QUOTE(Indrijan @ 2020 02 24, 12:08)
Aš manau, kad kažkas tikrai turi mirti arba tėvukas, kaip bebūtų gaila ar gal ta žiežula motinėlė Šeniz, nes Dženkas turi palūžti ir šalia jo atsirasti Džemre Na o su tuo vaiku fantastika kažkokia, nenorėčiau tikėti, kad jis Džerenos bet tas serialas toks kitoks toks neprognozuojamas jaučiu bus tiesa Bet tas vaikiukas neleis būti mano mylimukams, jiems bus dar sunkiau.
O kaip laukiu šiandienos, nes iš anonsu nieks neaišku, gal serijoje kas paaiškės
Babil nežiūriu, labai man pačiai gaila, bet nespėju...
O dėl Hercai kaip liūdna, jei pasitvirtins, kad tiesa, dėl režisieriaus. Jis labai mokėjo RayMir "sujungti" parodyti jų meilę, nežinia kaip kitas parodys. Ir iš vis taip tempia gumą, tos paslaptys taip letai rutuliojasi, nebėra to kabliuko, dingo, žiūriu, smagu žiūrėti, bet to wooo nebėra ir jau senokai....
Nežinau, bet man toks jausmas, kad tavo mylimukams vis tik leis kartu būti tas vaikiukas... Žinai, dar aš kaip galvoju, kad gal pvz bus taip kaip buvo su Edže iš Fazilet, t.y. Džeren viena liks su vaiku, na, arba išvyks kur pakeičiant ir pradedant gyvenimą iš naujo. Kodėl gi ne? Variantas. Vaiko tėvas tikrai Džeren nemyli ir niekada nemylėjo, būtų absurdas jei juos suvestų. Nedimas irgi jos 'nemato'. Gal Nedimas irgi palikęs viską pasuks savo keliu, išvyks, ir liks tavo mylimukai drauge, poroje.O kaip laukiu šiandienos, nes iš anonsu nieks neaišku, gal serijoje kas paaiškės
Babil nežiūriu, labai man pačiai gaila, bet nespėju...
O dėl Hercai kaip liūdna, jei pasitvirtins, kad tiesa, dėl režisieriaus. Jis labai mokėjo RayMir "sujungti" parodyti jų meilę, nežinia kaip kitas parodys. Ir iš vis taip tempia gumą, tos paslaptys taip letai rutuliojasi, nebėra to kabliuko, dingo, žiūriu, smagu žiūrėti, bet to wooo nebėra ir jau senokai....
Taip pat laukiu šiandienos serijos, nes noriu suprasti- jei psichologė yra Nedimo sesuo, kodėl tas vaikas koziris jai ir toks svarbus, gi jis net ne Nedimo, t.y. ne jos sūnėnas gi. Ką jos nori tuo pasiekti... Kas čia per masalas? Niekaip nepagaunu kampo kame čia bajeris
Dėl "Hercai" aš kažkaip nelabai pergyvenu, nesu įsibauginusi dėl režisieriaus pakeitimo, gal bus ne ką blogiau, bus visai gerai, rakursai nauji
Juolab skaičiau gerus atsiliepimus apie jį, kad moka gerai ir gražiais rakursais detales parodyti- jausenas, aşk, ir pan., O tuo labiau, kad tai įprasta praktika tie pokyčiai vidury, tai net nelabai ir nustebau tiesą pasakius. Turėjau tokią nuojautą, kad taip nutiks, net galima sakyti laukiau kada tokia žinia pasirodys. Nuojauta.
Nežinau kada aš čia pasivysiu Laiko trūksta irgi.
"Hercai" paskutinių dviejų serijų nesu žiūrėjusi Pačią serijos pabaigą Valentino penktadienį tik mačiau, ir viskas po šiai dienai. Praėjusios savaitės nieko nesu žiūrėjusi, apart pirmadienio "Zalim Istanbul".
Žiūrėtinas mano fantastic four
"Hercai"
"Babil"
"Dogdugun Ev Kaderindir"
"Zalim Istanbul"