Įkraunama...
Įkraunama...

Turkiški serialai VI Tema

QUOTE(Žalia Rūta @ 2020 02 28, 01:25)
Kalbant apie reitingus - o kieno geriausi dabar reitingai?
Geriausi, stabiliai labai gerai laikosi ir aukšti jau ilgą laiką laikosi, tai "Чудесный доктор". Praėjusį ketvirtadienį pvz buvo 15.30% ir 16.86%. Pas jį yra buvę ir 20% smile.gif Turkams patinka labai. Serialas eina nuo rugsėjo mėn.
QUOTE(Visgi @ 2019 09 19, 20:47)
"Hercai" 2 sezonas tik ryt startuoja, juolab MDoktor žiūrėjau praėjusią savaitę, įstrigo pati pradžia su muzikos fonu, galvojau bus niūriau, o likau nustebinta Geçmişin kötü anıları - Mucize Doktor 1. Bölüm
Oi nelengva vaikinukui bus Fermanui įtikti ir patikti. Įdomi buvo 1 serija, labai įtraukianti, ir šįvakar gera serija. Gerulis serialas, yra epizodų kurių be šypsenos žiūrėti negali. Ali (autizmas, savanto sindromas) - lietaus žmogus. Vienu žodžiu aktorius Taner Olmez  - malačius vartotojo įkelta nuotrauka Turėsi laiko ir noro, tai pirmas bent dvi serias pažiūrėk mirksiukas.gif

vartotojo įkelta nuotrauka

QUOTE(Visgi @ 2019 09 19, 22:14)
Man tai nėr dabar kaip Daktaro mest, knieti pabaigti, tai Afili Ask vargu ar pavyks šiandien pažiūrėti.
Šiandien_Daktaras Ali ir butas Ali evin yaşanabilirliğini ölçtü biggrin.gif biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2020 02 28, 00:25)
Kaip čia taip greit naują seriją matei? Be vertimo žiūrėjai?

Liūdna serija, labai jau priminė Kara Sevda. Vėl brolis išdavikas (man buvo keista, kad dar iki tiek jis buvo pusiau normalus), vėl auka dėl sesės (kaip dėl brolio). Nelabai net matau skirtumų jau.

Pradėjau žiūrėti ir aš Žiaurus Stambulas, ne mano tipo filmas, o dar ir pagrindinis negražus biggrin.gif  Ir Fazilet man nebuvo įdomu.. na, bet ką darysi.. Tai jūsų pokalbių stengiau neskaityti.

Kalbant apie reitingus - o kieno geriausi dabar reitingai?

Žiūrėjau su tiesioginiu vertimu. Čia tiek smulkmenų ir detalių, kad kalbą labai gerai reiktų suprasti, kad susigaudytum kas, kaip ir kodėl.

Matau vis palyginimų su Kara sevda, tai džiaugiuosi, kad nemačiau to serialo biggrin.gif Kitaip jaučiu nebūtų įdomu unsure.gif

Bet kiek užkliūdavo man, kad ten pagrindinė vis bliaudavo, turbūt nei vienos foto ar ištraukos nesu mačius iš to serialo, kur ji nebūtų apsibliovus. Nepatiko ji man, o apie Ozcivitą išvis nekalbu. Jei vienintelis pasaulyje serialas būtų su juo, vis tiek nežiūrėčiau biggrin.gif

O va Caner Cindoruk priešingai, mane taip veeeža. Jo Ertanas toks charizmatiškas blogietis, aš stebiu jį neatitraukdama akių. Aktoriaus meistriškumas wow. Iki šiol jį tik geriečių vaidmenyse buvau mačius, todėl dabar labai įdomu, nes Ertanas toks velnias! Ir Firuze jam nei kiek nenusileidžia. Tie jų akių kontaktai, kiek jie pasako tarp eilučių, ko nepasako žodžiais. O ir kaip personažas man labai įdomus jis. Paskutinėje serijoje aš įžvelgiau, kad jis tikrai nuoširdžiai ją myli ir tikrai padarytų dėl jos viską, jei tik ji jam leistų. Netgi į žmogų gal atvirstų biggrin.gif

Stambulas ir Fazilet, kiek iš komentarų supratau, irgi per kalkę rašyti biggrin.gif Ir fandomai lygiai taip pat riejasi biggrin.gif Toks, matyt, ir buvo tikslas biggrin.gif

Reitinguose pirmauja, kiek pamenu gydytojai tie, Osmanas su Ozcivitu, Cukurova, Mafija, Su Enginu ir Neslihan tas naujas. Nepamenu aš jų pavadinimų tiksliai, nes nei vieno nežiūriu. Dar a la komedija yra tokia turkiška turkiška, kur aš apskritai nesuvokiu kas ir kaip gali ją žiūrėti ir kam ten juokinga gali būti, tai va ji irgi gal 5 vietoj biggrin.gif Ir Stambulo gatvės toks serialas yra, kurio jau gal 1000-ąją seriją rodo biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Žalia Rūta @ 2020 02 28, 00:25)
Apie ka Babilonas? Fotkėj tik seniai diedai - man geriau jaunesni, nei vyresni biggrin.gif Jau vien dėl to nesudomintų biggrin.gif

Na, tie diedai vieni geriausių aktorių turkijoj. Aš irgi labiau mėgčiau į kokius gražuoliukus pažiūrėt, bet jei jie tuštučiai, tik gražiai akytėm klapsi, tai man neįdomu ax.gif
Bet esmė čia gal net ne tai, o pats siužetas, nu žiauriai dinamiška viskas, realu ir įdomiai susukta. Man net nėra jausmo, kad turkus žiūriu. Aišku, visa aktorinė komanda prie vyresnių, bet man visi labai patinka. Bet puikiai suprantu tą jausmą, kai negali žiūrėti vien dėl vieno ar kito aktoriaus mirksiukas.gif biggrin.gif

Pagrindinė linija, kad sunkiai suserga vienos poros vaikas ir jam būtina smegenų operacija, kuri labai brangiai kainuoja, o tėvą, kaip tyčia, išmeta iš darbo, pinigų nėra visiškai, meta iš buto ir tt. Na ir rodoma kaip toli žmogus gali nueiti, kad išgelbėtų savo vaiko gyvybę. Kokių avantiūrų gali imtis padorus sąžiningas žmogus, prispirtas bėdos ir patekęs į tam tikrą situaciją/aplinką.
Detalių nenoriu atskleisti, nes gal kas sugalvos žiūrėti, tai bus neįdomu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milagra: 28 vasario 2020 - 09:57
Ką čia turkai rašo FB, sunkiai suprantu ir su gūgle.
Ülkemizin yaşadığı acı olaydan dolayı, resmi hesaplarımızdan paylaşım yapılmayacaktır...
Başımız sağ olsun
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2020 02 28, 10:37)
Ką čia turkai rašo FB, sunkiai suprantu ir su gūgle.
Ülkemizin yaşadığı acı olaydan dolayı, resmi hesaplarımızdan paylaşım yapılmayacaktır...
Başımız sağ olsun

Žuvo kariai turkų Sirijoj, todėl nukėlė Drugelių ceremoniją ir serikų greičiausiai nerodys šiandien. Gedulas.
Čia, aišku, ne vertimas biggrin.gif Šiaip interpretacija ta tema ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milagra: 28 vasario 2020 - 11:43
Protingiausias būtų sprendimas serialų šiandien nerodyti. Tikiuosi taip ir padarysi, ne serialai galvoj dabar žmonėms.
Atsakyti
Ir aš taip supratau...
Atsakyti
Viešpatėliau, regis praleidau tiek nedaug, gi viso labo tik 2 serijas, o žiūrint ozet'ą jausmas kitoniškas...
Net apmaudu giliai širdy, kad tokių gražių dalykų nemačiau.
I sezone net apie tai leisti sau galvoti negalėjau, ką jau čia svajoti, ant tiek neįtikėtina atrodė tuo metu visą tai ką dabar matau...

Vis tik labai noriu, net labai noriu, kad Geniul ir Fyratas būtų pora ateity vartotojo įkelta nuotrauka jokių man ten brolis-sesuo irnesakyk.gif Taškas.
Atsakyti
Siaube vartotojo įkelta nuotrauka dabar tik pamačiau
Tas jos alsavimas pirmose sekudėse... Net pagailo man Šeniz. Žinoma, karmos taškų į minusą sau ji pavarė su kaupu, iki tokio level'io nusiristi, tai neduokD, beeet, vaikų gaila, vaikų akyse vartotojo įkelta nuotrauka Mama yra mama. Žmogus blogu negimsta...

Агях:
- А теперь... Давай рассказывай, Шениз.
Дамла
- Мама?!
Агях
- Сегодня здесь всё и закончится. Сейчас ты мне ответишь, Шениз. Являюсь ли я отьцом своих детей?!
Дженк
- Папа!
Шениз
- Во всём виноват твой брат!
Дамла
- Мама!

Zalim İstanbul 33. Bölüm 2. Fragmanı (HD)
Ji tikrai out ar blogi darbai grįš bumerangu? Įdomu.

Man tik prašom šitų neliesti vartotojo įkelta nuotrauka

Vai kokios blakstienos pas vaikiuką bigsmile.gif
Kai Džeren sužinos, kad jos sūnelis gyvas, tikriausiai iš džiaugsmo bus ant pamišimo ribos vartotojo įkelta nuotrauka

- Мамин... Ты меня так долго ждал...
Прости меня, прости... Я не могла прийти, хотела, но не смогла... Думала боль пройдёт... А она не проходит...

Atsakyti
Nu ir prispoilinot su foto mad.gif Šeniz - nebėr? Teks nelįst čia, kol neperžiūrėsiu biggrin.gif

Hercai nauja yra ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 29 vasario 2020 - 23:58
Hercai buvo taip nuobodu, kad sunku darosi žiūrėti, niekas nevyksta...

O Firuze anonsas irgi viską parodė, jaučiu, nebežiūrėsiu anonsų. Naujienos tokios iš galingų.
Tik nesupratau, kodėl Ayaz miegojo su Birrak iki vestuvių.. Ganėtinai netikėta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 02 kovo 2020 - 23:16
QUOTE(Žalia Rūta @ 2020 03 03, 00:15)
Hercai buvo taip nuobodu, kad sunku darosi žiūrėti, niekas nevyksta...

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif jaqu kelintą seriją žiūriu persukinėdama ax.gif
Atsakyti
Kas žiūri Afili Ask liko 2 serijos ir serialas pasibaigs unsure.gif aš jį dar taupau, žiūriu kitus serialus. Nesuspėju visų pažiūrėti ax.gif
Atsakyti