo pusės jau stipriai prasukinėdama pabaigiau Erkenci Kus, bet pradžia kaip ir sakot - tooobula. Can ir Demet scenas galima žiūrėt ir žiūrėt.

Atsakyti

O va aš Demet grožio niekaip neįžvelgiu, ji su savo žabtais galėtų ne tik kad partnerį, bet ir pusė kūrybinės grupės praryti blink.gifLabai baisu dėl Celikkolio biggrin.gif

Praris, nepraris, bet Dogdugun ev Kaderindir pokarantininės serijos laukiu labiausiai  :ax: :lol: Man Demet tai su visais rodos tinkama, labai universali aktorė. Nėra gražuolė, bet tikrai simpatiška ir nu turi turi kažką savyje. Ji man ir šalia Baris gerai atrodytų. Beje dėl Baris, tai jam didelis pliusas, kad realiame gyvenime su komedijine aktore draugauja, o ne kokia fyfa pripūstomis lūpomis  :lol:  O ir šiaip kažkaip daugumos turkų aktorių antros pusės labai normalios sakyčiau  :bigsmile: IBO žmona labai faina atrodo, Kivanco gal tokia saltoka, bet išlaikyta, žodžiu fain, kad ne su kokiom fyfom susimetę  :lol:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gerbeja123: 04 birželio 2020 - 23:35
QUOTE(gerbeja123 @ 2020 06 04, 23:34)
Man Demet tai su visais rodos tinkama, labai universali aktorė. Nėra gražuolė, bet tikrai simpatiška ir nu turi turi kažką savyje.

Ji man ir šalia Baris gerai atrodytų.

Beje dėl Baris, tai jam didelis pliusas, kad realiame gyvenime su komedijine aktore draugauja, o ne kokia fyfa pripūstomis lūpomis  lotuliukas.gif  O ir šiaip kažkaip daugumos turkų aktorių antros pusės labai normalios sakyčiau  bigsmile.gif IBO žmona labai faina atrodo, Kivanco gal tokia saltoka, bet išlaikyta, žodžiu fain, kad ne su kokiom fyfom susimetę  lotuliukas.gif</p>

Tai va, skonis toks dalykas biggrin.gif Kaip rusai sako na vkus i cvet... biggrin.gif Mano akimis ji niekam netinkama. Na, gal tik Yamanui biggrin.gif Matosi, kad kaip žmogus ji miela, bet kaip aktorė labai jau nekokia. Visiškai neišraiškinga mimika, nemoka perteikti emocijų, ta pati išraiška visur ir visada. Kai bando verkti, išvis apgailėtinas vaizdas. Ta visiškai jaunutė aktorė, kur Mehdi dukrą vaidina, nušluostė pagrindinei herojai nosį šviesmečiais į priekį.
Baisu, kai like'ai soc tinkluose nusprendžia kam duoti vaidmenis. Čia ir apie Elcin Sangu kalbu, ne tik apie Demet. Nes ir ji po KA taip šovė į aukštumas, kad netikėtai Kivo partnere patapo.

Žodžiu, man ji visiškai dzin būtų, praskipinčiau ir tiek, tegul vaidina savo tralialiuškėse copy-paste, bet per ją į Celikkolį negaliu žiūrėt, va čia bėda biggrin.gif

Šalia Bariš apsaugok viešpatie biggrin.gif

Dėl antrų pusių, jūs čia paminėjot daugiau išimtis iš taisyklių, tikrai ne viskas taip gražu, balta ir pūkuota biggrin.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milagra: 04 birželio 2020 - 23:50