Įkraunama...
Įkraunama...

Turkiški serialai VI Tema

Aš dar greta žiūriu Anne, nu kol kas neblogas, pradėjau žiūrėti dėl aktorės iš Silos. Ji man labai šarminga, tai ne ta mumija iš Laukinio Stambulo, Džembrė, nors išvaizdos tipažai panašūs jų labai. Prieš tai sužiūrėjau Kara Sevda, po to reikėjo pertraukos, stiprus serialas. O karjera turkų serialų žiūrėjimo pradėjau nuo nepakartojamo Ask i memnu, na ten tai istorijų istorija🥰 myliu apie 10 metų aš jau jį, kas keli metai vis pažiūriu, jis man kaip Titanikas, klasika :D ...Poto dar sužavėjęs Medzecir mane, neblogi Ask beyaz siyah ir Hayat Benim, Sila... Vis ruošiuosi Kara para ask, nes nemačiau, o skaičiau, kad gyrėte labai....

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lera*: 29 gegužės 2020 - 19:52
Pabaigiau 19bserija Merhamet. Net nežinau ar žiūrėti antra sezoną. Labai trikdė mane ta senove. Nežinau kodėl taip, nes visos priežastys kas vyko ir kodėl buvo surištos, bet senovės aktoriai ir vaidyba tiesiog erImzino ir labai istemdavo visa serija. Kažin ir antras sezonas toks pat?
Atsakyti
QUOTE(BigBang @ 2020 05 30, 14:55)
Pabaigiau 19bserija Merhamet. Net nežinau ar žiūrėti antra sezoną. Labai trikdė mane ta senove. Nežinau kodėl taip, nes visos priežastys kas vyko ir kodėl buvo surištos, bet senovės aktoriai ir vaidyba tiesiog erImzino ir labai istemdavo visa serija. Kažin ir antras sezonas toks pat?

Aš nežinau kur baigiasi pirmas, ir kur prasideda antras, bet taip, iš esmės visas serialas yra perpintas su praeitimi ir prasukt neišeina nes ten slypi atsakymai į visus klausimus. Tai turi arba patikt arba ne. Man būtent tai ir patiko. Jeigu nepatinka, tai siūlyčiau mesti šitą reikalą, nes nu o kam kankintis? ax.gif Dabar galvoju, tai gal ir mažiau tos praeities į pabaigą serialo, bet jau geriau man praeitį būtų rodę, nei kai kurias naujas linijas biggrin.gif

Aš žiūriu Kūūūūūūūzę biggrin.gif Aišku, ne nuo pradžių, praleisdama tai, kas mane erzino. Ką galiu pasakyti - dar niekad to nesakiau, nu bet kas per gerumas serialo lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milagra: 30 gegužės 2020 - 19:53
QUOTE(Milagra @ 2020 05 30, 20:51)
Aš nežinau kur baigiasi pirmas, ir kur prasideda antras, bet taip, iš esmės visas serialas yra perpintas su praeitimi ir prasukt neišeina nes ten slypi atsakymai į visus klausimus. Tai turi arba patikt arba ne. Man būtent tai ir patiko. Jeigu nepatinka, tai siūlyčiau mesti šitą reikalą, nes nu o kam kankintis?  ax.gif Dabar galvoju, tai gal ir mažiau tos praeities į pabaigą serialo, bet jau geriau man praeitį būtų rodę, nei kai kurias naujas linijas  biggrin.gif

Aš žiūriu Kūūūūūūūzę biggrin.gif Aišku, ne nuo pradžių, praleisdama tai, kas mane erzino. Ką galiu pasakyti - dar niekad to nesakiau, nu bet kas per gerumas serialo lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Jo pagrinde dėl ibrahim pradėjau žiūrėt. Bet ta pagrindinė aktorė mane nervina jau. Nežinau. Jaučiu kada nors ateity gal ir pabaigsiu.
Čia kuzey guney turi omeny!? Nemacius šito as dar.
Atsakyti
QUOTE(BigBang @ 2020 05 30, 20:43)
Jo pagrinde dėl ibrahim pradėjau žiūrėt. Bet ta pagrindinė aktorė mane nervina jau. Nežinau. Jaučiu kada nors ateity gal ir pabaigsiu.

Čia kuzey guney turi omeny!? Nemacius šito as dar.

O man Ozgü Namal nuostabi wub.gif

Aha, Kuzey Güney wub.gif
Atsakyti
Turkuose blogietės blodinės, priešingai, nes pas mus, visi angeliukai baltapūkiai.
Atsakyti
QUOTE(ikm @ 2020 05 29, 18:14)
man prie širdies labiau romantiškos komedijos, lengvi pasižiūrėjimai bigsmile.gif
Aš, pvz, du galėčiau net antrą kartą žiūrėti, tai "Ask laftan anlamaz", ir su Bugra Gulsoy ir Ozge Ozpirincci "Ask Yeniden", kodėl, o todėl, kad labai subtilus humoras ir nėr jame cypiančių, klykiančių ir besivaipančių išprotėjusių tetulyčių, o ir antraplanės poros įdomios, įdomu ir smagu jas stebėti buvo. Bugra Gulsoy čia savo vaidyba žiauriai klasiškas! vartotojo įkelta nuotrauka
Fatmagiul ir Kuzey'iuje jis buvo irgi klasiškas nevidonas vartotojo įkelta nuotrauka

Įvadas, 1-a serija iškart apie reikalą; apie jų atsitiktinę pažintį skrydžio metu ir abipusį naudingą sandėrį.
pristato namiškiams kaip savo moterį ir kad turintys jie kūdikį. Na, kur jis, ta moteris, o ypač jis ir vaikas hihihi.gif

vartotojo įkelta nuotrauka

QUOTE(BigBang @ 2020 05 30, 14:55)
Pabaigiau 19 serija Merhamet. Net nežinau ar žiūrėti antra sezoną. Labai trikdė mane ta senove. Nežinau kodėl taip, nes visos priežastys kas vyko ir kodėl buvo surištos, bet senovės aktoriai ir vaidyba tiesiog erzino ir labai istemdavo visa serija. Kažin ir antras sezonas toks pat?
Tai buvo vienintelis dalykas kuris ir man nepatiko.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Visgi: 31 gegužės 2020 - 07:34
QUOTE(BigBang @ 2020 05 30, 20:43)
Kaip įdomu skaityti, kai skirtingai bigsmile.gif Man ji ten patiko, neturiu minty išvaizdos prasme, nors kas liečia išvaizdą, tai Ozgul Namal man - labai simpatiška, patraukli. Esu 2 serialus su jos vaidyba žiūrėjusi, tai ji tokia moteriška, gležna, trapi. Dabar grįžta po netrumpos pertraukos į internetinį projektą. Tikrai žvilgtelsiu.

Atsakyti
Mane dabar labai ask laftan anlamaz įtraukė, ir pasijuokti galima ir nereikia per daug galvoti. Tikra atgaiva po merhamet ir Ziauriaus Stambulo.
Ask yeniden tai esu mačius lietuviškai kelias serija reikės įsijungti vėl. Ai dar man patiko Room 309 smile.gif irgi toks juokingas, gal tik pagrindinis aktorius kiek per saldus.. Tai aš turbūt busiu prie tų kuriems labiau patinka linksmi serialai 😉
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BigBang: 31 gegužės 2020 - 09:00
QUOTE(Žalia Rūta @ 2020 05 30, 22:39)
Turkuose blogietės blodinės, priešingai, nes pas mus, visi angeliukai baltapūkiai.
Man turkė 'blonde' viena yra patinkanti, t.y. buvo ir iki dabar yra labai simpatiška ir gerietė tokia,
na, kiek mačiau su jos vaidyba, tai galiu patikinti, kad ji tikrai gerietė biggrin.gif

Atsakyti
Prakalbus apie blogiečius, tai tikrai neretas atvejis man, kai blogietis personažas įdomesnis ir šarmingesnis nei pagrindinis herojus, aš apie priešpaskutinį savo žiūrėtą. Dažnas atvejis, kai tas vadinamas blogiukas nėra nei blogiuku nei ką, tik kad nelaimingas, nemylimas ir nemylintis, bet jei jau pamilsta, atranda ką branginti, tai ir paleisti gali iš didelės meilės, kad tik jai būtų gera. Yra tokių aktorių kur tikrai labiausiai ir geriausiai pavyksta įkūnyti blogiukus personažus, vienas iš jų, tai aktorius Ilhan Sen. Jo įkūnytas personažas Neco Yıldırım seriale "Ramo" itin ryškus, man labai patinka.

Šelmis wub.gif Bad Guy

Atsakyti
[quote=Visgi,2020 05 31, 07:33]
Aš, pvz, du galėčiau net antrą kartą žiūrėti, tai "Ask laftan anlamaz", ir su Bugra Gulsoy ir Ozge Ozpirincci "Ask Yeniden", kodėl, o todėl, kad labai subtilus humoras ir nėr jame cypiančių, klykiančių ir besivaipančių išprotėjusių tetulyčių, o ir antraplanės poros įdomios, įdomu ir smagu jas stebėti buvo. Bugra Gulsoy čia savo vaidyba žiauriai klasiškas!]

O ar yra Ask yeniden visų serijų veritimas rusiškai?
Randu tik iki 15:(
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sauluke: 31 gegužės 2020 - 12:30