Turkiškus serialus atradau prieš pat karantiną, ieškojau "fono" ką galėčiau viena akim žiūrėti ir klausyti dirbdama, o holivudiniai serialai netiko, nes ten kad minties nepamesti, reikia visą laiką dėmesį palaikyti.
Pradėjau nuo sakyčiau tikrai prastų, bet įgarsintų lietuviškai:
1.Pirmas kurį pradėjau žiūrėti - Cennetin gozyaslari (Meilės simfonija) - patiko scenarijus, pagrindinis akorius pusė bėdos, bet prasukus į priekį pamačiau kad jie net ženytis ruošiasi į kaktą pasibučiuodami ir mečiau, per daug naivus ir vaikiškas pasirodė.
2.Antrą bandžiau žiūrėti Yarali kuslari (sužeisti paukščiai) - nepatiko pagrindinė aktorė, tai mečiau gal po 20 serijų
3. Trečias bandymas - Bana sevmeyi anlat (meilės sparnai) - mečiau, nes nepatiko pagrindinis akorius, o ir jo vaidinamas herojus kažkoks nevyriškas pasirodė.
4. Ketvirtas nesėkmingas bandymas - Kalbimdeki Deniz (Nuo likimo nepabėgsi) - žiūrėjau net per ilgai ir stebėjausi savo kanrybe, nes pagrindinis aktorius net atstumiantis, pastoviai susivėlęs ir kažkoks nevalyvas atrodo.
jau del visu situ filmu pritariu:
1.kazkoks istemptas, net nutampytai nuobodus,
2. man ir netiko aktoriai
3.irgi nelipo, po keliu seriju meciau
4. ziurejau visa, bet irgi saves kiek kartu klausiau ko as ji ziuriu. gal kito tuo metu nesusiradau, tai kaip fonas budavo, kita filma netycia atsisukima pakartojima, tai visai idomu paziureti kuri momenta rodo, o sita is karto skubu perjungti kanala
Kara Sevda perziurejau visa, bet tiek kad vyriski aktoriai grazus, ypac Kemalis, o Nihan kazkaip pradziai atrode daug zadanti. o i pabaiga tai jau visai pradejo i pievas vaziuoti
Ask i memnu tai vienas ir pirmuju filmu ir tikrai isitraukiau i jo ziurejima, dar po kiek laiko atsisukau perziureti paskutiniaja serija apie nuodingaja gebene. ten visi aktoriai man buvo super !
Be abejo DIdysis amzius ir Kose, sultan perziureti neatsitraukiant, naktimis, net paskutines serijas pirma karta tik su rusiskais subtitrais ziurejau ir kaifavau . Ziauriai man sitie kostiuminiai filmai patinka.
Kara para Ask- va cia veiksmo netruksta, uzkabina nuo pirmos serijos
Visu jau net neprisimenu ir neisvardinsiu. ziuriu ka dabar rodo musu televizija- ir Stebuklas ir Laukinis miestas. su sitais is karto susidraugavau, nu Naslaites ten jau ne man, turbut pirmos serijos nepajegiau perziureti.