QUOTE(gerbeja123 @ 2020 05 20, 17:37)
Laubiausiai laukiu Dogdugun ev Kaderindir, nes po Siyah Beyaz Ask Ibrahimas mano didžiausia meilė, o ir scenarijus geras. Šiandien kažkur viena akim skaičiau, kad 12 serija bus birželį ir bus paskutinė šitame sezone, o antras sezonas bus rudenį, tai duok die taip ir būtų, nes ruduo manau nusimato karantine, tai bent turėsiu ką žiūrėti ir ko laukti.
Kuzey Guney atidėjau į šalį, per mažai man ten meilės ir ilgai iki jos laukti.
Į tarpą damušiau Erkenci Kus, paskutines serijas kur jau po metų rodė ištisai persukinėjau, nes nu jau taip nuobodu buvo, o pabaiga iš vis banaliai sukalta, išsikvėpė anksčiau laiko.
Patinka scenarijus, nepatinka pagrindinė aktorė, nu man ji taip netinka į porą Birkanui, o ir jos herojė nepatinka, tokia nei nerverta meilės ji man atrodo, kažkokia ožka intrigantė be jokių gilesnių jausmų iš serijos myliu nes myliu, kažkoks vaikiškas užsispyrimas. Nu bet pati istorija įdomiai klostosi tai tikrai pabaigsiu. Ačiū, kas jį parekomendavot. Žvalgausi ką toliau po Hayat Sarkisi reiks žiūrėti, permečiau pirmą seriją Cesur Ve Guzel, tai taip so so, nu bet reiks bandyt, gal užkabins.
Na, jei jau Jūs būsit karantine, tai ir turkai taip pat. Aktoriai ne savižudžiai, taip pat turi šeimas, nesifilmuos tikrai rizikuodami savo sveikata. Taip kad tokiu atveju teks brūžinti senus arba užsiimti kokia nors produktyvesne veikla, pvz atsilenkimus daryt
Man asmeniškai ten meilės daugiau nei bet kur kitur, bet jei nelimpa, tai ir nelimpa. Nesikankinčiau. Čia normalu, ne visiems tas pats patinka. Pvz aš Hercai nu nė už ką negalėčiau žiūrėti, net jei man ir mokėtų už tai
Nei scenarijus, nei pateikimas, nei veiksmo vieta, nei aktoriai visiškai ne mano. Ypač ta pagrindinė erzinanti. O ir jis ne mano skonio.
Tai dabar, sakau, pažiūrėkit Kiralik Ask, tada suprasit nuo ko buvo nucopy-paste'intas Erkenci kus, protarpiais net nesivarginant bent kažkiek minimaliai pakeisti dialogus. Įdomu, ta scenaristė ir toliau "dirbs" tuo pačiu principu?
Prašom prašom, svarbu, kad buvo užsiėmimas kuriam laikui. Herojė tai ten velnio nešta ir pamesta, man irgi ją norėjosi nudaužti nuo ekrano ne vieną kartą
Bet tuom ir įdomi, absoliučiai nestandartinė. Tiek herojė, tiek pati istorija. Ir nemanau, kad kiekvienai aktorei būtų pavykę taip puikiai perteikti Hulya emocijas. Aš tai atradau Burcu Biricik tame seriale ir dabar laukiu kiekvieno projekto su ja.
Cesur ve Guzel man nepatiko, nekabino visiškai, tai ir nesikankinau. Buvo pirmas serialas su Kivo, kurio nežiūrėjau. Kad ir kokia liaupsinama yra Tuba, nepatinka man jinai, su Kivo netinka, iki jo nedatraukia ir kaip pora man jie neįdomūs. O ir scenarijus, kiek skaičiau, ten gerokai šlubavo. Bet vėlgi, čia tik nuomonė, viena iš daugelio. Gal Jums tai bus pats pačiausias serialas.
Lygiai taip pat su Kivo nesižiūrėjo ir Elcin Sangu, nors dievinau ją Kiralik ask, su Barisu aš juos ir "apženyti" galėčiau kaip jie tinka vienas kitam, o su Kivo visiškai nekas... O ir aktorinis meistriškumas labai jau skyrėsi...
Mačiau Twittery, kad Tolga Saritas su Ayca Aysin Turan lyg vaidins. Jei tai tiesa, tai nieko geriau negalėčiau įsivaizduoti. Tik gaila, kad žanras ne mano, tai greičiausiai nežiūrėsiu.
Dar labai vizualiai tinkanti pora, mano akimis, yra Kerem Bursin su Hande Ercel.
Beje, prakalbus apie Bursin, prisiminiau ir Serenay. Nu kaip nuvažiavo stogas moteriškei, vaje vaje