Įkraunama...
Įkraunama...

Turkiški serialai VI Tema

Kiek skaiciau, Sefirin Kizin jai grįžę į filmavimo aikštelę. Ir planuoja dar 2 serijas ši sezoną išleisti. Bet kiek čia tiesos nzn. Nors foto iš filmavimo aikštelės kaip ir yra.

:bigsmile:​ super 

Atsakyti
Oi negaliiuuuuuuuuu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Tiek prisijuokiau, kad apėmė nenumaldomas noras varyt pas Kuzią ir sužiūrėt jį visą iš naujo. Eline sağlık tskant, nerealiai wub.gif Seniai taip NEŽVENGIAU biggrin.gif Dievinu Kuziejų wub.gif

https://www.youtube....h?v=z3I7g8YT53Y

QUOTE(gerbeja123 @ 2020 05 26, 15:20)
O kodėl nevaidins?

Dėl povandeninių srovių. Kaip ir su Dere greičiausiai niekad nevaidins, nors irgi norėčiau tokios poros, ji ir jam tiktų ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milagra: 26 gegužės 2020 - 22:57
QUOTE(gerbeja123 @ 2020 05 26, 15:20)
Daviau šansą Ask-i Memnu.

Siužetas patinka, bet jau tas senovinis nufilmavimas ir apranga tai dėve dėve. Žiūrėsiu tik dėl Kivanc ir geros istorijos, nes prisiskaičiau forume ką aptarinėjot tai jau supratau, kad bus įdomu.

Na ir davėte šansą sau pamatyti porą, kuri tapo legenda ir niekas taip jų ir nenurungė per tiek metų. Nekalbu apie soc tinklų mažvaikių, kuriems tėveliai pamiršo internetą atjungti, dievukus biggrin.gif Tais laikais dar nebuvo nei twitterių, nei instagramų. Ta prasme twitteris gal ir buvo, bet naudojamas ne tam, kad dabar. Niekas nekūrė po 20 fake accountų ir netwittino kaip bepročiai, jie ir be to šlavė visus ir viską nuo kelio. Ir po šiai dienai žmonės neša gėles ir dega žvakes prie namo, kur vyko filmavimai.
Nei vienas serialas nesukėlė tokio rezonanso visuomenėje, nesusišlavė tiek prestižiškiausių apdovanojimų du metus iš eilės, tame tarpe už stilių. Jo filmavimas ir apranga ir tuo metu buvo netipinis ir išskirtinis, tai gali patikti arba ne, čia jau kitas klausimas.
Žodžiu, žiūrite turkų legendą tikra to žodžio prasme, net pavydu biggrin.gif

Atsakyti

Na ir davėte šansą sau pamatyti porą, kuri tapo legenda ir niekas taip jų ir nenurungė per tiek metų. Nekalbu apie soc tinklų mažvaikių, kuriems tėveliai pamiršo internetą atjungti, dievukus biggrin.gifTais laikais dar nebuvo nei twitterių, nei instagramų. Ta prasme twitteris gal ir buvo, bet naudojamas ne tam, kad dabar. Niekas nekūrė po 20 fake accountų ir netwittino kaip bepročiai, jie ir be to šlavė visus ir viską nuo kelio. Ir po šiai dienai žmonės neša gėles ir dega žvakes prie namo, kur vyko filmavimai.
Nei vienas serialas nesukėlė tokio rezonanso visuomenėje, nesusišlavė tiek prestižiškiausių apdovanojimų du metus iš eilės, tame tarpe už stilių. Jo filmavimas ir apranga ir tuo metu buvo netipinis ir išskirtinis, tai gali patikti arba ne, čia jau kitas klausimas.
Žodžiu, žiūrite turkų legendą tikra to žodžio prasme, net pavydu biggrin.gif

Na aš pamenu kaip mes lt rengėmės 2008, tai tikrai ne taip, kaip tame seriale, ten man mados iš kokių 2000, bet matyt Turkijoje viskas truputį kitaip.

Žodžiu, siužetas geras, bet aš labai apsidžiaugčiau, jei tą serialą perdarytų ir pritaikytų esamiems laikams, juk dabar tokios filmavimo, montavimo galimybės, o ir filmų kūrėjai sviesmečius patobulėje palyginus su tuo ką darė 2008. Galėtų net aktorius kai kuriuos tuos pačius palikti, Kivancą tai tikrai, tik va  Adnaną tai tikrai keisčiau į kietesnį dieduką, pvz Kenan ImirzaliogluBurak Hakki ar kažką panašaus tipažo, tuomet naujų spalvų įgautų serialas nes atsirastų nuojauta, kad gal Bihter ir dieduką myli. Tikiuosi nieko neįžeidžiau šituo pasisakymu, nes žinau, kad ištikimoms gerbėjoms viskas toje 2008 versijoje tobula, nieko nekeistų ir nesupopsintų. Gal pabaigus žiūrėt ir aš krisiu kryžium, kad viskas ten tobuliau nei tobula ir tegu net nebando niekada jo naujos versijos statyt. Bet dieduko vis tiek kito noriu ir taškas  :lol:

[attachment=267248:kenan-imirza-172926ZB.jpg]

[attachment=267249:625x325-burakhakki2948-2.jpg]

Atsakyti

[attachment=267250:kenan-imirza-172926ZB.jpg]

va šitas dar labiau tiktų

Tik neužmėtykit akmenimis  :ax:

Atsakyti
QUOTE(gerbeja123 @ 2020 05 27, 13:16)
<p>[attachment=267250:kenan-imirza-172926ZB.jpg]</p>
<p>va šitas dar labiau tiktų</p>
<p>Tik neužmėtykit akmenimis  ax.gif</p>

Nu Kenanas nors ir amžiuje, bet jis man dar tikrai su paraku ir jis nžn ar Kivo dėdei į vaidmenis tiktų. Ir jau būtų klausimas, kam ta Bihter išvis pas ta Behliulį bėga biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Nors Kenanas šiaip ne mano skonio turkas, bet pusė turkių jaunų jam tikrai atsiduotų nedraugavusios biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif kažin ir ar Bihter bebūtų norėjusi su kitu prasidėti biggrin.gif
Atsakyti

Nu Kenanas nors ir amžiuje, bet jis man dar tikrai su paraku ir jis nžn ar Kivo dėdei į vaidmenis tiktų. Ir jau būtų klausimas, kam ta Bihter išvis pas ta Behliulį bėga biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif
Nors Kenanas šiaip ne mano skonio turkas, bet pusė turkių jaunų jam tikrai atsiduotų nedraugavusios biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gifkažin ir ar Bihter bebūtų norėjusi su kitu prasidėti biggrin.gif

Geras, geras jis. Tai galėtų kaip nors sendinančiai pagrimuoti, kad būtų ne per daug gražus  :lol: Man tai jis net labai mano skonio. O tai, kad nebūtų aišku kodėl pas Behliuli bėgo tik dar geriau, daugiau intrigos  :lol:​ 

Atsakyti
QUOTE(gerbeja123 @ 2020 05 27, 12:16)

vartotojo įkelta nuotrauka
va šitas dar labiau tiktų Tik neužmėtykit akmenimis ax.gif
Be Adano, kaipo tokio aktoriaus, aš net neįsivaizduoju, niekaip. Jis toks labai taikliai tinkantis, taikliai parinktas patiklus diedukas, dėdė.
O Kenanas (kad ir koks fainas, kad ir kaip jį myli turkai), tai netiktų, ne tas tipažas, jis va man būtent iš tokių kur velnių priėdusių yra, tad liuosiai pats dar sūnėną, Bechliulį, aplink pirštą apvesti galėtų biggrin.gif pvz kokią mergičką iš po nosies jam nudžiauti biggrin.gif Man jis toks akyse kaip angelas, o už akių kaip velnias ax.gif Vargu ar pro tokį nuosavą vyrą praslystų Bichter meile degančios akys jo sūnėnui, Bechliuliui biggrin.gif Bet aš tikrai labai noriai pažiūrėčiau jei Kenanas ką nors tokio panašaus vaidintų, personažas jo toks būtų_ mylintį šėtoną vaidintų, kai nuo meilės užsidega rankos bigsmile.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2020 05 27, 14:20)
Bet aš tikrai labai noriai pažiūrėčiau jei Kenanas ką nors tokio panašaus vaidintų, personažas jo toks būtų_ mylintį šėtoną vaidintų, kai nuo meilės užsidega rankos bigsmile.gif ax.gif

O Jūs su Kenanu matėt Ezelį? Lietuviškai - Atpildą. Kiek pamenu, yra ten visokių karštesnių scenų.
Atsakyti
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2020 05 27, 15:03)
O Jūs su Kenanu matėt Ezelį? Lietuviškai - Atpildą. Kiek pamenu, yra ten visokių karštesnių scenų.
Esu žiūrėjusi. Yra tikrai į ką akis paganyti. Aš Kenan'ą tokį ir atsimenu, todėl ir rašiau apie jį taip ir ne kitaip. Kenan'as ir Cansu Dere man ten labai patiko poroje. Dere labai patiko. V ž abu. O kur dar žinomo kompozitoriaus Toygar Isikili muzika kurios serialuose jau ją su niekuo nesupainiosi, vizitė.

Atsakyti
QUOTE(gerbeja123 @ 2020 05 27, 12:16)
va šitas dar labiau tiktų

Čiupt už vadžių, ir vėl iš pradžių biggrin.gif Didysis Pardon, bet aš pusę dienos vis negalėjau atsiminti ką Kenan'as man šioje nuotraukoje primena, ir pagaliau bingo! prisiminiau! į Hugh Jackman'ą!

Atsakyti
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2020 05 27, 12:37)
Nu Kenanas nors ir amžiuje, bet jis man dar tikrai su paraku ir jis nžn ar Kivo dėdei į vaidmenis tiktų. Ir jau būtų klausimas, kam ta Bihter išvis pas ta Behliulį bėga biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif
Nors Kenanas šiaip ne mano skonio turkas, bet pusė turkių jaunų jam tikrai atsiduotų nedraugavusios biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif kažin ir ar Bihter bebūtų norėjusi su kitu prasidėti biggrin.gif

Nu 100 proc. tą patį pagalvojau. Verkia Kenanas dieduku pavadintas ir pusė Turkijos kartu biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Dėl stiliaus, aprangos tai aš būtent ir sakau, kad ji neatspindi to laikmečio (2008), jis ir tuo metu buvo išskirtinis/kitoks ir sukūrė trendą, visos turkės bėgo ir šlavė Bihter outfitus. Parduotuvių/butikų vitrinose buvo kabinami plakatai, kad apranga a la Bihter / dėvėjo Bihter Ziyagil ir tt. Serialas buvo kultinis visomis prasmėmis.
Papildyta:
Beje, po to tą serialą kūrė kas tik netingi, savas versijas, taip kad yra galimybė pasižiūrėti ir modernesnių versijų ir kitų aktorių, tik, deja, nei viena neprilygo ir niekada neprilygs originalui. Nes visa serialo "razinka" ir yra tai, ką Jūs išvardinote kaip minusus smile.gif Būtent aktoriai, stilius (kalbu ne tik apie aprangą) ir pateikimas. Nes pati istorija, atrodo, niekuom neypatinga, meilės trikampis ir tiek, jokių kriminalų, žmogžudysčių, keršto, smurto, kas labai mėgstama liaudyje. Būtent aktoriai, konkrečiai Kivanč ir Beren padarė tą istoriją tokia, kad po šiai dienai milijonai žmonių negali atitraukti nuo jų akių. Mačiau čia kažkada n+k'tąjį kartą Kanal D kartojo ir Twittery apdėjo naujus serikus biggrin.gif O praėjo daugiau nei 10 metų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milagra: 27 gegužės 2020 - 20:20