Įkraunama...
Įkraunama...

Turkiški serialai VI Tema

QUOTE(gerbeja123 @ 2020 05 24, 23:39)
Bet su Ibo ji kažkuriam šaudo-gaudo filme vaidino, ane? Aš kur ne apie meilę tai nežiūriu lotuliukas.gif Nors kai labai Celikkolio pasiilgsiu gal ir pažiūrėsiu.
Aha, ten, ten ir su Bursinu, ir su Kuzejaus Cemre, ketvertukas jų. Man Ibo su Ozge poroje ten labiau patiko, nei Bursinas su Yagmur ax.gif

Papildyta:
vartotojo įkelta nuotrauka

Papildyta:
Ten ne tik šaudo gaudo, ten ir apie šeimas aplamai, apie pvz šeimą kaip pvz tėvo sūnaus santykius (Ibo ir jo tėvo), humoro yra, kolegiški darbiniai santykiai partnerių, kur persipina į aukštesnį levelį, į šeimyniškus taip sakant, bo Ozge yra Ibo partnerio (Bursino) sesuo biggrin.gif , taip kad drąsiai galima žiūrėti, juolab tik 12-ką serijų.
Atsakyti
QUOTE(gerbeja123 @ 2020 05 24, 17:58)
1. Jei Erkenci Kus yra Kiralik Ask kopija, tai net nepradėsiu žiūrėt, nes tik neseniai Erkenci kus damušiau, tai pasisotinus traleliūškėmis esu, noriu kažko rimtesnio.

2. Į tarpą persukdama šalutinių veikėjų scenas peržiūrėjau Cesur ve Guzel ir viskas, aš jau Kivanco fanė lotuliukas.gif lotuliukas.gif Nu koks jis man gražus šitame seriale, ypač kai plaukus nusikirpo serialo viduryje, žiūrėjau ir atsižiūrėt negalėjau, o Tuba nors man irgi graži, bet su juo į porą tikrai netiko, nu nebuvo tarp jų tos kibirkšties neikaip, o ir vizualiai jie man kažkaip nesižiūrėjo, ne tokio tipažo moters man prie jo norisi šalia ir vaidina Tuba man silpnai lyginant su Kivanc. nors ir jis šitame seriale nepersistengė, Kuzey Guney jo vaidyba belenkaip geresnė.

3. Kalbant apie tobulas poras ekrane, tai su mano menka patirtimi man dar niekas nepermušė Birce Akalay ir Ibrahim Celikkol, tokio derėjimo vizualiai, tokios aistros ir įtampos nemačiau daugiau nei tarp jokių kitų aktorių ir įtariu nebepamatysiu.

4. O kitos man labai gerai tikę poros būtų šios:
Demet Ozdemir ir Can Yaman (Erkenci kus)
Demet Ozdemir ir Ibrahim Celikkol (Dogdugun ev Kaderindir)
Akin Akinözü ir Ebru Sahin (Hercai) Ebru man žiauriai moteriška ir graži, o Akin gražus kai plaukus į viršų sušukuoja, tarpusavyje jie man labai deraHande Erçel ir Burak Deniz

5. O Kivanc labiausiai norėčiau pamatyti poroje su Melisa Pamuk arba Ebru Sahin, man rodos aš galėčiau tokių porų meile patikėti biggrin.gif
1) Ir teisingai irnesakyk.gif neverta tuoj pat vėl panašaus žiūrėti, bo gali labai nepasiteisinti, jau geriau po intervalo, tadum matymo kampas bus kitoks biggrin.gif

2) Pažįstamas jausmas, mano meilių meilė tas Kivancius wub.gif Man regis per jo serialus aš daugiausiai ašarų išliejus, nors ir nesu labai jautri, bet va įstengė sugraudinti...
Man ten Kivanc kaip koks prerijų kaubojus rolleyes.gif

A šitas apkirpimas? bigsmile.gif Man pamenu jis tuo kirpimu kažkuo užnešė į vyresnį Kurt Seyit biggrin.gif

Dar Kivanc "Ezel" ten tokiu Ramizu buvo, neilgai jis ten...
Kaip jau seniai rašiusi esu, kad tai vienintelis aktorius kuris geba tokiu šviesmečio greičiu visaip kaip teleportuotis išvaizdžiai ax.gif

Tuba man labiausiai patikusi yra "Kara para ask" (stilinga, graži labai) ir "Dakika"

3) Pirma meilė nerūdija biggrin.gif Galiu tik patikinti, kad pas jus dar viskas priešaky rolleyes.gif
Svarbu žiūrėti, rasti perlų perliukų, o jų nemažai, ir neskubant mėgautis, mėgautis... nes išseks klodai, neliks ką žiūrėti, va tada teks ilgai nuobodžiai laukti, gyventi laukimu mirksiukas.gif

4) Ebru Şahin ir Akın Akınözü darbo aplinkoje tandemas man tobulas, vienareikšmiškai visaip kaip ir viskuo; charizmatikai abu, energėtiškai labai atitinka viens kitą, ir ne tik kad filmavimo aikštelėje kaip partneriai, bet ir visur kitur, kaip kad čia parodyta.
https://www.youtube....h?v=O0pgbvZMWOM

Beje, Reyan yra su Harunu vaidinus porą ax.gif

5) Aš kažkaip Ebru, Kivanc, Pamuk nematau porose schmoll.gif Neatitinka kirvis koto tsakant, nedera jie man schmoll.gif Ebru su Kivancu man visiškai vizualiai netinka, o Pamuk, melancholikė tokia, labai jau santūri visad. Dar nežinia kaip su Serkanu jai seksis, man regis ji bus tokia pat. O gal ir nustebins biggrin.gif Na, pagyvensim pamatysim, ką čia spėliot labai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Visgi: 25 gegužės 2020 - 09:30
Mano norima pora wub.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 25 gegužės 2020 - 22:54
QUOTE(Žalia Rūta @ 2020 05 25, 22:53)
Mano norima pora  wub.gif

Nu čia jau kažkas arčiau realybės, visai sutikčiau į juos pažiūrėti ax.gif

Nors aš tai noriu jam arba Cansu Dere arba Burcu Biricik. Bet Ayca tikrai nebūtų blogas variantas.

Va kokia teisinga chebrytė susirinkus, jaučiuosi taip, lyg pati tuos apdovanojimus būčiau skyrus biggrin.gif
https://www.youtube....h?v=FfpWPo0EQnc

Dar neatsisakyčiau Burcin Terzioglu.

Bet šiaip jam tinka ir patinka labiau tamsiaplaukės, turinčios parako, chytros tokios, naglos, todėl pirmu numeriu aš tik už Dere.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milagra: 26 gegužės 2020 - 00:01

Nu čia jau kažkas arčiau realybės, visai sutikčiau į juos pažiūrėti

Nors aš tai noriu jam arba Cansu Dere arba Burcu Biricik. Bet Ayca tikrai nebūtų blogas variantas.

Va kokia teisinga chebrytė susirinkus, jaučiuosi taip, lyg pati tuos apdovanojimus būčiau skyrus

Bet šiaip jam tinka ir patinka labiau tamsiaplaukės, turinčios parako, chytros tokios, naglos, todėl pirmu numeriu aš tik už Dere.

Nezinau kodel, bet nesu as baisi myletoja Kivanco. Ziurejau, zinoma, nemazai su juo, aktorius labai geras, bet matyt ne mano tipo vyras ir vat nera tos begalines meiles  :hmm:  Kaip pavyzdiui Baris'ui  :B

O Cansu Dere myliu labai. Mano pirmas matytas turkiskas serialas buvo butent su ja  :wub:  Ji man laaabai grazi moteris, nors ir kiek saltoku bruozu. Ir su Kivo tikrai turetu gerai ziuretis, be to, ir pagal aktorinius sugebejimus jie puikiai tiktu.

Burcu kaip aktore irgi patinka, bet su Kivo nelabai ja issivaizduociau, bent jau vizualiniu aspektu  :ax:

Ir kazkaip neatsimenu jog buciau kada uzmaciusi, kad Barisas ir Elcin dainuoja  :blink: Is to klipuko nuejau toliau ir suzinojau  :D Bet labai grazi daina. Reikes gal vel filma paziureti kai noresis kazko paprasto ir jaukaus  :rolleyes: Kiralik Ask jau prasukau pries menesi... net nebezinau kelinta karta  :B

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mazuliux: 26 gegužės 2020 - 02:47
Kas per naujienos dėl Žiauraus Stambulo? Pas mane FB meta kažkokias arabų naujienas, google ne kažką išvertė biggrin.gif
Neteisingo Stambulo serialo komanda, pasiruošusi filmuoti po eid plius minties kushkan "Aga" nenori dalyvauti serialo filmavime, jei reikia, tarp kompanijos ir aktoriaus bus byla
lėčiau
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2020 05 26, 00:49)
Nu čia jau kažkas arčiau realybės, visai sutikčiau į juos pažiūrėti  ax.gif

Va kokia teisinga chebrytė susirinkus, jaučiuosi taip, lyg pati tuos apdovanojimus būčiau skyrus biggrin.gif

O kodėl Tau Dere atrodo chytra? Ji kaip tik tokia gana melancholiška ir gyvenime ramaus, uždaro būdo. Kaip tik man jį tokia ne Kivo skonio 😃
Atsakyti
QUOTE(mazuliux @ 2020 05 26, 02:41)
Nezinau kodel, bet nesu as baisi myletoja Kivanco. Ziurejau, zinoma, nemazai su juo, aktorius labai geras, bet matyt ne mano tipo vyras ir vat nera tos begalines meiles  hmm.gif  Kaip pavyzdiui Baris'ui  cool.gif

O Cansu Dere myliu labai. Mano pirmas matytas turkiskas serialas buvo butent su ja  wub.gif  Ji man laaabai grazi moteris, nors ir kiek saltoku bruozu. Ir su Kivo tikrai turetu gerai ziuretis, be to, ir pagal aktorinius sugebejimus jie puikiai tiktu.

Burcu kaip aktore irgi patinka, bet su Kivo nelabai ja issivaizduociau, bent jau vizualiniu aspektu  ax.gif

Ir kazkaip neatsimenu jog buciau kada uzmaciusi, kad Barisas ir Elcin dainuoja  blink.gif Is to klipuko nuejau toliau ir suzinojau  biggrin.gif Bet labai grazi daina. Reikes gal vel filma paziureti kai noresis kazko paprasto ir jaukaus  rolleyes.gif Kiralik Ask jau prasukau pries menesi... net nebezinau kelinta karta  cool.gif

Tai aišku, kad skonio reikalas čia, nebūtina visų mylėti. Man analogiškas jausmas su Akyureku, gerbiu kaip aktorių, bet va labai ne mano tipažas, tai baisiai ir nemyliu biggrin.gif O Barikas gal ir ne toks jau super duper mega profas, bet nu tai kaip jo nemylėt? lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Taip taip, Dere visomis prasmėmis jam būtų super. Su Burcu gali būti taip kaip su Elcin Sangu, nėra to tokio kontrasto, nežinau kaip pavadint tai, ką turiu omenyje. Nors Burcu už Elcin man efektingesnė kaip moteris, jos charizma Kivo galėtų atsverti. Manau, nenublanktų prieš jį.

Dainavo dainavo ir labai gražiai dainavo, matyt pagavo įkvėpimas po Kiralik ask veda party lotuliukas.gif

QUOTE(Raimusiuxxx @ 2020 05 26, 08:17)
O kodėl Tau Dere atrodo chytra? Ji kaip tik tokia gana melancholiška ir gyvenime ramaus, uždaro būdo. Kaip tik man jį tokia ne Kivo skonio 😃

Ekrane ji man chytra, tokia neeilinė, su razinka biggrin.gif Būtent tokia, kokios Kivo ir reikia. O kad gyvenime uždaro būdo, tai irgi nereiškia, kad nechytra ax.gif Kivo irgi uždaro būdo, bet velnių priėdęs kaip turi būt rolleyes.gif Plius jos išvaizda jam idealiai tinka, gryn jo tipažas. Nepatingėčiau, tai atnesčiau visas jo pasijas, tai 100 proc. Suchimičintų jie - ugnys eitų lotuliukas.gif Žodžiu, vis dar laukiu šitos poros, nu tu žinai kaip seniai jau laukiu biggrin.gif Gal imsiu ir sulauksiu biggrin.gif

Dar Ibo su Beren laukiu, bet šitie tai tikrai kartu nevaidins, galiu pamiršt... O tokia nereali pora būtų wub.gif
Atsakyti

Dar Ibo su Beren laukiu, bet šitie tai tikrai kartu nevaidins, galiu pamiršt... O tokia nereali pora būtų wub.gif

O kodėl nevaidins?

Kivanc su Cansu Dere labai gerai vizualiai žiūrisi. 

Bet tai kaip sunku išsirinkti ką žiūrėt kai pabaigiu žiūrėt patikusį serialą, o ir gerai čia kažkurį paprotinot, kad reikia neskubėt taip nes peržiūrėsiu viską ir neliks ką žiūrėt tik senus brūžinti arba naujų laukt.  :oh: 

Daviau šansą Ask-i Memnu. Siužetas patinka, bet jau tas senovinis nufilmavimas ir apranga tai dėve dėve. Žiūrėsiu tik dėl Kivanc ir geros istorijos, nes prisiskaičiau forume ką aptarinėjot tai jau supratau, kad bus įdomu.

Bet šalia ieškojau kokio naujo, kad akys atsigautų ir radau Sefirin Kizi  :bigsmile: 5 serijas peržiūrėjau ir užsikabinau. 

Stipriausia tai muzika šitame seriale, labai graži pagrindinė melodija: https://www.youtube....h?v=avqU35PjvoU be dainavimo: https://www.youtube....h?v=Mdno07XF4_g

Engin Akyürek toks jau amžiuje vyriokas, bet gerai atrodo, nors jo partneris Uraz Kaygilaroglu gal net labiau patinka iš išvaizdos, o ir personažas jo labai teigiamas. Pirmą kartą man norisi kad pagrindinė herojė įsimylėtų ne pagrindinį herojų, nu bet aišku, kad taip nebus.

Neslihan Atagül vis dar labai negraži, bet atrodo truputį geriau nei Kara Sevda. Tik galėtų nustoti jai taip lavoniškai šviesiai tą veidą krempudra tepliot ir bent pabandytų antakius nupiešti ir paakius užpudruot. Poroje su Engin ji žiūrisi geriau nei su Burak Özçivit o ir vaidina kiek geriau nei Kara Sevda.

Radau info kad lyg žada antrą sezoną daryt tai pakėlė nuotaiką.

Bet jau po šito serialo tai aš galutinai įsitikinau kad man labiausiai patinka tie, kuriuose draskosi, rėkia, grasinasi ir psychuoja  :lol:  :lol:  :lol: Siyah Bejaz Ask patiko, Hercai jau gal kartais būdavo ir per daug, bet patiko, šitame irgi yra yra. Engin'o herojus toks psychavotas ir silpnų nervų, tai manau bus dar vaizdų. Nepatinka man ramūs vyrai kaip pavyzdžiui Kerimas iš Hayat Sarkisi, man turi lakstyt, rėkt ir grasint, muštis, trankytis, va tada yra į ką žiūrėt  :lol: Eh....greičiau Hercai vėl pradėtų filmuot, jau atrodė pavargau nuo jo, bet va pasiilgau to švaistymosi šautuvais.

Atsakyti

A šitas apkirpimas? bigsmile.gifMan pamenu jis tuo kirpimu kažkuo užnešė į vyresnį Kurt Seyit biggrin.gif

d86df83d4c69.png

3) Pirma meilė nerūdija biggrin.gifGaliu tik patikinti, kad pas jus dar viskas priešaky rolleyes.gif
Svarbu žiūrėti, rasti perlų perliukų, o jų nemažai, ir neskubant mėgautis, mėgautis... nes išseks klodai, neliks ką žiūrėti, va tada teks ilgai nuobodžiai laukti, gyventi laukimu mirksiukas.gif

Šitas, šitas apkirpimas  :wub:  :wub:  Nu tooobulai gražus. Nurungė Kivancas Can Yaman mano akyse. Gal kada ir Ibo iš pirmos vietos išstums. Bus matyt. O kol kas  :lol:

[attachment=267230:siyahbeyazask-5-1.jpg]

Gera pastaba dėl neskubėjimo. Man jau reikia pristabdyt, nes per greitai išsemsiu turkiškų serialų aruodus. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gerbeja123: 26 gegužės 2020 - 15:37
QUOTE(Žalia Rūta @ 2020 05 26, 08:14)
Kas per naujienos dėl Žiauraus Stambulo? Pas mane FB meta kažkokias arabų naujienas, google ne kažką išvertė biggrin.gif
Neteisingo Stambulo serialo komanda, pasiruošusi filmuoti po eid plius minties kushkan "Aga" nenori dalyvauti serialo filmavime, jei reikia, tarp kompanijos ir aktoriaus bus byla
Viskas teisingai. Yra tame racijos. Prieš porą savaičių jau rašė, kad Agjachas nenori, turi pagrindą nenorėti, atsisakyti, dėl esamos grėsmės, ir visai gali būti, kad abi šalys kreipsis į teismą.
Pf, sugalvotų jo atžvilgiu ką nors, kokią 'legendą', ir viskas, kas jau ten iš esmės per tą 1 ar 3 serijas labai pasikeistų rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(gerbeja123 @ 2020 05 26, 16:20)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Milagra" data-cid="72663624" data-time="1590476235"><div><p>
Dar Ibo su Beren laukiu, bet šitie tai tikrai kartu nevaidins, galiu pamiršt... O tokia nereali pora būtų vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p> O kodėl nevaidins?</p><p></p><p>Kivanc su <span>Cansu Dere labai gerai vizualiai žiūrisi. </span></p><p><span></span>
</p><p><span>Bet tai kaip sunku išsirinkti ką žiūrėt kai pabaigiu žiūrėt patikusį serialą, o ir gerai čia kažkurį paprotinot, kad reikia neskubėt taip nes peržiūrėsiu viską ir neliks ką žiūrėt tik senus brūžinti arba naujų laukt.  doh.gif</span><span> </span>
</p><p><span></span>
</p><p><span>Daviau šansą <strong>Ask-i Memnu. </strong>Siužetas patinka, bet jau tas senovinis nufilmavimas ir apranga tai dėve dėve. Žiūrėsiu tik dėl Kivanc ir geros istorijos, nes prisiskaičiau forume ką aptarinėjot tai jau supratau, kad bus įdomu.</span>
</p><p><span></span>
</p><p><span>Bet šalia ieškojau kokio naujo, kad akys atsigautų ir radau <strong>Sefirin Kizi  bigsmile.gif</strong></span><strong> 5</strong><span> serijas peržiūrėjau ir užsikabinau. </span></p><p><span>Stipriausia tai muzika šitame seriale, labai graži pagrindinė melodija: </span><a data-ipb='nomediaparse' href='https://www.youtube.com/watch?v=avqU35PjvoU'>https://www.youtube.com/watch?v=avqU35PjvoU</a> be dainavimo: <a data-ipb='nomediaparse' href='https://www.youtube.com/watch?v=Mdno07XF4_g'>https://www.youtube.com/watch?v=Mdno07XF4_g</a></p><p><a data-ipb='nomediaparse' href='https://www.imdb.com/name/nm1778096/?ref_=tt_cl_t1'>Engin Akyürek</a> toks jau amžiuje vyriokas, bet gerai atrodo, nors jo partneris <a data-ipb='nomediaparse' href='https://www.imdb.com/name/nm5663163/?ref_=tt_cl_t3'>Uraz Kaygilaroglu</a> gal net labiau patinka iš išvaizdos, o ir personažas jo labai teigiamas. Pirmą kartą man norisi kad pagrindinė herojė įsimylėtų ne pagrindinį herojų, nu bet aišku, kad taip nebus.</p><p><a data-ipb='nomediaparse' href='https://www.imdb.com/name/nm3744351/?ref_=tt_cl_t2'>Neslihan Atagül</a> vis dar labai negraži, bet atrodo truputį geriau nei Kara Sevda. Tik galėtų nustoti jai taip lavoniškai šviesiai tą veidą krempudra tepliot ir bent pabandytų antakius nupiešti ir paakius užpudruot. Poroje su Engin ji žiūrisi geriau nei su <a data-ipb='nomediaparse' href='https://www.imdb.com/name/nm2704629/?ref_=tt_cl_t1'>Burak Özçivit</a> o ir vaidina kiek geriau nei Kara Sevda.</p><p>Radau info kad lyg žada antrą sezoną daryt tai pakėlė nuotaiką.</p><p></p><p>Bet jau po šito serialo tai aš galutinai įsitikinau kad man labiausiai patinka tie, kuriuose draskosi, rėkia, grasinasi ir psychuoja  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Siyah Bejaz Ask patiko, Hercai jau gal kartais būdavo ir per daug, bet patiko, šitame irgi yra yra. Engin'o herojus toks psychavotas ir silpnų nervų, tai manau bus dar vaizdų. Nepatinka man ramūs vyrai kaip pavyzdžiui Kerimas iš <a data-ipb='nomediaparse' href='https://www.imdb.com/title/tt5302120/?ref_=wl_li_tt'>Hayat Sarkisi</a>, man turi lakstyt, rėkt ir grasint, muštis, trankytis, va tada yra į ką žiūrėt  lotuliukas.gif Eh....greičiau Hercai vėl pradėtų filmuot, jau atrodė pavargau nuo jo, bet va pasiilgau to švaistymosi šautuvais.</p><p></p><p></p>

Kiek skaiciau, Sefirin Kizin jai grįžę į filmavimo aikštelę. Ir planuoja dar 2 serijas ši sezoną išleisti. Bet kiek čia tiesos nzn. Nors foto iš filmavimo aikštelės kaip ir yra.
Atsakyti