QUOTE(Visgi @ 2017 01 22, 18:25)
Pažiūrėjau Bu Şehir Arkandan Gelecek fragmentą 4 serijos,
va čia tai posūkis visu 180° kampu, va čia tai reikalai, vai vai vai...
Labai laukiu šitos serijos, be galo įdomu kaip Ali atrems kontrargumentus.
4.Bölüm 2.Fragmanı
4.Bölüm 2.Fragmanı
Ohoho kokie vaizdai !!! dar tik serialo pradžia, o pasikeitimu kiek, aišku tai aktas, bet vistiek uch laukiu pamatyti
Žiuriu Fatmagul, man jau gaila to vargšo advokato Muniro, vis kokia beda, tai turi srebti jis, jei ne tie vaikinai, tai asmeniniam gyvenime bedos o muzika ir spalvos labai primena Ask I Memnu
QUOTE(Visgi @ 2017 01 22, 17:25)
Oho, na ir trukmės, metais net! Mano susižavėjimas Kıvanç'u truko vos 5 mėnesius
Tikriausiai aš esu pati trumpiausia rekordininkė iš čia esančių
4.Bölüm 2.Fragmanı
Tikriausiai aš esu pati trumpiausia rekordininkė iš čia esančių
4.Bölüm 2.Fragmanı
Na, patinka man šis serialas, velnias! Nors ir labai nedžiugina pirmoji foto, bet kaip smagu, kad jau antrasis Bursino bučinys per 4 serijas. Juk taip įprasta laukti minimum 20 serijų, kol kažkas iš pagrindinių herojų pasibučiuoja. O čia, bac, jau pirmoje serijoje tokį skanų bučinį Ali su Derin parodė".
Sugundėt mane su tom Cesur vestuvėm, pažiūrėjau Fragmani, vestuvės įvyko
QUOTE(Lux @ 2017 01 24, 17:54)
Sugundėt mane su tom Cesur vestuvėm, pažiūrėjau Fragmani, vestuvės įvyko
Ta proga ir seksas lyg ivyko
____
Kankinuos su Ask i memnu. As tai i viena serija sudeciau visa siuzeta, kaip ten niekas nevyksta. Ir pabaiga kaip ir numanau..
Ir ne tokia man meile patinka.. Mol kol dede nevede, todel nemate. Kazkoks kaprizas gavosi jam. O ir jos veiksmuose logikos nerasta. Kerstas mamai, bet gavosi, kad dabar visa gimine dedule islaiko, mamyte dar labiau pasonej tapo. Nei dirbt nereikia, nieko. Na, visai ne Kuzey meile Va ten tai meile
Bet gi negaliu neziureti, grazus kaip zebenkstis jis man
Žalia Rūta, o tai Ask i Memnu meilės scenos jums nieko ypatingo? Nei vienam filme tokių nesu mačius... O logikos meilėj ieškoti nereikia, ji akla
Žalia ruta- pakerėjo Kivans tave žiūriu konkrečiai😀 aš ir seilejuos į jį žiūrėdama, uch gerai būtų tokį pašonėje turėt😀 bet ask į menų man jis mažiausiai patrauklus iš visų jo vaidmenų, į galą tik serialo atgaus savo formas. Šiaip serialas šis patiko, aišku meilė jame savotiška, bet taip įdomiau.
Dabar žiūriu per LNK nakties karalienė, primena askimemnu, o ir šiaip man visai nieko toks. Pirmą serija biski meksikiečių stiliaus tik. Bet šiaip veiksmas greit vyksta, kol kas netempia.
Fatmagiulej Mukades tai nereali, reiktų kada pakartotinai ši serialą.
Dabar žiūriu per LNK nakties karalienė, primena askimemnu, o ir šiaip man visai nieko toks. Pirmą serija biski meksikiečių stiliaus tik. Bet šiaip veiksmas greit vyksta, kol kas netempia.
Fatmagiulej Mukades tai nereali, reiktų kada pakartotinai ši serialą.
QUOTE(jaukuciukas @ 2017 01 25, 09:57)
[....] bet ask į menų man jis mažiausiai patrauklus iš visų jo vaidmenų [....]
Esu tokios pat nuomonės, nes man taip pat
Behliulis- liūlis😁
Ai gal žinot o tas nakties karalienė ar daug serijų turi?
Ai gal žinot o tas nakties karalienė ar daug serijų turi?
Turkisku berods 15 ar 13, bet lietuviai karpo serijas. Tai padarys turbut koki 30.
Kivanc, mano manymu, linkes i pilnejima. Nes tikrai labai skiriasi jis butent del svorio. Atsiranda pagurgliukas (barzda maskuoja), pilvukas. Vat AIM ir yra jis ten putlutis, toks tikras meskiukas. Na, bet veido bruozai man jo vis tiek patys paciausi (na patinka man tokie vyrai , nemegstu jokiu kampuotu ir tamsiu).
Ir dabar Cesur irgi kazkiek pasitaises, tai gerai matesi saunoj Bet dzin, vis tiek graziausias
O del tos meiles, tai kaip ir rasiau, - turtingo (kaip bebutu) berniuko uzgaida. Kol buvo laisva, gi jam jos nereikejo. Ir lopelis, kad su ja nepabego is pradziu. Nes man dar didesne nuodeme dedules namuose pasislepus isdykauti. Turejo susikraut manatkes ir isvaziuoti su savo suzadetine.. Jei jau nori buti garbingas dedules atzvilgiu. Vat todel ir man tai nera epic love. Aisku, idomu ziureti, siurpuliukai eina.. bet..
I uzdraustos meiles tema, tai man du istrige filmai
Nors reitingai ne superiniai, bet man labai patiko ir tai vienas is keliu filmu, kuri ziurejau kelis kartus.
http://www.imdb.com/...=nm_flmg_act_27
sito idotiska pabaiga (ne liudna, o tiesiog idiotiska), bet pats filmas idomus.
http://www.imdb.com/...=nm_flmg_act_43
Ir dabar Cesur irgi kazkiek pasitaises, tai gerai matesi saunoj Bet dzin, vis tiek graziausias
O del tos meiles, tai kaip ir rasiau, - turtingo (kaip bebutu) berniuko uzgaida. Kol buvo laisva, gi jam jos nereikejo. Ir lopelis, kad su ja nepabego is pradziu. Nes man dar didesne nuodeme dedules namuose pasislepus isdykauti. Turejo susikraut manatkes ir isvaziuoti su savo suzadetine.. Jei jau nori buti garbingas dedules atzvilgiu. Vat todel ir man tai nera epic love. Aisku, idomu ziureti, siurpuliukai eina.. bet..
I uzdraustos meiles tema, tai man du istrige filmai
Nors reitingai ne superiniai, bet man labai patiko ir tai vienas is keliu filmu, kuri ziurejau kelis kartus.
http://www.imdb.com/...=nm_flmg_act_27
sito idotiska pabaiga (ne liudna, o tiesiog idiotiska), bet pats filmas idomus.
http://www.imdb.com/...=nm_flmg_act_43
Aš šiaip nemėgstu tešlinių, bet man jo Behlulis buvo wow
Bet ir buvo jis ten visoks. Pabaigoj man kaip tik nepatiko. Mane veža, kad tai yra žmogus, visiškai nebijantis keisti savo įvaizdžio, net ir kardinaliai. Jis niekada nėra toks pats net ir tam pačiam projekte, nekalbant apie skirtingus.
Štai Behliulis
O man jis pats pačių pačiausias yra toks
Na, ir visos be išimties MAVI reklamos yra kažkas tokio! Džiaugiuosi, kad jis pas juos sugrįžo.
Ačiū už dėmesį
Bet ir buvo jis ten visoks. Pabaigoj man kaip tik nepatiko. Mane veža, kad tai yra žmogus, visiškai nebijantis keisti savo įvaizdžio, net ir kardinaliai. Jis niekada nėra toks pats net ir tam pačiam projekte, nekalbant apie skirtingus.
Štai Behliulis
O man jis pats pačių pačiausias yra toks
Na, ir visos be išimties MAVI reklamos yra kažkas tokio! Džiaugiuosi, kad jis pas juos sugrįžo.
Ačiū už dėmesį