Įkraunama...
Įkraunama...

Turkiški serialai VI Tema

unsure.gif Ką manyt?

vartotojo įkelta nuotrauka

- Что это? Что не смог сказать, написал в записке?
- Если хочешь узнать как началась эта беда, найди подругу мамы. Это мой подарок вам на день всех Влюблённых
- Он за нами следит! И я его найду!
- Харун?
- Вы что здесь делаете? Как дела, свояк?
- Это ты что здесь делаешь, а? Этот тип следит за нами

Hercai 33. Bölüm Fragmanı
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Visgi: 14 vasario 2020 - 23:39
Aš dar serijos nemačiau, ale va, Visgi prispoilino biggrin.gif

O niekas nežiūrite Zemheri? Oj, kaip man patinka, o paskutinės serijos finalas! bigsmile.gif Nors tikiu, kad realiai nepastūmė, tik vizija.Į
domu, kiek tęsis. Kokie jo reitingai?
O dar aktoriai tokie gražūs parinkti, labai tinka.
Papildyta:
Kokią gražią dieną gimęs Ibrahim Celikkol ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 15 vasario 2020 - 01:16
QUOTE(Žalia Rūta @ 2020 02 15, 01:26)
Aš dar serijos nemačiau, ale va, Visgi prispoilino biggrin.gif

O niekas nežiūrite Zemheri? Oj, kaip man patinka, o paskutinės serijos finalas! bigsmile.gif Nors tikiu, kad realiai nepastūmė, tik vizija.
Įdomu, kiek tęsis. Kokie jo reitingai?
O dar aktoriai tokie gražūs parinkti, labai tinka.

Papildyta:
Kokią gražią dieną gimęs Ibrahim Celikkol ax.gif
biggrin.gif Spoilink nespoilines vis vien pilna nete tuoj pat jau vakar buvo, kad nors imk ir niekur nosies nekišk kol nepažiūrėta serija vartotojo įkelta nuotrauka Esu keletą kartų įjungus visišką ignorą, rimtai, kai neturėjau galimybės žiūrėti tiesiogiai turkų kanale, tai kitą dieną kol neįkėlė serijos su vertimu ir kol nepažiūrėjau aš jos, tol niekur ni ni ni, ugdžiau valią biggrin.gif

Aš pvz "Zemheri" esu žiūrėjusi keliasi serijas tik, pasidėjau į stalčių ir pasakiau sau kaupiasi ateičiai lai vartotojo įkelta nuotrauka Sakai verta išsitraukti?
Rašei tąkart, kad ašarų pakalnė ten, kad patinka stiprios moterys, tai dabar tame fronte jau geryn?
Iš pradžių rašė, kad lyg 20 serijų, dabar rašo, kad 13, na, o tikrą jų skaičių man regis lems reitingai, kaip įprastai. Na, nebent su jo nupirkimu pramuš kitos šalys. Reitingai serialo prašyte prašosi geresnių rodiklių. Pats max reitingas yra buvęs tik premjeros starto dieną_4.37%.
Suprasčiau, kad jie tokie de facto būtų (kaip kad dabar yra), kai 30-ta serija ar jau II sezonas serialo rodomas, o čia viso labo tik 5-ios serijos, žinoma, ne visada pirmų serijų skaičius yra rodiklis, bet kas labiausiai verčia sunerimti, kad jos yra su tendecija kristi žemyn unsure.gif
"Afili Ask" perkėlė į šeštadienį, tai gal Zemheri nubyrės žiupsnelis žiūrovų į naudą, pasiskirstys, nes bus galimybė žiūrėti ir tą ir kitą, nes savaitės dienos skirtingos, bet... ateis nauja premjera-projektas į tą trečiadienį ir vėl ne pyragai, konkurencija. Ar tik ne tas serialas su tarnaitėmis ateina į trečiadienį?

Man labai patiktų jei kitame projekte Alperen'as Duymaz (Ayaz'as) personažas būtų išraiškingesnis; nepaisantis pavojų, tvirto stuburo, toks truputi narsesnis, naglesnis, vos vos patrakėlis, padauža, va, kaip "Çukur" buvo ax.gif Man tokie truputi blogiečiai patinka ax.gif

https://www.youtube....h?v=XqNn9bu5LSQ

https://www.youtube....h?v=1Rtw9cjzBAg

Beje, jis buvęs kavalierius Ayshe (Burcu) iš "Afili Ask" vartotojo įkelta nuotrauka

Kaip ir mano brolis, taip pat per Valentinkę biggrin.gif
Aš niekaip negalėjau atgaminti į ką man visą laiką Ibrahimo žmona užneša ir vakar pagaliau buvo bingo! bigsmile.gif
O gi į aktorę Jennifer Garner (jaunystėje), į aktoriaus Ben Affleck žmoną vienu žodžiu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Visgi: 15 vasario 2020 - 18:42
Nejaugi bus pagaliau apsispręsta bent jau dėl 1 poros
Zalim İstanbul 31. Bölüm 2. Fragmanı (HD) vartotojo įkelta nuotrauka
Na, praėjusi serija kaip ir sufleris ir aiškiau, bet bijau, kad vėl nebūtų jokių fokusų ir saviapgaulės.
Būna nepasitenkinimas pagrindinėmis poromis serialuose; kad tas negerai, kad tas neaišku, kad kitkas užknisa, bet jaučiu nenumanoma yra, kad gali būti ir baisesnių dalykų, pvz kaip "Zalim Istanbul", kai iki 31 serijos dar vis nėra aišku dėl kvarteto, kas bus kas poroje/poromis biggrin.gif Va čia tai tikrai žiauru tiek serijų žiūrovą kankinti biggrin.gif

Tikiuosi, kad Džemre bus su Dženku rolleyes.gif

Noriu, kad Nedimas būtų su Džeren ax.gif

Įdomu kodėl Džeren būsena tokia dabar frage unsure.gif

Man dar įdomu kas ir kaip yra su tais laiškais kur tėvukui Agjah siuntė, jis juos neatplėšdamas kaupė ir kaupė, lyg jam savaime buvo aišku kas juos siunčia jam. Dabar apie juos jau kurį laiką nieko nerodo, o ten tokią šūsnį jis jų turi unsure.gif Smalsu kas juos siųsdavo jam unsure.gif Mažum, jei nepamiršo, parodys ir mums kas tas tasai yra.
Atsakyti
Man atrodo, kad ne apie šį serialą rašiau, kad ašarų pakalnė, lyg visai jo nesu komentavus? unsure.gif Turbūt man jis bus įdomus iki pirmo uždrausto bučinio biggrin.gif Per mažai siužetinių linijų - tai jau yra blogis, nes viskas sukasi aplink vieną paslaptį. Kaip jau rašiau, privalumai - gražūs aktoriai. Tik vargu, ar to pakaks.
Aš Ayazo nepažinau, kad Carpisa vadino, nes neatrodė į kažką panašus, kol nepračekinau, kas čia toks. Nustebino Ertano aktorius, nes čia toks stiliovas, kietas, o realybėj visai kitoks pasirodė biggrin.gif

Broliui sveikinimai su gimtadieniu 4u.gif biggrin.gif

Atsakyti

Aš visada domėjausi "Zalim Istanbul", vien dėl Sirmos ir Ozano vaidmens. Bet kai pradėjo Lnk rodyti, tiesiog taip įklimpau :hmm: 

Žiauriai sergu už CanCem, man jie labai primena YagHaz, dar toje paskutinėje serijoje tiek buvo daug panašumų.  :wub:​ 

Antiek visi yra pasidalinę į dvi dalis tarp CanCem ir NedCem. Nenusileidžia nei vieni, kiek pykčių visur, mato tai ką nori matyti.

Atsimenu fazilet tada scenaristai tą Sinaną taip gražiai sudirbo, o Yagizą iškėlė į viršų. Ir dingo po biški gerbėjai Sinano. Laukiu ir čia taip pat. Aišku gaila man Nedimo, prisikankino, bet vistiek jis man nesižiūri su Džemre nors tu ką.

Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2020 02 15, 23:42)
Man atrodo, kad ne apie šį serialą rašiau, kad ašarų pakalnė, lyg visai jo nesu komentavus? unsure.gif Turbūt man jis bus įdomus iki pirmo uždrausto bučinio biggrin.gif Per mažai siužetinių linijų - tai jau yra blogis, nes viskas sukasi aplink vieną paslaptį. Kaip jau rašiau, privalumai - gražūs aktoriai. Tik vargu, ar to pakaks.
Aš Ayazo nepažinau, kad Carpisa vadino, nes neatrodė į kažką panašus, kol nepračekinau, kas čia toks. Nustebino Ertano aktorius, nes čia toks stiliovas, kietas, o realybėj visai kitoks pasirodė biggrin.gif

Broliui sveikinimai su gimtadieniu 4u.gif biggrin.gif
Pritariu, aš tokios pat nuomonės, kad mažai siužetinių linijų - grėsmė, kad nėra gerai. Tą patį pagalvojau žiūrėdama "Dogdugu...".
Virvute tai užsitraukia; susituokė, tapo globėjais, mergaitė su jais, su ta jo kaimyne viskas aišku, ir kas toliau? Na, dar tas tėvas dabar gali kenkti jiems, sočiai problemų pridaryti. Be reikalo jį išvijo, oi be reikalo. Nenoriu, kad jie virtų tik savo sultyse dabar, kad veiksmas pagrinde tik namuos vyktų, noriu, kad rečiau tą sesę jo rodytų ir kištųsi į jų gyvenimą, kad nedarytų per daug didelio akcento ant jos. Savanaudė, svininkiška, ta sesuo jo. Tos kaimynės man tai gaila, kaip ir niekuo dėta. Aš esu tikra, kad Demet supras viską teisingai. Juolab visa tai buvo iki jos, turėjo jis savo gyvenimą iki jos, tad kvaila būtų tikėtis, kad celibato laikėsi ax.gif
Man patinka kai daugiau siužetinių linijų, gali man net kartais ir mažai ką bendro turėti su pagrindine, bet svarbu, kad būtų.
Nepažinai? bigsmile.gif Man jis ten su Melisa Pamuk poroje labiau patiko, pora jų.

Perdaviau biggrin.gif Sakiau, nuo Rūtelės biggrin.gif

QUOTE(Indrijan @ 2020 02 16, 15:44)
Aš visada domėjausi "Zalim Istanbul", vien dėl Sirmos ir Ozano vaidmens. Bet kai pradėjo Lnk rodyti, tiesiog taip įklimpau hmm.gif Žiauriai sergu už CanCem, man jie labai primena YagHaz, dar toje paskutinėje serijoje tiek buvo daug panašumų wub.gif​ Antiek visi yra pasidalinę į dvi dalis tarp CanCem ir NedCem. Nenusileidžia nei vieni, kiek pykčių visur, mato tai ką nori matyti. Atsimenu fazilet tada scenaristai tą Sinaną taip gražiai sudirbo, o Yagizą iškėlė į viršų. Ir dingo po biški gerbėjai Sinano. Laukiu ir čia taip pat. Aišku gaila man Nedimo, prisikankino, bet vistiek jis man nesižiūri su Džemre nors tu ką.
Oi, tikriausiai gyvensiu nepamiršiu kiek man nervų sugadino Fazilet YagHaz unsure.gif

Tiek įtampos ir streso per visą savo gyvenimą nebuvau patyrus kaip jį bežiūrint, kiekvieną šeštadienį kaip į karą biggrin.gif 2 metai beveik praėjo bet tą siaubą ir klaikų jausmą kai jam su lopeta vožtelėjo per galvą ir dabar ryškiai pamenu biggrin.gif Et, smagu prisiminti. Superinis buvo serialas.

Ozanas yra tavo mėgiamų sąraše? Kas labiausiai man "Zalim Istanbul" krito į akį, tai aktorė Bahar.
Po paskutinės serijos turiu vilčių, kad Džemre su Dženku bus irnesakyk.gif Tik šioje serijoje pamačiuose juose porą, na, bent jau leido suprasti scenaristai taip. Tikiuosi neapgaus, nes aš visada bijojau (net ir dabar bijau), kad tik nesuvestų ją su Nedimu, nes aš visiškai nematau juos poroje, neįtikina visiškai, jie man kaip brolis ir sesuo, kaip kambariokai, bet tikrai ne daugiau doh.gif
Geltoninu tekstą. Nežinau ar tai bus tiesa, bet man tai skamba truputi kafkiškai unsure.gif
Skaičiau šiandien, kad neva ta psichologė yra Nedimo sesuo ir Džeren kūdikis sveikas ir gyvas, išgelbėjo ir turi jį ta psichologė.

Esi žiūrėjusi "Darisi Basimiza"? Jis, Ozanas, vaidina.
Man nepaprastai gražiai ir harmoningai pora pagridinė žiūrisi. Öykü & Ozan wub.gif
Tik kad labai trumputis serialas, reitingai užtrumpino, nepasiteisino analogas du broliai ir mergina, mat Fazilet jau tas buvo, o tais metais kaip tik ir baigėsi Fazilet II sezonas.
Pagrindinę aktorę, Elif Dogan, tuomet įsidėmėjau kaip labai gražų balsą turinčią (ne žemo temdro), gražiai dainuojančią, ir gražių, švelnių, veido bruožų rolleyes.gif

Atsakyti

Ui fazilet ir aš mirsiu neužmiršiu :angel_not: , aš sapnuodavau jį. Tiesiog ieškau kažko panašaus ir iki šiol nerasdavau, bet tas Istanbulas mane pakerėjo ir nemažai panašumų radau. Kiek laiko praėjo o aš kartais YagHaz vaizdelius įsijungiu.

Tą serialą mačiau kai turkijoje dar rodė ir labai liūdėjau kai uždarė. Aš irgi ją prisimenų iš kito serialo kur dainavo lygtais tėvams verkdama, aš to serialo nemačiau, bet ištrauką n kartų peržiūrėjau. O Ozanas man labai patiko, jam kažkaip vis nesisekdavo su serialais atrodo ir jam tinka rimtesnis vaidmuo. Aš bandžiau ieškoti Yagizo panašumų ir truputi radau. Man labai patinka jo žvilgsnis toks gilus, skausmingas :wub:

Atsakyti
Na ką, dabar Ertanas turės ir Firuze. Lauksim dvigubų vestuvių biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Indrijan @ 2020 02 17, 08:17)
Ui fazilet ir aš mirsiu neužmiršiu angel_not.gif aš sapnuodavau jį. Tiesiog ieškau kažko panašaus ir iki šiol nerasdavau, bet tas Istanbulas mane pakerėjo ir nemažai panašumų radau. Kiek laiko praėjo o aš kartais YagHaz vaizdelius įsijungiu.
Tą serialą mačiau kai turkijoje dar rodė ir labai liūdėjau kai uždarė. Aš irgi ją prisimenų iš kito serialo kur dainavo lygtais tėvams verkdama, aš to serialo nemačiau, bet ištrauką n kartų peržiūrėjau. O Ozanas man labai patiko, jam kažkaip vis nesisekdavo su serialais atrodo ir jam tinka rimtesnis vaidmuo. Aš bandžiau ieškoti Yagizo panašumų ir truputi radau. Man labai patinka jo žvilgsnis toks gilus, skausmingas wub.gif
Va kaip įdomiai bigsmile.gif
Bendro šaržo yra, kas jau tikrai man pastebima plika akimi tai

♣ Žiaurus panašumas garso takeliuose (tą rašiau jau tuomet, kai tik startavo pati 1-ma serija)
♣ Cenk Karacay (Ozan'as) tipažas serialo pradžioje buvo man panašus į Sinaną Egemeną Fazilet'oje.
♣ Idris (Dživan'as) vėl brolis dviejų seserų.
♣ Mamai su dukroms ir sūnumi atvykus dirbti į šeimą kūliais visas ponų gyvenimas, viską sujaukė atvykusios...

biggrin.gif Kaip suprantu tu ir aš esam suinteresuotos pusės, kad neduokD nieks kryžmai neįvyktų, t.y. tu nori, kad Džemre liktų su Dženku, o aš noriu, kad Nedimas būtų su Džeren.

Matei fragą sekančios serijos? Ką manai?
Zalim İstanbul 32. Bölüm 2. Fragmanı (HD)
Aš pvz dabar tiesiog net neįsivaizduoju kaip bus toliau unsure.gif Kaip ką ir kur link pakreips serialo kūrėjai. Tas Džeren ir Dženko kūdikio grįžimas gali tokį restartą padaryti, kad sujaukti viską ne juokais.

Tiki, kad tėvukas mirs? Nenoriu, kad Agjahas mirtų, prašau, tik ne jis.

Ta jo žmona Šeniz tokių nedovanotinų reikalų pridirbus kriminalais kvepiančių, kad sočiai iki lubų,
apie sūnui diegiamą blogį eilę metų jau net nekalbu, savo anūkėlį pražudė/žudė, žiežula!
Kaip jos personažas man patiko "Medcezir" taip dabar nepatinka "Zalim Istanbul. Atsvara juoda blink.gif

Labiausiai neprognozuojamiausias serialas.

I sezonas. Buvau tikra ir net norėjau, kad poros būtų_Nedimas ir Džemre bei Džeren ir Dženkas.
II sezonas. Buvau tikra ir labai noriu ir dar vis noriu, kad poros būtų_Nedimas ir Džeren bei Džemre ir Dženkas.

Bet žinai kas labu labiausiai stebino ir stebina, kad nesvietiška morale buvo stebimasi smerkiant YagHaz (brolis brolio merginą pamilo), o čia, Zalim Istanbul, tai tas nekliūna, nors čia gi realiai baisuokliškiau turėtų būti pagal moralės ir dorovės sergėtojus, gi brolis vedė nuo brolio besilaukiančią merginą ((net ne patys susituokė, o apvesdino juos prieš jų valę Šeniz, metė Džeren jam, Nedimui, prie kojų, spaudimą įvaldžius)), ir visi gyveno ir gyvena iki dabar po vienu stogu ir kai ne kurie net ir žino apie tą viešą paslaptį.
QUOTE(Visgi @ 2019 04 11, 23:03)
Zalim İstanbul 3. Bölüm Fragmanı - 2
Жестокий Стамбул - 2 Ф

Kaži, kaip čia viskas susidėlios? Kaip čia kas su kuo ir link ko? Nes žinau, kad Sirma Yanik gali būti labai apgaulinga (su Fazilet man kiek nervacijos buvo, baisu ir prisimint, kol žiūrėjau vos nenumiriau doh.gif ) kad nelabai ir suprasi, nes pas ją gi nebūtinai kur vėjas pučia, ten ir šakos linksta. 
Man tos blogietės kažkaip net ir pagailo vieną akimirką. Vaidina tai ji gerai, žiūriu į ją ir tikiu tuo ką matau.
Galiu dabar didžiausią nesąmonę parašyti, bet gal ji bus su juo poroje, mažum kažkokiu būdu įvyks stebuklas ir ji su juo taps kitokia nei yra, o anie du bus mudu-abudu, bet man tada jie jau dabar vanile dvelkia...bus neįdomu tuomet dėl tų dviejų. Vienu žodžiu nežinau.

O "Babil" ar žiūri? Taip ilgu laukti kaskart serijos, kad jei iškart būtų visos 13-ką, tai jaučiu peržiūrėčiau vienu ypu per kelias diena.

Ko dabar realiai laukiu kovo mėn, tai III sezono "The Protector"
The Protector: Season 3 | Official Trailer | Netflix
Atsakyti

Aš manau, kad kažkas tikrai turi mirti arba tėvukas, kaip bebūtų gaila ar gal ta žiežula motinėlė Šeniz, nes Dženkas turi palūžti ir šalia jo atsirasti Džemre. :wub:  Na o su tuo vaiku fantastika kažkokia, nenorėčiau tikėti, kad jis Džerenos bet tas serialas toks kitoks toks neprognozuojamas jaučiu bus tiesa. :blink: Bet tas vaikiukas neleis būti mano mylimukams, jiems bus dar sunkiau. O kaip laukiu šiandienos, nes iš anonsu nieks neaišku, gal serijoje kas paaiškės :tomato: 

Babil nežiūriu, labai man pačiai gaila, bet nespėju...

O dėl Hercai kaip liūdna, jei pasitvirtins, kad tiesa, dėl režisieriaus. Jis labai mokėjo RayMir "sujungti" parodyti jų meilę, nežinia kaip kitas parodys. Ir iš vis taip tempia gumą, tos paslaptys taip letai rutuliojasi, nebėra to kabliuko, dingo, žiūriu, smagu žiūrėti, bet to wooo nebėra ir jau senokai.... :angel_sadangel:​ 

Atsakyti
QUOTE(Indrijan @ 2020 02 24, 13:08)
O dėl Hercai kaip liūdna, jei pasitvirtins, kad tiesa, dėl režisieriaus. Jis labai mokėjo RayMir "sujungti" parodyti jų meilę, nežinia kaip kitas parodys. Ir iš vis taip tempia gumą, tos paslaptys taip letai rutuliojasi, nebėra to kabliuko, dingo, žiūriu, smagu žiūrėti, bet to wooo nebėra ir jau senokai.... angel_sadangel.gif </p>

paskutinę seriją prasukdama pažiūrėjau, nebeįdomu ax.gif
Atsakyti