QUOTE(Žalia Rūta @ 2020 01 29, 14:33)
Bet pačios vedybos - tai labai buvo ekspromtas, tiesiog tuo pasinaudota.
Man žiauriai įdomu, kas čia toks stiprus už visko slepiasi ir kodėl tiek metų tylėjo...
Bet tai kaip skrupulingai buvo pasiruošta to X žmogaus, kad Nasuhas būtent Haruną pastebėjo ir išrinko, o ne ką kitą, kaip tinkamą sužadėtinį į partijas anūkei Yaren; jaunikis ir ne iš Midyat'o, ir iš geros šeimos, ir nepadoriai turtingas, ir vienturtis, ir Kembridže studijavo. Įdomu, tai Haruno pseudo bioagrafija ar tikra tiesa. Šeima jo, kai pirštis jis atvyko, man kaip į pasamdytą panaši buvo
Dar tas Harunas ir prie bendrų firmos kampanijos reikalų yra su Šadoglų, patneriai lyg iš tolo (tik klausimas ar fiktyviai ar
ant rimto).
Negaliu suprasti ar tas Harunas labiau už Šadoglų, t.y. Hazarą, ReyMir, ar labiau prieš Aslanbėjus, t.y. Azizė aprobavimo tikslais. Azizė brolis? Azizė sesuo Aishe? Mirano mama Dilsah? Esma? Harunas Esmos sūnus?
Nors Harunas man labai panašus į Geniul ir į Sultan
O gal pvz tas Harunas apskritai ne prie ko, jam moka ir jis vykdo tik nurodymus. Variantų n+k. Vieną tokią teoriją net perskaičiau, kad Harunas galbūt Dilsah antras sūnus, t.y. jaunesnis Mirano brolis
Po to karto_nieko nebeskaitau
Patiko man kaip jis su Miranu susipažino, priėjimą rado, matyt velniūkštis žinojo, kad anas pasiutęs ir pavydus, įniršęs bus
ir neliks Mirano nepastebėtas jei prie Reyan prisės. Hm, ir žinojo gi jis kas ji, kad Reyan Šadoglų, nors ir matęs nebuvo... Gerai paruoštas, informuotas super tiesiog.
Žiauriai įdomu, ką ten Harunas Hanifė paporino, bet jau ryškiai, kad kažką konkrečiai ir masyviai, kad anos vos akys iš orbitų neiškrito
Mirano laukia šokas juoda ant balto tiesiog. Noriu, kad Mirano ir Hazaro liniją dažniau rodytų, kaip kad anksčiau. Ir labai noriu, kad ne pabaigoje parodytų tą jų epizodą su laišku
Tasai žmogus, kurį tu myli manyje, žinoma, yra už mane geresnis: aš ne toks. Tačiau tu mylėk, ir aš pasistengsiu būti geresnis už save.