Įkraunama...
Įkraunama...

Turkiški serialai VI Tema

Man labai patinka Mirano ir tėvo duetas labai labai, jie tokie abu panašūs, net išvaizda.

O dėl seserų manęs neklausk, aš palengva žiūriu, jus paskaitau, o rebuso nenarplioju.

Pradėjau žiūrėti per lnk "Laukinį miestą" nu labai labai patiko. Aš žinojau, kad jis geras, nes Sirmos darbas, bet kad toks geras, nesitikėjau. Ir labai panašus į mano mylimą Fazilet, dabar dar pagrobimą šiandien rodo tai net tiesiogiai seku. Man YagHaz yra Cenkas Cemrė :wub:  :wub:  :wub: 

Atsakyti
Kas tas miestas? Kažkas ten apie Stambulą?

Apie tarnaites bus naujas, intriguoja http://1plus1tv.ru/s...kom-yazyke.html
Atsakyti

"Zalisim Istanbul" pirmadieniais pas turkus rodo, apie neįgalų vaikiną. Pameni?

Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2020 02 10, 22:58)

Apie tarnaites bus naujas, intriguoja http://1plus1tv.ru/s...kom-yazyke.html

laukiu šito labai! smile.gif
iš naujesnių žiūriu Dogdugun Ev Kaderindir labai patinka istorija ir gerai Demet su Ibrahim kartu vaidina poroje.
Seferin Kizi taipat seku, labai įtraukė, taip gerai vaidina Neslihan, nu tokia man ji nereali wub.gif Bet poroje man labiau Nare su Gediz patiktu biggrin.gif jis toks juokingas ir jo stiliukas 👌 biggrin.gif
Afili Ask apleidau, gal dar pasivysiu kai nebus ka daugiau žiūrėti, erzina kas dabar vyksta, tai net žiūrėti nesinori ax.gif
Zalim Istanbul žiūriu, ir nekantrauju kada kita seriją rodys, labai įdomu kaip toliau klostysis viskas bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Indrijan @ 2020 02 11, 20:44)
<p>"Zalisim Istanbul" pirmadieniais pas turkus rodo, apie neįgalų vaikiną. Pameni?</p>

Nesu jo dar žiūrėjus, pasitaupysiu. Nes sunku jau suspėti darosi biggrin.gif

QUOTE(otea @ 2020 02 11, 22:35)
laukiu šito labai!  smile.gif
iš naujesnių žiūriu Dogdugun Ev Kaderindir labai patinka istorija ir gerai Demet su Ibrahim kartu vaidina poroje.
Seferin Kizi taipat seku, labai įtraukė, taip gerai vaidina Neslihan, nu tokia man ji nereali  wub.gif  Bet poroje man labiau Nare su Gediz patiktu  biggrin.gif jis toks juokingas ir jo stiliukas 👌 biggrin.gif
Afili Ask apleidau, gal dar pasivysiu kai nebus ka daugiau žiūrėti, erzina kas dabar vyksta, tai net žiūrėti nesinori  ax.gif
Zalim Istanbul žiūriu, ir nekantrauju kada kita seriją rodys, labai įdomu kaip toliau klostysis viskas  bigsmile.gif

Man nuo 5 serijos jau kažkiek labiau patinka Dogdugun Ev Kaderindir. Kam patinka psichologiniai daugiau tai auditorijai skirta. Mes reikia meilės ir veiksmo biggrin.gif

Žiūriu ir Nare.. bet irgi toks so so..

Afili ir aš apleidau..

Stabulas laukia. O jis labai grūznas tas filma? Apie ką maždaug?
Papildyta:
Na va, ne Fyratas brolis, kaip suprantu, čia pasakė, kad kam ieškai brolio, kai turim Fyratą (augo tarsi brolis).
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2020 02 12, 00:32)
Kas tas yr_Nare? 👀

O "Babil" žiūrit?
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2020 02 12, 09:42)
Kas tas yr_Nare? 👀

O "Babil" žiūrit?

Seferin Kizi
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2020 02 12, 00:32)
Nesu jo dar žiūrėjus, pasitaupysiu. Nes sunku jau suspėti darosi biggrin.gif
Man nuo 5 serijos jau kažkiek labiau patinka Dogdugun Ev Kaderindir. Kam patinka psichologiniai daugiau tai auditorijai skirta. Mes reikia meilės ir veiksmo biggrin.gif

Afili ir aš apleidau..

Stabulas laukia. O jis labai grūznas tas filma? Apie ką maždaug?
Papildyta:
Na va, ne Fyratas brolis, kaip suprantu, čia pasakė, kad kam ieškai brolio, kai turim Fyratą (augo tarsi brolis).

Ten visko yra ir meilės ir intrigų, bent jau man primena Fazilet serialą kažkuom 🤔 pacituosiu ką apie jį rašo:
"Trijų vaikų motinos Seherės ir didžiulės logistikos įmonės vadovo Agah susitikimas visiems taps dideliu išbandymu. Nedimas, Agah sūnėnas, nuo vaikystės prikaustytas prie neįgaliojo vežimėlio. Agah, pažadėjo savo broliui pasirūpinti jo sūnumi. Jis daro dėl Nedimo viską, kas jo jėgose. Tačiau jo žmona nenori matyti Nedimo, laiko jį konkurentu savo sūnui Dženkui, kuris po studijų grįžo iš Amerikos. O Seherė kartu su savo suaugusiais vaikais atvyksta iš Antakijos ir pradeda dirbti Agah dvare. Atvykus šiems žmonėms, niekas nebebus kaip anksčiau, nes visi turi paslapčių, kurias nori nuslėpti... "
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo otea: 12 vasario 2020 - 16:36
QUOTE(otea @ 2020 02 12, 17:35)
Ten visko yra ir meilės ir intrigų, bent jau man primena Fazilet serialą kažkuom 🤔 pacituosiu ką apie jį rašo:
"Trijų vaikų motinos Seherės ir didžiulės logistikos įmonės vadovo Agah susitikimas visiems taps dideliu išbandymu. Nedimas, Agah sūnėnas, nuo vaikystės prikaustytas prie neįgaliojo vežimėlio. Agah, pažadėjo savo broliui pasirūpinti jo sūnumi. Jis daro dėl Nedimo viską, kas jo jėgose. Tačiau jo žmona nenori matyti Nedimo, laiko jį konkurentu savo sūnui Dženkui, kuris po studijų grįžo iš Amerikos. O Seherė kartu su savo suaugusiais vaikais atvyksta iš Antakijos ir pradeda dirbti Agah dvare. Atvykus šiems žmonėms, niekas nebebus kaip anksčiau, nes visi turi paslapčių, kurias nori nuslėpti... "

Ačiū, vakar pradėjau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2020 02 13, 17:55)
Ačiū, vakar pradėjau 4u.gif

Gero žiūrėjimo 4u.gif
Atsakyti
Numanau, kad kas serialą žiūri, seka naujienas, tai matėt jau. Aš ir darbe būnant mačiau, kai tik įkėlė, tik aš iš pradžių pagalvojau, kad už kadro čia kažkas švilpauja biggrin.gif Pažiūrėjau staigiai antrą kartą ir tada supratau, kad tai jis švilpauja biggrin.gif
Vai koks šelmis tas Miranas flirt.gif
https://twitter.com/...270981300486145

vartotojo įkelta nuotrauka

Man tokia graži ši serialo melodija wub.gif
Žinoma, ir kitų yra labai gražių, bet ši man savitai kažkuo ypatinga wub.gif
https://www.instagra.../p/B8jZ_8hqhxm/

Ai, ai, koks tas Kupidonas wub.gif
Na, ko gi daugiau reikia iš Kupidono_mylėti ir būti mylimai ax.gif

Man, šioje serijoje, jis labai priminė tą savo rūstumą I sezone. Šėtonas veik rolleyes.gif

Baisiai knieti sužinoti kaip čia bus (ir ar bus) cementovkė su šia porele...
Reyan iš Kupidono reikia ne tik, kad mylėti, būti mylimai, bet dar ir mokėti mylėti save.
Mažum tada nebus tokia bjauri rolleyes.gif

Yaren, t.y. Ilay aktorė man tikrai labai simpatiška ax.gif
Tobulai vaidina savo neigiamą personažą, taip perteikia jį, kad sunervinti gali iki debesų biggrin.gif

Atsakyti
Ir man ji tokia amerikoniška, visai ne turkė.
Atsakyti