Hi! po atostogų!
Hercai - kolasalus serialas!
Pasiilgus buvau. Taip gera buvo pamatyti ir išgirsti jį vėl grįžus į areną
Ir
Hercai 29. Bölüm Fragmanı labai patiko, ypač tas kur pilnesnę versiją iš pradžių parodė, bet paskui kažkodėl
išėmė iš eterio ir įkėlė vietoj jo trumpesnį variantą. Dabar Azatas Mirano skolininkas, kad išgelbėjo jam gyvybę. Norėsiu pamatyti Azizė reakciją, kai sužinos, kad kai ji padegė jie ten visi buvo viduje. Man regis Azatas labai pamils Elif.Įdomu, kas gi iš tikrųjų yra tas Yaren būsimas vyras? Gal Gionul brolis? Šioje serijoje jis buvo labai fainas, toks be stabdžių, patinka man kai Yaren jis nervina
Įdomu ta kita Mirano senelė kokią versiją savo dukters mirties žino? Jaučiu tikrai ne tą kur Azizė pasakoja Miranui ir visiems kitiems.
QUOTE(Indrijan @ 2020 01 13, 19:55)
Kai Hercai nebesulauki, pažiūrėjau su Beren Saat tą Atye, nu labai patiko. Toks ne visai turkiškas, nevisai amerikietiškas, truputi ta fantastika taip tiko. Vienu žodžiu - patiko, rekomenduoju kas dar nematėt 👌
Smalsu labai ar jos tas draugas Erhanas gyvas liko...
QUOTE(otea @ 2020 01 15, 15:07)
Nuo Vasario mėnesio per LNK ( reklama girdėjau kai buvau kitam kambaryje del kanalo nesu 100% tikra) pradeda rodyti
Zalim Istanbul 😊 Aš jį per rusus žiūriu
Galėtų ir
Hercai rodyti
Pamačiau ir aš
Galvojau kur čia matyti veidai, o žiū, kad
Zalim Istanbul Nuo vasario 03 d. pavadinimu "Laukinis miestas".
Įdomu kokios vis tik poros bus pabaigoje, o gal tik viena pora liks? II sezonas, o pėdsakai taip sumėtyti, kad ir sunku nuspėti
QUOTE(florete @ 2020 01 18, 20:55)
Grįžtant prie Hercai...
Tai spėjimas pasitvirtino-tas apgamėlis virš lūpos, jis toks pat jaunosios Aiše, kaip ir Azize
Kaip ir noriu tikėti, lyg ir tikėtina ir labai panašu, bet gal čia mus specialiai klaidina?
Gal Azizė yra sesuo Aise, kuri jaunystėje taip pat mylėjo Nasuchą
QUOTE(Žalia Rūta @ 2020 01 20, 00:47)
Aha... nors gal ir pas sesę būtų
Sunku man patikėti, kad nematau logikos
Gali būti n+k niuansų, ypač kai nežinome visko, kai kuriuose serialuose būna, kad intrigos nepalieka, viską ant lėkštutės pateikia jau pirmoje serijoje, o čia toks galvosūkis, kad ir kaip bedėliotum rebusą galai vis vien nesueina.
Kas tas 4-as sūnus Azizė? Kaip ji ten sakė- 50 žiemų prabėgo, t.y. 50 metų pralėkė? Po 50 metų tai gal ir aš žmogaus nepažinčiau, ne tik, kad Nasuhas
Jei 4-tas sūnus jos yra Hazaras, tai kaip ji apie jį nežino, ir kaip jis atsidūrė pas Nasuhą? Net jei jos abi ne vienas ir tas pats asmuo, net jei jis jos sesers Aishe sūnus, tai vis vien, kaip ji (Azizė) nežino apie tai.
Įdomu ką Azizė Reyan mamai atsakys, kai ta pagrasino, kad pasakys kas Mirano tėvas, kad Hazaras. Kaži dėl ko jos abi rankom sukirs, nes kaip diena aišku, kad Azizė tas neparanku tai tikrai.
Kaip galvojat, kas ras tą Dilšah laišką kurį Zehra į Giul žaislą paslėpė? Reyan, Yaren, Hazaras, Miranas? Man žinokit kas iš jų berastu vis vien vienoadai baisu
Man regis tikrai yra kažkoks nesusipratimas, kad pati Azizė žino ne visą tiesą arba atvirkščią jos pusę.
Vieną akimirką man net jos pagailo, kai išsirengus ji raudojo.
Tokia vieniša, nelaiminga... Ir kas ten per tragedija įvyko, kad galvoj netelpa.
Visos laimingos šeimos panašios viena į kitą, kiekviena nelaiminga šeima yra nelaiminga savaip. Taip ir čia.
Nežinau, bet man toks jausmas po šios serijos, kad ateity neliks nesusipratimų tarp veikėjų, kad abi šeimos finale bus santarvėje ir ramybėje, kaip kad II sezono teaser'yje rodė (nors jais pasikliauti negalima).