QUOTE(gerbeja123 @ 2020 05 24, 17:58)
1. Jei
Erkenci Kus yra
Kiralik Ask kopija, tai net nepradėsiu žiūrėt, nes tik neseniai Erkenci kus damušiau, tai pasisotinus traleliūškėmis esu, noriu kažko rimtesnio.
2. Į tarpą persukdama šalutinių veikėjų scenas peržiūrėjau
Cesur ve Guzel ir viskas, aš jau
Kivanco fanė
Nu koks jis man gražus šitame seriale, ypač kai plaukus nusikirpo serialo viduryje, žiūrėjau ir atsižiūrėt negalėjau, o
Tuba nors man irgi graži, bet su juo į porą tikrai netiko, nu nebuvo tarp jų tos kibirkšties neikaip, o ir vizualiai jie man kažkaip nesižiūrėjo, ne tokio tipažo moters man prie jo norisi šalia ir vaidina Tuba man silpnai lyginant su Kivanc. nors ir jis šitame seriale nepersistengė, Kuzey Guney jo vaidyba belenkaip geresnė.
3. Kalbant apie tobulas poras ekrane, tai su mano menka patirtimi man dar niekas nepermušė
Birce Akalay ir
Ibrahim Celikkol, tokio derėjimo vizualiai, tokios aistros ir įtampos nemačiau daugiau nei tarp jokių kitų aktorių ir įtariu nebepamatysiu.
4. O kitos man labai gerai tikę poros būtų šios:
Demet Ozdemir ir Can Yaman (Erkenci kus)
Demet Ozdemir ir Ibrahim Celikkol (Dogdugun ev Kaderindir)
Akin Akinözü ir
Ebru Sahin (Hercai) Ebru man žiauriai moteriška ir graži, o Akin gražus kai plaukus į viršų sušukuoja, tarpusavyje jie man labai deraHande Erçel ir Burak Deniz
5. O
Kivanc labiausiai norėčiau pamatyti poroje su
Melisa Pamuk arba
Ebru Sahin, man rodos aš galėčiau tokių porų meile patikėti
1) Ir teisingai
neverta tuoj pat vėl panašaus žiūrėti, bo gali labai nepasiteisinti, jau geriau po intervalo, tadum matymo kampas bus kitoks
2) Pažįstamas jausmas, mano meilių meilė tas Kivancius
Man regis per jo serialus aš daugiausiai ašarų išliejus, nors ir nesu labai jautri, bet va įstengė sugraudinti...
Man ten Kivanc kaip koks prerijų kaubojus
A šitas apkirpimas?
Man pamenu jis tuo kirpimu kažkuo užnešė į vyresnį
Kurt Seyit Dar Kivanc
"Ezel" ten tokiu Ramizu buvo, neilgai jis ten...
Kaip jau seniai rašiusi esu, kad tai vienintelis aktorius kuris geba tokiu šviesmečio greičiu visaip kaip teleportuotis išvaizdžiai
Tuba man labiausiai patikusi yra "
Kara para ask" (stilinga, graži labai) ir
"Dakika"3) Pirma meilė nerūdija
Galiu tik patikinti, kad pas jus dar viskas priešaky
Svarbu žiūrėti, rasti perlų perliukų, o jų nemažai, ir neskubant mėgautis, mėgautis... nes išseks klodai, neliks ką žiūrėti, va tada teks ilgai nuobodžiai laukti, gyventi laukimu
4)
Ebru Şahin ir
Akın Akınözü darbo aplinkoje tandemas man tobulas, vienareikšmiškai visaip kaip ir viskuo; charizmatikai abu, energėtiškai labai atitinka viens kitą, ir ne tik kad filmavimo aikštelėje kaip partneriai, bet ir visur kitur, kaip kad čia parodyta.
https://www.youtube....h?v=O0pgbvZMWOMBeje, Reyan yra su Harunu vaidinus porą
5) Aš kažkaip Ebru, Kivanc, Pamuk nematau porose
Neatitinka kirvis koto tsakant, nedera jie man
Ebru su Kivancu man visiškai vizualiai netinka, o Pamuk, melancholikė tokia, labai jau santūri visad. Dar nežinia kaip su Serkanu jai seksis, man regis ji bus tokia pat. O gal ir nustebins
Na, pagyvensim pamatysim, ką čia spėliot labai
Tasai žmogus, kurį tu myli manyje, žinoma, yra už mane geresnis: aš ne toks. Tačiau tu mylėk, ir aš pasistengsiu būti geresnis už save.