Su Naujais metais, romantiškos mūsų gyvenime, kaip turkų serialuose
Visgi, aš tai dabar žiūrėjau ir Keremą su Aiše (niekada neatsiminsiu pavadinimų, tai rašau, kaip sugebu ), naująjį ašaringą su Kara Sevda aktore. Azize irgi žiūrėjau, bet nerašo, kad KONEC, kaip kitų.. o gal vis tik? Realiai totali balalaika, bet veiksmo vyko ir man visai gera fone žiūrėjosi.
O dabar bus pertrauka visų? Iki kada?
Rezerve nieko neturiu, nors realiai senesnių esu nemačius, nes neseniai įklimpau į tą liūną.
Bet ne gi Gulšak atsisakė Mirano? Būtų sunku patikėti.
O Irenos ir naujo jaunikio linija labai intriguoja, panašu, kad čia dirva Fyratui pasireikšt.
QUOTE(Žalia Rūta @ 2020 01 01, 22:05)
Tas tai dabar solidžiai pasitaupęs pas mane, pažiūrėsiu kada.Neslichan malačius, o Engino visus projektus esu žiūrėjusi, tai pažįstu kaip savą
Tuos abu tikrai uždarė, be perspėjimo, šnai ir uždarė, be pabaigos užtrumpino.
Kaip kuris, įvairiai. Gerą savaitę tai tikrai. Na, plius minus dvi. Hercai pvz ketina tik 17 d į eterį.
Na, aš tais senesniais vadinu tuos kur ir tu esi mačiusi; su Kivančiu, Ibrahimu, Enginu ir t.t. ir pan,. v ž iš tos operos, tų laikų, o ten dar senesnių, caro laikų kaip aš sakau, tai ir aš nežiūriu, jau net ir neįstengčiau, ne mano kantrybei dabar būtų lėtų apsukų šedevrą žiūrėt
Man regis savo noru tai žinoma kad ne, bet su didžia galybe prigrasinus, įbauginus, kai pastato mamą prieš faktą su pasirinkimu tik arba-arba, tai ko gero Dilšach ir pasirinko nematyti sūnaus bet visada žinoti, kad yra gyvas, išsaugant jo gyvybę tsakant.
Nežinau, bet man ko gero patiktu ta mintis, kad grįžtu ji
Aš tai tik viliuosi, kad Fyratas ją pakeis į gerą, nežinau kam čia melstis, kad tik ji jį pamiltų, nes kitu atveju tai bus abidna dėl Fyrato, kad tokią žiežulą gavo O dar kai Yaren susikūkuos su Geniul, tai vienu žodžiu apskritai žodžių trūksta, tada tai jau bus...
Siaubas, Reyan nepavydžiu po vienu stogu su Yaren gyvent, niekaip neina nuo jos atsikratyti, giminiškai visada šalia arba paskui velkasi kur buvus ar nebuvus, brrrr...
Tarp kitko, praėjusią savaitę žiūrėjau Beren Saat vaidybos tą mistinį fantastinį. Kelios vietos tai šiurpokos buvo, net man.
Toks jausmas, kad Beren (Atiye) ir visi kiti tiesiog save vaidino, taip natūraliai, be jokio pagražinimo, tiesiog.
Bet tai kokių maniakiškai nupušusių tėvų yra, kad šitaip žalot ir traumuot visaip kaip savo sūnų. Gerai, kad Ozanas jo atsikratė, izoliavo jį nuo savęs. O Džansų tai man gaila buvo.
Kai serijos padorios trukmės, tai per vieną vakarą visas 8 serijas pažiūrėjau ir iškart tęsinio norėjau. Lauksiu. Patinka man tokie pamišę.
Aktorius Mehmet Gunsur dar gerai poroje vaidino su Serenay Sarikaya, gerulis poros tandemas buvo seriale.
The Gift | Trailer | Netflix
QUOTE(Žalia Rūta @ 2020 01 01, 22:05)Tas tai dabar solidžiai pasitaupęs pas mane, pažiūrėsiu kada.
Neslichan malačius, o Engino visus projektus esu žiūrėjusi, tai pažįstu kaip savą
Tuos abu tikrai uždarė, be perspėjimo, šnai ir uždarė, be pabaigos užtrumpino.
Kaip kuris, įvairiai. Gerą savaitę tai tikrai. Na, plius minus dvi. Hercai pvz ketina tik 17 d į eterį.
Na, aš tais senesniais vadinu tuos kur ir tu esi mačiusi; su Kivančiu, Ibrahimu, Enginu ir t.t. ir pan,. v ž iš tos operos, tų laikų, o ten dar senesnių, caro laikų kaip aš sakau, tai ir aš nežiūriu, jau net ir neįstengčiau, ne mano kantrybei dabar būtų lėtų apsukų šedevrą žiūrėt
Man regis savo noru tai žinoma kad ne, bet su didžia galybe prigrasinus, įbauginus, kai pastato mamą prieš faktą su pasirinkimu tik arba-arba, tai ko gero Dilšach ir pasirinko nematyti sūnaus bet visada žinoti, kad yra gyvas, išsaugant jo gyvybę tsakant.
Nežinau, bet man ko gero patiktu ta mintis, kad grįžtu ji
Aš tai tik viliuosi, kad Fyratas ją pakeis į gerą, nežinau kam čia melstis, kad tik ji jį pamiltų, nes kitu atveju tai bus abidna dėl Fyrato, kad tokią žiežulą gavo O dar kai Yaren susikūkuos su Geniul, tai vienu žodžiu apskritai žodžių trūksta, tada tai jau bus...
Siaubas, Reyan nepavydžiu po vienu stogu su Yaren gyvent, niekaip neina nuo jos atsikratyti, giminiškai visada šalia arba paskui velkasi kur buvus ar nebuvus, brrrr...
Tarp kitko, praėjusią savaitę žiūrėjau Beren Saat vaidybos tą mistinį fantastinį. Kelios vietos tai šiurpokos buvo, net man.
Toks jausmas, kad Beren (Atiye) ir visi kiti tiesiog save vaidino, taip natūraliai, be jokio pagražinimo, tiesiog.
Bet tai kokių maniakiškai nupušusių tėvų yra, kad šitaip žalot ir traumuot visaip kaip savo sūnų. Gerai, kad Ozanas jo atsikratė, izoliavo jį nuo savęs. O Džansų tai man gaila buvo.
Kai serijos padorios trukmės, tai per vieną vakarą visas 8 serijas pažiūrėjau ir iškart tęsinio norėjau. Lauksiu. Patinka man tokie pamišę.
Aktorius Mehmet Gunsur dar gerai poroje vaidino su Serenay Sarikaya, gerulis poros tandemas buvo seriale.
The Gift | Trailer | Netflix
QUOTE(Amarantė @ 2020 01 03, 21:16)
<p>Labas vakaras, </p><p>per kur galima būtų pažiūrėti Atiye rusų k.?</p>
https://my.mail.ru/l...nna/video/atiye
Praėjusioje serijoje buvo valsas su perėjimu į rokenrolą, o šioje, kaip matau, pereina jau į sunkųjį metalą
Buvo labai tikėtina ir labiau nei akivaizdu, kad be mūšio Azizė nenorės mylimos anūkės Elif atiduoti priešo sūnui į žmonas, kad pradės maišytis dangus su žeme, apokalipsė prasidės.
Nenorėčiau, kad kas gaisre žūtų. Norėčiau, kad vieni kitiems padėtų, tiestų pagalbos ranką, ypatingai vyrija, vis tik pusbroliai. Nenustebčiau tik jei gaisre žūtų Reyan mama Zehra.
Po tokių bajerių kvartetas galėtų ir susivienyti, vis tik Miranas ir Azatas pusbroliai, manau ilgainiui taip ir bus, bus surūkyta taikos pypkė
Hercai 28. Bölüm Fragmanı
- Не становись преградой моему счастью
- Уходим!
- Миран
- Уходим, сказал, бабушка!
- Ты сделал. Ты сделал, это все твоя вина!!! Ты оставил её!
- Довольно!!
- На самом деле, виновата Рейян. Элиф к Азату она отправила
- Ты слышишь, что говоришь!?
- Ты отомстил Асланбеям!
- Элиф, это не месть Асланбеям
- Из-за Дильшах только я горю!
- Я пойду и заберу оттуда Элиф, я!
- Стойте!
- Элиф!
- Никто мою жену отсюда не заберёт!
- Ты откажешься от мести, бабушка
- Такая любовь все может изменить, поверь мне, Миран. Дай им шанс
- Мы обязаны сыграть свадьбу, достойную имени обоих семей.
- В том месте, где я умерла, ты сделаешь мою внучку невесткой, да, Насух?
- Элиф!
Vienu žodžiu šiemet laukiu ir kapituliacijos (kai kurių personų), ir paliaubų (dviejų grandiozinių šeimų)
Visgi, ačiū už Netflixą Pradėjau žieti.
___
Gaisras.. kaip kadaise, prieš 20 kažkiek metų
Sakai, kad mama žūti gali.. Logiška pas jos situacija, bet filme ji nelabai sukeltų emocijų, ty jos mirtis. Dabar ji toks keistas personažas tapo, nei šis, nei tas. Visai ne tokia, kokia buvo pradžioje. Aš labai tikėjau, kad galėjo mirti Esma.. kad liktų kuo mažiau, kas žino apie Miraną.
___
Sakai, kad mama žūti gali.. Logiška pas jos situacija, bet filme ji nelabai sukeltų emocijų, ty jos mirtis. Dabar ji toks keistas personažas tapo, nei šis, nei tas. Visai ne tokia, kokia buvo pradžioje. Aš labai tikėjau, kad galėjo mirti Esma.. kad liktų kuo mažiau, kas žino apie Miraną.
QUOTE(Žalia Rūta @ 2020 01 06, 23:29)
Visgi, ačiū už Netflixą Pradėjau žieti.
___
___
___
Galbūt... Spėju. Įdomu, kokie dar galimi variantai Mano galva, tai turėtų būti kaipo rimtos tragedijos sumanymas ne koks ten visų palikimas ir išvažiavimas, vis tik moteris (žmona, mama) besilaukianti, tai čia apskritai kaip dviguba tragedija, netektis. Gal sakau priešlaikinis gimdymas ar tiesiog gimdymas?
Oi gedulo ir raudų bus... Reyan, Hazaras, mažylė Giul
Gal tikrai dabar Dilšach, Mirano mama pasirodys... ir Hazaras nebus vienas per amžius.
O visų dabar įdomiausia ar spės Zehra pasakyti Hazarui, kad Miranas jo sūnus, ar spės atiduoti tą raštelį iš rankų į rankas, ir ar spės pasakyti Reyan, kad Hazaras ne jos tėvas? Jei nespės, tai laimė dar, kad Esmą turime ji dar žino tą tiesą (Azizė nesiskaito).
* Kai pagalvoju, tai realiai aktorei besilaukiančiai tokiu oru dabar ten vaidint tikriausiai jau nėra lengva, šalta gi, o ir dar jos personažui tokias nerimastingas jausenas ir emocijas sunkias transliuoti reikia
Tikiuosi Elif nieko nenutiks, noriu, kad ji sekančioje serijoje jau atsidurtų Šadoglų dvare Nuo pat I sezono serialo norėjau, kad ji su Azatu būtų pora, o ir tokio revanšo norėjau Azize, kad pajustu senolė savo kailiu ką tai reiškia. Azizė ir taip dar labai gerai pasisekė_Azatas be piktų kėslų, Elif savo norų. Jis jos nenuskriaus, ir nemanau, kad ją skriaus Šadoglų šeima, na, nebent Yaren gali ką nors kas kartą leptelėti.
O Džihanas gi tada Azizė labai aiškiai davė suprasti ir tvirtai pasakė, kad jis nepanašus į kitus namiškius vyrus, kad jei Azizė nesiliaus jis smogs jai per jos silpniausią vietą, tik kad Azizė neįsiklausė, neperskaitė tarp eilučių, minties nepagavo. Malačius Džihanas, strategas.
Negaliu suprasti ar Azizė tai ir yra ta pati Aishe? Ji ar ne ji? Galvosūkis amžinas
QUOTE(Visgi @ 2020 01 07, 03:38)
Negaliu suprasti ar Azizė tai ir yra ta pati Aishe? Ji ar ne ji? Galvosūkis amžinas
Aishe juk Nasuchui ypač brangus žmogus.
QUOTE(Žalia Rūta @ 2020 01 07, 07:52)
Nuojauta kužda, kad Azize ir yra Aiše. Kažkurioje serijoje, stambiu planu paroodė Azize maldos karoliukuose esančią A raidę. Tas kadras įtariu neatsitiktinis toks
QUOTE(florete @ 2020 01 07, 18:46)
Nuojauta kužda, kad Azize ir yra Aiše. Kažkurioje serijoje, stambiu planu paroodė Azize maldos karoliukuose esančią A raidę. Tas kadras įtariu neatsitiktinis toks
Tai sesuo gal.
Kaip supratau iš frago_Keremas ir Vulkanas sugalvojo konspiraciją vardan Keremo meilės objekto
Atrodo kaip Ali Baba ir keturiasdešimt plėšikų Eisena tai galėtų būti grakštesnė, ne tokia kampuota
Mažoras Keremas kuris sakė, kad niekad neįsimylės, niekad neves, niekad nenorės žmonos, vaikų, ne šeimos žmogus jis, kad visą tai jam svetima, o dabar ir įsimylėjęs iki ausų, ir vaikų nori, ir šeimos reikia, net vardan meilės kaunasi visais įmanomais ir neįmanomais būdais
Afili Aşk 29. Bölüm Fragmanı
Nenustebčiau jei Vulkanui kas nutiktų, jam kartais labai 'sekasi', kiek pamenu,
na, bet reik gi draugui pagelbėti meilės reikaluose, kaip kitaip
Lenkiant link, kad Azizė = Aishe + Nasuhas, tai galimai baisiai įskaudinta liko (pvz neleido Nasuho tėvai jos vesti), nesusipratimas ir nelaimė nutiko, 'sudegė' ji, ko pasekoje (galbūt ji laukėsi nuo Nasuho, todėl paskubom ištekėjo už to našlio) dabar prisikėlusi praeities šmėkla kadrilį šoka ir niekam ramiai gyventi neduoda.
Nes iš kur atsiradęs tas sūnus turi nušauti tėvą... Gal Nasuhas, kaip tėvas, nušovė tą įvykių naktį savo ir Azize-Aishe sūnų, gelbėjant kitą savo sūnų- Hazarą, tai dabar turi būti atvirkščiai_ sūnus turi nušauti tėvą.
Galėjo nutikti, kad jų bendras sūnus ir Nasucho sūnus Hazaras pamilo vieną ir tą pačią merginą, Dilšah (Mirano mamą), va čia Azize ir pradėjo pasjansą dėlioti.
Atrodo kaip Ali Baba ir keturiasdešimt plėšikų Eisena tai galėtų būti grakštesnė, ne tokia kampuota
Mažoras Keremas kuris sakė, kad niekad neįsimylės, niekad neves, niekad nenorės žmonos, vaikų, ne šeimos žmogus jis, kad visą tai jam svetima, o dabar ir įsimylėjęs iki ausų, ir vaikų nori, ir šeimos reikia, net vardan meilės kaunasi visais įmanomais ir neįmanomais būdais
Afili Aşk 29. Bölüm Fragmanı
Nenustebčiau jei Vulkanui kas nutiktų, jam kartais labai 'sekasi', kiek pamenu,
na, bet reik gi draugui pagelbėti meilės reikaluose, kaip kitaip
QUOTE(Žalia Rūta @ 2020 01 07, 07:52)
Esamu laiku nieko nekeičia tai. Nasuhas, jei tuo metu jai buvo 16-18 metų ir praėjo dabar kokių virš 40 metų, tai nenuostabu, kad negali atpažinti, o juolab, kai šventai įsitikinęs, kad praeitis likusi praeityje. Lenkiant link, kad Azizė = Aishe + Nasuhas, tai galimai baisiai įskaudinta liko (pvz neleido Nasuho tėvai jos vesti), nesusipratimas ir nelaimė nutiko, 'sudegė' ji, ko pasekoje (galbūt ji laukėsi nuo Nasuho, todėl paskubom ištekėjo už to našlio) dabar prisikėlusi praeities šmėkla kadrilį šoka ir niekam ramiai gyventi neduoda.
Nes iš kur atsiradęs tas sūnus turi nušauti tėvą... Gal Nasuhas, kaip tėvas, nušovė tą įvykių naktį savo ir Azize-Aishe sūnų, gelbėjant kitą savo sūnų- Hazarą, tai dabar turi būti atvirkščiai_ sūnus turi nušauti tėvą.
Galėjo nutikti, kad jų bendras sūnus ir Nasucho sūnus Hazaras pamilo vieną ir tą pačią merginą, Dilšah (Mirano mamą), va čia Azize ir pradėjo pasjansą dėlioti.
QUOTE(florete @ 2020 01 07, 17:46)
Ir ne tik juos, bet ir nugarą apdegusią jos rodė. Galimai ji sesę bandė gelbėti iš gaisro, galbūt tie karoliukai ir yra sesers, todėl taip brangina ji juos ir nepaleidžia jų iš rankų, kad kas kart jie primintų jai apie tą netektį (o galbūt apie savo sulaužytą gyvenimą) ir neleistų pamiršti apie kerštą.QUOTE(Žalia Rūta @ 2020 01 07, 18:48)
Tai sesuo gal.
Man kol kas 50%50