Įkraunama...
Įkraunama...

Turkiški serialai VI Tema

Aš irgi prieš tai buvau neskaičiusi, po to tik pasidomėjau.
Tai šokas irgi buvo. Taip baisiai, taip tikroviškai perteikti unsure.gif
Atsakyti
Beren Saat mane labai sužavejo Ask I Memnu savo vaidyba, jaučiu čia neka mažiau ji sužybės, pirma serija paliko didžiuli įspūdi, vaidyba nuostabi, patiki kad taip ištiesu galejo būti. Idomu bus pamatyti kaip bus toliau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(otea @ 2017 01 21, 17:27)
pirma serija paliko didžiuli įspūdi, vaidyba nuostabi, patiki kad taip ištiesu galejo būti. Idomu bus pamatyti kaip bus toliau  unsure.gif

Labai stiprus serialas ir tikrai paliekantis ispudi 4u.gif
Atsakyti
O man patiko Cesuro 10 serija tongue.gif I Kinanc pirty ir baiseine ziurejau ir ziureciau karsta.gif O ir pagaliau su visam suprato, kas per tevas, tai kazkas prasides kitokio dabar... Ir ka, laukiam vestuviu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2017 01 22, 11:14)
O man patiko Cesuro 10 serija tongue.gif I Kinanc pirty ir baiseine ziurejau ir ziureciau karsta.gif O ir pagaliau su visam suprato, kas per tevas, tai kazkas prasides kitokio dabar... Ir ka, laukiam vestuviu biggrin.gif

Tai, matot, jūs dar į jį neatsižiūrėjus biggrin.gif Yra čia kas jau gerą penkmetį į jį žiūri lotuliukas.gif Ir kažkada tiek žiūrėjo, kad ne tik užmiršo kas yra ramus miegas naktį, bet ir vaikai alkani buvo lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Tai jau dabar nebeužtenka į jį tik žiūrėti, norisi kažko daugiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2017 01 22, 14:10)
Tai, matot, jūs dar į jį neatsižiūrėjus biggrin.gif Yra čia kas jau gerą penkmetį į jį žiūri lotuliukas.gif Ir kažkada tiek žiūrėjo, kad ne tik užmiršo kas yra ramus miegas naktį, bet ir vaikai alkani buvo lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Tai jau dabar nebeužtenka į jį tik žiūrėti, norisi kažko daugiau biggrin.gif

Aha, man dabar tas paauglystės sindromas lotuliukas.gif
Ir kai žiūriu paraleliai seną ir naują, tai dar kitaip. Labai pasikeitęs (2008 ir 2016/7 m).
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2017 01 22, 13:29)
Aha, man dabar tas paauglystės sindromas  lotuliukas.gif
Ir kai žiūriu paraleliai seną ir naują, tai dar kitaip. Labai pasikeitęs (2008 ir 2016/7 m).

Aš seilėjuosi gerokai virš 3 metų ax.gif wub.gif Ir pabaigos nematyti wub.gif biggrin.gif
Atsakyti
Iš saunos foto nerandu biggrin.gif

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2017 01 22, 11:14)

Man irgi patiko ax.gif O vestuves kazi ar ivyks, kas nors juk butinai turi sutrugdyti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mazuliux @ 2017 01 22, 16:57)
Man irgi patiko ax.gif O vestuves kazi ar ivyks, kas nors juk butinai turi sutrugdyti  biggrin.gif

Per anonsa rodo, kad kazkas su jos pasu ne to. Gi Cesur paeme jos pasa..
Atsakyti
Oho, na ir trukmės, metais net! Mano susižavėjimas Kıvanç'u truko vos 5 mėnesius irnesakyk.gif
Tikriausiai aš esu pati trumpiausia rekordininkė iš čia esančių biggrin.gif

Pažiūrėjau Bu Şehir Arkandan Gelecek fragmentą 4 serijos,
va čia tai posūkis visu 180° kampu, va čia tai reikalai, vai vai vai...
Labai laukiu šitos serijos, be galo įdomu kaip Ali atrems kontrargumentus.

4.Bölüm 2.Fragmanı

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2017 01 22, 16:25)
Oho, na ir trukmės, metais net! Mano susižavėjimas Kıvanç'u truko vos 5 mėnesius irnesakyk.gif
Tikriausiai aš esu pati trumpiausia rekordininkė iš čia esančių biggrin.gif
Pažiūrėjau Bu Şehir Arkandan Gelecek fragmentą 4 serijos,
va čia tai posūkis visu 180° kampu, va čia tai reikalai, vai vai vai...
Labai laukiu šitos serijos, be galo įdomu kaip Ali atrems kontrargumentus.

4.Bölüm 2.Fragmanı

Ne ne, as rekordininke, nes mano susizavejimas isvis buvo epizodinis tik kai kuriais momentais Kuzey Guney rolleyes.gif

O del BSAG - velniava, beveik nieko nesupratau, ka snekejo jie ten unsure.gif Bet kad bus nerealiai idomu, tai neabejoju. Jei gerai supratau, dabar bandys visus itikinti, kad jie tikri vyras ir zmona? Ir ka jis ten pamate, kad taip uzsiziopsojes smugi praleido?
Atsakyti