Labai laukiu trečiadienio
"Dogdugun..." 4 serijos. Jis, tada kaip jau ir rašiau po 1 serijos, toks markatnas, specifinis, bet įtraukiantis.
Ir kaip Zeynep nesupranta, kad jos namai ten kur jis, kur Mehdi, kad Jis ir yra Jos tie Namai. Tik jis jos išsigelbėjimas ir užuovėja. Ji be jo išprotės tarp tų dviejų pasaulių, tarp tų dviejų tėvų šeimų, ir visai nesvarbu, kad jie vienas kitą menkai pažįstą, bet jis jau parodė žodžiais ir veiksmais, kad niekur ir nė su niekuo ji taip saugiai nesijaus nei su juo.
Jo personažas labai tvirtas vidumi parodytas. Didelės ir geros širdies. Toks labai teisingų nuostatų, atrodo tokius gi paprastus dalykus jis sako...
Neįsivaizduoju kitos aktorės čia vietoj Demet Odzemir, ne mano favoritė, bet labai patinka man kaip ji savo personažą vaidina, parodo. Debiutas jos dramoje man patinka, įtikino, patikėjau. Šaunuolė.
Kaip Mehdi provokavo tas jos nebiologinis pasiturintis tėvas, bet Mehdi malačius, nepasidavė provokacijai, o jau Zeynep sėdėjo, tai kaip įsitempusi styga. Jau tokia įtampa ten jautėsi, kad siaubų siaubas, aš tik kvapą užgniaužus laikiau, kad ten kai kas ko nereikia neleptelėtu.
Apie jos biologinius tėvus tai jau apskritai nieko sakyti nesinori, apart, kad savanaudiškumo ir egocentrizmo viršūnė, o ne tėvai, ypač mama. Na, bet čia ne naujiena, jau beveik įprastas reiškinys.
Man taip gaila Mehdi buvo 3 serijos pabaigoje, nenusipelnė jis, žiauru, kam šitaip? Gi melas melą gimdo.
Kaip iš jo tuos globojamus gatvės vaikus dabar paims, baisu. Ir viskas per tą Faruką su anuo tipeliu, susimokė.
Nepaliks Zeynep jo, neišskris į Londoną, ji grįš pas Mehdi. Aš tikiuosi ji nepasirašysiu tų skyrybos dokumentų, o jei ir pasirašys, vis vien jo nepaliks, grįš, ir dar padės jam ir tuos vaikus atgal pasiimti.
Doğduğun Ev Kaderindir 4.Bölüm 2.Fragman"Babil" man regis Ayse yra infiltruota pareigūnė, ne atsitiktinai ji ten ir ne šiaip.
Babil 3. Bölüm Fragmanı!Patinka labai Egemeno personažas, pats charizmatiškiausias personažas. Blogiuko ir nepatikimiausio etikėtė priklijuota, bet mano galva jis yra patikimiausias, tikras, yra savimi, kad ir kokių pagundų buvo, kad ir su tais pinigais, galvojau negi rimtai išdūms su jais, bet ne, grįžo, tai, kad ir koks laisvamanis, kad ir kokias replikas jo bičiuliai laido jo atžvilgiu, bet jis šalia, generuoja kai kurias idėjas žaibiškai.
"Fi Ci Pi" seriale
Ozan Guven buvo tobulas, jo personažas parodytas buvo tobulai.
Erzina Eda. Aš suprantu_vaikas, liga, reikia žūtbūt kosminės pinigų sumos vaiko operacijai, na bet kartais tiesiog perlenkia lazdą savo terorizavimu vyro atžvilgiu, o Irfanas, kaip įmanydamas stengiasi, deda maksimalias pastangas, daro įmanomus ir neįmanomus dalykus.
Matai, Egemenas gali Irfanui rūpesčių pridaryti, reikia laikytis jam atokiau, o kad Irfanas ir be Egemeno rūpesčių vienaip ar kitaip turės, tai čia nulis dėmesio. Na, kur jam tokią kosminę sumą staigiai paimti, jos manymu... Vienas lauke gi ne karys.
Ilay (Birce Akalay) personažas patinka. Nuovoki, ne iš kelmo spirta.
O jau Suleyman žmona Kudret, tai veik visatos mama mafia, aršiau nei tas jos vyras magnatas mafiozas, ji kaip hilteris sijone, o ne moteris, paradui konkrečiai vadovauja, valdinga motera. Kaip ji ten Ilay sakė "į mano tėvo laidotuves atėjo 10'000 tūkst žmonių" , tai čia kaip mūsų Vilniaus Siemens Arena per krepšinio varžybas
Na, nežinau, ar taip gali būti ar negali būti, bo niekad tokiose laidotuvėse nedalyvavau
Tasai žmogus, kurį tu myli manyje, žinoma, yra už mane geresnis: aš ne toks. Tačiau tu mylėk, ir aš pasistengsiu būti geresnis už save.