Įkraunama...
Įkraunama...

Turkiški serialai VI Tema

QUOTE(Indrijan @ 2020 02 24, 12:08)
Aš manau, kad kažkas tikrai turi mirti arba tėvukas, kaip bebūtų gaila ar gal ta žiežula motinėlė Šeniz, nes Dženkas turi palūžti ir šalia jo atsirasti Džemre wub.gif Na o su tuo vaiku fantastika kažkokia, nenorėčiau tikėti, kad jis Džerenos bet tas serialas toks kitoks toks neprognozuojamas jaučiu bus tiesa blink.gif Bet tas vaikiukas neleis būti mano mylimukams, jiems bus dar sunkiau.
O kaip laukiu šiandienos, nes iš anonsu nieks neaišku, gal serijoje kas paaiškės tomato.gif
Babil nežiūriu, labai man pačiai gaila, bet nespėju...
O dėl Hercai kaip liūdna, jei pasitvirtins, kad tiesa, dėl režisieriaus. Jis labai mokėjo RayMir "sujungti" parodyti jų meilę, nežinia kaip kitas parodys. Ir iš vis taip tempia gumą, tos paslaptys taip letai rutuliojasi, nebėra to kabliuko, dingo, žiūriu, smagu žiūrėti, bet to wooo nebėra ir jau senokai.... angel_sadangel.gif​ 
Nežinau, bet man toks jausmas, kad tavo mylimukams vis tik leis kartu būti tas vaikiukas... Žinai, dar aš kaip galvoju, kad gal pvz bus taip kaip buvo su Edže iš Fazilet, t.y. Džeren viena liks su vaiku, na, arba išvyks kur pakeičiant ir pradedant gyvenimą iš naujo. Kodėl gi ne? Variantas. Vaiko tėvas tikrai Džeren nemyli ir niekada nemylėjo, būtų absurdas jei juos suvestų. Nedimas irgi jos 'nemato'. Gal Nedimas irgi palikęs viską pasuks savo keliu, išvyks, ir liks tavo mylimukai drauge, poroje.
Taip pat laukiu šiandienos serijos, nes noriu suprasti- jei psichologė yra Nedimo sesuo, kodėl tas vaikas koziris jai ir toks svarbus, gi jis net ne Nedimo, t.y. ne jos sūnėnas gi. Ką jos nori tuo pasiekti... Kas čia per masalas? Niekaip nepagaunu kampo kame čia bajeris unsure.gif
Dėl "Hercai" aš kažkaip nelabai pergyvenu, nesu įsibauginusi dėl režisieriaus pakeitimo, gal bus ne ką blogiau, bus visai gerai, rakursai nauji ax.gif
Juolab skaičiau gerus atsiliepimus apie jį, kad moka gerai ir gražiais rakursais detales parodyti- jausenas, aşk, ir pan., O tuo labiau, kad tai įprasta praktika tie pokyčiai vidury, tai net nelabai ir nustebau tiesą pasakius. Turėjau tokią nuojautą, kad taip nutiks, net galima sakyti laukiau kada tokia žinia pasirodys. Nuojauta.
Nežinau kada aš čia pasivysiu unsure.gif Laiko trūksta irgi.
"Hercai" paskutinių dviejų serijų nesu žiūrėjusi doh.gif Pačią serijos pabaigą Valentino penktadienį tik mačiau, ir viskas po šiai dienai. Praėjusios savaitės nieko nesu žiūrėjusi, apart pirmadienio "Zalim Istanbul".
Žiūrėtinas mano fantastic four wub.gif
"Hercai"
"Babil"
"Dogdugun Ev Kaderindir"
"Zalim Istanbul"
Atsakyti

Sveikos, per kur žiurit Babil su angliskais subtitrais? Per youtube neleidzia ziureti blokuoja, gal yra dar kur ikelta?

Atsakyti
QUOTE(MissEpidemic @ 2020 02 24, 15:55)
<p>Sveikos, per kur žiurit Babil su angliskais subtitrais? Per youtube neleidzia ziureti blokuoja, gal yra dar kur ikelta?</p>

Vargu ar rasite 🤔 rusiškai arba rusiškais titrais visos žiūri 🎈
Atsakyti
QUOTE(MissEpidemic @ 2020 02 24, 15:55)
<p>Sveikos, per kur žiurit Babil su angliskais subtitrais? Per youtube neleidzia ziureti blokuoja, gal yra dar kur ikelta?</p>

Galima per čia
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2020 02 15, 00:26)
O niekas nežiūrite Zemheri? Oj, kaip man patinka, o paskutinės serijos finalas!  bigsmile.gif Nors tikiu, kad realiai nepastūmė, tik vizija. Įdomu, kiek tęsis. Kokie jo reitingai?
O dar aktoriai tokie gražūs parinkti, labai tinka.
Papildyta:
Kokią gražią dieną gimęs Ibrahim Celikkol ax.gif

Aš žiūriu ax.gif Zemheri ir Babiloną.
Jau rašiau kažkada pačioje pradžioje, kad abu nerealūs. Iki dabar nuomonė nepasikeitė.

Zemheri ateitis neaiški, oficialių žinių šiai dienai nėra. Kaip visada tik spekuliacijos ir spėliojimai.
Eilinį kartą pasitvirtino teorija, kad jei man patinka, tai turkams ne biggrin.gif Paskutiniu metu pradedu tuo džiaugtis, nes gaunasi puikūs, neištęsti serialai, kuriuos praryji su malonumu ir nereikia prasukinėti beigi mirti iš nuobodulio.

Man labai patinka tiek aktoriai, tiek scenarijus, tiek išpildymas, tiek režisierės darbas. Jokių absoliučiai priekaištų neturiu. Tegul kokias 20 serijų padaro ir aš būsiu daugiau nei patenkinta.

Patinka stiprios moterys, gudrūs personažai, kai nežinai kuris kurį ir kaip pergudraus. Plius nėra pastoviai bliaunančių ir užknisančių veikėjų. Turkams matyt to ir trūksta, verkiančių kaimiečių ir smurto. Nesu baltų pūkuotų cacų lelių mėgėja, tai man įdomiausias personažas Ertanas. Be to, ir aktorius man nuo seno patinka, tai dvigubas džiaugsmas sielai ir akims biggrin.gif Dabar po paskutinės serijos labai suintrigavo sesuo (nepamenu vardo), kodėl ji taip pasielgė ir smeigė iš pasalų broliui į paširdžius. Tikiu, kad kažkas už to stovi. Ir Berrak pradėjo kažkokias užuominas motinai laidyti. Matysim kokia čia nauja/sena linija atsiskleis ax.gif
Ayça Ayşin Turan man išvis atradimas. Jaunosios kartos perlas, sakyčiau. Vis neišeidavo su ja susipažint, nes aktoriai, su kuriais ji vaidindavo, nepatiko, todėl nežiūrėdavau. O čia viskas tobulai.

Babilonas apskritai ant tiek nerealus projektas, kad net sunku kažką apie jį pasakyti.

Vis dar pažiūriu smarkiai prasukdama Namą, tai scenarijus darosi įdomesnis, Ibo kaip visada be priekaištų, nu bet režisieriaus darbas ir pagrindinė herojė... niekada prie jos nepriprasiu. Viena ančiuko išraiška visiems gyvenimo atvejams doh.gif Va čia tai aktorinis meistriškumas ninja.gif new_russian.gif wacko.gif Kai palygini su ta pačia Ayça, tai dzieve dzieve... Galėtų jie amžinai su Yamanu vaidint, abu vienas kitam skirti biggrin.gif
Atsakyti
Priminkit per kurį kanalą ir kada rodo Benim tatli yalanim? Kaip vadinasi lietuviškai? Pasijungiau "Emigrantą", visai pažiūrėčiau dar ant fono ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2020 02 26, 10:07)
Priminkit per kurį kanalą ir kada rodo Benim tatli yalanim? Kaip vadinasi lietuviškai? Pasijungiau "Emigrantą", visai pažiūrėčiau dar ant fono ax.gif
Nuo kovo 9 d. 18h per TV8 kanalą, pavadinimu_"Baltas melas" ax.gif
Atsakyti
Vai vai vai, kaip gerai žiūrisi Serkanas su Pamuk bigsmile.gif Laukiau jų! O dar čia ir Džoškun'as iš "Icerde" vaidina bigsmile.gif
Tikiuosi Pamuk nebus vienos veido išraiškos, pailsėjusi atėjo nuo "Carpismos".
Žinoma, man nieko naujo, apsauginis; bla bla bla ir t.t., kaip kad "Ramo" veik biggrin.gif
Beeet, kadangi, "Ramo" nežiūriu, išdilytinau be gailesčio po pirmos serijos net nepažiūrėjus iki galo, bo užteko pamatyti pagrindinį herojų man biškis su 'indiškais' elementais unsure.gif Tai gal sakau "Yeni Hayat" mane sudomins ax.gif

"Yeni Hayat" Fragmanı

vartotojo įkelta nuotrauka

Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2020 02 26, 20:55)
Vai vai vai, kaip gerai žiūrisi Serkanas su Pamuk bigsmile.gif Laukiau jų! O dar čia ir Džoškun'as iš "Icerde" vaidina bigsmile.gif 
Tikiuosi Pamuk nebus vienos veido išraiškos, pailsėjusi atėjo nuo "Carpismos".
Žinoma, man nieko naujo, apsauginis; bla bla bla ir t.t., kaip kad "Ramo" veik biggrin.gif
Beeet, kadangi, "Ramo" nežiūriu, išdilytinau be gailesčio po pirmos serijos net nepažiūrėjus iki galo, bo užteko pamatyti pagrindinį herojų man biškis su 'indiškais' elementais unsure.gif Tai gal sakau "Yeni Hayat" mane sudomins ax.gif

"Yeni Hayat" Fragmanı

Šito ir aš laukiu! bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2020 02 25, 20:11)
biggrin.gif Dabar po paskutinės serijos labai suintrigavo sesuo (nepamenu vardo), kodėl ji taip pasielgė ir smeigė iš pasalų broliui į paširdžius.

Aš supratau, kad čia jie (Ertanas su sese) specialiai pakišo jam ir puikiai išsisuko nuo kalėjimo (nors realiai nelabai supratau, kaip).
Ir dabar bus laisvas (vardą pamiršau) pagrindinis. O Firuze dėl sesės pasiaukos ir bus su Ertanu.. Pasikeis rolėmis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 27 vasario 2020 - 00:13
QUOTE(Visgi @ 2020 02 26, 09:27)
Nuo kovo 9 d. 18h per TV8 kanalą, pavadinimu_"Baltas melas" ax.gif

4u.gif

QUOTE(Žalia Rūta @ 2020 02 26, 23:13)
Aš supratau, kad čia jie (Ertanas su sese) specialiai pakišo jam ir puikiai išsisuko nuo kalėjimo (nors realiai nelabai supratau, kaip).
Ir dabar bus laisvas (vardą pamiršau) pagrindinis. O Firuze dėl sesės pasiaukos ir bus su Ertanu.. Pasikeis rolėmis.

Nu kad ne, nebėgtų ji nuo jo, jei jau kartu būtų tą planą rezgę unsure.gif Daug ten dar griaučių tos šeimynėlės spintoje. Vis daugiau nežinomųjų pradeda lįsti su kiekviena serija.

Nuo kalėjimo išsisuko, nes pakišo mirtinai sergantį darbuotoją, kuris sutiko dėl šeimos gerovės, t.y. pinigų prisiimti kaltę, kad neva sekretorė jį informavo dėl to lifto, o jis ignoravo ir nesiėmė jokių veiksmų. O Ertanas neva nieko apie tai nežinojo ir tik dabar, atlikus vidinį patikrinimą, tai išaiškėjo.

Ayaz, manau, liks su Berrak, atsilygindamas jai už paaukotą inkstą motinai. Ir kad arčiau Firuze būtų. Nors dabar, kai Ertanas užuodė, kad tarp jų kažkas yra, tai nebus labai paprasta. Plius dar neaišku ką su tuo tėvo lavonu Ertanas ruošiasi daryti. Gi liepė ištraukti ir padėti kur reikia ir policiją informuoti. Bet gal ir nieko nebedarys, nes Berrak visą tiesą apie tėvo žūtį jam išsakė.

Minties šuolis - kaip scenaristai herojų lūpomis pasakė visą tiesą apie turkų serialų auditoriją, žodis žodin ką ir aš vis kartoju ax.gif Turiu omenyje kaip ta brolio podružkė Firuze pasakė: "Tu tokia stipri. Bet mūsų liaudis nemėgsta stiprių moterų. Pažiūrėk serialuose - visur moterys aukos, sugniuždytos, nuleidusios galvas, va tokias mes mylim - aukas". Žodžiu, kūrybinė grupė patys žino kodėl jų serialas nepaėjo biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milagra: 27 vasario 2020 - 10:16
QUOTE(Milagra @ 2020 02 27, 11:14)
4u.gif
Nu kad ne, nebėgtų ji nuo jo, jei jau kartu būtų tą planą rezgę  unsure.gif

Kaip čia taip greit naują seriją matei? Be vertimo žiūrėjai?

Liūdna serija, labai jau priminė Kara Sevda. Vėl brolis išdavikas (man buvo keista, kad dar iki tiek jis buvo pusiau normalus), vėl auka dėl sesės (kaip dėl brolio). Nelabai net matau skirtumų jau.

Pradėjau žiūrėti ir aš Žiaurus Stambulas, ne mano tipo filmas, o dar ir pagrindinis negražus biggrin.gif Ir Fazilet man nebuvo įdomu.. na, bet ką darysi.. Tai jūsų pokalbių stengiau neskaityti.

Kalbant apie reitingus - o kieno geriausi dabar reitingai?

Apie ka Babilonas? Fotkėj tik seniai diedai - man geriau jaunesni, nei vyresni biggrin.gif Jau vien dėl to nesudomintų biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 28 vasario 2020 - 01:26