Įkraunama...
Įkraunama...

Turkiški serialai VI Tema

QUOTE(otea @ 2020 03 06, 18:33)
Kas žiūri Afili Ask liko 2 serijos ir serialas pasibaigs  unsure.gif aš jį dar taupau, žiūriu kitus serialus. Nesuspėju visų pažiūrėti ax.gif
smile.gif Vakar vėl pratęsiau po pertraukos smile.gif Vasarinis serialas, 38 serijos (buvo žadėta 39, už paskutinę vis vien apmokės), džiugu, kad turėjome progą matyti pozityvą; tokį lengvą ir žaismingą serialą, o kai tokia konkurencija ir konvejeris tų serialų... kai kiti rimti-dramiški net ir iki 10 serijų nedatraukia unsure.gif
Žiūrėjau vakarykštę seriją. Taip gražiai wub.gif Melodija ta (taip vakarietiškai, taip tiko, visai į turkiškai nebuvo panašu), o ir paskui ta daina dainininkės Aydilge wub.gif Na, pažiūrėjusi suprasi ir pamatysi kaip tai tiko ax.gif O ir prisijuokiau bežiūrint biggrin.gif
Faktas dabar tik toks, kad užsimanius kažko lengvo_teks ilgokai palaukti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2020 03 06, 21:53)
smile.gif Vakar vėl pratęsiau po pertraukos smile.gif Vasarinis serialas, 38 serijos (buvo žadėta 39, už paskutinę vis vien apmokės), džiugu, kad turėjome progą matyti pozityvą; tokį lengvą ir žaismingą serialą, o kai tokia konkurencija ir konvejeris tų serialų... kai kiti rimti-dramiški net ir iki 10 serijų nedatraukia unsure.gif
Žiūrėjau vakarykštę seriją. Taip gražiai wub.gif Melodija ta (taip vakarietiškai, taip tiko, visai į turkiškai nebuvo panašu), o ir paskui ta daina dainininkės Aydilge wub.gif Na, pažiūrėjusi suprasi ir pamatysi kaip tai tiko ax.gif O ir prisijuokiau bežiūrint biggrin.gif
Faktas dabar tik toks, kad užsimanius kažko lengvo_teks ilgokai palaukti unsure.gif

Delto aš jį ir taupau, daugiau nėra lengvo, nuotaikingo su man patinkančiais aktoriais smile.gif laukiu ir kartu nelaukiu pamatyti, nes jau tuoj pasibaigs unsure.gif
Atsakyti
Kaip tik pavasarį ar vasarą galima bus ir man pabaigti ax.gif

O aš dabar žiūriu žiaurus stambulas. Už Fazilet man žyyymiai įdomiai.

Ir, aišku, Firuze pirmauja mano tope. Paskutinės serijos pabaiga nustebino bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2020 03 07, 00:08)
O aš dabar žiūriu žiaurus stambulas. Už Fazilet man žyyymiai įdomiai.

imeskite nuoroda 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Whagati @ 2020 03 07, 15:47)
imeskite nuoroda  4u.gif

Čia ne manęs parašėt, bet aš jį irgi ziuriu
http://turkish-tv-se...kom-yazyke.html
Atsakyti
The Protector naujas sezonas išėjo, visos serijos.

Atsakyti
Kadangi "Zalim Istanbul" finalas po 6-ių serijų, tai man dabar jau tiesiog net sportinis azartas sužinoti_bus panelių mama ir vaikinų tėvukas kartu ar ne... Nes nuo pat serialo pradžios statymą dariau ant jų, linkėjau ir norėjau, kad Agjahas su Seher taptu mudu-abudu.

vartotojo įkelta nuotrauka

"The Protector" III sezonas The Protector: Season 3 | Official Trailer | Netflix mums ypač į pabaigą patiko.
NeduokD, kai tenka pasirinkti/rinktis, baisu! Buvo tokių momentų, kad cray.gif
Buvau įžvalgi, nuspėjau iškart kas yra kas, neužliūliavo mano budrumo, o vyras mano tai apsiriko, manė, kad kitkas biggrin.gif
Mano senai meilei Cagatay Ulusoy aplodismentai ir oro bučkis ax.gif Vienu žodžiu aš ir mano vyras laukiam sekančio sezono.
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2020 03 06, 22:08)
Ir, aišku, Firuze pirmauja mano tope. Paskutinės serijos pabaiga nustebino bigsmile.gif

Nu ką, Zemheri kapiec, ko ir reikėjo tikėtis. Įdomu kaip susuks viską per vieną seriją.

Nebėr ką žiūrėt, Babilono užknisa laukt, dar savaitę nebuvo, tai jau beveik pamiršau ką žiūrėjau, interesas prapuolė.

Pažiūrėjau tas namų šeimininkes ar tarnaites, ar kaip jas ten biggrin.gif Toks net nežinau... Nėra visai jau labai blogai, bet gero tai irgi nieko.
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2020 03 07, 22:43)
Kadangi "Zalim Istanbul" finalas po 6-ių serijų, tai man dabar jau tiesiog net sportinis azartas sužinoti_bus panelių mama ir vaikinų tėvukas kartu ar ne... Nes nuo pat serialo pradžios statymą dariau ant jų, linkėjau ir norėjau, kad Agjahas su Seher taptu mudu-abudu.

Kur radote tokia info kad jis pasibaigs? unsure.gif kaip gaila... labai patinka šis serialas. Įdomu kas su kuo liks, o kad Agahas su Seher susieitu norėčiau bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(otea @ 2020 03 10, 22:35)
Kur radote tokia info kad jis pasibaigs?  unsure.gif kaip gaila... labai patinka šis serialas. Įdomu kas su kuo liks, o kad Agahas su Seher susieitu norėčiau  bigsmile.gif

As maciau rusu vk grupeje, kad kita serija finaline 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(otea @ 2020 03 10, 22:35)
Kur radote tokia info kad jis pasibaigs?  unsure.gif kaip gaila... labai patinka šis serialas. Įdomu kas su kuo liks, o kad Agahas su Seher susieitu norėčiau  bigsmile.gif
Tai, kad jau kaip gerą savaitę visur paskelbta buvo, ir yra, kad 04.06 d. finalinė serija "Zalim Istanbul" mirksiukas.gif [...Dizinin final tarihi de belli oldu. Zalim İstanbul için yalnızca 6 bölümlük bir süre kaldı. Dizi, 6 Nisan 2020 Pazartesi akşamı final bölümü ile ekranlara gelecek.]
Man regis Instagram'o jų puslapyje https://www.instagra...m/zalimistdizi/ ir visur...

Aš labai gerai pamenu, kai dar/jau I sezone 3-ioje serijoje labai atkreipiau dėmesį į tuos narsizus biggrin.gif į tokius akcentus Agaho ir Seker. Kaip mano močiute sakydavo у меня глаз-алмаз biggrin.gif taip ir pas mane, nepraslįsta pro mano akis tokie akcentai biggrin.gif

Balandėliai ax.gif
Kanald - Agah, Seher'den özür diliyor!

"Afili Aşk" liko 2 serijos ir finalas mirksiukas.gif Pasiilgsiu aš Kerem'o Yigiter ir Ayse Yigiter wub.gif

Pamaina ateina į jų vietą ax.gif Oi, myliu aš kanald! Reabilitavosi mano akyse konkrečiai po buvusių bajerių biggrin.gif

"Yeni Hayat" 1. Bölüm 2. Fragmanı

Pradžia serijos tai buvo labai jau cray.gif Jau ką moka tai moka ant jausenų ir emocijų paspausti su tinkamais melodijų intarpais cray.gif
Taip gaila buvo ir Mehdi ir Zeynep...

Mehdi sesę man taaaaip papurtyti norėjosi, kad.... bet gaila, kad tik suburbėti tegalėjau_božė, vėl ta nesąmonė doh.gif
Na, ir ta Mehdi buvusioji darling jau pradėjo man įkyrėti, kaip neatsiejama nuo šeimos patapo, antra žmona vos ne, o kur gi dar tas stebuklas... Taip jai ir norisi pasakyti, kad privati valda, stop! Po mūšio niekas kūmščiais nemojuoja, ko ten lendi dabar tarp jų!

Bet šis fragas sekančios serijos atpirko viską, bent jau šiandien (bo nežinau koks antras bus, bijau, kad siurprizų gali būti) wub.gif
"Doğduğun Ev Kaderindir" | 11. Bölüm Fragmanı

Atsakyti