Įkraunama...
Įkraunama...

Turkiški serialai VI Tema

Visgi, o kuris stambulo aktorius nenorėjo filmuotis? Rašo, kad ryt pradės.
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2020 05 27, 20:44)
Tėvuks... Nelieka. Jau yra nuspręsta kokiu būtent būdu myriop išves jį iš serialo...

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Bet tai tu spoilintoja mad.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2020 05 27, 20:45)
Čiupt už vadžių, ir vėl iš pradžių biggrin.gif Didysis Pardon, bet aš pusę dienos vis negalėjau atsiminti ką Kenan'as man šioje nuotraukoje primena, ir pagaliau bingo! prisiminiau! į Hugh Jackman'ą!

Sorriux, su visa pagarba Turkams 😃bet iki Jackmano Kenanui tūkstančiai šviesmečių biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2020 05 27, 20:44)
QUOTE(Žalia Rūta @ 2020 05 27, 21:18)
Bet tai tu spoilintoja mad.gif
Tai kad skalambijama apie tai viešai kairėn ir dešinėn 🙃 Foto šiandien net buvo 😉 Aš taip gi ir rašiau vakar, kad nebus kur dėtis, teks sukurti 'legendą', nes kaip kitaip paaiškinti, kad aktoriaus nebeliko, dingo su visam... Tai čia ir taip akivaizdu, kad kitaip nebus, ne NSO gi pagrobė. V ž įprasta versija. Man kaip ir nelabai smūgis, man labiau rūpi kaip su tomis poromis pasibaigs ta ilga krlionė per kopas...🧐

Atsakyti
O aš duosiu gal jau trečia šansą Ask laftan anlamaz
Nes susižinau su aktoriais, gal dabar kitaip man jie žiūrėsis. Nes Hande čia man siaubingai nepatiko.
Atsakyti
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2020 05 27, 21:25)
Sorriux, su visa pagarba Turkams 😃bet iki Jackmano Kenanui tūkstančiai šviesmečių biggrin.gif
lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif drinks_cheers.gif
Aš ir ne vien turkais gyvenu, žiūriu, turiu ir ne turkų favoritų, vienas iš jų Hugh Jackman'as!
Atsakyti

Nes susižinau su aktoriais, gal dabar kitaip man jie žiūrėsis. Nes Hande čia man siaubingai nepatiko.

Man jis labai smagiai susižiūrėjo  :D​ Ir Hande tam vaidmeniui tiko, bet labiausiai tai aišku patiko Tuval, labai šarminga motera. Nu ir Burakas nešpietnas aktorius  :ax:

[attachment=267262:CyM4PGXW8AAur44.jpg]

Atsakyti
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2020 05 27, 23:25)
Beje, kai tuomet rašiau, tai galvojau, kad tik nepamiršti ir akurat, pamiršau rolleyes.gif V ž norėjau parašyti, kad koks fainas parašas bigsmile.gif Nostalgija taip ir padvelkė_ stilingoji Elif ir charizmatiškasis Omer'as, pažiūrėjus į parašą- mano sentimentai porelei, Italy wub.gif
QUOTE(Žalia Rūta @ 2020 05 27, 23:52)
Pažįstamas jausmas, yra buvę ir man taip rolleyes.gif

Prisimenu tą nerealų pozityvą ir tą mimikų ir ilgųjų blakstienų prrrrincą Muratą (Burak Deniz) bigsmile.gif Pamenu, kai iki 5 ryto žiūrėjau ir kvatojau nuo dūšios žiūrint tą "Ask laftan anlamaz"biggrin.gif
https://www.youtube....h?v=z9-rfAUjUR8

Man Hande Ercel, kaip aktorė, nei patinka nei nepatinka, neutralu. Šiame seriale man patiko jos vaidyba, tiko jai, šauniai vaidino. Dabar laukiu kaip poroje su Kerem Bursin pavyks sustyguoti, abiems. Turėtų pavykti, nes puikiai Kerem Bursin atsimenu iš "Gunesi Beklerken", tad su humoru ir žaismingumu pas jį viskas ok, o ypač turint omeny pasirodysiančio serialo turinį, tai kaip ir tuo labiau viskas turėtų būti ok, tik kad nulems viską, kaip ir visad, scenarijus ir kaprizingi turkų žiūrovai, reitingai, o konkurentų bus gi rolleyes.gif

Papildyta:
P.S. aš dar prisimenu tų pagalvių mūšio plunksnas, pūkus, ir purvo 'vonias' tas prie trobelės, užmuščiau jei man taip biggrin.gif
Atsakyti
wub.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2020 05 28, 14:01)
Uch, laukiu nesulaukiu abiejų 😍 Pasiilgau jau žydraakio! Dar ir žanras toks, mano 😎 Svarbu dabar scenarijus... Čiūrikus laikysiu, kad tik viskas būtų ok.
Pasiilgau_noriu įtempto ir veiksmo su ašk
Atsakyti
Kažin kada bus sekanti serija Ziauriaus Stambulo ar kaip čia Lietuviškai. Kaip galvojate, kaip baigsis? smile.gif ta prasme kas su kuo? Aš galvoju kad Dzenkas bus su Dzemre o Nedimas su Džeren. Arba Dzeren isprotes ir Dzenkas augins vaiką su Dzemre biggrin.gif Netikiu kad Dzenkas bus su Dzeren, net jeigu ir vaiką turi kartu....
Atsakyti