Kiek skaiciau, Sefirin Kizin jai grįžę į filmavimo aikštelę. Ir planuoja dar 2 serijas ši sezoną išleisti. Bet kiek čia tiesos nzn. Nors foto iš filmavimo aikštelės kaip ir yra.
super
Na ir davėte šansą sau pamatyti porą, kuri tapo legenda ir niekas taip jų ir nenurungė per tiek metų. Nekalbu apie soc tinklų mažvaikių, kuriems tėveliai pamiršo internetą atjungti, dievukus Tais laikais dar nebuvo nei twitterių, nei instagramų. Ta prasme twitteris gal ir buvo, bet naudojamas ne tam, kad dabar. Niekas nekūrė po 20 fake accountų ir netwittino kaip bepročiai, jie ir be to šlavė visus ir viską nuo kelio. Ir po šiai dienai žmonės neša gėles ir dega žvakes prie namo, kur vyko filmavimai.
Nei vienas serialas nesukėlė tokio rezonanso visuomenėje, nesusišlavė tiek prestižiškiausių apdovanojimų du metus iš eilės, tame tarpe už stilių. Jo filmavimas ir apranga ir tuo metu buvo netipinis ir išskirtinis, tai gali patikti arba ne, čia jau kitas klausimas.
Žodžiu, žiūrite turkų legendą tikra to žodžio prasme, net pavydu
Na aš pamenu kaip mes lt rengėmės 2008, tai tikrai ne taip, kaip tame seriale, ten man mados iš kokių 2000, bet matyt Turkijoje viskas truputį kitaip.
Žodžiu, siužetas geras, bet aš labai apsidžiaugčiau, jei tą serialą perdarytų ir pritaikytų esamiems laikams, juk dabar tokios filmavimo, montavimo galimybės, o ir filmų kūrėjai sviesmečius patobulėje palyginus su tuo ką darė 2008. Galėtų net aktorius kai kuriuos tuos pačius palikti, Kivancą tai tikrai, tik va Adnaną tai tikrai keisčiau į kietesnį dieduką, pvz Kenan Imirzalioglu, Burak Hakki ar kažką panašaus tipažo, tuomet naujų spalvų įgautų serialas nes atsirastų nuojauta, kad gal Bihter ir dieduką myli. Tikiuosi nieko neįžeidžiau šituo pasisakymu, nes žinau, kad ištikimoms gerbėjoms viskas toje 2008 versijoje tobula, nieko nekeistų ir nesupopsintų. Gal pabaigus žiūrėt ir aš krisiu kryžium, kad viskas ten tobuliau nei tobula ir tegu net nebando niekada jo naujos versijos statyt. Bet dieduko vis tiek kito noriu ir taškas
[attachment=267248:kenan-imirza-172926ZB.jpg]
[attachment=267249:625x325-burakhakki2948-2.jpg]
Nu Kenanas nors ir amžiuje, bet jis man dar tikrai su paraku ir jis nžn ar Kivo dėdei į vaidmenis tiktų. Ir jau būtų klausimas, kam ta Bihter išvis pas ta Behliulį bėga
Nors Kenanas šiaip ne mano skonio turkas, bet pusė turkių jaunų jam tikrai atsiduotų nedraugavusios kažin ir ar Bihter bebūtų norėjusi su kitu prasidėti
Geras, geras jis. Tai galėtų kaip nors sendinančiai pagrimuoti, kad būtų ne per daug gražus Man tai jis net labai mano skonio. O tai, kad nebūtų aišku kodėl pas Behliuli bėgo tik dar geriau, daugiau intrigos