Tai aš tikiuosi, kad jie iki rudens pafilmuos, aš pasitaupysiu ir rudenį turėsiu ką žiūrėt. Manau vasarą tikrai filmavimus atnaujins, nes pinigų tai reikia.
Jei Erkenci Kus yra Kiralik Ask kopija, tai net nepradėsiu žiūrėt, nes tik neseniai Erkenci kus damušiau, tai pasisotinus traleliūškėmis esu, noriu kažko rimtesnio.
Dėl Burcu Biricik pritariu, ji tam vaidmeniui idealiai tiko, dabar pagalvojus neįsivaizduoju jokios kitos aktorės tame vaidmenyje, bet man ji labai netiko į porą su Birkan Sokollu, nu nebuvo man tarp jų chemijos ir taškas, jis toks gražuolis, šypsena iš vis kerinti ir tais retais atvejais kai kurioje serijoje jis pagaliau nusišypsodavo, tai ir aš nevalingai pradėdavau šypsotis, o ji tokia padraiska banditka ir čia ne tas atvejis, kai priešingybės traukia, jie man per daug skirtingi. tai Hayat Sarkiti pusę esu peržiūrėjus, daėjau iki vietos kur man nepatiko siužeto posūkis, tai pasidėjau atsargai ir žinau, kad tikrai kažkada šią vasarą aš jį pabaigsiu.
Į tarpą persukdama šalutinių veikėjų scenas peržiūrėjau Cesur ve Guzel ir viskas, aš jau Kivanco fanė Nu koks jis man gražus šitame seriale, ypač kai plaukus nusikirpo serialo viduryje, žiūrėjau ir atsižiūrėt negalėjau, o Tuba nors man irgi graži, bet su juo į porą tikrai netiko, nu nebuvo tarp jų tos kibirkšties neikaip, o ir vizualiai jie man kažkaip nesižiūrėjo, ne tokio tipažo moters man prie jo norisi šalia ir vaidina Tuba man silpnai lyginant su Kivanc. nors ir jis šitame seriale nepersistengė, Kuzey Guney jo vaidyba belenkaip geresnė.
Kalbant apie tobulas poras ekrane, tai su mano menka patirtimi man dar niekas nepermušė Birce Akalay ir Ibrahim Celikkol, tokio derėjimo vizualiai, tokios aistros ir įtampos nemačiau daugiau nei tarp jokių kitų aktorių ir įtariu nebepamatysiu. Birce Akalay man turbūt stipriausiai vaidinanti aktorė iš tų kurias mačiau ir kaip pagalvoju kad kokiai Tubai būtų davę jos Asli vaidmenį Siyah Beyaz Ask, tai būtų visai neišvežus ir neperteikus tų emocijų, kurias Birce perteikė TO-BU-LAI. Būčiau vyras tai įsimylėčiau Birce Gaila tik kad jau amžius jos toks, kad jau jai tik tetutes duos vaidinti, o nebe nuotakas. Va ir paskutiniame jos seriale ją su 50mečiu profesoriumi suporavo. Įdomu vyrams aktoriams iki kokio amžiaus dar jaunikius leidžia vaidinti ir ar Kivancui dar teks bent viename drama/romance seriale jaunikiu pabūt, ar jau tik crime/drama banditus arba mentus vaidins. Tikiuosi vyrų aktorių galiojimo laikas pas turkus ilgesnis.
O kitos man labai gerai tikę poros būtų šios:
Demet Ozdemir ir Can Yaman (Erkenci kus)
Demet Ozdemir ir Ibrahim Celikkol (Dogdugun ev Kaderindir)
Akin Akinözü ir Ebru Sahin (Hercai) Ebru man žiauriai moteriška ir graži, o Akin gražus kai plaukus į viršų sušukuoja, tarpusavyje jie man labai dera
Hande Erçel ir Burak Deniz
O Kivanc labiausiai norėčiau pamatyti poroje su Melisa Pamuk arba Ebru Sahin, man rodos aš galėčiau tokių porų meile patikėti
Tai dabar ieškau ką toliau žiūrėti ir radau youtube rusiškai įgarsintą Kurt seyit ve Sura. Ar rekomenduojat žiūrėt? Prasukau truputį tai toks tragiškas ir liūdnas atrodo ir duočiau ranką nukirsti kad su nelaiminga pabaiga. Tai dėl pabaigos vis tik nepasakokit, bet šiaip kas matė ar rekomenduojat pasakykit.