Įkraunama...
Įkraunama...

Turkiški serialai VI Tema

QUOTE(BigBang @ 2020 05 28, 15:37)
Kažin kada bus sekanti serija Ziauriaus Stambulo ar kaip čia Lietuviškai. Kaip galvojate, kaip baigsis? smile.gif ta prasme kas su kuo? Aš galvoju kad Dzenkas bus su Dzemre o Nedimas su Džeren. Arba Dzeren isprotes ir Dzenkas augins vaiką su Dzemre biggrin.gif Netikiu kad Dzenkas bus su Dzeren, net jeigu ir vaiką turi kartu....
Info kol kas tokia, kad serija 06.08 d., o fragas naujas 06.01d. DuokDie! Aš ir taip noriu, labai labai taip noriu! Kad Dženkas su Džeren bus aš irgi netikiu, jau būtų total'i nesąmonė unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2020 05 27, 22:52)
O aš duosiu gal jau trečia šansą Ask laftan anlamaz
Nes susižinau su aktoriais, gal dabar kitaip man jie žiūrėsis. Nes Hande čia man siaubingai nepatiko.

Nemacius as dar šito, aktoriai visi gražūs 😍
Atsakyti

Kažin kada bus sekanti serija Ziauriaus Stambulo ar kaip čia Lietuviškai. Kaip galvojate, kaip baigsis? smile.gifta prasme kas su kuo? Aš galvoju kad Dzenkas bus su Dzemre o Nedimas su Džeren. Arba Dzeren isprotes ir Dzenkas augins vaiką su Dzemre biggrin.gifNetikiu kad Dzenkas bus su Dzeren, net jeigu ir vaiką turi kartu....

Kaip suprasti turi vaiką? Tai ji neprarado jo, juk prarado?

Atsakyti
QUOTE(lera* @ 2020 05 29, 09:46)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="BigBang" data-cid="72664662" data-time="1590673055"><div><p>Kažin kada bus sekanti serija Ziauriaus Stambulo ar kaip čia Lietuviškai. Kaip galvojate, kaip baigsis? vartotojo įkelta nuotraukata prasme kas su kuo? Aš galvoju kad Dzenkas bus su Dzemre o Nedimas su Džeren. Arba Dzeren isprotes ir Dzenkas augins vaiką su Dzemre vartotojo įkelta nuotraukaNetikiu kad Dzenkas bus su Dzeren, net jeigu ir vaiką turi kartu....</p></div></blockquote><p>Kaip suprasti turi vaiką? Tai ji neprarado jo, juk prarado?</p>

ar ziurejai paskutine serija? smile.gif ar per lnk žiūri?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BigBang: 29 gegužės 2020 - 09:35

Per lnk

OMG supratau ji VĖL pastos nuo JO, biški nesąmonė... :huh2:​ 

Atsakyti
QUOTE(lera* @ 2020 05 29, 10:51)
<p>Per lnk</p><p>OMG supratau ji VĖL pastos nuo JO, biški nesąmonė... huh.gif​ </p>

Nespoilinsiu, negadinsiu. Biski ten kitaip bus. Bet irgi nesąmonė. Nepatiko toks linkis šitoj vietoj. Dar buvo viena vieta, susijusi su Sanise ar kaip ji ten, bet na serialas yra serialas smile.gif
Atsakyti

Nespoilinsiu, negadinsiu. Biski ten kitaip bus. Bet irgi nesąmonė. Nepatiko toks linkis šitoj vietoj. Dar buvo viena vieta, susijusi su Sanise ar kaip ji ten, bet na serialas yra serialas smile.gif

Papostink, įdomu, gali geltonai kas nenori

Atsakyti
QUOTE(lera* @ 2020 05 29, 16:16)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="BigBang" data-cid="72664990" data-time="1590753508"><div><p>Nespoilinsiu, negadinsiu. Biski ten kitaip bus. Bet irgi nesąmonė. Nepatiko toks linkis šitoj vietoj. Dar buvo viena vieta, susijusi su Sanise ar kaip ji ten, bet na serialas yra serialas vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Papostink, įdomu, gali geltonai kas nenori</p>

Na neskaitykit kas nenorit biggrin.gif

na paskutinėse serijose paaiškėjo kad ji to vaiko neprarado, jis gyvas 🙈
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BigBang: 29 gegužės 2020 - 16:24

Anekdotai :unsure: . Gerai, o kas taip sugalvojo, Senize? Tą vaikutį slėpti?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lera*: 29 gegužės 2020 - 17:52
QUOTE(lera* @ 2020 05 29, 18:51)
<p>Anekdotai unsure.gif . Gerai, o kas taip sugalvojo, Senize? Tą vaikutį slėpti?</p>

Ne ji, ten bus dar viena persona fool.gif
Bet mane tai šis filmas jau nervina, įdomu tik kaip pasibaigs, o taip tai totali nesąmonė (porą serijų dar ištversiu biggrin.gif ). Kaip daugelyje filmų prieš galą beprotis atsiranda doh.gif

Visgi man prie širdies labiau romantiškos komedijos, lengvi pasižiūrėjimai bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ikm: 29 gegužės 2020 - 18:17
Man pabaiga irgi nepatinka, tikrai stebuklai kažkokie. Ten iš tokio aukščio kristi ir neuzsimusti hmm.gif bash.gif
Pradejau ta ask laftan anlamaz. Šiandien antra serija žiūriu. Nu labai juokingas biggrin.gif bet įdomus, visai gerai atsipalaidavimui smile.gif
Atsakyti
Aš planuoju žiūrėti Bay Yanlis ir Yeni Hayat. Žiūrėsiu tik dėl aktorių wub.gif
Papildyta:
Pradejau ta ask laftan anlamaz. Šiandien antra serija žiūriu. Nu labai juokingas biggrin.gif bet įdomus, visai gerai atsipalaidavimui smile.gif
[/quote]

Man aktoriai nelabai... rolleyes.gif
Nors man ir Ozge iš Medcezir nepatiko, bet po Keraz Mevsimi peržiūrėjau ir Dolunay bigsmile.gif
Atsakyti