Įkraunama...
Įkraunama...

Turkiški serialai VI Tema

Turkiškus serialus atradau prieš pat karantiną, ieškojau "fono" ką galėčiau viena akim žiūrėti ir klausyti dirbdama, o holivudiniai serialai netiko, nes ten kad minties nepamesti, reikia visą laiką dėmesį palaikyti. 

Pradėjau nuo sakyčiau tikrai prastų, bet įgarsintų lietuviškai:

1.Pirmas kurį pradėjau žiūrėti - Cennetin gozyaslari (Meilės simfonija) - patiko scenarijus, pagrindinis akorius pusė bėdos, bet prasukus į priekį pamačiau kad jie net ženytis ruošiasi į kaktą pasibučiuodami ir mečiau, per daug naivus ir vaikiškas pasirodė.

2.Antrą bandžiau žiūrėti Yarali kuslari (sužeisti paukščiai) - nepatiko pagrindinė aktorė, tai mečiau gal po 20 serijų

3. Trečias bandymas - Bana sevmeyi anlat (meilės sparnai) - mečiau, nes nepatiko pagrindinis akorius, o ir jo vaidinamas herojus kažkoks nevyriškas pasirodė.

4. Ketvirtas nesėkmingas bandymas - Kalbimdeki Deniz (Nuo likimo nepabėgsi) - žiūrėjau net per ilgai ir stebėjausi savo kanrybe, nes pagrindinis aktorius net atstumiantis, pastoviai susivėlęs ir kažkoks nevalyvas atrodo.

jau del visu situ filmu pritariu:

1.kazkoks istemptas, net nutampytai nuobodus, 

2. man ir netiko aktoriai

3.irgi nelipo, po keliu seriju meciau

4. ziurejau visa, bet irgi saves kiek kartu klausiau ko as ji ziuriu. gal kito tuo metu nesusiradau, tai kaip fonas budavo, kita filma netycia  atsisukima pakartojima, tai visai idomu paziureti  kuri momenta rodo, o sita is karto skubu perjungti kanala  :D 

Kara Sevda perziurejau visa, bet  tiek kad  vyriski aktoriai grazus, ypac Kemalis, o Nihan  :oh: kazkaip pradziai atrode daug zadanti. o i pabaiga tai jau visai pradejo i pievas vaziuoti

Ask i memnu tai vienas ir pirmuju filmu ir tikrai  isitraukiau i jo ziurejima, dar po kiek laiko atsisukau perziureti paskutiniaja serija apie nuodingaja gebene. ten visi aktoriai man buvo  super !

Be abejo  DIdysis amzius  ir Kose, sultan perziureti neatsitraukiant, naktimis, net  paskutines serijas pirma karta tik su rusiskais subtitrais ziurejau ir kaifavau . Ziauriai man sitie kostiuminiai filmai patinka. 

Kara para Ask- va cia veiksmo netruksta, uzkabina nuo pirmos serijos 

Visu jau net neprisimenu ir neisvardinsiu. ziuriu ka dabar rodo  musu televizija- ir Stebuklas ir  Laukinis miestas.  su sitais is karto susidraugavau, nu  Naslaites ten jau ne man, turbut   pirmos serijos nepajegiau  perziureti.

Atsakyti

Kara para Ask- va cia veiksmo netruksta, uzkabina nuo pirmos serijos 

Kara para ask manau bandysiu, nes yra netflixe, tai atgaiva akims, nes kokybė gera, kai kuriuos senesius turkiškus net ir gerus sunku žiūrėti dėl kokybės labai prastos rusiškuose saituose. Gerai, kad netflixe vis daugiau turkiškų atsiranda.

O dėl Kara Sevda, tai pamiršau paminėti, kad man už Kemalį buvo gražesnis ir įdomesnis personažas Emiro, tai dėl jo bandžiau netflixe žiūrės ask 101, bet labai tas angliškas įgarsinimas neįtikinamas, o rusiškame saite kaip visada kokybė prasta, tai nežinau, ar žiūrėsiu jį, o ir šiaip klausimas ar visi serialai po karantino bus tęsiami.

Atsakyti
QUOTE(gerbeja123 @ 2020 05 02, 12:36)
<p></p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="mickute7" data-cid="72653938" data-time="1588415075"><div><p></p><p></p><p><strong>Kara para Ask</strong>- va cia veiksmo netruksta, uzkabina nuo pirmos serijos </p><p></p></div></blockquote><p></p><p>Kara para ask manau bandysiu, nes yra netflixe, tai atgaiva akims, nes kokybė gera, kai kuriuos senesius turkiškus net ir gerus sunku žiūrėti dėl kokybės labai prastos rusiškuose saituose. Gerai, kad netflixe vis daugiau turkiškų atsiranda.</p><p></p><p>O dėl Kara Sevda, tai pamiršau paminėti, kad man už Kemalį buvo gražesnis ir įdomesnis personažas Emiro, tai dėl jo bandžiau netflixe žiūrės ask 101, bet labai tas angliškas įgarsinimas neįtikinamas, o rusiškame saite kaip visada kokybė prasta, tai nežinau, ar žiūrėsiu jį, o ir šiaip klausimas ar visi serialai po karantino bus tęsiami.</p><p></p><div><p></p><p></p></div><p></p>

Man Ask I Memnu ir Kuzey Guney tokios klasikos, aišku jie seni, bet man asmeniškai tokie geri bigsmile.gif

Siyah Beyaz Ask labai patiko, jame pamilau Ibrahimą, toks netipiškas turkas kaip mano vyras sako, žiūrėjo jį kartu su manimi, kas laaaaabi reta biggrin.gif

Žiūriu ir jo naują serialą su Demet Ozdemir, gaila tas karantinas viską sustabdė. unsure.gif

Ar matėte su Ibrahimu ir Kerem Bursin Muhtesem Ikili? man jis patiko.

Erkenci Kus Can Yaman ir Demet Ozdemir pora kaip ugnis, tarp jų chemija tokia gera buvo, tai vienas mėgstamiausių serialų, nors pasikeitus scenaristei ir nervino vidurio surijos, bet gale viskas buvo gerai, tiesa ilgai lauktos meilės scenos taip ir nesulaukiau, o su tokia chemija ji galėjo būti ax.gif

Bus naujas projektas su Can Yaman, kurio labai laukiu, kalbama kad vaidins su Ozge Gurel, jis su ja vaidino Dolunay jis vaidins muzikantą, instagrame dalinosi kaip mokosi groti būgnais.

Nežinau ar matėme, gal užkabins Serif Meselesi su Kerem Bursin taipat.

Kur daugiau veiksmo, šaudo, gaudo Icerde ir Cukur verti dėmesio.

Atsakyti

Nuo gegužės 13d. per tv8 rodys naują serialą Mama (Anne). annedizisi-yeni2-750x375-c.jpg

Atsakyti
Atsiprašau, bet nesusilaikysiu, nors labai stengiausi biggrin.gif Jau Yamanui iki Celikkolio tai kaip kiaulei iki debesų. Taip švelniai tariant biggrin.gif Visomis prasmėmis. Ypač profesine, aktorine. O ir žmogiškąja taip pat. Nors... kur jau ten Celikkoliui iki Yamano libido lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Jei neseniai pradėjote domėtis turkais, tai mano replikos gal ir nesuprasite mirksiukas.gif

Taip pat nesutikčiau dėl to, kad Ibo Merhamet nelabai stipriai vaidino. Net labai stipriai sakyčiau, plius atliko du vaidmenis vienu metu, nes Firatas jaunystėje ir brandžiame amžiuje skyrėsi kardinaliai - tiek emociškai, tiek temperamentu, net balso tembras kitoks. Nežinau kaip jis tai sugebėjo padaryti. Šį serialą mintinai moku biggrin.gif Jis nėra tinkamas fonui žiūrėti puse akies, nes ten daug kas paslėpta tarp eilučių, plius visas veiksmas paremtas flashback'ais, žodžiu, jis tikrai ne tirli pirli ir ne plačiosioms masėms, nėra lengvai žiūrimas. Daugiau nesiplėsiu, nes jau daug ditirambų esu prirašius biggrin.gif

O jei norite pamatyti tikrąjį Ibo kaip aktoriaus meistriškumą, siūlau pažiūrėti Iffet. Jis irgi senas ir tt. bet Ibrahim Celikkol ten pademonstravo aukštąjį pilotažą ir būtent po to serialo šovė į aukštumas. Aš nekalbu apie jo išvaizdą, stilių, scenarijų ir kitus faktorius, bet kaip jis ten vaidino, kaip įkūnijo Cemilį, kuris tikrai nebuvo paprastas personažas, tai yra wow.

Dėl Gunesin kizlari, tai nebijokite jaunimo. Aš labai nemėgstu tų a la jaunimėlio mokyklinių serialų, bet šis serialas su tuo neturi nieko bendro, plius ten ne tik jaunimas pirmu smuiku griežia. O ir su bučiniais ten tikrai viskas tvarkoj biggrin.gif

Na ir o bet tačiau, jei bučiniai į kaktą nepatinka, tai visgi patarčiau nenurašyti Ask i memnu archajiniam laikotarpiui biggrin.gif Nei vienas šiuolaikinis serialas iki jo nedatempia net iš tolo ax.gif Nei scenarijum, nei vaidyba, nei chemija, nei fizika, nei biologija biggrin.gif frusty.gif frusty.gif O ir Kivanc Tatlitug gali patikti, gali nepatikti, bet jam lygių mažai turkijos padangėje ax.gif Nežinau kito aktoriaus, kuris sugebėtų tiek pasikeisti dėl vaidmens, kaip jis.

Kuzey Guney irgi nėra iš tų lengvų serialų, kurie nuo pirmos minutės užkabintų gražuoliukais cacom lialom, į kuriuos malonu viena akim pavarvinti seilę siurbiant grindis ar darant valgyt. Ten tiek visokių užslėptų detalių, kad kartais net ir įdėmiai žiūrint tekdavo sustabdyt ar atsisukt ir pakartot. Aš tikrai ne iš pirmo karto sugebėjau įsitraukti, bet po to sekė bemiegės naktys ir užverktos akys biggrin.gif Retas toks atvejis šiaip biggrin.gif

Aš su daugiau nei 10 metų stažu tikrai nemažai mačius ar bandžius žiūrėti tų turkų, bet dabar bandau perkratyti mintis ir kažką rekomenduoti iš savo pusės, bet apart šitų mano paminėtų, nelabai kas ir įstrigę TAIP LABAI, kad galėčiau juos kažkuom išskirti. Man patinka nestandartiniai serialai, jei tik užuodžiu kažkokį plagiatą ar veiksmo tempimą, darosi neįdomu ir metu. O jei įdomiai pateikta, galiu ir nesąmones pažiūrėti. Va pvz kaip Guneesin kizlari Ali bėgom BMW pralenkė lotuliukas.gif Bet kokia graži scena buvo wub.gif biggrin.gif

Iš veiksmo man įstrigo Kuzgun, Suskunlar ir Kara para ask (bet tik pirmas sezonas, antrame nusivažiavo į lankas, kaip dažniausiai būna), SBA jau matėt. Cukur ir Icerde labai giriami, bet man asmeiškai nei žanras, nei aktoriai nepatinka, tai net nebandžiau prisiversti jų žiūrėti.

Hayat sarkisi pažiūrėkit, jis toks netipinis. Man kažkiek Merhamet priminė savo stiliumi ir pateikimu, jaučiasi, kad ta pati komanda kūrė. Bet man jis ilgainiui irgi pabodo, tai mečiau.

Atsakyti

Atsiprašau, bet nesusilaikysiu, nors labai stengiausi biggrin.gifJau Yamanui iki Celikkolio tai kaip kiaulei iki debesų. Taip švelniai tariant biggrin.gifVisomis prasmėmis. Ypač profesine, aktorine. O ir žmogiškąja taip pat. Nors... kur jau ten Celikkoliui iki Yamano libido lotuliukas.giflotuliukas.giflotuliukas.gifJei neseniai pradėjote domėtis turkais, tai mano replikos gal ir nesuprasite mirksiukas.gif

Taip pat nesutikčiau dėl to, kad Ibo Merhamet nelabai stipriai vaidino. Net labai stipriai sakyčiau, plius atliko du vaidmenis vienu metu, nes Firatas jaunystėje ir brandžiame amžiuje skyrėsi kardinaliai - tiek emociškai, tiek temperamentu, net balso tembras kitoks. Nežinau kaip jis tai sugebėjo padaryti. Šį serialą mintinai moku biggrin.gifJis nėra tinkamas fonui žiūrėti puse akies, nes ten daug kas paslėpta tarp eilučių, plius visas veiksmas paremtas flashback'ais, žodžiu, jis tikrai ne tirli pirli ir ne plačiosioms masėms, nėra lengvai žiūrimas. Daugiau nesiplėsiu, nes jau daug ditirambų esu prirašius biggrin.gif

Aš apie Yaman grožį kalbėjau, vaidyba toli gražu jis iki Celikkolio netempia, asmenybe taipogi. Bet jaunas dar, gal dar sužibės, nes fizinius duomenis turi, tikrai labai norėčiau jį dramatiškame vaidmenyje pamatyti ir labiau subrendusį. Celikkolio tikrai neperspjaus, bet nu žiauriai gražus vyras. Beje tik šiandien supratau kodėl man taip lipo Dogdugun ev kaderindir, pasirodo scenarijų rašė tos pačios damos, kur ir Siyah beyaz ask rašė.

Merhamet žiūrėjau labai atidžiai, man siužeto prasme tas serialas tobulas, bet Celikkolis man kur vaidina jaunystės laikus tai labai įtikinamai ir meistriškai, o kur dabartį rodė man prėska buvo kartais, ir Denizos su Sermetu linija man dažnu atveju būdavo įdomesnė, dar labai Yasemin (Irmak) vaidyba ir personažas patiko, gera psychė, oi gera. O gal žinot kodėl tas serijalas taip netikėtai blogai užsibaigė? Čia taip planuota buvo, ar reikėjo greitai nutraukti ir va tokią nesąmonę ir iššovė.

Iffet bandžiau žiūrėti, bet labai jau prastos kokybės ir įgarsinimo radau, tai kažkaip nelipo, bet po jūsų komentaro jaučiuosi suintriguota, reiks dar kartą pabandyt.

O visų šaudo gaudo su Celikkoliu nežiūriu, man meilės reikia, šaudo gaudo man holivudiniai labiau patinka.

Hayat sarkisi šiandien jau pasižymėjau, nes užmačiau, kad scenarijos tos pačios moteriškės kur Merhamet schenarijų rašė, tai tikiuosi kad bus braižą išlaikius ir istorija nenuvils, nors aktorė pagrindinė man labai šiaip sau.

Atsakyti
Vakar pradėjau žiūrėti Zemheri, tai vaje vaje. Iki 4 ryto biggrin.gif bet kaip suprantu yra tik 10 serijų? Kokia gražūs aktoriai, verkiau kartu su pagrindine aktorė wub.gif
Atsakyti
QUOTE(gerbeja123 @ 2020 05 02, 20:20)
Aš apie Yaman grožį kalbėjau, vaidyba toli gražu jis iki Celikkolio netempia, asmenybe taipogi. Bet jaunas dar, gal dar sužibės, nes fizinius duomenis turi, tikrai labai norėčiau jį dramatiškame vaidmenyje pamatyti ir labiau subrendusį. Celikkolio tikrai neperspjaus, bet nu žiauriai gražus vyras.

Beje tik šiandien supratau kodėl man taip lipo Dogdugun ev kaderindir, pasirodo scenarijų rašė tos pačios damos, kur ir Siyah beyaz ask rašė.

Merhamet žiūrėjau labai atidžiai, man siužeto prasme tas serialas tobulas, bet Celikkolis man kur vaidina jaunystės laikus tai labai įtikinamai ir meistriškai, o kur dabartį rodė man prėska buvo kartais, ir Denizos su Sermetu linija man dažnu atveju būdavo įdomesnė, dar labai Yasemin (Irmak) vaidyba ir personažas patiko, gera psychė, oi gera. O gal žinot kodėl tas serijalas taip netikėtai blogai užsibaigė? Čia taip planuota buvo, ar reikėjo greitai nutraukti ir va tokią nesąmonę ir iššovė.

Iffet bandžiau žiūrėti, bet labai jau prastos kokybės ir įgarsinimo radau, tai kažkaip nelipo, bet po jūsų komentaro jaučiuosi suintriguota, reiks dar kartą pabandyt.

O visų šaudo gaudo su Celikkoliu nežiūriu, man meilės reikia, šaudo gaudo man holivudiniai labiau patinka.

Hayat sarkisi šiandien jau pasižymėjau, nes užmačiau, kad scenarijos tos pačios moteriškės kur Merhamet schenarijų rašė, tai tikiuosi kad bus braižą išlaikius ir istorija nenuvils, nors aktorė pagrindinė man labai šiaip sau.

Tai jis jau sužibėjo lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Tik ne vaidyba, deja. Po sužibėjimo, matyt, partnerės neberado, tai teks su ta pačia vaidinti lotuliukas.gif
Aš nematau jo grožio, man jis tuščias narcizas ir tiek, visiškai niekuom neypatingas ir neįdomus. Čia, aišku, skonio reikalas mirksiukas.gif Tiesiog neįsivaizduoju kaip po Celikkolio gali sudominti Yamanas.

Tos pačios scenaristės ir Kara para ask rašė, jaučiasi jų savotiškas braižas tikrai.

Na, rašėt, kad prasukinėjot, tai susidariau nuomonę, kad nelabai atidžiai. Merhamet turbūt vienas iš nedaugelio serialų, kur visi aktoriai buvo absoliučiai nerealūs. 100 proc. Man ten VISKAS ir VISI patiko.
O nutraukė dėl to, kad antram sezone reitingai nukrito. Šis serialas kurtas pagal knygą, pabaiga ir turėjo būti tokia. Reitingai tiesiog pagreitino viską. Visi keikia tą pabaigą, bet mano nuomone ji yra logiška. Tame pasaulyje niekas paprastai nevyksta ir iš jo taip paprastai niekas nepasitraukia. Viskas turi savo kainą.

Kad nelabai ir yra tų šaudo gaudo. Reakcija yra daugiau politinis, o Muhtesem ikili išvis sunku apibūdinti. O tų visų ten MAT ir Pars narkoteror tai net išversta nėra. Apie kokybę nekalbu.

Dar Karadaglar yra, bet aš tik prasukus jį esu, nes ten pagal rusų brolius karamazovus statyta, o aš organiškai nepernešu rusų kino ir kas su juo susiję. Plius tie caro ruriko laikai. Ne mano, žodžiu.

Taip taip, braižas tikrai tas pats, kaip minėjau. Bent jau aš nuo pirmos minutės tą pastebėjau. O aktorė pagrindinė nuostabi! Viena talentingiausių turkių wub.gif

QUOTE(BigBang @ 2020 05 03, 10:25)
Vakar pradėjau žiūrėti Zemheri, tai vaje vaje. Iki 4 ryto  biggrin.gif bet kaip suprantu yra tik 10 serijų? Kokia gražūs aktoriai, verkiau kartu su pagrindine aktorė  wub.gif

hihihi.gif Labai geras serialas. Deja, reitingai neatlaikė... Labai geri visi aktoriai. Caner Cindoruk buvau jau nuo seno nužiūrėjus, bet vis nebuvo man tinkamų projektu su juo. O Ayca man buvo atradimas wub.gif

Šiaip esu pikta dėl trijų uždarytų serialų - Sahin tepesi, Bana artik Hicran de ir Zemheri.

Erdogano politika daro savo, todėl bent jau man seni serialai daug geresni nei nauji. Nebijočiau pasikuisti po senienas, jei būčiau jų nemačiusi. Dabar vos vienas kitas beužkabina, o anksčiau buvo galima kas antrą žiūrėti ir kaifuoti. Dabar vien kerštas, kaimas, smurtas ir tas pats per tą patį po penkis sezonus. Kadangi uždirbt nori visi, tai pasiūla atitinka paklausą ir retas kuris prodiuseris išdrįsta rizikuoti ir pasiūlyti kažką kitokio.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milagra: 03 gegužės 2020 - 12:04

Tai jis jau sužibėjo lotuliukas.giflotuliukas.giflotuliukas.gifTik ne vaidyba, deja. Po sužibėjimo, matyt, partnerės neberado, tai teks su ta pačia vaidinti lotuliukas.gif
Aš nematau jo grožio, man jis tuščias narcizas ir tiek, visiškai niekuom neypatingas ir neįdomus. Čia, aišku, skonio reikalas mirksiukas.gifTiesiog neįsivaizduoju kaip po Celikkolio gali sudominti Yamanas.

O tai kuom dar ir kur sužibėjo? Ta prasme realiame gyvenime jo tas narciziškumas išlindo, ar kaip? Labai smalsu. Nes aš nieko apie tą aktorių nežinau, tik tiek kad iš išvaizdos labai patiko, beje trumpais plaukais jis man nebe toks gražus.

Ir dar negavau atsakymo dėl tų meilės scenų. Dabar vis tik nusprendžiau Kuzey Guney žiūrėt, esu 4toje serijoje tai net keista, kad čia ir bučiniai atviri ir lovoje pafilmuoja, o va naujesniuose serialuose tik į kaktą bučiuojasi, čia pasikeitė politika per pastaruosius metus ką galima ir ko negalima rodyti ar kaip? 

Atsakyti

Klausimas dėl Kuzey Guney, kurioje serijoje jums jis įsivažiavo? Kažkaip dar neįvyko tas užkabinimas. Kuzey toks forsas atrodo, trūksta tik treningų ir sėmkių, Guney gal ir ok, na toks vyras kurį logika man lieptų rinktis, o Cemre labai nesimpatiška ir vaidina prasčiau už abu vyrukus, tokia Bitch face be emocijų ir iš vis atrodo negalinti nieko mylėti. Tai vis dar laukiu kada čia jau įtrauks mane, nes pagal atsiliepimus tikiu, kad tas lūžis kažkada bus, tai geriau jau būtų greičiau  :ax: 

Atsakyti
QUOTE(gerbeja123 @ 2020 05 03, 14:05)
<p>Klausimas dėl Kuzey Guney, kurioje serijoje jums jis įsivažiavo? Kažkaip dar neįvyko tas užkabinimas. Kuzey toks forsas atrodo, trūksta tik treningų ir sėmkių, Guney gal ir ok, na toks vyras kurį logika man lieptų rinktis, o Cemre labai nesimpatiška ir vaidina prasčiau už abu vyrukus, tokia Bitch face be emocijų ir iš vis atrodo negalinti nieko mylėti. Tai vis dar laukiu kada čia jau įtrauks mane, nes pagal atsiliepimus tikiu, kad tas lūžis kažkada bus, tai geriau jau būtų greičiau  ax.gif </p>

Delto Kivanc ir nerealus man, nes taip įtikinamai vaidina... pradžioje ir man jis sudarė tokį įspūdį pacano, bet jis ištiesų nesupratas, nurašytas daugelio... Aš po pirmos serijos jau užkibau jr žiūrėjau naktimis... senai taip su serialais buvo ir kažin ar jau bus.... unsure.gif

Kas liečia Can Yaman, na man jis toks saldainis akims, su savo barzda ir tais plaukais, stiliumi... tokia atgaiva po tų išsilaižiusių kostiumuotų biggrin.gif labai patiko po vaidyba Erkenci Kus , o Dolunay nieko ypatingo, su Ozge jie man netiko... labai nustebau kad vėl kartu filmuosis, bet vistiek laukiu ir žiuresiu bigsmile.gif Ozge man su Serkanu, savo vaikinu geriausiai žiurejosi Kiraz Mevsimi
Atsakyti

Delto Kivanc ir nerealus man, nes taip įtikinamai vaidina... pradžioje ir man jis sudarė tokį įspūdį pacano, bet jis ištiesų nesupratas, nurašytas daugelio... Aš po pirmos serijos jau užkibau jr žiūrėjau naktimis... senai taip su serialais buvo ir kažin ar jau bus.... unsure.gif

5 seriją Kuzey Guney baigiau, tai jau atsiskleidžia po truputį Kuzėjus, nu bet ta pagrindinė pana mane žiauriai erzina, nu kaip tokią negražią mergą vaidint pastatė kai pilna gražių turkių aktorių tai nesuprantu  :oh: Ir dar tie seni telefonai užmuša, rodos serialas 2011 metų, o telefonai kaip iš 2002 metų  :lol: net ėjau pasitikrinti ar tikrai 2011 pradėjo filmuoti. Kuzėjaus apranga irgi tragedija, tikiuosi jį pagaliau padoriai apkirps ir perrengs kurioje nors serijoje, kaip kad Miraną iš Hercai padoriai sušukavo viduryje serialo, o Mehdi iš Dogdugun padoriai aprengė gal 8toje serijoje. Neprarandu vilties  :lol:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gerbeja123: 03 gegužės 2020 - 15:54