Įkraunama...
Įkraunama...

Turkiški serialai VI Tema

Dėl Kuzey Guney serialo, būkite kantri, ateis Kuzėjui laikas, kaip jis pats keisis ir charakteris ir išvaizda. Na o Džemre ar kaip ten ji, ne tobulo grožio tikrai, bet man labai derėjo su Kuzėjumi. O Gunėjumi kiekviena serija šlykštėjausi, labai jis mane įtikino. Taip tai serialas kuriame pamiršdavau valgyti... :D  kuriam laikas sustodavo. Jis manęs iš kart nesugrėbė. Aš iš tokių kuri kankinasi minimum 10 serijų ir tada metu arba fonui palieku.

Atsakyti
QUOTE(gerbeja123 @ 2020 05 03, 15:53)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="otea" data-cid="72654211" data-time="1588510022">
<div>
<p>Delto Kivanc ir nerealus man, nes taip įtikinamai vaidina... pradžioje ir man jis sudarė tokį įspūdį pacano, bet jis ištiesų nesupratas, nurašytas daugelio... Aš po pirmos serijos jau užkibau jr žiūrėjau naktimis... senai taip su serialais buvo ir kažin ar jau bus.... vartotojo įkelta nuotrauka
 </p>
</div>
</blockquote>
<p>5 seriją Kuzey Guney baigiau, tai jau atsiskleidžia po truputį Kuzėjus, nu bet ta pagrindinė pana mane žiauriai erzina, nu kaip tokią negražią mergą vaidint pastatė kai pilna gražių turkių aktorių tai nesuprantu  doh.gif Ir dar tie seni telefonai užmuša, rodos serialas 2011 metų, o telefonai kaip iš 2002 metų  lotuliukas.gif net ėjau pasitikrinti ar tikrai 2011 pradėjo filmuoti. Kuzėjaus apranga irgi tragedija, tikiuosi jį pagaliau padoriai apkirps ir perrengs kurioje nors serijoje, kaip kad Miraną iš Hercai padoriai sušukavo viduryje serialo, o Mehdi iš Dogdugun padoriai aprengė gal 8toje serijoje. Neprarandu vilties  lotuliukas.gif</p>

Aš taipat nebuvau fanė jos pradžioje, bet po truputi pripratau, bet man Kivanc vistiek pagrindinis megstamiausias herojus liko ax.gif Sutinku kad serialas atrodo senesnis biggrin.gif bet ir Kivanc susitvarkys geriau mirksiukas.gif
Atsakyti

"Ask i memnu" pats geriausias serialas gyvenime :D . Nieko nesu mačiusi geriau. O tikrai mačiusi nemažai

Dar prie mano favoritų ir įsimintinų serialų buvo "Fazilet". Kokia 12 serijų buvo labai nuobodu, bet taip džiaugiuosi, kad nemečiau. Man YagHaz meilė ilgam išliks :wub: . Jis buvo mano pirmas serialas kurio negalėjau žiūrėti į priekį, o naują seriją žiūrėdavau turkiškai nieko nesuprasdama. Dar įsimintinas tuom, kad jų pora nebuvo visą serialą 50 serijų, tik paskutinėje 5 min. Čia bučinių net nesvajoti, bet jų čia net nereikėjo, buvo vienas ir dar dvigubas (kas žiūrėjot supratot...) :unsure:​ 

Atsakyti
Kivancas Kuzėju vaidino po filmo, kuriame buvo sergantis, dėl to tos gerokai pakūdęs.
Bet tai labai ir tiko, nes iš kalėjimo išėjo... ir buvo kur skleistis.
Ir dėl stiliaus - juk ir vaizduoja varguolišką klasę.
Atsakyti
QUOTE(gerbeja123 @ 2020 05 03, 13:54)
O tai kuom dar ir kur sužibėjo? Ta prasme realiame gyvenime jo tas narciziškumas išlindo, ar kaip? Labai smalsu. Nes aš nieko apie tą aktorių nežinau, tik tiek kad iš išvaizdos labai patiko, beje trumpais plaukais jis man nebe toks gražus.

Ir dar negavau atsakymo dėl tų meilės scenų.

Dabar vis tik nusprendžiau Kuzey Guney žiūrėt, esu 4toje serijoje tai net keista, kad čia ir bučiniai atviri ir lovoje pafilmuoja, o va naujesniuose serialuose tik į kaktą bučiuojasi, čia pasikeitė politika per pastaruosius metus ką galima ir ko negalima rodyti ar kaip?

Tiesiog atidarė burną ir visas protelis išbyrėjo. Ką jis ten ir kaip konkrečiai sakė nepamenu, gerbėjos gal daugiau pakomentuos, bet "kritiškai įvertino" visas savo buvusias partneres ir jų libido, pasirodo, ne visos jo TOKIO vertos buvo biggrin.gif Po to dar suvarė Kivanc Tatlitug, kad jo niekas nežino, ir miniom klykdamos gerbėjos nelaukia ir bangos nedaro. O va jis tai pati tikriausia žvaigždė biggrin.gif

O koks buvo klausimas?

Politika Turkijoje pasikeitė ir smarkiai. Viskas, savaime suprantama, atsispindi ne tik žmonių mentalitete, bet ir kinematografijoje.

QUOTE(gerbeja123 @ 2020 05 03, 14:05)
Klausimas dėl Kuzey Guney, kurioje serijoje jums jis įsivažiavo? Kažkaip dar neįvyko tas užkabinimas. Kuzey toks forsas atrodo, trūksta tik treningų ir sėmkių, Guney gal ir ok, na toks vyras kurį logika man lieptų rinktis, o Cemre labai nesimpatiška ir vaidina prasčiau už abu vyrukus, tokia Bitch face be emocijų ir iš vis atrodo negalinti nieko mylėti. Tai vis dar laukiu kada čia jau įtrauks mane, nes pagal atsiliepimus tikiu, kad tas lūžis kažkada bus, tai geriau jau būtų greičiau 

Nepamenu tiksliai, prieš laaaabai daug metų žiūrėjau. Jį dar online rodė ir išverstas nebuvo. Vertimo tekdavo po savaitę ir ilgiau laukti ir naktimis titrus žlibinti smile.gif Gal nuo kokios 8 serijos, jei neklįstu. O paskui teko tas 8 serijas iš naujo žiūrėti, nes pritrūko kai kurių puzzle detalių, dėliojant tolimesnę istoriją.

QUOTE(gerbeja123 @ 2020 05 03, 15:53)
5 seriją Kuzey Guney baigiau, tai jau atsiskleidžia po truputį Kuzėjus, nu bet ta pagrindinė pana mane žiauriai erzina, nu kaip tokią negražią mergą vaidint pastatė kai pilna gražių turkių aktorių tai nesuprantu  doh.gif Ir dar tie seni telefonai užmuša, rodos serialas 2011 metų, o telefonai kaip iš 2002 metų  lotuliukas.gif net ėjau pasitikrinti ar tikrai 2011 pradėjo filmuoti. Kuzėjaus apranga irgi tragedija, tikiuosi jį pagaliau padoriai apkirps ir perrengs kurioje nors serijoje, kaip kad Miraną iš Hercai padoriai sušukavo viduryje serialo, o Mehdi iš Dogdugun padoriai aprengė gal 8toje serijoje. Neprarandu vilties 

Oyku Karael puiki aktorė, reta kuri taip sugeba kalbėti akimis, kas yra labai svarbu vaidinant su Kivanc. Ji labai tiko Cemre vaidmeniui, net negalėčiau įsivaizduoti jokios kitos aktorės jos vietoje. Ne grožyje esmė. Ir Kivanc myliu dėl to, kad jam ne grožis, apranga ir libido svarbu, jis nebijo būti negražus ir viską atiduoti vaidmeniui.
Visko bus. Reikia tik palaukti. Viskas savo laiku.

QUOTE(Indrijan @ 2020 05 03, 17:16)
Dėl Kuzey Guney serialo, būkite kantri, ateis Kuzėjui laikas, kaip jis pats keisis ir charakteris ir išvaizda. Na o Džemre ar kaip ten ji, ne tobulo grožio tikrai, bet man labai derėjo su Kuzėjumi. O Gunėjumi kiekviena serija šlykštėjausi, labai jis mane įtikino. Taip tai serialas kuriame pamiršdavau valgyti... biggrin.gif  kuriam laikas sustodavo. Jis manęs iš kart nesugrėbė. Aš iš tokių kuri kankinasi minimum 10 serijų ir tada metu arba fonui palieku.</p>

drinks_cheers.gif su kiekvienu žodžiu.
Bugra įsimylėjau šiame seriale. Šitaip tobulai sukūrė vaidmenį, kažkas nerealaus.

QUOTE(Indrijan @ 2020 05 03, 17:37)
"Ask i memnu" pats geriausias serialas gyvenime biggrin.gif . Nieko nesu mačiusi geriau. O tikrai mačiusi nemažai.

Irgi negaliu nesutikti wub.gif

QUOTE(Žalia Rūta @ 2020 05 03, 21:17)
Kivancas Kuzėju vaidino po filmo, kuriame buvo sergantis, dėl to tos gerokai pakūdęs.
Bet tai labai ir tiko, nes iš kalėjimo išėjo... ir buvo kur skleistis.
Ir dėl stiliaus - juk ir vaizduoja varguolišką klasę.

Kelebek ruyasi jis vaidino po Kuzey Guney pirmojo sezono, todėl sukūdęs jis pasirodė po vasaros, antrojo sezono pradžioje.
Jo Muzaferas tame filme yra tai, ką aš turiu omenyje, sakydama, kad niekas kitas nesugeba taip pasikeisti dėl vaidmens, kaip jis wub.gif
Atsakyti
Merhamet - pažiūrėjau 2 serijas, nerandu daugiau su angliškais subtitrais, eisiu rusiškai žiūrėti smile.gif
Atsakyti

Klausykit, o tarp Kuzery ir Cemre prasidės meilė anksčiau nei paskutinėje serijoje, nes žiūriu žiūriu, vienai vaiką užstatė, apsiženyjo, dabar kažkokia ryža nauja išlindo, o meilės su Cemre kaip nėr taip nėr  :hmm:​ 

Atsakyti
QUOTE(gerbeja123 @ 2020 05 06, 11:48)
Klausykit, o tarp Kuzery ir Cemre prasidės meilė anksčiau nei paskutinėje serijoje, nes žiūriu žiūriu, vienai vaiką užstatė, apsiženyjo, dabar kažkokia ryža nauja išlindo, o meilės su Cemre kaip nėr taip nėr hmm.gif​ 
Anksčiau. Ir bučinys tas toks tikras, sąmoningas jau abiejų, tai bus po 50-tos serijos, t.y. prasidės... Na, bet ne tame esmė, nes šiame seriale kitkas esmė smile.gif
Atsakyti

gal bus kokių patarimų ką dar vertėtų pabandyt žiūrėt? Labiau ieškau kokio dramatiško, o ne tirli pirli. 

Is tokiu galite pažiūrėt Fatmagul, Vuslat. Fatmagul is senesnių, o Vuslat naujas, bet jau baigtas.   :)

Kuzey Guney man ir ne iš karto prilipo, gal iš trečio karto su juo "susidraugavau", bet kai jau pagavau kablį, tai dienos naktys parduotos buvo. Pamenu, kad jau pabaiga serialo ėjo (kokia 60 serija) ir reikėjo važiuoti  atostogų, tai net kompa veziausi su savimi ir papludimy žiūrėjau  :laugh:

Iš tokių ne tirli pirli dar galite Icerde pažiūrėti, serialas apie du brolius, kurie buvo išskirti vaikystėje ir toliau ieškančius vienas kito  :)

Atsakyti

O Ayca man buvo atradimas wub.gif

Šiaip esu pikta dėl trijų uždarytų serialų - Sahin tepesi, Bana artik Hicran de ir Zemheri.

Man ji irgi patinka, ją atradau kai žiūrėjau Meryem ir Protector  :D

Atsakyti

Vargstu su Kuzey Guney, bet Kivancas jau pradeda patikti, tikrai puikus auksto meistriskumo aktorius. Bet pats serialas manes neuzveda, nes as turkiskus ziuriu del meile-seile dalyku, o Kuzey Guney apie gyvenima, o meile tik salutine tema.

Tai bevargdama su Kuzey Guney perziurejau Ask Laftan Anlamaz. Patiko pagrindiniu aktoriu pora, Burak Deniz tikrai keliauja į mano turkų vyru aktorių top grazuoliu penketuką. Po jo bandziau su Buraku ziuret Bizim Hikaye (Our story), bet neistveriau net del Burako grozio, nes esu macius Begedi, tai turkams toli toli iki jo. 

Dabar ziuriu Dolunay per kuri supratau, kad ne velnio tas Can Yaman negrazuolis, sitame seriale labai aiskiai matosi, kad jam truksta tvirto zandikaulio (neproporcinga apatine veido dalis virsutinei, per smulki) ir smakras per smailas, o lupos moteriskos. Tai arba ji tokiu seksualiu paverte ta uzauginta barzda, kuri paslepe per silpna zandikauli, arba grozio chirurgija prisidejo prie jo grozio. Zodziu, Can Yaman nera grazuolis is prigimties, o Erkenci Kus ji padare grazuoliu daug dalyku, kaip uzauginta barzda, daugiau nei Dolunay etapu uzsportuotas kunas, apranga ir galbut net grozio chirurgai.

Ir jau zinau koki seriala ziuresiu siemet, jei tik jis bus filmuojamas po karantino Yeni Hayat

nes jame susitiks mano nuomone graziausiu turkijos aktoriu pora 

Serkan Çayoglu ir Melisa Pamuk, kuria isidemejau dar nuo Kara Sevda, kur ji tiesiog spindejo palyginus su pagrindine heroje Nihan, i kuria net sunku ziuret.

Gaila, kad Serkan Cayoglu pastaruoju metu nesifilmuoja meile-seile serialuose, nes nu tokio grozio vyras, kad ohhhh, Can Yaman eina i pavesi  :lol:​ 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gerbeja123: 13 gegužės 2020 - 12:32
O šimtas metų. Dar forumas, matau, nemires. biggrin.gif tik mano meile turkams kažin ar beprisikels biggrin.gif
Bet va, FB užmačiau, kad šiandien tv8 pradeda rodyti serialą Anne. Tai, kas megstat tokį žanrą, siulau pažiūrėti. Man labai patiko. Jautrus, liūdnas, ne banalus. Subalansuotas Toms, kurioms patinka paverkti. Kas mėgsta dramas, santykiu peripetijas tarp vaikų ir suaugusių. Pagrindinė tema- mama. Seriale keli skirtingi motinų paveikslai, kurie atsiskleidžia per santykį su mažąja Melek. Filmas gana žiaurus: smurtas prieš vaiką, moterį, skurdas ir pan. Visiškai nėra vyro ir moters meilės linijos. Tad, kas laukia romantikos ir tirli pirli, tiems neverta žiūrėti.
Didžiausi ablodismentai aktoriams. Ypač blogieciems. Reta slykstumo tipažai. Šiaip Jansu Dere visai ne mano tipo aktorė. Ji man ledine. Bet čia ji man tiko, patiko. Labai jai lipo tas intravertiskas poersonazas. Bet aišku, Melek vaidinanti mergaitė verta visų liaupsių. Genialus vaikas.

Beje, permeciau Jūsų paskutinius postus. Kažkas rašė, dėl Oykui, du kartus ziurejau Kuzeyju, serialas geras, na, bet prie Dzemre niekaip nepripratau. Nemyliu jos, nors tu ką. ax.gif
Per karantina gal 10 kartą peržiūrėjau Karą parą ask. Ramiai, be euforijos, iš neturėjimo ką veikti, bet vistiek buvo gerų momentu ir siurpuliuku ir zvengalo. Atsilikę visi ten policininkai, gerąja prasme. 😁Nu, ką galiu pasakyti, vistiek geras tas serialas gavos 😁 jei neatsils, teks Fatmagul pažiūrėt 20 kartą. biggrin.gif Naujų niekaip neprisiverciu ziuret, net su savo kažkada mylimu turku. Nebent tik filmą gal reiks su juo ir Bergiuz kada suziuret, nes klipai gražus sukurti wub.gif
Atsakyti