QUOTE(Whagati @ 2020 04 15, 07:13)
Milagra, kaip gražiai viską aprašei, nors jau kokia savaitė praėjo kai jį peržiūrėjau, bet vis prisimenu jį
Ali man ir labai patiko, labiausiai jo šypsena mane pavergė, nu tokio tobulumo, jis šypsosi ir aš jaučiu šypsausi
Dar man labai patiko tos sesės dvynukės, gal kad pati iš dvynukių, tik mes labai panašios, irgi labai artimos
viską padarytumėme viena dėl kitos
Ir mamos rolė
tokia artima su savo dukromis, viską padarys dėl jų...
Dabar Žiūriu Baltas melas, bet kažin ar išžiūrėsiu visas 28 serijas, dar tik 8 žiūriu, o jau pradeda atsibosti
Man taip pat patiko dvynių santykiai. O tau pačiai, kaip dvynukei išvis smagu žiūrėt. Kaip fainai turėti sesę/brolį dvynę/-į
Mane pavergė būtent tas kontrastas jo plačios šypsenos ir to nenusakomo liūdesio, kuris slėpėsi jo giliame žvilgsnyje. Man jau taip yra, aš žvilgsniu valdoma
Jei žvilgsnis užkabina mano sielą - viskas, man kapiec
Nebematau nei kas tas žmogus, nei kaip jis atrodo.
Ir vienintelė Selin sugebėjo tą perskaityti. Kad ir kokia tuštutė fyfa ji beatrodytų. Kaip gražiai ji pasakė Emre: "jei būčiau pasakius, visi būtų supratę..." Su Ali jie vienas kitą suprato be žodžių. Tobulai parašyti personažai. Tokia absoliučiai nestandartinė pora, nestandartiniai santykiai ir nestandartinė jų eiga. Jos žinutė paskutinėje serijoje puikiai tai apibūdina: "Žinau kur esi - toje statybų aikštelėje"
Sakau, man be galo gaila, kad juos uždarė, todėl paskutinė serija tokia visiškai neatitinkanti tos kartelės, kurios vertas šis serialas. Galėjo paskutines dvi serijas jau link pabaigos lenkti ir pabaigą padaryti efektingą, o dabar verkė verkė visi dvi serijas, o pabaiga, sakyčiau, apgailėtina. Todėl labai apmaudu. Guodžia bent jau tai, kad laimingai viskas, nes vienu momentu jau galvojau, kad tikrai viskas baigsis betone
Tikrai nežinau kito serialo, kur praktiškai visi herojai bandė žudytis ir ne po kartą
Psichuškės palata ir ne kitaip. Bet visi tokie nerealūs
Ir tai sakau aš, kuri nemėgsta nei Hande Ercel, nei Burcu Ozberk, nei Berk Atan, nei juo labiau tos, iš Karadenizo. Kai pirmoj serijoj jie visi pradėjo lįsti į ekraną vienas po kito, jau buvo panika apėmus
Bet scenarijus padarė savo. Numylėtiniais jie tikrai netapo, bet žiūrėti netrukdė, neerzino ir savo vaidmenims tiko.
Na, Baltas melas po šito serialo tai turėtų atrodyt kaip ramybės uostas
Psichologine prasme. Po visų šitų psychų reikalų ten palyginus niekas nevyksta. Beje viena aktorė ta pati ir vaidmuo jos labai panašus, identiškas praktiškai