- Все кончено, госпожа Азизе. После этого, ни одна твоя ложь не сделает сердце Мирана темнее.
- Ты прочтёшь это увидев своими глазами. И ты расскажешь мне правду.
- Сестра?
- Какие дела ты проворачиваешь за моей спиной? Ты предала меня!
- К добру ли Ханифе? Что ты тут делаешь по среди ночи?
- Это письмо настоящие. Когда Дильшах его писала, я была рядом.
- Месть Азизе Асланбей закончилась!
Hercai 31. Bölüm Fragmanı
QUOTE(Žalia Rūta @ 2020 01 29, 01:06)
Bet man įdomu, o ką įsimylės Irena, ar bus išplėtotos jos, Fyrato linijos.. ar taip ir liks..
Man dar įdomu kaip bus su Geniul. Reiktų jai jau kokio naujo personažo, nes jau tokį laiką nei pakarta nei paleista, vis Mirano tikisi.Neįsivaizduoju, kaip ji dar vis gali turėti tokių lūkesčių dėl jo. NeduokD jei ir sulauktų, tai kokia prasmė iš partnerio jei meilė be atsako. Pražūtis. Juolab seniai jai jis yra pasakęs, kad nežiūriu į tave kaip moterį, tu esi mano dėdės dukra ir kitaip nebus.
QUOTE(Žalia Rūta @ 2020 01 31, 01:32)
Kol atpažinau, kas ten iš Afili Ask Beje, žiūri? Aš po pertraukos dar nežiejau, nespėju jau.
Irena kokia graži foto, lieknesnė lyg. Nes turkaitės serialuose itin lieknos, bent jau pagrindinės.
Irena kokia graži foto, lieknesnė lyg. Nes turkaitės serialuose itin lieknos, bent jau pagrindinės.
Neatpažinai Sameto Hulyos? Nemirtinga sutuoktinių porelė
Ne, taip pat nuo gruodžio pertraukos nežiūrėjau likusių serijų,
seku tik kas dedasi, bet toliau dar nežiūriu, dar vis kaupiu serijas, tą smagų ir lengvą pozityvą
Tas Keremas tai nemirtingas
Į jį čia pažiūrėjus jis man su tais akių pamirksėjimais primena tą prancūzų aktorių komiką Louis de Funès
Arba čia, kai pamatau jį su tomis maisto žnyplėmis, tai kaip nepasakysi,
kad čia buvęs Fazilet žentas Su uošviene viens prie vieno
Norėčiau, kad šitie pora taptų
Jo, Yranen ir man kai kuriuose nuotraukose net labai graži
Žalia Rūta, ar žiūrėjai jau? Kokios tavo mintys dėl Haruno ir to kuris paradui vadovauja?
Aš pagaliau jau pažiūrėjau, bo penktadienį tik galą spėjau pamatyti nuo ten kur Azizė 'numiro'.
Galvojau šioje serijoje aiškiau bus, o nė velnio!
Vis vien neaišku nei kas tas Harunas, nei kas tas inkognito kuris Harunui nurodymus duoda (kuriam net Hanifė sutiko talkinti) ir kuris pirmu smuiku griežia
Užuomina tik viena, kad kažkas iš Aslanbėjų. Dabar išnarplioti susuktą mįslę dar painiau. Agata Kristi ilsisi nuošaly
Įtariu visus, ir gyvas ir negyvas dūšias, bet kai pradedu prielaidas dėlioti- galai nesueina, prieštarauja viens kitam.
Kas būtent tas (naujasis) Aslanbėjus kuris veikia prieš Azizė ir kuris net (!!!) Dilsah ir Hazaro laiškų turinius žino???
Kaip skiriasi vertimai_įgarsinta taip, o titruose anaip. Abu pasakymai visai kitokią prasmę įgauna, skirtingą.
Азизе Асланбей. Мне очень интересно что она будет делать когда узнает что за всем этим стоит человек из семьи Асланбей.
Harunas net į laiško turinį nežvilgtelėjo kai jam Hanifė atnešė, į rankas net jo nepaėmęs davė nurodymą kam jį atiduoti, vadinasi ant tiek viską žino, kad iki smulkmių.
Iš jaunos kartos negali būti tas asmuo, nes tikrai nieks nė gimęs nebuvo ir akyse tų laiškų neregėjo, juolab turinius jų.
Tas asmuo dar ir per du frontus dirba. Kaip suprantu spąstai paspęsti net ir Šadoglų su tuo viešbučių tinklu, Harunas įeina dabar kaip patikėtinis į jų šeimos verslą. Kaži, jis rimtai ves Yaren...
Aš pagaliau jau pažiūrėjau, bo penktadienį tik galą spėjau pamatyti nuo ten kur Azizė 'numiro'.
Galvojau šioje serijoje aiškiau bus, o nė velnio!
Vis vien neaišku nei kas tas Harunas, nei kas tas inkognito kuris Harunui nurodymus duoda (kuriam net Hanifė sutiko talkinti) ir kuris pirmu smuiku griežia
Užuomina tik viena, kad kažkas iš Aslanbėjų. Dabar išnarplioti susuktą mįslę dar painiau. Agata Kristi ilsisi nuošaly
Įtariu visus, ir gyvas ir negyvas dūšias, bet kai pradedu prielaidas dėlioti- galai nesueina, prieštarauja viens kitam.
Kas būtent tas (naujasis) Aslanbėjus kuris veikia prieš Azizė ir kuris net (!!!) Dilsah ir Hazaro laiškų turinius žino???
Kaip skiriasi vertimai_įgarsinta taip, o titruose anaip. Abu pasakymai visai kitokią prasmę įgauna, skirtingą.
Азизе Асланбей. Мне очень интересно что она будет делать когда узнает что за всем этим стоит человек из семьи Асланбей.
Harunas net į laiško turinį nežvilgtelėjo kai jam Hanifė atnešė, į rankas net jo nepaėmęs davė nurodymą kam jį atiduoti, vadinasi ant tiek viską žino, kad iki smulkmių.
Iš jaunos kartos negali būti tas asmuo, nes tikrai nieks nė gimęs nebuvo ir akyse tų laiškų neregėjo, juolab turinius jų.
Tas asmuo dar ir per du frontus dirba. Kaip suprantu spąstai paspęsti net ir Šadoglų su tuo viešbučių tinklu, Harunas įeina dabar kaip patikėtinis į jų šeimos verslą. Kaži, jis rimtai ves Yaren...
Žiūrėjau.. serija buvo labai nuobodi, tai galima sakyti, kad skrolindama e platybėse tik klausiau.
Nieko nepaaiškėjo, lauksime vėl veiksmo.
Nieko nepaaiškėjo, lauksime vėl veiksmo.
Jau greitai per Tv8 reklamuoja "Baltas melas" (Benim tatli yalanim). Žiauriai džiaugiuosi. Kiek aš čia iš jūsų skaičiau tikrai paliko įspūdį. Labai labai laukiu
Hercai 31. Bölüm 2. Fragmanı
- В тот вечер мы с Дильшах встретились в месте, в которм мы встречались обычно. Она должна была мне что-то рассказать.
- Мама, то, что рассказывает Хазар Шадоглу это правда? Ответь мне!
- Да. Прадва!
- Нет.
-Твоя мама не любила отца, Миран. Асланбеи насильно взяли ее в невестки.
- После того, как Хазар должен был вернуться из армии, они хотели пожениться.
- Как ты могла молчать, зная все это, мама! Мирна узнает всю правду.
- Ты ошиблась, Азизе. Твою игру, построенную умом, Миран изменил своим сердцем. Но, я не позволю.
QUOTE(Žalia Rūta @ 2020 02 06, 00:13)
Laukiamiausi epizodai
Užsispyrėlės sutramdymo laukiu nesulaukiu ir aš, ne tas žodis, nesakyk Oi, kai ką primena
https://www.youtube....h?v=rdFuXyu9vtM
Nežinau ar kas žiūrit, bet aš noriu pasidalinti...
Man ypatingai patiko vakarykštės serijos pabaiga "Dogdugun ev Kaderindir" Regis keli žodžiai serijos pabaigoje, taip kukliai, o buvo taip jautru, taip gražu ir taip subtilu. Man taip prie širdies tas natūralumas pagr personažų rodomas ir tos aktorių perteikiamos jausenos Regis tik bičiuliai (ir tai vargu ar taip galima įvardinti), gan atsitiktinė ir trumpalaikė pažintis, o ji taip daug nulėmė ir lemia, dabar, ir jau netrumpalaikiams dalykams.
Sakoma, žmogui mirštant prieš akis žaibo greitumu pralekia visas jo gyvenimas... Zeynep taip ir nutiko_veik per kelias dienas jos gyvenimas apsisuko visu 180° kampu. Kraupoka buvo žiūrėti į tai, kai ji stebėjo iš šalies negalėdama patikėti kas nutiko ir vyksta.
Kaip ir rašiau, kaip ir galvojau, neišskris ji su tuo savo jaunikiu, grįš pas jį, pas savo vyrą, ir padės jam dėl mergaitės globos, taip ir nutiko.
Kaip advokatė ji gera ir stipri yra, bus.
Kaip jis ją dabojo, kad ji tik nepamatytų savo nebiolognio tėvo su meiluže, kad tik ji nesikrimstų.
Toks rūpestingas ir jautrus artimam savo tas Mehdi
Pasikartosiu_Jis, jis, ir tik jis jos išsigelbėjimas nuo visų jos siaubų baubų ir jos namai-tvirtovė
Zeynep & Mehdi
_________
Va, va, taikliai, apsukri madam
Man ypatingai patiko vakarykštės serijos pabaiga "Dogdugun ev Kaderindir" Regis keli žodžiai serijos pabaigoje, taip kukliai, o buvo taip jautru, taip gražu ir taip subtilu. Man taip prie širdies tas natūralumas pagr personažų rodomas ir tos aktorių perteikiamos jausenos Regis tik bičiuliai (ir tai vargu ar taip galima įvardinti), gan atsitiktinė ir trumpalaikė pažintis, o ji taip daug nulėmė ir lemia, dabar, ir jau netrumpalaikiams dalykams.
Sakoma, žmogui mirštant prieš akis žaibo greitumu pralekia visas jo gyvenimas... Zeynep taip ir nutiko_veik per kelias dienas jos gyvenimas apsisuko visu 180° kampu. Kraupoka buvo žiūrėti į tai, kai ji stebėjo iš šalies negalėdama patikėti kas nutiko ir vyksta.
Kaip ir rašiau, kaip ir galvojau, neišskris ji su tuo savo jaunikiu, grįš pas jį, pas savo vyrą, ir padės jam dėl mergaitės globos, taip ir nutiko.
Kaip advokatė ji gera ir stipri yra, bus.
Kaip jis ją dabojo, kad ji tik nepamatytų savo nebiolognio tėvo su meiluže, kad tik ji nesikrimstų.
Toks rūpestingas ir jautrus artimam savo tas Mehdi
Pasikartosiu_Jis, jis, ir tik jis jos išsigelbėjimas nuo visų jos siaubų baubų ir jos namai-tvirtovė
Zeynep & Mehdi
_________
Va, va, taikliai, apsukri madam
Tai kaip serija?
Man labai patiko, po biški atsiskleidžia tiesos, nors Miranas jų nepriima, bet vistiek juda.
Elif vestuvėm manau, kad sutrukdė užsikirto vardas kur Miraną įsimylėjusi, ji rezga ten planą huliganą.
Kai Maranas mušėsi tai garsu juokiausi, taip kažkaip nenatūraliai gavosi...
Aš vis laukiu kada vaiką pradės daryti ir kada pagimdys, bet jaučiu, kad niekad nesulauksiu ar tik trečiame sezone, dabar kai apsipyko tai iš vis nenusimato...
Tiesiog galėtų viskas suktis greičiau, nes iki vasaros mažai serijų beliko, o dar kiek neatskleista, nu tikrai pykstu aš dėl to
Normalu, kad neįvyko vestuvės, paliko jas, kai bus tikra meilė. Jau užteko kelių Mirano feikinių.
Man serija irgi labai patiko, pagaliau veiksmo.
Intriga su Irena
Kanifė tai vapščė pateko, kad belieka jei keltis į kitą šalį
Vis dar manote, kad Aišė yra Azizė? Kelios dar sesės buvo
Na ką, Miranas su tėvu susieina
Man serija irgi labai patiko, pagaliau veiksmo.
Intriga su Irena
Kanifė tai vapščė pateko, kad belieka jei keltis į kitą šalį
Vis dar manote, kad Aišė yra Azizė? Kelios dar sesės buvo
Na ką, Miranas su tėvu susieina