Įkraunama...
Įkraunama...

Turkiški serialai VI Tema

QUOTE(Žalia Rūta @ 2020 03 22, 21:57)
Sakai? biggrin.gif Būtų netikėtas posūkis, bet uch, geras bigsmile.gif

Jemre pradėjo gražintis lady.gif
Būtų rimtai geras, bezbožnai, bet geras biggrin.gif

Aham, man tai ir krito į akį ax.gif
Atsakyti
Dėl koronos stabdomi ir serialų filmavimai.
Atsakyti
Merginos parekomenduokite ką nors gražaus biggrin.gif. Gal kažkas ką nors panašaus į Cilek kokusu gali rekomenduoti? Toks lengvas, gražūs aktoriai wub.gif

Taip mielai seniau žiūrėjau Zalim Istanbul, bet dabar paskutinės serijos neprisiverčiu peržiūrėt doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ikm: 26 kovo 2020 - 23:34
QUOTE(ikm @ 2020 03 27, 00:31)
Merginos parekomenduokite ką nors gražaus biggrin.gif. Gal kažkas ką nors panašaus į Cilek kokusu gali rekomenduoti? Toks lengvas, gražūs aktoriai  wub.gif

Taip mielai seniau žiūrėjau Zalim Istanbul, bet dabar paskutinės serijos neprisiverčiu peržiūrėt  doh.gif

as irgi ieskau ir nerandu, tu verkimu, saudymu gaudymu nenoriu, norisi ka grazaus, gal kas rekomenduos ka, kad ir senesniu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ikm @ 2020 03 26, 23:31)
Merginos parekomenduokite ką nors gražaus biggrin.gif. Gal kažkas ką nors panašaus į Cilek kokusu gali rekomenduoti? Toks lengvas, gražūs aktoriai  wub.gif
Taip mielai seniau žiūrėjau Zalim Istanbul, bet dabar paskutinės serijos neprisiverčiu peržiūrėt  doh.gif
QUOTE(Whagati @ 2020 03 27, 07:29)
as irgi ieskau ir nerandu, tu verkimu, saudymu gaudymu nenoriu, norisi ka grazaus, gal kas rekomenduos ka, kad ir senesniu 4u.gif
Sunku atspėti kas ką turima omeny gražaus - gražu... kiekvienam subjektyviai... Pvz man Tai asocijuojasi kažkas su lengvumu ax.gif

Na, tokį 5-ių metų senumo lengvo ir neilgo... rolleyes.gif
Kuriozinė ten jų ta situacija (ne apie jų pažintį čia turiu omeny) rolleyes.gif

https://www.youtube....h?v=I6baxAiYYFc

Galėčiau nemažai rekomenduoti ką, bet tas norisi ka grazaus labai jau nekonkretus žanriškai rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Visgi: 28 kovo 2020 - 01:17
[quote=Visgi,2020 03 28, 01:53]
[/quote]Sunku atspėti kas ką turima omeny gražaus - gražu... kiekvienam subjektyviai... Pvz man Tai asocijuojasi kažkas su lengvumu ax.gif

Na, tokį 5-ių metų senumo lengvo ir neilgo... rolleyes.gif
Kuriozinė ten jų ta situacija (ne apie jų pažintį čia turiu omeny) rolleyes.gif

https://www.youtube....h?v=I6baxAiYYFc

Galėčiau nemažai rekomenduoti ką, bet tas norisi ka grazaus labai jau nekonkretus žanriškai rolleyes.gif
[/quote]

na kazka tokio kaip medcezir, kad ir fazilet, na buvo tu verkimu, bet man patinka labai kai rodo dideles kompanijas, darba wub.gif wub.gif To smurto, saudymo nemegstu, tu emociju turku, kur rekia vienas per kita ir is muses drambli padaro, ne mano nervams biggrin.gif
Aciu, siunciuosi si, jis 7 seriju? bent kinozale tiek
Atsakyti

Nežinau ar matėte, lengvi, romantiški:

No 309, Gunesi Beklerken, Ask Laftan Anlamaz, Yuksek Sosyete, Gunesin Kizlari, Dolunay... 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo otea: 28 kovo 2020 - 10:58
Šiuo metu man labai norisi įtempto ir veiksmo vartotojo įkelta nuotrauka
Mielai dabar pažiūrėčiau su (broliais Egemenais iš Fazilet) Caglar'u ir Tolga vaidyba šį filmą, tik kad dar laaauuukti vartotojo įkelta nuotrauka
"Kızım Gibi Kokuyorsun" (2020 Official Teaser)
"Scent Of My Daughter" ("Kızım Gibi Kokuyorsun") Official Teaser
Atsakyti
QUOTE(otea @ 2020 03 28, 11:57)
Nežinau ar matėte, lengvi, romantiški:

No 309, Gunesi Beklerken, Ask Laftan Anlamaz, Yuksek Sosyete, Gunesin Kizlari, Dolunay...  4u.gif

ačiū, mačiusi tik 2 iš jų
Atsakyti
QUOTE(Whagati @ 2020 03 28, 13:11)
ačiū, mačiusi tik 2 iš jų

Gero žiūrėjimo 🤗
Atsakyti

Nuo balandžio 15d. per LNK rodys naują serialą "Stebuklas" ( Mucize Doktor )

Atsakyti

91221920_262518914750292_711871773830597

Atsakyti