Nes susižinau su aktoriais, gal dabar kitaip man jie žiūrėsis. Nes Hande čia man siaubingai nepatiko.
Nemacius as dar šito, aktoriai visi gražūs 😍
Kažin kada bus sekanti serija Ziauriaus Stambulo ar kaip čia Lietuviškai. Kaip galvojate, kaip baigsis? ta prasme kas su kuo? Aš galvoju kad Dzenkas bus su Dzemre o Nedimas su Džeren. Arba Dzeren isprotes ir Dzenkas augins vaiką su Dzemre Netikiu kad Dzenkas bus su Dzeren, net jeigu ir vaiką turi kartu....
Kaip suprasti turi vaiką? Tai ji neprarado jo, juk prarado?
ar ziurejai paskutine serija? ar per lnk žiūri?
Per lnk
OMG supratau ji VĖL pastos nuo JO, biški nesąmonė...
Nespoilinsiu, negadinsiu. Biski ten kitaip bus. Bet irgi nesąmonė. Nepatiko toks linkis šitoj vietoj. Dar buvo viena vieta, susijusi su Sanise ar kaip ji ten, bet na serialas yra serialas
Nespoilinsiu, negadinsiu. Biski ten kitaip bus. Bet irgi nesąmonė. Nepatiko toks linkis šitoj vietoj. Dar buvo viena vieta, susijusi su Sanise ar kaip ji ten, bet na serialas yra serialas
Papostink, įdomu, gali geltonai kas nenori
Na neskaitykit kas nenorit
na paskutinėse serijose paaiškėjo kad ji to vaiko neprarado, jis gyvas 🙈
Anekdotai . Gerai, o kas taip sugalvojo, Senize? Tą vaikutį slėpti?
Ne ji, ten bus dar viena persona
Bet mane tai šis filmas jau nervina, įdomu tik kaip pasibaigs, o taip tai totali nesąmonė (porą serijų dar ištversiu ). Kaip daugelyje filmų prieš galą beprotis atsiranda
Visgi man prie širdies labiau romantiškos komedijos, lengvi pasižiūrėjimai
Pradejau ta ask laftan anlamaz. Šiandien antra serija žiūriu. Nu labai juokingas bet įdomus, visai gerai atsipalaidavimui
Papildyta:
Pradejau ta ask laftan anlamaz. Šiandien antra serija žiūriu. Nu labai juokingas bet įdomus, visai gerai atsipalaidavimui
[/quote]
Man aktoriai nelabai...
Nors man ir Ozge iš Medcezir nepatiko, bet po Keraz Mevsimi peržiūrėjau ir Dolunay