Įkraunama...
Įkraunama...

Turkiški serialai VI Tema

QUOTE(Raimusiuxxx @ 2020 05 13, 20:35)
O šimtas metų. Dar forumas, matau, nemires.  biggrin.gif tik mano meile turkams kažin ar beprisikels biggrin.gif
Bet va, FB užmačiau, kad šiandien tv8 pradeda rodyti serialą Anne. Tai, kas megstat tokį žanrą, siulau pažiūrėti. Man labai patiko. Jautrus, liūdnas, ne banalus. Subalansuotas Toms, kurioms patinka paverkti. Kas mėgsta dramas, santykiu peripetijas tarp vaikų ir suaugusių. Pagrindinė tema- mama. Seriale keli skirtingi motinų paveikslai, kurie atsiskleidžia per santykį su mažąja Melek. Filmas gana žiaurus: smurtas prieš vaiką, moterį, skurdas ir pan. Visiškai nėra vyro ir moters meilės linijos. Tad, kas laukia romantikos ir tirli pirli, tiems neverta žiūrėti.
Didžiausi ablodismentai aktoriams. Ypač blogieciems. Reta slykstumo tipažai. Šiaip Jansu Dere visai ne mano tipo aktorė. Ji man ledine. Bet čia ji man tiko, patiko. Labai jai lipo tas intravertiskas poersonazas. Bet aišku, Melek vaidinanti mergaitė verta visų liaupsių. Genialus vaikas.

Beje, permeciau Jūsų paskutinius postus. Kažkas rašė, dėl Oykui, du kartus ziurejau Kuzeyju, serialas geras, na, bet prie Dzemre niekaip nepripratau. Nemyliu jos, nors tu ką. ax.gif 
Per karantina gal 10 kartą peržiūrėjau Karą parą ask. Ramiai, be euforijos, iš neturėjimo ką veikti, bet vistiek buvo gerų momentu ir siurpuliuku ir zvengalo. Atsilikę visi ten policininkai, gerąja prasme. 😁Nu, ką galiu pasakyti, vistiek geras tas serialas gavos 😁 jei neatsils, teks Fatmagul pažiūrėt 20 kartą.  biggrin.gif Naujų niekaip neprisiverciu ziuret, net su savo kažkada mylimu turku. Nebent tik filmą gal reiks su juo ir Bergiuz kada suziuret, nes klipai gražus sukurti  wub.gif

Ajaaaatus, norėjau sakyt, kad turbūt prisnigs, bet prisiminiau, kad ir prisnigo pas jus Lietuvoj biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Tu su Dere serialą žiūrėjai??? Tai dabar dar kartą prisnigs biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2020 05 13, 22:27)
Ajaaaatus, norėjau sakyt, kad turbūt prisnigs, bet prisiminiau, kad ir prisnigo pas jus Lietuvoj biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Tu su Dere serialą žiūrėjai??? Tai dabar dar kartą prisnigs biggrin.gif

Jo jo ziurejau. biggrin.gif Ir turbūt per tv8 dar paziuresiu, tik, Jėzus Marija, kiek ji ilgai rodys, nes karpoma serija į kokias 3 dalis.
Matai, negalima spjaudyti į vandenį bigsmile.gif Žiūrėk, išauš ir konkurento diena biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2020 05 13, 21:49)
Jo jo ziurejau. biggrin.gif  Ir turbūt per tv8 dar paziuresiu, tik, Jėzus Marija, kiek ji ilgai rodys, nes karpoma serija į kokias 3 dalis.
Matai, negalima spjaudyti į vandenį bigsmile.gif Žiūrėk, išauš ir konkurento diena biggrin.gif

Aš jį jau seniai noriu pažiūrėt, bet ta tema, ypač smurtas prieš vaikus, mane stabdo. Pamenu kaip po Suskunlar negalėjau atsigaut. Kada nors gal pribręsiu. O kol kas į konkurentą žiūriu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Matei kiek ditirambų jam prirašiau biggrin.gif Pati patikėt negaliu biggrin.gif Nebespjaudysiu į vandenį, pažadu biggrin.gif Ir tu nespjaudyk biggrin.gif

O dėl serijų karpymo, tai tikrai lietuviai labai lievai serijas sukarpo, kažkaip ir intrigos nebelieka. Tiek pas kiškius pastebėjau, tiek Benim tatli yalanim. Apskritai nesižiūri man lietuviškai, net nežinau kodėl.
Atsakyti
Kaip sunervino. Sugalvojau n+k kartą Kiralik ask pažiūrėt ir ant tokio baisaus įgarsinimo užsiroviau, eina sau kaip erzina. Gerai, kad kitur senąjį radau, nes jau buvau išsigandus. Man būtinai karts nuo karto reikia juos aplankyt, nieko negaliu padaryt wub.gif

Beje, gal ir naujajai gerbėjai (atsiprašau, nepamenu tiksliai nicko) vertėtų užmesti akį į šį serialą. Kažkada pusė forumo ant jo pasodinau lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti

Beje, gal ir naujajai gerbėjai (atsiprašau, nepamenu tiksliai nicko) vertėtų užmesti akį į šį serialą. Kažkada pusė forumo ant jo pasodinau lotuliukas.giflotuliukas.giflotuliukas.gif

Man Arducis tik Kuzgune susiziurejo, bandžiau ta tralialiuska per LT kanalą žiūrėt, ne velnio net fone nesiziuri  :oh:

Reiks Fatmagul traukt, kažkaip nostalgija užėjo  :ax:​ 

Atsakyti

Ziurejau Fatmagul. tuo metu ziauriai patiko. bet kad antra karta ziuret.................

Atsakyti
QUOTE(Simbulis @ 2020 05 16, 20:42)
Man Arducis tik Kuzgune susiziurejo, bandžiau ta tralialiuska per LT kanalą žiūrėt, ne velnio net fone nesiziuri  doh.gif

Reiks Fatmagul traukt, kažkaip nostalgija užėjo  ax.gif​ 

Tai reiškia problema žanre, o ne Ardučiuje biggrin.gif

Man KA - tai vienintelė tralialiuškė tirli pirli ever, kuri užkabino. Nesakau, kad ten viskas tobula, galėtų atsilikėlių mažiau rodyt, bet DefOmai man nerealūs, galėčiau žiūrėti į juos ir žiūrėti ir žiūrėti biggrin.gif Laikas nuo laiko prasuku klipukus ir vieną kitą seriją mylimą.
Gaila, kad šitą klipas buvo išimtas ir dabar tik tokios prastos kokybės įdėtas, dievinu jį https://www.youtube....h?v=PTHumUcVoAg

O vakar netyčia užsiroviau ant Kuziejaus klipo ir pagalvojau, kad jau taip seniai nemačiau Kivo, kad užsimaniau ką nors su juo pažiūrėti, bet nesu pasiruošus su juo verkti, per sunku man dabar jo serikus žiūrėti. Todėl gal ir ant Kiralik ask patraukė pagal nuotaiką.

Bet užkliuvo po akim šitas summary su Kivanc Tatlitug.
Pažiūrėjau ir vėl Yamanas šmėstelėjo su savo replikom. Nu dzieve dzieve biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Aišku, per tiek metų užgyvenau visą haremą, bet nu vis tiek jis mano pirma meilė biggrin.gif O pirma meilė, nerūdija, kaip žinia lotuliukas.gif lotuliukas.gif https://www.youtube....h?v=2VaPqAW9_Uk wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(mickute7 @ 2020 05 17, 12:51)
Ziurejau Fatmagul. tuo metu ziauriai patiko. bet kad antra karta ziuret.................
Tą patį pagalvojau.................
Atsakyti
Turėdama marias laiko, man regis prieš mėnesį kokį, kelias paskutines temas Turkiškų serialų peržiūrėjau, pasismaginau kaip reikalas biggrin.gif o ir atmintinę pasidariau ką žiūrėjusi esu, mėgėja užsiseivinti ką žiūrėjusi esu, tik kažkodėl turkišiems to netaikiau, nžn kodėl, matyt rankos nedaėjo, progos tokios nebuvo.
Atgaminau net kokį pirmą prieš 11 metų turkišką žiūrėjau rolleyes.gif
Antras - filmas buvo. Iki dabar net ryškiai pamenu kaip raudojau, koks sukrėtimas ir trauma man buvo, kad šakės, juolab tooooookį pirmą krikštą kaktomuša gavau, kad maža nepasirodė (vienas iš pagrindinių herojų mirė), kad prisiekiau sau_niekad, niekada daugiau turkų nežiūrėsiu. Aham, kur gi ne, kas neišvengiama tas neišvengiama, dabar eilę metų dėkinga esu, kad jie transliuojasi ir turiu galimybę juos žiūrėti, matyti_širdžiai balzamas ax.gif

Aš pvz pradėjau nuo tų vadinamų senesnių serialų klodų. Dabar galvoju_tai bent žiūrėti po 50-80 serijų.... rolleyes.gif

Ir apskritai, man labai labai labai patinka, žiaaaaauriai patinka, kai matau kaip aktorius besifilmuodamas seriale per kelis sezonus akyse 'auga', t.y. fiziškai keičiasi: išvaizdos pokyčiai, tampa solidesnis, brandesnis ir pan. Mane tikrai tai veža.

Alpėjačių būrelio nelabai matau, bet žinau, kad kartais tai kas yra nematoma akimis yra girdima širdimi wub.gif
Kuzey Guney. Tiesiog svaigau dėl šio serialo wub.gif Verkė mano naktys be miego. Ir paskui sekė tas klaikus jausmas, kai baigiau žiūrėti ir tooookia tuštuma... Į darbą važiuodavau nė kruopelytės nemiegojusi... kai pagalvoju dabar, tai šakės blink.gif Na, bet čia ne vienintelis toks buvo, dėl kurio teko savo poilsį aukoti biggrin.gif

Kivancio man čia pats ryškiausias ir įsimintiniausias vaidmuo_personažo augimas kaip asmenybės ir t.t. ir pan.

Mylimiausias serialo klipas šis man yra wub.gif
Transliuoja tokį jausmas, kad Kuzejus, šiaip ne taip, pagaliau, atrado savo ramybę širdyje ir namuose wub.gif
https://www.youtube....h?v=bLFyH08JmaU

Kaip jau kažkada prieš n metų ir rašiau, kad tai vienintelis aktorius kuris teleportuojasi šviesmečio greičiu į vis kitokią personažo išvaizdą. Begales pagirų esu rašiusi ir kaip aktoriui taip ir jo personažams.

Jetau, aš net iki dabar pamenu, kaip mane Kuzėjaus mama nervino su savo neteisybe ir nemeile jam, ir kaip labai patiko man, kaip Kuzejaus tėtis pasikeitė jo atžvilgiu, t.y. į santykį į jį.

Aktorius ir jo projektas jei užkabina mane savo charizma ir geru turiniu, tuomet visą jo filmografiją išnarstau po kaulelį, įdomu būna žinoti su kuo reikalą turiu biggrin.gif

Ai, va tai dar patinka man wub.gif aktoriai urmu tsakant biggrin.gif
https://www.youtube....h?v=gBy8ZacocZM

O dievai, veik 7 metai atgal, toks sąstatas aktorių geras, ir mano ta tikrų tikroji pirmoji meilė wub.gif biggrin.gif
https://www.youtube....h?v=EIrua6BTiGM
kad žiūrint į dabartinius juos, tai ūgtelėję tokie; nišas radę, pasiturbinę, tiuninguoti rolleyes.gif ax.gif

Galvojau tai ragas dabar bus su turkiškais, bo išžiūrėti ir išgliaudyti geriausi kas tik įmanoma ir neįmanoma, bet atradau, turiu ką žiūrėti, nebadauju, o ir prisijuokiu, gerų emocijų apstu ax.gif

Ilgitės kurio serialo? Rūpi kokia baigtis bus?
Man net "Hercai" taip nerūpi, bo žinau, kad viskas jame bus ok

vartotojo įkelta nuotrauka

kaip rūpi šio... ką likusiose serijose ketina parodyti, kokia baigtis... Negi rimtai išeliminuos tokią porą unsure.gif (nenustebčiau ko gero... ką jau geba tą geba)
https://www.youtube....h?v=tjvL7A1p9hg
Atsakyti
QUOTE(mickute7 @ 2020 05 17, 13:51)
<p>Ziurejau Fatmagul. tuo metu ziauriai patiko. bet kad antra karta ziuret.................</p>

Tai man jau diagnozė biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Visgi, kaip suprast išeliminuos? Kuria prasme?
Šiaip jau man jie pora ir nebuvo, čia daugiau fantazijos pritemptos. Ne gi jūs rimtai matėt nors kada bent kažką tarp jų? Net norėdama ir save apgaudinėdama nematau. Aš ten tarp nieko nematau meilės.

Sakai Herzai gerai baigsis? Bent jau pradžioj tai taip nemaniau, gal dabar ir kiek pasikeitęs tonas, ne toks tamsus.

Fatmagul - vertas dėmesio?
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2020 05 19, 23:47)
Visgi, kaip suprast išeliminuos? Kuria prasme?
Šiaip jau man jie pora ir nebuvo, čia daugiau fantazijos pritemptos. Ne gi jūs rimtai matėt nors kada bent kažką tarp jų? Net norėdama ir save apgaudinėdama nematau. Aš ten tarp nieko nematau meilės.

Sakai Herzai gerai baigsis? Bent jau pradžioj tai taip nemaniau, gal dabar ir kiek pasikeitęs tonas, ne toks tamsus.

Fatmagul - vertas dėmesio?
Niekada nebuvo, bet noriu, kad būtų, ir yra labai puiki galimybė tai padaryti. Noriu, kad visiems būtų gerai (tik panašu, kad taip nebus; kai ką esu skaičiusi, įdomu ar tai pasitvirtins, na, nebent per tą karantiną pagalvoję perrašė kitaip pabaigą) rolleyes.gif
Prasme ta (kaip jau rašiusi esu), kad kaipo porų tokių yra net trys galimi variantai, ir dar vis iki šiol, iki esamos 36 serijos, nėra apibrėžta ir aišku, žiūrovo fantazijai palikta kas bus kas poroje/poromis (apie jaunėlius Damlą ir Dživaną nekalbu, ten atskira respublika), ir, kad tikrai žiauru tiek serijų žiūrovą kankinti, todėl matyt žiūrintieji ir mato tai ką mato; fantazuoja, viliasi, poruoja, spėlioja, nerimauja, ir čiūrikus laiko biggrin.gif
Aš pvz dvi poras, atskirai paėmus, įžvelgiu ir matau, bet trečios, bendrai paėmus, na niekaip, neįtikinama man ji ir taškas, o pamenu, kai dar pačioje serialo pradžioje buvau už tą neįtikinamą dabar mano vadinamą trečią variantą. Ir kaip man taip galėjo susišviesti, tai nesuprantu biggrin.gif Na, bet tai buvo daugiau nei prieš metus laiko atgal, dar tik kai serialas prasidėjo, o paskui jau ten scenaristai patys turbūt susimakalavo ir viską sumakalavo, taip sakant pasiansą dėliojo be taisyklių. Tai dabar įdomu kaip jie patys tose likusiose trijose serijose siužetą išbaigs, ar vis tik supasuos...
Visi ten myli, tik gaila, kad ne tuos. Gaila bus, jei pavėjui visą kvartetą paleis...
Šiam serialui tinka pasakymas_kodėl mes mylime tuos, kurie mūsų nemyli?.

Vertas dėmesio. Nepaprastai man patiko "Fatmagul Sucu Ne". Labai nelengvas savo turiniu. Nėra trumpas, 80 serijų. Serialas turintis senesnės dvasios, iš tų senesnių vadinamų, iš legendinių tų sąrašo taip vadinamo.
Ir jis ypatingai ne tas variantas kurį su prasukimais galima žiūrėti, jį atidžiai reik nuo iki.
Iškart perspėju, jis - kito sukirpimo, ten nuo pat pradžių ne apie meilės liniją, apie daug gilesnius dalykus... bet vėliau- taip, bus, kai laikas ateis.
Beren Saat ir Engin Akyurek ten ypatingai labai labai... Ypatingi abu ir kaip personažai ir kaip aktoriai savo meistryste wub.gif
O jau ten ta Mukades ko verta, tai vaje vaje... abejingų nepaliekanti, galvą dedu biggrin.gif

Ir aktorių sąstatas labai liuksiškas!

Atsakyti